ГЕРБ пусна днес официалния си предизборен клип за евровота на 26 май. Това не е изненада, тъй като ГЕРБ винаги пуска предизборния си клип в последната седмица преди вота.

На фона на ЕК, кандидат евродепутатите от партията заявяват своите приоритети и казват, че те са партията, която през последните 10 години е постигнала успехите за страната ни в Европа.

 

От сърцето на Европа ние работим за България всеки ден за сигурна и стабилна държава, за да има повече възможности за всеки, за да се гордеем не само с миналото. Ние сме ГЕРБ - силния глас в Европа вече 10 години. Гласувайте за кандидатите на ГЕРБ и СДС с 12 бюлетина. Това партията заявява в клипа.

От ГЕРБ заявяват в прессъобщението си, че  никога не са харчили огромни средства за тв реклама по изборите, за разлика от други партии. Както и при други избори клипът се завърта по трите национални телевизии с по 1 излъчване сутрин и 1 излъчване вечер в последните 3 или 4 дни, като ГЕРБ винаги са се водили от принципа да не досаждат на зрителите със свръх излъчване. 

Платен материал на ПП ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.