Пуснаха запис на целия конфликт между журналиста Димитър Стоянов и служителя на НАП

По първоначална информация спорът е възникнал заради забележка за неправилно паркиране

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха запис на целия конфликт между журналиста Димитър Стоянов и служителя на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нападжията май си мисли че е катаджия, но не е видал , че журналиста не е шофьора на колата?

Описанието в т.н. статия е неверно. напр. "Там пресреща друг мъж, когото блъска с ръце. " Всъщност мъжа (нападжията) налита и се блъска в журналиста, който само се предпазва с ръце от сблъсъка. 2ро журналиста не е шофьора, слиза от пасажерскот място, вдясно. Жената е спряла на аварийки и не е загасила двигателя. Изчаква кола, която се изнася от дясната страна, т.е. не е паркирала. Паркирана на тротоара е и кола от страната пред нападжията. Нападжията излита от някъде ядосан (за нещо) и предизвиква сблъсъка. И т.н. и т.н. И много от коментариите тук са преднамерено фалшиви и кресливи. Защо ли.

Да извадиш пистолет за самозащита е нормално, като някой идиот ти налита слд тебе, като си тръгваш няколко пъти от него. Човекът го прибира на момента, когато на оня му светва да не се ебава повече.

... После как да вярваш на писанията на така наречения журналист, след като прочетеш обясненията му и гледаш видеото. Много измислица, много нещо ... Голям нож си забинтоьи в гърба ...!

На видеото се вижда колко заблудени душици има по света! Едноклетъчни с коефициент на интелигентност колкото на амеба! Вместо културно да се изяснят си мерят п... Те! Кой от кой по прост! Срам за човешката раса!

Срещу този тъпанар има заведени купища съдебни дела, а той продължава да носи законно оръжие.

Значи сега МВР трябва бързо да отговори на въпроса кой и с какви мотиви му е дал пистолет на този льольо? България е опасно място. Бандитите и психично болните имат оръжие, но нормален човек.... Забравете. Реално първото нещо е да му се анулира разрешителното, защото е заплашвал с оръжие в ситуация, която по никакъв начин не застрашава живота му. Второ, да се провери кой му е дал оръжие от КОС и лицето да бъде надлежно проверено и ако трябва отстранено от длъжност. Не само за "репортера", а на много други лица трябва да бъдат проверени разрешителните.

Два бойни пистолета и карабина. Това е арсенал за война, не за самоотбрана.

Аз имам 7 пистолета и АК47.И ко от туй?

Ауууу гоуем си катил. Тъпанер селски

ся и служителите на нап ли станаха над закона??? а носят ли си етикетче НАП на ревера та случайно да не ги наплюе някой...

Ако не си забелязал, носи бадж на врата си. Но журналиста по принцип не обича да го командват и вади пищова.

а къде все пак са го пуснали тва видео та и ние да позяпаме бугаристански сеир??

Спирам си начи баварката на тротоара, вадя патлака и мирно, и кротко отивам да си купя хляб - и някакъв ме нападна със шкембе, без малко щеше да ме убие, къде е държавата сега, къде е закона да ме пази., няма справедливост на тоя свят.

Да се бяха избили поне. Двама имбецили по-малко щеше да има.

не е ясно чии са, но вече имаше 2 паркирали коли на тротоара, напреко и явно спорът не може да е за неправилно паркиране, а от друга страна - журналистите, ако ще да са четвъртата власт и доста от тях публични личности, които влияят на нашето мнение, дори частично (аз затова чета само коментари и заглавия на статиите, съдържанието макс 1%, не повече), май трябва да преосмислят поведението си на улицата и да не се поддават на елементарни провокации, каквито виждаме всеки ден. А това ако е бил боен патлак, а не газов за самозащита, хич не е добре

нападжия бе - некъф квартална пиянка нещастна - ТВА ЛИ СА ТИ НАПАДЖИИТЕ БЕ, СПЕЦОВ? СМЕШНИЦИ НЕЩАСТНИ! ДА ГО БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯЛ - НИКАКВА ЗАГУБА!!!

Няма звук , а той може да е определящ за нещата, но е от видеото са ясни 2 неща. Първо бмвето прави поредица от нарушения / ако ми спрат така пред гаража и аз няма да мълча/ и после се вижда как журналиста си намества патлака докато пресича и отива да търси конфликта. след сблъсъка на шкембетета той първи посяга и почва да се бие. Нап-аджияъа да не отвръща ли ? После и жената удря с квото намери. Може би е имало обиди към тях които не се чуват , но те са повода и авторите на целият проблем и за капак и оръжие насочва. Кофти семейство и без думи журналист да има такава ценностна система... Тъпото е че БХК ще го измъкне , а може и да го награди както прави с шведите....

Колата на журналиста не паркира, а спира на аварийки. В него остава жената, която го управлява и при спирането. Българинът е такова тъпо животно, че даже не разли1ава паркиране от спирание. Сърбите казват, че българите са е.ани у главу, И са прави.

Уан, ту, три файт! Шкембе, шкембе, лоу кик, шкембе, ключове, сокче, ключове, шкембе. Файталити: патлак, кобур патладжан фейсбук бабаит. Да ви имам кирилицата, това ли ви беше решението за линковете в коментарите?

Стик транслит, Глория мюмюнди.

Джурналистчето само признава, че нападжията бил здраво почерпен и лъхал на алкохол. Колко трябва да си прост, че на някаква забележка да тръгнеш да отговаряш, на пиян, и то на кръста ти като има пищов. Облечен с камуфлаж, налита като див селяк, замеря в гръб, плюе, рита, жена му размахва колана. Жълтопаветна аристокрация!

Да започна оттам: по принцип доста уважавам като човек и журналист Митко Стоянов, вчера като гледах краткия клип си помислих, че е попресолил манджата, но сега след този дълъг клип напълно ми се изясни ситуацията. Без съмение за мен големият копелдак и драка е НАП-аджията, такова арогантно копеле да налита така и да раздава правосъдие за паркирана кола да отиде човека до магазина....... Само един въпрос искам да ви задам - представете си да ви влезе на проверка такова надуто и самоповярвало си копеле ... продължението оставям за вас.

Ай ся не на нас тия изветрели ФаФли.......кукуруку......

Връщам си думите назад мислех си че са му спретнали постановка но не са . Просто двама софийски кретени с шкембета и патлаци понякога всички губят

Не виждам защо обсъждаме двама боклуци. И единия и другия са пълни идиоти според това което виждаме.

И двамата с апълни идиоти. Единият го провокира, а другият се о.с.и.р.а. То не личи, че представят институциите. Живи да се оплачем с такъв елит.

Имах по-добро мнение за Димитър Стоянов.

Верно ли?!

Статияата е написана тенденциозно! От цаписа се вижда, че жената тръгва към пострадалия и нападнат от журналисто, размахвайки дълъг предмет, наподобяващ налка или пръчка!!! Защо никой не коментира лъжиге в статията???

Единственото определение на тези добитъци е крадливи корумпета.Начало с шефа си /мазен крадец на ДДС/ и по съвместителство съпруг на ококорения министър всичките му подчинени са просто бухалки за терор над гражданите.Някакъв прошляк довлечен от някакво село тръгнал да въздава правда.Малко му е .

И за какво този разюздания трябва да казвате че е нападжия след като се вижда, че е тръгнал да си освежи главата подир питието, И улиците ли са притежание на нападжиите, че могат да се заяждат с който си искат по тях. Евала на жената ама трябваше бая да го налага с каишката на животинката белким се освести ''нападжията'' за който даже шефовете му казаха ''че бил на проверка''...

Защитната версия на Стоянов не се потвърждава - той пръв нанася удари с ръце и крака, а жена му се включва по-късно, като удря човека с колан. Не е налице самоотбрана - чисто нападение от страна на Стоянов си е. Демонстрацията на пистолет е чисто хулиганство. Този човек не бива да носи огнестрелно оръжие.

Ами нека и вас някакъв такъв започне да ви псува и да се заяжда с вас и тогава вие си трайте и на кафе го поканете даже..

И ти си прав. Ситуацията е тъпа и всеки би се осрал по същия начин. Ама пистолети, братле... Това е преляло чашата реално. Иначе - да - който и да е - боя е сигурен, спор няма.

Как се виждат опорките пуснати срещу Стоянов, повтаряни от разни тролове! Тролската машина се е търкулнала.Защо ли?

Тоя от НАП излиза зад ъгала като накостържен бивол и се блъска като животно ,което защитава територията си.Това място от улицата не е негова собственост , а общинска и тоя не е упълномощен да държи сметка на някой ,който е решил да паркира.Вижда се ,че жената на журналиста премести колата и явно са спряли зя кратко. Ситуацията ескалира ,защото лекето от НАП имаше наглостта да наруши личното пространство на друг мъжки индивид и се блъсна в него още в самото начало. 50 сантиметра минимум се спазва дистанция ,в противен случай стават такива конфликти и ако имаш оръжие също може да го извадиш за респект на тъпото животно.

На дебелия трябва да му вземат оръжието ако е огнестрелно , а не газово и да го съдят за заплаха за убийство. Явно самочувствието му идва точно от желязото , дето си го носи на колана.

Чоуека е с БМВ и с пистолет бе, ти ли ще му кажеш къде да паркира?

Статията е пълна с лъжи. Ако не е видеото, представям си какво би било! Много некоректна журналистика, ДИР! 1. Колата не е паркирана. Тя само спря на аварийки, при това шофьорът остана вътре. Това не е паркиране, а спиране. Първа лъжа. 2. Не я е спрял Стоянов, а жена му. Втората лъжа. 3. Стоянов не насочва пситоелт птросто ей-така. Първо е блъснат от гащурана с бялата блузка, който бил също така и служител на НАП. След това явно следват и обидни думи, вероятно и заплаха след физическия контакт, започнат от гащурана с бялката блузка. 4. Следва сблъсък между двамата, от който Стоянов се оттегля. 5. Гащуранът хуква пак след него, когато Стоянов вече изважда пистолет. И го прибива веднага, щом гащуранът се оттегля. Аз виждам тъпо говедо, което се разбира, че работело и в НАП, да напада Стоянов. От реакциите на двамата мога да предположа, че говедото е заплашило Стоянов, защото Стоянов не показва желание да продължи започнатия от гопведото конфликт, а еда след някаква реплика го удря и той (след като говедото вече е влязло във физически сблъсък). Статията е написана тенденциозно, явно говедото е на някаква позиция в НАП, а явно работата му не е чиста, понеже шефът на НАП с особено старание описва честността на служителите на НАП, макар че конкретния случай няма нищо общо с честността на работното място! Всичко това е демонстрация на състоянието на държавата и манталитета на хората в нея днес. НАП, НАП, НАП - случаят няма общо с НАП, защото участникът не действа от името на НАП и в контекста на функциите на НАП. Шефът на НАП скача като петел, явно не е чиста работата там. Начинът, по който говедото от НАП скача, няма основание, понеже преди това няма друг контакт, т.е. той е първи. Ако има нарушение на правилника, не е работа на служител на НАП да го урежда с физически сблъсък. Изобщо става дума за заболяване на обществото ни, а случаят е само един типичне пример. Гражданска и човешка и ведомствена некомпетентност са проявени в типична светлина.

Първо се удрят шкембе в шкембе, после журналята го рита и накрая бочва боя...Та на всичкото отгоре простата жена отива и тя бие, вместо да потуши конфликта...Пълна селяния. Ако имаш пистолет вадиш и гърмиш, като те набият си отиваш по живо и здраво...

Свинята от НАП блъска с корем журналиста. Журналистът не напада. Налира НАП-аджията. Това е очевидно! А бе това българите с х.й ли са ви бъркали ума, ве?!

Може ли да четеш? Не съм споменал кой, удря пръв! Просто се удрят шкембетата, вярно е че белия има по-малко шкембе и журналята просто не се отмести. Ако махнеш очилата може да видиш, че след това журналята налита да бие шутове. Ти някакъв приятел ли си му? Това си е чисто и просто селска проява и от двете страни, чак и пистолет вади...Майко милааа

А като го избутаха от кадър се вижда как дъртата го и наплюва. Според мен този конфликт има предистория, този плешака се връща специално за да се ,,разберат'' с тоя другия селяк, но след като си е отишъл до тях да си вземе пистолета (като истински мъж) даже жена му стои и чака да може да избяга след това бързо ама тоя не се уплаши от джилязото и се наложи шаврантията и тя да скача на бой

Който желае може да потърси статията 22.02.2022 г. на вестник Труд - Чобанов и Стоянов от „Бърд.бг“ и „Биволъ“ - „бръснати глави“ за „специални поръчки“ Там черно на бяло е написано какви са, с какво се занимават, откъде им идва силата и така. А защитниците им един ден като им извадят ортжие, да се оплачат на арменския поп.

Азе ако бех, щех да го гръмнем оня белио. Щех внимателно да се прицелим у коленната става и да го осак'атим за цел живот. Па он после нека да ме съди, азе нали съм го направ'ил инвалид, нема да съм кап'о.

Прави впечатление, че акцията срещу жирналиста не включва само 1 човек. В момента, в който се извади пистолет като по поръчка се притече и втори агент. В София на ден 1 милион човека паркират по такъв начин и не съм видял никога някой случаен минувач да напада за подобно нещо (не че го подкрепям).

въпросния журналист е спрял на забранено място и когато му правят забележка веднага посяга физически използвайки това, че е натрениран за което няма право. Жена му също идва да се бие.. Ваденето и насочване на пистолет го отправя автоматично за няколко години там, където му е мястото

Само на мен ли "служителя на НАП" ми прилича на "местен хулиган" от подвид "ляв селски бек"...

сельо, да не бъркаш бивола с НАП-аджията?!? педала с пушкалото е плешив очиларко!! Другият си е нормален човек

"сельо" може да викаш на баща си...

Явно се вижда кой е сельото. НАП очевидно са организирана престъпна група, защото не е само един, който участва в постановката.

После защо им дават пищови на впечатлените...

"съчинителят на тъпизми и гатанки" започва първи с агресията, човекът му направи забележка и плешивият глиган от БиволЪ се нахвърли да рита и удря!! Понеже НАП-аджията му наби два десни прави и почти го нокаутира, женската биволица се намеси да си спаси чифтокопитния тъпкач!! След това говедото се наложи да плаши човека с оръжие-което трябва да му бъде отнето за вечни времена от служба КОС!!! И никога повече да не му са дава разрешително, дори за въздушно!!

Смятайте каква е обстановката щом за неправилно паркиране се излиза на карате и се вадят пистолети!!! Смятайте в какви лайна живеем и седим и търпим!!!!!! Хората се изплискали!!!!

за 2000 евро на квадрат - толкова!

Мила бг картинка, коли на тротоара.

Нагли и арогантни гьонсурати. Е такива са всички “джурналисчета” от тая жълта помия.

От записа се вижда,че нападжията търчи ,като разярен глиган след журналиста готов да се разправя с него,но онзи измъкна някакъв пищов и нападжията все едно,че гръм го удари- наби спирачките и вероятно тогава е изревал,че искат да го убиват.....

Селянин и снобар с оръжие, който не е ял достатъчно бой. Лигльовци.

Всички приличат на мутри от 90те.Редки уроди. Нападжията ще да е служител в някоя охранителна фирма. Няма такива изроди. Всичко е инсценирано.Тези хора са предупредени за журналиста(рамбовец) и търсят конфликт. Наоколо има камара незаконно паркирали, но на мутрата д бялата тебиска не и прави впечатление. Има си и ортак.

НАПА започва пръв конфликта,НАПА не е орторизиран на казва къде и как да се паркира-има си КАТ !

Биволът най културно си паркира и отива във ветеринарния магазин да си купи нещо за ядене, обаче някакъв с шкембе му се дръвчи! Биволът ги мрази такива и започва да го рита, и докато дойде жена му с каишката да го озаптиса, главата му вече щялата станала на баири! Затуй вади артилерията и решава проблема! Това е всичко!

И ква по точно е новината.....а?

В неделен следобед двама подпийнали мАже се пъчат като бойни петли, та една кокошка ги раздели да не се сбият до кръв:)

Бутане с корем се стига до бой и вадене на пистолет,то тогава футболистите дето редовно се бутат,трябва да играят с пистолети на кръста и веднага да ги вадят,щом някой противников играч ги бутне.Представяте ли си такъв футбол,на какво ще заприлича.

Служителят на НАП в униформа ли е :) Или се прави на мафиот? Или ако е извън служебно време токава каво значение има каква му е работата и какъв е, та Спецов толкова да се е загрижил за служителя си?

Дир.БГ, защо лъжете в статията? Ясно се вижда, че Стоянов не удря пръв, а въпросният НАП-аджия му скача с гърди напред????

Нали? Нокаут с шкембе, това е ужасно!

фърст сийн ин Кунг-фу панда уан...

Който е списвал поръчката, т.е. статията, леееко е попроменил тук- там фактите...

На видеото се вижда една самозабравила се мутра, наричаща себе си разследващ журналист. Време е такива да отиват при бай Ставри. Откога ги чака.

вижда точно това.

Вижда се как в неделен следобед двама подпийнали мАже се пъчат като бойни петли, та една кокошка ги раздели да не се сбият до кръв:)

Красива държава, с чаровна природа и славна история, но с провалено население след 70 години управления на мутри и човекоподобни! Поне още една генерация трябва да мине, за да де установи ред и цивилизация и масовото убеждения, че не с бой и насилие (и корупция) се живее добре в уредена държава! Нова е резултатът от десетилетия целенасочена негативна селекция!

Тя пък една генерация идва, вълшебство направо!