Коментари - Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота | Днес.dir.bg

Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота

Делото беше отложено за 7 юни по искане на пълномощниците на Васил Терзиев, тъй като експертизата установи в една от флашпаметите на флашките не датата на изборите, обясни Милка Христова

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота | Днес.dir.bg

Коментари

Щом всеки може да си прави каквото си поиска с тези машини, защо наричат все още тази гавра с демокрацията избори? Ми следващия път направо да ни съобщят по телевизията какво сме щели да изберем и да си спестят парите.

А защо машини? Не е ли по-просто да се сключат договори с 2-3 компании (примерно американска, китайска и немска) да пуснат няколко сървара да се гласува по интернет? Съмнявам че голяма фирма като Майкрософт (примерно) ще се съгласи да участва в наще селски далаверки, но за всеки случай може и една китайска да се наеме. Аз всеки ден пари превеждам по интернет и това е достатъчно сигурно и проблеми практически няма. А с гласуването по разни дупки, с машини контролирани от някакви калинки, дет нищо не отбират,..... ми такова гласуване си е компроментирано по подразбиране.

Адвокат и комунист на едно място. Каквото кажат истината е точно обратното

Дългогодишен общински съветник от БСП...В момента адвокат на Ваня Григорова... Комунистическа мърша адвокат на синдикална циганка...

Срещу внукът на ДС!

ъхъ путьо

След всичко, което сътвориха от създаването си до сега стигам до извода, че няма начин да не ни мамят и с машинния вот, както и с всичко останало...

на конкурентите им. апетитна хапка е вота - против Боко и Доган/Пеевски все пак :)

Замъглен ми се видиш нещо...

когато в протоколите се записва броят на РАЗПИСКИТЕ за всеки кандидат, които са на хартия. И тези разписки съществуват и мога да бъдат преброени отново. Може би секционните комисии, съставени от представители на различните партии, след приключване на изборния ден са се коалирали в полза на единия от кандидатите и са отпечатали нови разписки? Или гласувалите са неграмотни и не са прочели какво пише на разписката, преди да я пуснат в урната? Какво общо имат тук някакви флашки???

Първите в света принтери с флашки, екрани, оперативна и хард памет. Приличат на компютри, но Кирчо казва че са просто принтери, значи са такива.

Нещо като бензиностанции с ракети!

не разбрах! ? за ЦИК или ЗА ЦИРК става дума?

От ЦИК, които в никакъв случай не са назначени от подкрепящите Терзиев вече няколко пъти обясняват, че флашките не се използват, за да се брои гласа респ. опрдели победителя. Тая красная адвокатка не разбра ли, че това дело няма как да го спечели. Въпросът е защо се хабят пари за заплати на прокурори и съдии в тая пародия. Нейното хонораче е ясно.

-Сър, какво ще стане ако европата напусне галактиката? -Джон, цялата галактика ще запее одата на радостта!

и флашките и резултаите от изборите вече са готови! така, че без паника!

Досега никой не успя да обясни просто, ПРОСТО механизма на гласуване с машините. Флашки, бележчици, па един брои, друг проверява, можело така, можело онака... Един разбрал едно, друг друго, но нищо не е ЯСНО дали може да се манипулират машите или не? Всичко може да се манипулира, въпросът е до колко може да се манипулира? Има ли за какво да се манипулира? В случая с изборите за кмет в София, фактът, че Терзиев има неотразени брой гласове е показателен, че има проблем. Машината няма как да сбърка, освен ако няма човешка намеса. Е, явно има някаква манипулация в машините, но силно ме съмнява в съда да достигнат до този извод и най-вече кой е манипулирал вота.

А 450 000 "невалидни" бюлетини, КАК ти се струват???? А изборите "законни" и "честни"........Еми всеки народ си заслужава управниците......

Адвокатката сега се сетила да иска флашките! По-голяма тъпотия не можаха ли да измислят?! Едната с купена диплома, другата без диплома... Едната с минимален стаж, другата въобще без стаж... Функционерки!

Друго си е хартиената бюлетинка - мажеш, бришеш дописваш, слагаш чавки и кръстчета... и хоп - невалиднаааа! Само нашите са валидни- А машинката трудно ще излъжеш!

Една машина трудно ще излъжеш, но успееш ли да излъжеш една, ще излъжеш всички, или повечето! А някои "имат кодовете"! И после се чудим от къде взеха толкоз гласове, като никой не познава някого, който е гласувал за тях!

Идеята на Ванчето не е бутне Терзиев и да стане кмет... Идеята на Ванчето е да докаже, че правят мизерии с машините и това беше перфектния момент в който да почне това дело с претекст, че иска мястото на Терзиев.... Както сами виждате уж машините които нищо не се пипа по тях се оказва, че се пипат доста :)

На всички стана ясно , че избора за Кмет на София е опорочен ! ППДБ фалшифицираха изборите и платиха милиони на ЦИК да скрие Флашките ! ДАНС да разследва случая какво се правят на умрели лисици , получават огромни Заплати а ги мързи да работят , само Оставка и нови Служители на ДАНС ще докажат Лъжите на ЦИК ! Така не може да се продължава , Откраднаха избора на Хората -35 години ни крадат избора -СТИГА !

било. Ванче е много борбена и амбициозна синдикалистка, но не става за столичен кмет. Не разбира проблемите на столицата и не предлага адекватни решения.

Щото Терзиев и Бонева много разбират!

разбира, но вие гласувате по партизански.

Някаква лелка ни обяснява за "флашпаметите на флашките", клета Майка Българийо ...

На изборите не се броят флашки, а се броят бюлетини в урните. Стига спекулации.

Гледай интервюто на Тошко Йорданов при Ризова - той ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Григорова още не може да схване, че: 1. Броят се бюлетини - принтирани от машините, а не флашки 2. Информацията свалена от флашките, показва, че дори и да приемат теорията за "липсващите" гласове, тези гласове само увеличават разликата на Терзиев спрямо Григорова. 3. Само бабите и малограмотните гласуваха с хартия за Григорова.

Тошко Йорданов ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Тошко Йорданов винаги е прав! Хаха. Броят се бюлетини. Само бюлетините учстват в резултата. Такъв е закона.

Добре, чакаме следващото заседание. Ваня беше длъжна да опита, то на нейно място и Терзиев щеше да направи същото. Хубаво е, че не се връзва на всякакви такива психоатаки и продължава невъзмутимо да си върши работата като кмет на София. Продължавам да нямам забележки към него, приятно съм изненадана.

е имало най -вероятно. Те ппдб-тата нищо не могат да свършат като хората, че това ли? Обаче това затишие почва да съмнява. Много време отне да се разбере че флашките са манипулирани. И като добавим едни културни особености на етноса, ухото може да иляди като фандъкова.

Да-а, промоция на Ванчето! Избори идат отново! Колко плоско и прозрачно!

Ще ми ядете сиренясалия с тия флашки

начи модифицирани са за вота..... демек резултатиоте вече са турени там

Не че Ваня е цвете, но ще се изкефи ако изхвърли ДС-то общината ..

Шилo

Сори, няма как да стане.

Това ли ви инструктираха в НПО-то?

Страдате за Шестака Бойко с псевдоним Буда?! Да му плащате данък спокойствие?! Е, има и достойни хора, които не са се оцапали с доноси като него. Партия „Магнитски"

Ако Ванчето докаже, че Терзиев е станал кмет с измама, цяла София ще гласува като един против измамниците! Наистина няма да има десни, няма да има леви, всички под строй ще са против шарлатаните!

Още я чакаме да докаже как ще измрем миналата зима от студ и как сме загубени без Газпром...

Газта пак идва от Газпром. Само че през посредници.Да бе би да идва от САЩ?

Шилo

Как точно ще го докаже бе?!?!?! Колкото повече броят, толкова повече се увеличава разликата с Васил. Тоест, измамите са ги вършили хората на ромлянката.

Не е така.А просто ще се докаже ,че изборът е компрометиран с тия истории сфлашките. А дали е в негова полза не е ясно. И освен това кой се занимаваше с машинния вот-ПП/ДБ ,нали така?

Защо бе,кои избори Герб са спечелили без манипулации и фалшификации! НЯМА ТАКИВА! Винаги са печелили с измами!То бяха чувалчета, то бяха Костинбродски афери, купени гласове и отмяна на мошините и каквито си помислиш далавери! А циганката се прави на интересна!

Ала бала с флашките имало и ДС-то кмет с 5000 гласа разлика. Да ви ебем майката ДС-арска. За 8 месеца една плочка не оправи кмета от ДС-то само лапат пепитата

Милиони не се влагат, за да опрвяш после плочки, павета и нам си кво още. Влагат се, за да усвоиш обществени средства с кръговете си от фирми.

Шилo

Ама верно ли си толкова прозД или само се преструваШ?

Майка ти е проста дебил

Да бе, дс - кмет а срещу него внука на Пеко Таков от ЦК на БКП.......Е верно сте ДЕБИЛИ, ЦК на БКП срещу ДС..........

Затова е този напън за тези конкретно машини.Белите якички ( новите мутри ) с цъкане по файлове и хоп..каквото те искат. НЕ е като да ходиш да зарибяваш цигани и да харчиш пари. Тук с два клика и си с 200 напред.

Шилo

Само че машините вече не броят, професоре. Броят хора, затова има толкова грешки. И хоп, изненада - повечето грешки са в полза на ромлянката. Случаенос???

Значи искаме гласуване само на хартия, някакъв случаен човечец после брои разпечатаните хартийки от машината и изведнъж идваме с: "че налице обективна невъзможност да се установи по безспорен начин какви са действително подадените гласове за кандидатите, което компрометира истинността на отразените в протоколите резултати" Някакви примерно прецакани флашки са пречели на Ганьо да брои ли, не разбирам?

Според мен вота трябва да бъде като в САЩ- гласуваш, машината ти принтира за кого си гласувал, подписваш се и без да се криеш( там вота е явен) го даваш на преброителя.После се преброяват бюлетините и се сравняват с тези резултати от машините.Ако има разминаване се считат за верни тези от ръчното преброяване.

Преди няколко години вкараха машините, защото ръчното преброяване беше силно манипулирано - преброяващите бяха специално избрани и знаеха, че не трябва да дават достатъчно гласове на определени партии. В САЩ е същото - видя се как за Байдън манипулират изборите. Имаше много видеа, в които броячите на бюлетини късат такива за Тръмп и казват, че не са съгласни да има толкова за него.

Я пак как са избрани специални преброителите у нас? Във всяка комисия има представители на всяка парламентарно представена партия - единственото което може да се стане е да се наговорят заедно да прецакат нов играч, но както практиката показва примерно с царя бойко дори и ПП това е само теоритично.

Черна флашка, бела флашка, ала-бала, тука има тука нема, пу-пу избрахме кмет!

Флашките нямат никакво значение, откакто машините за гласуване се ползват като принтери. Данните в протоколите на СИК не са взети от флашки, а от ръчно изброяване на бюлетини, отпечатани от машината. Поднесена по този информация, осовено заглавието е подвеждаща. Защо изобщо някой търси и се интересува от флашки в тази проверка, единствено и само да се държат хората в заблуда.

Тошко Йорданов ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Освен флашки има и видеозаписи от броенето (В секцията която бях записът е 4 часа)! Като няма флашка да гледат видеозаписа, а не да слушат к'во казал Тошко Африкански!

Нали ако ги намерят ще лъсне измамата с която избраха васко-ухото! Затова флашките ИЗЧЕЗНАХА!

Шилo

Не смейте да говорите за флашки, жалки аналогови неграмотници! Изобщо не ви е ясно какви и как се случва с машините, няма никакъв шанс и да разберете, поне не в този живот!

тебе не ти е ясно, ама ей на - дращеш тука, даже и обиди сипеш.

Резултатите са ясни. Сега само трябва да минат изборите. Няма как да се обявават преди тях. Ще се чака, няма как.

Коментари - Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота | Днес.dir.bg

Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота

Делото беше отложено за 7 юни по искане на пълномощниците на Васил Терзиев, тъй като експертизата установи в една от флашпаметите на флашките не датата на изборите, обясни Милка Христова

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Григорова: Липсват нови 17 флашки, ЦИК казват, че вече са модифицирани за вота | Днес.dir.bg

Коментари

Щом всеки може да си прави каквото си поиска с тези машини, защо наричат все още тази гавра с демокрацията избори? Ми следващия път направо да ни съобщят по телевизията какво сме щели да изберем и да си спестят парите.

А защо машини? Не е ли по-просто да се сключат договори с 2-3 компании (примерно американска, китайска и немска) да пуснат няколко сървара да се гласува по интернет? Съмнявам че голяма фирма като Майкрософт (примерно) ще се съгласи да участва в наще селски далаверки, но за всеки случай може и една китайска да се наеме. Аз всеки ден пари превеждам по интернет и това е достатъчно сигурно и проблеми практически няма. А с гласуването по разни дупки, с машини контролирани от някакви калинки, дет нищо не отбират,..... ми такова гласуване си е компроментирано по подразбиране.

Адвокат и комунист на едно място. Каквото кажат истината е точно обратното

Дългогодишен общински съветник от БСП...В момента адвокат на Ваня Григорова... Комунистическа мърша адвокат на синдикална циганка...

Срещу внукът на ДС!

ъхъ путьо

След всичко, което сътвориха от създаването си до сега стигам до извода, че няма начин да не ни мамят и с машинния вот, както и с всичко останало...

на конкурентите им. апетитна хапка е вота - против Боко и Доган/Пеевски все пак :)

Замъглен ми се видиш нещо...

когато в протоколите се записва броят на РАЗПИСКИТЕ за всеки кандидат, които са на хартия. И тези разписки съществуват и мога да бъдат преброени отново. Може би секционните комисии, съставени от представители на различните партии, след приключване на изборния ден са се коалирали в полза на единия от кандидатите и са отпечатали нови разписки? Или гласувалите са неграмотни и не са прочели какво пише на разписката, преди да я пуснат в урната? Какво общо имат тук някакви флашки???

Първите в света принтери с флашки, екрани, оперативна и хард памет. Приличат на компютри, но Кирчо казва че са просто принтери, значи са такива.

Нещо като бензиностанции с ракети!

не разбрах! ? за ЦИК или ЗА ЦИРК става дума?

От ЦИК, които в никакъв случай не са назначени от подкрепящите Терзиев вече няколко пъти обясняват, че флашките не се използват, за да се брои гласа респ. опрдели победителя. Тая красная адвокатка не разбра ли, че това дело няма как да го спечели. Въпросът е защо се хабят пари за заплати на прокурори и съдии в тая пародия. Нейното хонораче е ясно.

-Сър, какво ще стане ако европата напусне галактиката? -Джон, цялата галактика ще запее одата на радостта!

и флашките и резултаите от изборите вече са готови! така, че без паника!

Досега никой не успя да обясни просто, ПРОСТО механизма на гласуване с машините. Флашки, бележчици, па един брои, друг проверява, можело така, можело онака... Един разбрал едно, друг друго, но нищо не е ЯСНО дали може да се манипулират машите или не? Всичко може да се манипулира, въпросът е до колко може да се манипулира? Има ли за какво да се манипулира? В случая с изборите за кмет в София, фактът, че Терзиев има неотразени брой гласове е показателен, че има проблем. Машината няма как да сбърка, освен ако няма човешка намеса. Е, явно има някаква манипулация в машините, но силно ме съмнява в съда да достигнат до този извод и най-вече кой е манипулирал вота.

А 450 000 "невалидни" бюлетини, КАК ти се струват???? А изборите "законни" и "честни"........Еми всеки народ си заслужава управниците......

Адвокатката сега се сетила да иска флашките! По-голяма тъпотия не можаха ли да измислят?! Едната с купена диплома, другата без диплома... Едната с минимален стаж, другата въобще без стаж... Функционерки!

Друго си е хартиената бюлетинка - мажеш, бришеш дописваш, слагаш чавки и кръстчета... и хоп - невалиднаааа! Само нашите са валидни- А машинката трудно ще излъжеш!

Една машина трудно ще излъжеш, но успееш ли да излъжеш една, ще излъжеш всички, или повечето! А някои "имат кодовете"! И после се чудим от къде взеха толкоз гласове, като никой не познава някого, който е гласувал за тях!

Идеята на Ванчето не е бутне Терзиев и да стане кмет... Идеята на Ванчето е да докаже, че правят мизерии с машините и това беше перфектния момент в който да почне това дело с претекст, че иска мястото на Терзиев.... Както сами виждате уж машините които нищо не се пипа по тях се оказва, че се пипат доста :)

На всички стана ясно , че избора за Кмет на София е опорочен ! ППДБ фалшифицираха изборите и платиха милиони на ЦИК да скрие Флашките ! ДАНС да разследва случая какво се правят на умрели лисици , получават огромни Заплати а ги мързи да работят , само Оставка и нови Служители на ДАНС ще докажат Лъжите на ЦИК ! Така не може да се продължава , Откраднаха избора на Хората -35 години ни крадат избора -СТИГА !

било. Ванче е много борбена и амбициозна синдикалистка, но не става за столичен кмет. Не разбира проблемите на столицата и не предлага адекватни решения.

Щото Терзиев и Бонева много разбират!

разбира, но вие гласувате по партизански.

Някаква лелка ни обяснява за "флашпаметите на флашките", клета Майка Българийо ...

На изборите не се броят флашки, а се броят бюлетини в урните. Стига спекулации.

Гледай интервюто на Тошко Йорданов при Ризова - той ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Григорова още не може да схване, че: 1. Броят се бюлетини - принтирани от машините, а не флашки 2. Информацията свалена от флашките, показва, че дори и да приемат теорията за "липсващите" гласове, тези гласове само увеличават разликата на Терзиев спрямо Григорова. 3. Само бабите и малограмотните гласуваха с хартия за Григорова.

Тошко Йорданов ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Тошко Йорданов винаги е прав! Хаха. Броят се бюлетини. Само бюлетините учстват в резултата. Такъв е закона.

Добре, чакаме следващото заседание. Ваня беше длъжна да опита, то на нейно място и Терзиев щеше да направи същото. Хубаво е, че не се връзва на всякакви такива психоатаки и продължава невъзмутимо да си върши работата като кмет на София. Продължавам да нямам забележки към него, приятно съм изненадана.

е имало най -вероятно. Те ппдб-тата нищо не могат да свършат като хората, че това ли? Обаче това затишие почва да съмнява. Много време отне да се разбере че флашките са манипулирани. И като добавим едни културни особености на етноса, ухото може да иляди като фандъкова.

Да-а, промоция на Ванчето! Избори идат отново! Колко плоско и прозрачно!

Ще ми ядете сиренясалия с тия флашки

начи модифицирани са за вота..... демек резултатиоте вече са турени там

Не че Ваня е цвете, но ще се изкефи ако изхвърли ДС-то общината ..

Шилo

Сори, няма как да стане.

Това ли ви инструктираха в НПО-то?

Страдате за Шестака Бойко с псевдоним Буда?! Да му плащате данък спокойствие?! Е, има и достойни хора, които не са се оцапали с доноси като него. Партия „Магнитски"

Ако Ванчето докаже, че Терзиев е станал кмет с измама, цяла София ще гласува като един против измамниците! Наистина няма да има десни, няма да има леви, всички под строй ще са против шарлатаните!

Още я чакаме да докаже как ще измрем миналата зима от студ и как сме загубени без Газпром...

Газта пак идва от Газпром. Само че през посредници.Да бе би да идва от САЩ?

Шилo

Как точно ще го докаже бе?!?!?! Колкото повече броят, толкова повече се увеличава разликата с Васил. Тоест, измамите са ги вършили хората на ромлянката.

Не е така.А просто ще се докаже ,че изборът е компрометиран с тия истории сфлашките. А дали е в негова полза не е ясно. И освен това кой се занимаваше с машинния вот-ПП/ДБ ,нали така?

Защо бе,кои избори Герб са спечелили без манипулации и фалшификации! НЯМА ТАКИВА! Винаги са печелили с измами!То бяха чувалчета, то бяха Костинбродски афери, купени гласове и отмяна на мошините и каквито си помислиш далавери! А циганката се прави на интересна!

Ала бала с флашките имало и ДС-то кмет с 5000 гласа разлика. Да ви ебем майката ДС-арска. За 8 месеца една плочка не оправи кмета от ДС-то само лапат пепитата

Милиони не се влагат, за да опрвяш после плочки, павета и нам си кво още. Влагат се, за да усвоиш обществени средства с кръговете си от фирми.

Шилo

Ама верно ли си толкова прозД или само се преструваШ?

Майка ти е проста дебил

Да бе, дс - кмет а срещу него внука на Пеко Таков от ЦК на БКП.......Е верно сте ДЕБИЛИ, ЦК на БКП срещу ДС..........

Затова е този напън за тези конкретно машини.Белите якички ( новите мутри ) с цъкане по файлове и хоп..каквото те искат. НЕ е като да ходиш да зарибяваш цигани и да харчиш пари. Тук с два клика и си с 200 напред.

Шилo

Само че машините вече не броят, професоре. Броят хора, затова има толкова грешки. И хоп, изненада - повечето грешки са в полза на ромлянката. Случаенос???

Значи искаме гласуване само на хартия, някакъв случаен човечец после брои разпечатаните хартийки от машината и изведнъж идваме с: "че налице обективна невъзможност да се установи по безспорен начин какви са действително подадените гласове за кандидатите, което компрометира истинността на отразените в протоколите резултати" Някакви примерно прецакани флашки са пречели на Ганьо да брои ли, не разбирам?

Според мен вота трябва да бъде като в САЩ- гласуваш, машината ти принтира за кого си гласувал, подписваш се и без да се криеш( там вота е явен) го даваш на преброителя.После се преброяват бюлетините и се сравняват с тези резултати от машините.Ако има разминаване се считат за верни тези от ръчното преброяване.

Преди няколко години вкараха машините, защото ръчното преброяване беше силно манипулирано - преброяващите бяха специално избрани и знаеха, че не трябва да дават достатъчно гласове на определени партии. В САЩ е същото - видя се как за Байдън манипулират изборите. Имаше много видеа, в които броячите на бюлетини късат такива за Тръмп и казват, че не са съгласни да има толкова за него.

Я пак как са избрани специални преброителите у нас? Във всяка комисия има представители на всяка парламентарно представена партия - единственото което може да се стане е да се наговорят заедно да прецакат нов играч, но както практиката показва примерно с царя бойко дори и ПП това е само теоритично.

Черна флашка, бела флашка, ала-бала, тука има тука нема, пу-пу избрахме кмет!

Флашките нямат никакво значение, откакто машините за гласуване се ползват като принтери. Данните в протоколите на СИК не са взети от флашки, а от ръчно изброяване на бюлетини, отпечатани от машината. Поднесена по този информация, осовено заглавието е подвеждаща. Защо изобщо някой търси и се интересува от флашки в тази проверка, единствено и само да се държат хората в заблуда.

Тошко Йорданов ясно каза, че комисиите гледали само протокола от машината, а не са брояли напечатаните от нея бюлетини! То затова е толкова важно да се намерят флашките, за да се засекат нередностите, и заради това измамниците от пп толкова много драпаха на втори тур да има машини!

Освен флашки има и видеозаписи от броенето (В секцията която бях записът е 4 часа)! Като няма флашка да гледат видеозаписа, а не да слушат к'во казал Тошко Африкански!

Нали ако ги намерят ще лъсне измамата с която избраха васко-ухото! Затова флашките ИЗЧЕЗНАХА!

Шилo

Не смейте да говорите за флашки, жалки аналогови неграмотници! Изобщо не ви е ясно какви и как се случва с машините, няма никакъв шанс и да разберете, поне не в този живот!

тебе не ти е ясно, ама ей на - дращеш тука, даже и обиди сипеш.

Резултатите са ясни. Сега само трябва да минат изборите. Няма как да се обявават преди тях. Ще се чака, няма как.