Коментари - МВР публикува видеото, в което журналистът Димитър Стоянов вади пистолет на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уан, ту, три файт! Шкембе, шкембе, лоу кик, шкембе, ключове, сокче, ключове, шкембе. Файталити: патлак, кобур патладжан фейсбук бабаит. Да ви имам кирилицата, това ли ви беше решението за линковете в коментарите?

Той го вади и после го прибира. И какво е това агресивно поведение на служител на НАП така да притеснява хората на улицата. Хората си излизат от колата. Ако, имат взимания и давания има множество средства за комуникация като телефони, имайл-и, обикновени пощи, видеоконферентни връзки и т.н. и т.н.

Тези кадри имат и редистория, която не се показва от полицията. С какво ще обясниш раните по главата на Димитър?!!!

се как някой изскача и налита в гръб агресивно. другият се обръща и го възпира с насочено оръжие. За мен е нормално. Но пак е някаква милицинерски избрано подадена информация. С определена цел разбира се. А на бабаита да му не пише на челотоНАП? И какво като е от НАП? Колт прави всички равни

Ако това се беше случило в САЩ на НАП-аджията вече щяха да му пеят опело. А журналиста щеше да се разхожда съвсем свободен, защото това е христоматиен пример за неизбежна самоотбрана. Апропо, някой в тъмното трябва да "разреди" този башибозук - нап, мап, мвр-калинки, прокуратура-сарафки и други такива вредители ... РАИД трябва, не думи :)

Точно подоба случка се е разиграла преди 10-ина години на "Позитано", когато превъзбудени хокеисчета подгониха да бият компания, за това, че видите ли говорели на английски. Само че хокеистите тогава не са имали мозък да спрат навреме и са били понамушкани с нож. Интересно, сега съда пак ли ще е толкова строг?

Прилича ми на полицейско мероприятие по нашенски некадърно и недодялано.

От видеоте се вижда че онзи наистина се кани да го нападне в гръб. интересно ако не бе извадил патлак каво щеше да стане? Сещам се преди година-две съд в САЩ оправда някакъв младеж на който един блогър му досаждаше и той извади пистолет и го застреля в накакъв мол се разви действието... Не познавам Димитър Стоянов, ама не мисля е направил нещо, дори укоримо.

Възмутен съм, журналистът е арестуван защото се е защитил срещу самозабравил се нападжия. А арестувания Боко Тиквата се разхождаше из РПУ-то с ръце в джобовете на размъкнат анцуг. Защо не беше с белезници или поне свински опашкш да му извият ръцете и да му ги сложат.

Самоотбрана е като използваш сила или средства еднакви на приложените към теб. Да извадиш пистолет на заплаха от мускули е нито мъжко, нито законно. То си е мутренско. Не бих подкрепил журналист, който се припознава в мутра. Независимо кой му е опонента.

Викаш да се пробват бокс,борба,сумо.Законът на джунглата-по силният побеждава.

sawo

Този случайния с качулката се вижда как бяга точно към мястото :) :) Като гониш да нападнеш някой, трябва да си готов че може да е по-голям бабаит от тебе :)

Малко така да вадиш пистолет не е ок, той не го е нападнал неочаквано, както с вижда вика му и ти директно с патлака, хахахаха малко идва съставомерност, но малозначителност. Не се прави така!

за прекратено дело на НАПаджия баджанак на Калин Стоянов е по-вероятния повод!

Достоен внук на дядо си-Радой Ралин!

"Служителя" на НАП пиеше бира пред блока и той започна всичко. След инцидента говори с някой от полицията, защото го чух да казва ' кога ще дойдат.. пращай ги да идват чакам ги, сега ше види тоя така ли се вади пистолет.... т.н. Пред блока от тази страна има 5 камери, които записват, а едната има звук и може да се чуе всичко. Според мен и двамата са виновни и трябва да си понесат последствията.

Един стински ЖУРНАЛИСТ , от малкото останали на тази територия. П

За да извадиш срещу някого пистолет, значи имаш пистолет Щом си решил да имаш пистолет, значи имаш намерение все някога да го извадиш.

Нахалният наповец да почерпи, че ако Митака му беше фраснал едно мае гери (а той го може) щеше да полежи малко в Пирогов. На боклуците трябва да им бъде по-често показвано къде зимуват раците, иначе ще ни се качат на главата...

Зетят на недоразумението МВР шеф и авер на баце и шиши- калинчо е имал обвинителен акт за ракет който е потулен в прокуратурата и в Бърд.бг публикуваха разследване от това, явно е лична вендета на мутрата калинчо!

чета коментарите.... блеещите български овчици, довлекли на власт радеффф, рашкоффф, петкоффф, василеффф и всичките дс добри пуделски сили, изведнъж станаха озъбени вълци-голЕми почитатели на бабаити "журналисти", размахващи оръжие, щото някой им креснал в гръб. впрочем, правилно е. всички истински ЖУРНАЛИСТИ, оставили следа или оставили дори живота си в името на професията ЖУРНАЛИСТ са известни именно с това, как размахват патлаци в името на същата тази професия.... тоя сричащ клеветник Е точно толкова журналист, колкото (например) ориана фалачи НЕ Е журналист. а, пардон, тя не е размахвала патлак, значи не е! не е български журналюга, наистина!

Същите тези почитатели на радев, рашков, петков, василев и всичките ДС "добри" пуделски сили не са почитатели на разследващите журналисти като Димитър Стоянов, защото "БЪРД" ги изобличиха в поредица разследвания. А що се отнася до въпроса защо един разследващ журналист носи законно регистрирано оръжие и го ползва за самоотбарна, и то в България, където ДС мафията практикува методите на КГБ, е излишно да се обяснява, нали:)

Спецов представя тази ситуация като битов скандал в спор за паркомясто, в който неговият служител е жертва. Е, какъв е мотивът на журналистът да изважда пистолет срещу някакъв непознат тюфлек, с който има само спор за паркомясто?! И същата "жертва" да го гони и напада в гръб, при което жената на журналиста да се опитва да го прогони с някакъв камшик?! А какъв е мотивът на този с черния сутчър и качулката, УЖ случайно тичащ от другата страна на семейството на журналиста?! Капан за наивници?! В сайта "БЪРД" се появи разследващ материал за Асен Василев, а и Лорер и оттогава "БЪРД" са недолюбвани от ПП-ДБ. А Спецов е приятелче (с мускули) на Асен Василев, който за втори път го уреди като шеф на НАП. А преди това Спецов беше избягал в Дубай от преднамерения фалит на фирмата си за спортни артикули, която е прехвърлил на безимотен циганин заедно с дългова кражба за милиони. Така че, на Димътър Стоянов и "БЪРД" "зъб имат" не само МВР шефът, който води съдебно дело срещу тях, но и измамните политтици от ППромяната.

Вървял си тихо и наивно сговорчиво един кротък служител на НАП и внезапно някакъв тип без никаква видима причина тръгнал да го разстрелва .... да ве я и полуидиотите!

може. Чета по-долу. Едно е ясно. Вече е без разрешително за КНО. И ловното му замина. И с патрон в цевта ли ходи?

за журналиста мога само да отбележа, че е смелчага и куражлия, което е присъщо и за самата професия - дано така да го раздава и в това си занимание

козяшки трол е тоя и само мъти водата в България. Сега се отървал, ама следващия път съвсем заслужено и неизбежно ще го приключат!

Да е жив и здрав Митака, свястно момче е. Има куража да се занимава с разследваща журналистика. Дано не му изиграе лош номер, че има и семейство. Да не го сготвят като Младен Дочев, Бог да го прости.

"Служителя на НАП" гони човек който си е излязъл. Тоя от НАП напада човек в гръб. Това е

Поредна бухалка срещу демократични журналисти. Ахчиева и много други, срещу политико олигархична мафиотска стара укрепена номенклатура

Аз виждам как един трътляк напада в гръб и как след като вижда дулото разбира, че въпреки връзките и роднините, които има, не е безсмъртен... и разкършва ръце като девствена мома пред брачно ложе и бяга... И с "достойнство" се обажда за помощ... Иначе преди това ербаб- що не повика преди това полиция, преди да напада да бие, ами тръгва на саморазправа!?

Агресивният служител на НАП всъщност е бивш служител на НАП и е зет на МВР министъра Калин Стоянов. Бърд пишат материал за случай в Бургас, където същия НАП "служител" е изегнал правосъдието

Добре е да имате поне един пистолет с черен(димен) барут,за него не се иска разрешително и си е истинско оръжие !

Какъв журналист е този? Някакъв бабаит е.

Няма изтрел , няма нарушение , няма хулиганска проява , има газов законен пистолет във случая , който всеки има право да извади от джоба нали така ?

Най-ме кефи служителят на НАП какъв ербап и скоклив излезе да се бие и как, като видя оръжието, направо оцапа гащите. Както има една поговорка: Бог създаде хората, а Самюел Колт ги направи равни.

Като гледам служителя на НАП който не е бил на работа в момента очевидно като му гледам облеклото не знам защо наблягат на това . Така като наблягат на това много странно държане за служител на НАП . Виждам че бяга след него тоест гони го и явно нещо крещи защото те двамата се обръщат още преди той да се появи . Интересното е в случая че бягайки ги пресреща онзи с черната качулка очевидно случаен пешеходец които бяга за здраве с качулката случайно появил се най вероятно друг служител на НАП който ако не беше изваден пистолет щеше да им отреже пътя и да ги нападнат едновременно ?! Дълбоко съм убеден че дори не е случаен инцидент с идиот в квартален магазин . За мен е повече от очевидно че са се опитали да го сготвят и да го представят като такъв... Не един два пистолета трябва да носи видно е че знае много добре как да го използва

Шилo

Ами като гледам съвсем правилно си е извадил желязото, щото оня видимо беше тръгнал да го трепе. Пак добре, че си е сдържал нервите и не е натиснал спусъка. Щото, когато срещу тебе бяга такова говедо, нормално е да се афектираш.

Това никой съд по света няма да ти го признае за повод на вадене на оръжие камо ли за неговото използване - този ми се струва че идваше да ме трепе? Правилното решение ако така смяташ е да си плюеш на петите (по Сун Дзъ) а не да се правиш на бабаит

Пумпал , никой не е стрелял , и всеки има право да извади от джоба си законно притежаван пистолет

Митко Стоянов е един от малкото останали истински журналисти, които се борят за обществото. И за целта си плаща постоянно. Безброй са делата бухалки срещу него от висши държавни служители и близки до властта. Всички тези крадат от държавата вече 30 години, и имат достатъчно власт да организират покушение срещу него или да му спретнат постановка, за да го вкарат в затвора или дискредитират. Не забравяйте, Митко и хората като него работят за обществото, затова са толкова мразени от властта. А, на видеото се вижда колко професионално се държи той, вади пистолето, предотвратява заплаха и веднага го прибира. Нищо незаконно не е направил.

И това му дава право да размахва пистолети на улицата? Не мисля. Самозащитата е пропорционална така е по закон - не може някой да ли лепне шамар и ти да го застреляш. Ако действително пистолета е истински този е за взимане на разрешителното. Освен това е тъпо да вадиш оръжие без намерение да го използваш щото не се знае другия какво ще извади и може да те гръмне или заколи и даже да му се размине щото ти пръв си почнал. С една дума този "журналист" не ми изглежда особено умен след такава постъпка.

МВР, чийто министър води гражданско дело срещу Димитър Стоянов за сериозна сума пари, публикува видеозапис от разследване на няколко часа, който представя Димитър Стоянов в негативна светлина пред обществото. Какво съвпадение!

КДС показва само едната част от историята. Видимо и за бездомните кучета и котки в София, преди това е имало нещо още, което е раздразнило двамата участници и жената, която е по средата, но МВР не го показва. Хвала на методите на Държавна сигурност! Как беше с половин истина можеш да убиеш човек!

Айде,айде.....всички с профил в тубата и сметка в пейтриън станаха разследващи журналисти , а са най обикновени тъпанари останали без работа, тоя симпатяга даже не съм го и чувал.

Значи толкова търсиш истината. Явно си от заспалковците, които четат само дира. Никой не е казал, че трябва да го харесваш този, но чак пък да не го знаеш...

но съм сигурен, че си чувал за киро брейка и цанов....а може би тъпанарът си ти

Пистолет не се насочва към човек. Това си е за затвор.

Ей ,не го научихте тоя правопис.

Да направим анализ на написаното от Вас и да видим дали сте научил "тоя правопис". Пред препинателния знак запетая не се оставя интервал. Запетаята "се залепва" за предходната дума, число, затваряща скоба или затварящи кавички и след нея се оставя интервал. Как се пише: този или тоя? Дветете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч. Препоръчителна е употребата на този. Освен това използвате спорно име. Аман - от араб. през тур. "милост, закрила". Не съм голям специалист, но със сигурност и Вие не сте.

Ако става дума за теб, пистолет трябва да се насочва само към слепоочието. Така се спестяват мъки и се намалява твърдият електорат на ГЕРБ

Аз на клипчето виждам самозащита, не нападение. Виждам човек, който се спуска към него заплашително и пистолета се вади, за да сеотблъсне нападението. А доколкото разбрах преди това в магазина този човек, вече е нападнал журналиста и го е наранил. Така че всичко е ясно - поредният цирков номер на МВР и прокуратурата, за да се злепостави човек. Ето затова трябва да се изрине целият боклук от там.

кое не е ясно, провокация от дебелия служител на НАП, виждате как излиза да го гони в свински тръс, обаче после видя желязото и се дръпна. Този журналист е разследвал Калин Стоянов, гадовете са навсякъде и са много, пазате се, защото ще става още по-страшно, докато дебелото момче и онзи от Банкя задават правилата.

Дори да го извади, не трябва да го насочва срещу някой. Очевидно обаче излизащият от блока и онзи от пред са агресивните тип нападащи. Те трябва да бъдат разследвани. Възможно е да го изнудват за нещо реално.

поредният цирк на гнусната сган превзела МВР и прокуратурата...Тъпото и нагло селянче Калин Стоянов води дела срещу Бърд и веднага спретват тая куха постановка, за да обвинят Димитър Стоянов. Долни отрепки, превзели всички институции в тая прогнила държава. Докато не ги изметен със сила тия боклуци Борисов и Пеевски, ще е така. Ще има репресии, грабежи, ще цари простащината, мутренските номера, държавата ще затъва все повече и повече.

Оръжие се вади, за да СТРЕЛЯШ с него. Ако го вадиш само да плашиш с него, рано или късно ще ти го отнемат и ще го заврат там, където слънце не огрява...

Просто предотвратява ескалация. Много сте тъпи. Трябва ли да чакаш някой да те пребие или осакати и ти чак тогава да го застреляш? Кое е по-добре превенция или погребения и доживотен затвор?

Абе този на снимката май е доста по-пълен... и с повече коса. Как така решихте, че е този журналист? Вижда ми се прост селянин, който до някъде прилича на него. В друга снимка Ангелкова има идеална снимка как седи редом и се хили с престъпник, а тук при това неясно видео изведнъж решихте кой да оплюете.

прост селянин или тъпа свиркаджийка - 95% от журналята.

Тук истината не е пълна.Отгоре на туй няма звук и не се знае този отзад този какво му крещи!И аз щях да извадя пистолет,ако някой тръгне така заплашително срещу мен...Плюс това той се отдалечава,а не напада,а напротив, някой го напада в гръб!

Полюцайщина - като сте казали А, кажете и Б. Виждаме много необичайна ситуация, така че пуснете и кадри от магазина. Все пак тоя бързо се хвана за оръжието, жената има колан в ръката, някакъв тип се появява отзад... Спестява ни се нещо?

Следващия път няма да го бият, ами направо ще го разстрелят. И без това на всички ни се гади от тоя!

Кои сте тия на които им се гади? Да не си от командата на ГРОБ?

бандата на гадните - разбирай делян, калин, бойко

"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:" "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Не е ли Алън Дълес, шеф на ЦРУ по едно време?

Джон Фостър Дълес е по-големият брат на Алън Дълес. Бил е държавен секретар при Дуайт Айзенхауер. Не ги бъркайте, независимо, че и двамата са били радикални идиоти....

МВР = съвременните мутри на бос тиквун. Защо се показва това видео, нали са го задържали? Какво опитват да постигнат? Какво стана с убийството на трактора? Кога ще видим видео оттам? Какво стана с момичето от Дупница? Аман от този ад, кога ли мутролицията ще си получи заслуженото?

Пускат клип изваден от контекста, със изрязано начало, за да стигне посланието до обикновените хора - Боко и Делян управляват сега и всички знаят какво следва. Казвам ти дъще, сещай се снахо!. А за впечатляващата агресия на НАП-аджията, нищо не казваме.

какво ще каже Невидимата Съдебна ВЛАСТ. Може и да се забатачи няколко години делото, видеото да се освети, пистолета да се окаже дървен. Лапане на кинти ще има от Хидрата яко.

На тоя кой му е дал оръжие?