"Нотр Дам" 2: Рухна и основната фасада на изгорялата историческа сграда в Копенхаген

Кметът на датската столица заминава за Париж скоро, за да проучи как е била възстановена емблематичната френска катедрала, опустошена от пожар преди 5 г.

Обратно в новината

Коментари - "Нотр Дам" 2: Рухна и основната фасада на изгорялата историческа сграда в Копенхаген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запалено е от бежанците мангали, които вие така наивно и лицемерно приехте. Сега те ви "изяждат" отвътре, защото само това могат, а вие гледате като дрогирани и продължавате с глупостите.

И Нотр Дам ,и борсата в Копенхаген ги подпалиха бежанците-джагали. Но не е политкоректно да се споменава това.

Аз само да питам - защо продължавате ежедневно да ни заливате с новини какво се случва с тоя скапан коптор у Датско все едно някой го интересува? Какво ми пука на мен, че някаква сграда била изгоряла в Копенхаген и сега дали щели да я възстановяват или не? Дали когато в Пловдив изгоряха тютюневите складове, а в София царските конюшни в датските информационни сайтове са писали ежедневно за това? Айде престанете вече с това слагачество. Ако искате да сте истински журналисти и новинари отивайте да ровите в МВР, ДАНС, парламента, партийните централи, прокуратурата и да видите там колко новини ще изровите. Цялата държава е потънала в корупция и е в разпад вие се скъсвате да пишете за тоя изгорял датски кенеф.

Мислиш, че нашият Рилски манастир е застрахован ли? Въпрос на време да достигнат и до България. Това е само началото на нашествениците срещу християнската цивилизация.

То едното не отменя другото! Нито пък го омаловажава...

Едното е храм на Бога, а другото - на Мамона.

Аз най-вероятно не разбирам, но защо ми прилича на някакво скеле, а не на сграда?

В статията не го пише, но е имало процес по реставрация, ясно. А за причините, да дойдат да им обясним - имаме опит с тютюневите складове и интереса на парата.

Браво! Световните Господари усшешно унищожиха важно доказатекство, че световната история е фалишива и че и нашата измислена държава е фалшива!

Все едно халите гледам. Събаряйте го тоз боклук. Но не, сега ще го поправят 3 пъти по дълго отколкото нова модерна сграда и ще струва 10 пъти по скъпо като голяма част от парите ще се разпределят по свързани фирми. И там е като в България с тази разлика че народа им е по прост и вярва.

Абсолютно, но нали е било сграда на фондовата борса, символ на гордостта на капитализма, свободната търговия. А то разни демокрации и свободни пазари са дъвки за наивници, капитализмът си е съвременното робовладелство, малко по-перфидно и захаросано. Иначе е същото, сега им пречат пенсиите и идва времето когато и пенсии няма да дават след като са ти ограбвали цял живот парите.

Ми то свършиха работите по възстановяването на катедралата в Париж и изглежда, че май е време да зпочнат другаде. "Кметът на Копенхаген Софи Хесторп Андерсен заяви, ... че идния месец ще замине за Париж, за да проучи как е била възстановена катедралата "Нотр Дам", която преди пет години също бе опустошена от пожар."

Сега да построят на негово място паметник на ЛГБТ мюсюлмански нигерийски мигрант който си е инжектирал 8 бустерни дози и е изнасилил 3 датчанки преди да замине да се сражава геройски за Украйна!

Между другото в Германия бяха пуснали методичка на поведението на германка, когато емигрант почне да я изнасилва. Препоръчваше се да не предприема никакви резки движения. И да съдейства на емигранта.

Са инженерите на Меркел ше го оправят

Той рухна и еврогейския съюз,пазарната икономика,демокрацията и всичките мантри като разните там "ценности",но ще го разберем както винаги по трудния начин...

Разбира се, това е дело на държавата - терорист Русия, по заповед лично на Путин. Аз ви предупреждавах! Сега си патите! По този трагичен повод дайте на Украйна поне 1 трилион долара в кеш, а също и 4-5 самолетоносача, междуконтинентални балистични ракети с ядрени бойни глави и някъде около 100 милиона снаряди, 100 000 танка и други подобни дреболии. Да живее демаокрацията и най-вече нейният най-голям защитник - самията Аз!

Путин.Отново е виновен.

Някой камилар и е драснал клечката.Ке строят джамия на нейно място.Яллллаааа

Как няма да рухне, нали затова с я запалили ?!

Хайде без Драматизации! Вечни неща няма!

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Леко да не спукаш вена, простьо ;)

Личи си, че си роб. Робът най-мрази свободните хора.

Друго беше,като бяхме съветски роби.

Датчаните са големи патриоти и много уважават историческото си минало. Бързо ще намерят средства и ще възстановят забележителната сграда.

То нищо не е останало от сградата. Мърлячи и там. Можеш ли да нарисуваш каквото е рисувал Рубенс, ван Айк, Дюрер и да не изброявам плеядата...не! Не виждаш ли че съвременното изкиство е пълна скръб.

Били са патриоти някога, приспаха ги отдавна.