Рашков: Живко Коцев доведе Димитрови на рождения ми ден, не знаех, че са контрабандисти

"Откъде да допускам, че някой може би се занимава с такава дейност и главният секретар може би е във връзка с тях", казва бившият вътрешен министър

Обратно в новината

Коментари - Рашков: Живко Коцев доведе Димитрови на рождения ми ден, не знаех, че са контрабандисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дали Димитрови не са довели при теб Живко Коцев???? не знаел, че са бандити..., ха-ха, човек с твоето минало, да не знае, ай стига ъга дамаджанков

Ами прав е човекът: той поименно знае всички купуващи гласове по изборите и такива, които не купуват но трябва пред обществото да минат за купуващи, защото са от партии, които Рашков не харесва. Не са му поставяли задача да се заеме с контрабандистите - той и тях знае поименно, но след като са му казали да не се занимава с тях, той просто престава да ги познава. Той знае и разследва всичко, което може да има нещо с Борисов, и категорично не знае нищо и не се интересува ако е свързано с други личности. С други думи казано адаша му Борисов е среднощният кошмар на Рашков и нищо друго на този свят няма значение, ако не е свързано с Борисов.

И те не знаели, че той има рожден ден- дошли с рушвет, а той го объркал с подарък...

Сега всичко ще зависи от това какво ще каже Коцев. Трепери другарю Дамаджанов..

Червения лайновоз Дамаджан Рашков.Типичен комунистически дебил,продукт на 50 години отрицателен генетичен подбор

Гузните хора обикновено говорят тъпотии.

Аз няма доверие на ПП, много от схемите си продължиха по тяхно време.

майййка ти в пуууутктааа нагла да ебббббааааааа

А другарките дето те ги доведоха знаеше ли каквви бяха ? Гоем гьонсурате тоя , тоя просто уникален, добре е че има 12 тоалетни дано му се запушат всичките наведнъж да видим къде ще . . .

Мила ми Генке, как реши да ни поднесеш излиянията на Рашков ? Точно на тоя Мутрофил , наакан отвсякъде ? Откакто се помня тази комунистическа помашка хлебарка участва във всяка помия случваща се в държавата ни.И винаги излиза сух , по богат и по нагъл....

има 20 апартамента? Рожден ден с четирима гости, двама от които доведени. За какви ни взима?

Аа, не знаел, още какво не знаеш?!

Вервам му! Има физиономия на беден, но честен човек!

От къде да знае Рашков. Че нещата са са навързани. Като свински черва... Той е невинен. Пътьом. Наивен.

Интересно, какво ли са му подарили на Рашков тези неочаквани гости ?

Ами кучето на един от гостите си е забравило сакчето! Животинка, как да ѝ се сърдиш!

"Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в МВР необезпокоявано и да се среща с Бойко Рашков, докато беше министър, заяви в "Още от деня" бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров."

Да бе и един мармот завиваше шоколада в станиол ... що Живко Коцев не ги доведе на моя рожден ден? Ти дамаджано мръсна колко си ти корумпиран, народен съд да те стигне дано!

Всичките не знаели, не били чули или пък се интересували напълно професионално, за да предпазат държавата и всички нас. Невинни като пъпеши на бостан.

прокуратурата разбира ли от снимки създадени с изкуствени интелект ?

“Дамаджанков” не е читав. Ама изобщо. Може би трябва да бъде запрещение, завинаги.

Това ми напомня на една случка от един мой рожден ден като ученичка. Рожденият ми ден е краят на юли, когато обикновено всичко живо, включително и аз, сме по свето и у нас или умираме от жега, поради което обикновено си празнувам рождения ден заедно с близки в края на септември/началото на октомври. Само че тази година реших да го празнувам на датата с компанията от квартала, което се оказа невъзможно, защото баща ми беше започнал ремонт, мислейки че и тази година ще си го празнувам по-късно. Заради ремонта у нас се наложи да го празнуваме заедно с едно момче от компанията у тях. Той беше поканил разни негови приятели, които дотогава не познавах. Аз съм довела разни други приятелки, една от които се хвана гадже с единия пич, който после се оказа, че учил в ТВУ и че има няколко присъди, за което аз хабер си нямам. Познайте кой се оказа виновен за всичко това - естествено, че аз, защото не съм й била казала, че е кримиконтингент. Е как да й кажа, като аз самата не знам? На следващи рождени, имени дни и други купони вече у нас, а не у приятели пак е имало случки - някой си хванал някоя от гостенките чи за гадже, защото мислел, че ми е приятелка, значи е свястна, а то в единия случай се оказа една моя племенничка, която е месец по-малка от мен и която аз трудно изтърпявах дори и преди сектите да я засмучат, но понеже баща ми и дядо й ли беше са близки, зад гърба ми ми я бяха натресли май на имен ден беше. Естествено, че аз пак виновна за това, че на един приятел съквартирантът, когото също виждам за първи път, се е хванал с племенничката ми, която и без това с мъка я изтърпявам. Накрая бях казала, че не съм брачна агенция и че това, че някой присъства на купон у нас, не е сертификат за качество, така че рекламации само на касата!

Живко Коцев твърди обратното, че заварил Димитрови вхдома на Рашков и останал с вхечатление, че са си близки и че се познават от дълго време. По-интересното е, защо Коцев му ги е довел в удома? Защо точно тях? Като какви да го поздравят? Не може всеки, който си поиска да влиза в дома на бившия министър на МВР, какъвто е Рашков. Компанията обогатила се от митницата се подиграва с държавата и преди всичко, с разследващите. На тях е да установят кой лъже.

Имали някакви по-преки доказателства, че Гоцев и/ли Рашков са замесени в контрабанда? Това, че се познават с някого, не означава, че са замесени лично. По ирония на съдбата, момчето, където празнувахме рождения ни ден, после стана ченге, както и още едно друго момче и без да съм им светила, съм абсолютно сигурна, че и двете бъдещи ченгета никога не са се забърквали в криминални дейности, дори преди да заминат за Пазарджик у сержантското ли беше, са били като спирачка на батетата да не се забъркват в мега каши. (пак за протокола: от морална гледна точка съм длъжна да декларирам, че знам, че Рашков ми е някакъв (вероятно далечен) роднина/сродник, но не го познавам лично, или поне нямам такива спомени, но това със сигурност не влияе на моята безпристрастна оценка за неговите качества)

Крайно време е София да не е столица. То там само боклуци.

затова пълни такова количество дамаджани. Ами редно е като дойдат скъпи гости, като носят пачки и "скромни" подаръци да бъдат почерпени с нещо по-така. Бравос Дамаджанков!

Контрабандист е човек с влязла в сила присъда за престъплението "Контрабанда" по чл.242 от НК.Ако не пише такова нещо в свидетелството меу за съдимост, имате много поздрави да наричате някой контрабандист.

Рашков е срам за България. Такава наглост. Целта на Стефан Димитров била да с еснима със софианци извесни...безумия на квадрат....

и този е бил вътрешен министър..боже защо третират хората като малоумни, не знаел кои са, рожден ден, безумия пълни

Тия сега всички ще се изкарват "аз не знаех?". Кой не е знаел-Рашков? С допуск до сектретни досиета? Ми като не знаеш, значи толкова ставаш за тази работа. Ходи в пенсия и на село.

а се пише ченге? Не знаел бил?

Тези двамата, Рашков и Коцев, позволяват някакви тарикати контрабандисти да ги водят за носа и да се снимат с тях. Единият се извинява с другия и обратно. Малко повече хигиена в отношенията няма да е излишна. Едно време така използваха и името на Борисов. Тази държава е пълна с тарикати които се снимат и използват имената на инфантилни нарцистични управляващи. Направо да ти се доповръща.

Този докато не съсипе ПП няма да спре.

Компроментиран и дискредитиран политически боклук.

Кире на парапеда ко стана ? Нищо ма остана с чукането

Лена роди бе баце

Ами те 20+ имота така лесно ли се правят?!

29 имота. Може и да са повече. Не е разследван още. На него, на жена му, дори на внучето...приписани.

Ако искате нещо да се появи извикайте Бойко Рашков!

Вервам ти, хахаха.

да, остава и да повярваме! Имаш гости и не знаеш кои са? Рашков ни взема за идиоти! И той е за Централния Софийски!

Абе, Рашков, как така някой ще доведе на рождения ти ден у вас непоканени гости, които ти не знаеш какви са? Много са ти плоски обясненията, ама това ти е нивото на мислене. И тези ни управляват, пазят и защитават! Отврат, как успяхме да се докараме до тук, НАРОДЕ????

Червеният лайновоз Дамаджан Рашков: -Кой ми сра в гащите?Типичен дебил комунист

Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен.

Се счита за водач на недосегаемите... Плоски , прости и елементарни аргументи на селянин от последните къщи на селото... Ето затова на селяните не трябва да се дава власт... Защото довеждат още селяни, че и с контрабандистите е същото...и какъв става? Селски контрабандист... Като бсп- селска партия, като дпс- селска партия, като герб- селска пария . За лидери само чистокръвни селяни, тикви, фиби ...

Някога като решиш да правиш "терен" и поканиш 5-6 човека идваха с тях два пъти повече,познати и непознати.Явно Рашков още живее в онези времена и гостите му си водят с тях още гости!

на моят рожден ден някой донесе бял прах, мислех, че е за пране, а то било кокаин. Аз като не пуша, как да разбера, че е такъв.

Кокаина не се пуши...а се шмърка

от старите съм. За една цигара на 16г. едно време такъв шамар изяждахме, че свят ти се завива. А сега смъркат всичко и отвсякъде, през носа , ушите, ... дори и отзад.

Абе посолство вземи си вересиите и заедно с тях се мащай от България! Тук няма да виреете, знайте това! А тези ваши кирчовци, рашковци, кокорчовци и нагли ленита няма как да останат тук! Скоро ...ще се случат събития от световен мащаб и ...много неща ще се изменят! И вас няма да ва има!

Златни ти уста, дано последното стане та да рахатясаме..

По принцип на рожден ден се ходи с покана,а иначе можеш да поздравиш някого по телефона.

Принципно има презумпция за невиновност. Някой е виновен чак след изнесени доказателства и осъдителна присъда. Но такива контакти не носят доверие.

допускам, че той МОЖЕ БИ не трябваше да става министър.

Верваме ти, Рашков, верваме ти. И двамата на най-високите позиции в МВР и двамата не знаете, че си имате вземане даване с бандити. А тези от ПП и ДБ ги защитават с пяна на уста.

Интересни коментарии! И аз питам: Кой е най богат от изброените: Рашков, Борисов, Пеевски, Черепа! Държи ли ви !

Страшна държава сме. Министърът и главния секретар на МВР са приятели с престъпници и тези които трябва да знаят това,те не го знаели. Ами нали това ви е работата??? Проучете ги.

ЗАЩО се премълча за имотите на Б Рашков и за чантите с пари пренасяни от "градинарят" му ????? В скапаната колания Бълхария ПРОКУРАТУРА има ли ????

Добър въпрос. Ама няма отговор!

Добър въпрос. Ама няма отговор!

Добър въпрос. Ама няма отговор!

КАК ВСИЧКИТЕ ОТ ПОЗОРА ИЗВАДИХА "ДОСТОВЕРНИ' ОПРАВДАНИЯ-МОМИНИ СЪЛЗИ

Хахахахааааа ... Тоя Рашковец е най-корумпирания от най-корумпираните !!! Тоя капут беше началник на Главно Следствено Управление по времето на мутрите ... Или мутрите са му плащали да не ги пипа, или той им е искал рекет за да не ги закача ... Тоя капут е по-богат и от колумбийските наркобарони - живее в умопомрачаващо голяма ХАСИЕНДА в полите на Витоша ! Понеже жена му е нотариус, парите от мутрите са ги препирали през нейната дейност като фиктивни скъпо струващи сделки, които уж жена му е легализирала ...