Повече от 20 последващи труса около Пловдив

Над 20 са последващите трусове след земетресението от 4,6 по скалата на Рихтер, регистрирано в 1.41 часа през тази нощ. прочети още »
-
09:07

Мъж е открит убит, внучките му под ключ с години

3 момичета, които никога не са ходили на училище, са открили полицията и социалните в столичния ж.к. "Люлин". Дядо им пък е бил убит, след като... прочети още »
-
08:30

Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата

БСП обръща курса си, започвам да си мисля, че те ще поискат в скоро време диктатура на пролетариата, коментира председателят на НС Цвета Караянчева. прочети още »
-
08:18

Студени досиета: 12 г. от убийството на Доктора

На 22 февруари 2006 г. пред очите на десетки свидетели в столичния кв. "Лозенец" показно бе разстрелян Иван Тодоров-Доктора. прочети още »
-
08:15

Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните... прочети още »
-
08:03

Българин изчезна в океана край остров Бали

Властите на остров Бали вече седмо денонощие издирват 40-годишния българин Костадин Канавров, изчезнал във водите на океана по време на подводен риболов. прочети още »
-
07:40

Вучич: Сърбия няма да се обявява срещу Русия

Няма да налагаме санкции, Сърбия не е срещу Русия. Това подчерта сръбският президент Александър Вучич след среща с руския външен министър Сергей Лавров прочети още »
-
07:32

Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора

Неизвестен мъж хвърли тази нощ взривно устройство по сградата на посолството на САЩ в столицата на Черна гора, преди да се самовзриви прочети още »
-
07:04

Трус от 4,6 по Рихтер събуди Пловдив и региона

Земетресение с магнитуд 4.6 по скалата на Рихтер е регистрирано в района на Асеновград и Пловдив. прочети още »
-
06:48

Проверяват Спешна помощ за отказана линейка за дете

Баща на 2,5-годишно момиченце от Пловдив обвини Спешна помощ, че са му отказали линейка за детето, което е било с температура и се е задушавало. Тече... прочети още »
-
вчера

България леко напредва по показател ”Усещане за корупция”

България се изкачва с четири места напред по показателя "Усещане за корупция" в световната класация на "Трансперънси интернешънъл", показват данните за... прочети още »
-
вчера

Добрич остава без хирурзи, хвърлиха оставки

Всички лекари от хирургичното отделение на Многопрофилната болница в Добрич подадоха заявления за напускане. прочети още »
-
вчера

Стотици сирийски опълченци са заели позиции край Африн

Отряди на народното опълчение, сражаващи се на страната на сирийската армия, са заели бойни позиции в кюрдския район Африн. прочети още »
-
вчера

Откриха находки от времето на маите в пещера

Археолози попаднаха на кости от гигантски ленивци и руини от светилище, посветено на бога на търговията на маите, в най-голямата наводнена пещера в света. прочети още »
-
вчера

Българин разказва за Френския легион отвътре

Името на Френския чуждестранен легион е много популярно, звучи елитно и дори мистериозно. През 90-те години в него има сериозен наплив от българи. прочети още »
-
вчера

Мъж пламна като факла при взрив в леярна

Мъж е с тежки изгаряния след взрив в леярски цех в индустриалната зона на Враца, съобщиха от полицията в града. прочети още »
-
вчера

Юнкер: Изгубих края на смените на румънските премиери

Надявам се смените на румънски премиери да престанат, изгубих им края, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. прочети още »
-
вчера
09:07   Повече от 20 последващи труса около Пловдив 08:30   Мъж е открит убит, внучките му под ключ с години 08:18   Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата 08:15   Студени досиета: 12 г. от убийството на Доктора 08:03   Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете! 07:40   Българин изчезна в океана край остров Бали 07:32   Вучич: Сърбия няма да се обявява срещу Русия 07:04   Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора 06:48   Трус от 4,6 по Рихтер събуди Пловдив и региона вчера   Проверяват Спешна помощ за отказана линейка за дете вчера   България леко напредва по показател ”Усещане за корупция” вчера   Добрич остава без хирурзи, хвърлиха оставки вчера   Стотици сирийски опълченци са заели позиции край Африн вчера   Откриха находки от времето на маите в пещера вчера   Българин разказва за Френския легион отвътре вчера   Мъж пламна като факла при взрив в леярна вчера   Юнкер: Изгубих края на смените на румънските премиери


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.