Днес имаме коалиция на пудела. Всички пачки купиха всичко днес. Видяхме неограничения кеш на "коалицията на пудела", явно е имало голямо разкешване. Събраха се, сега могат спокойно да назначат Недан в Хасково (бившия директор на МВР в Хасково Недан Хаджиев - бел.ред), да върнат шефката на митниците, да отворят отново каналите и да крадат. Това коментира пред журналисти председателят на ДПС Делян Пеевски исканата оставка на председателя на парламента Росен Желязков и случващото се от сутринта в пленарната зала.

Но, отбеляза той, са подценили народа, имаме избори, виждате какви са резултатите, какво казват социологическите агенции.

"Коалицията на пудела" ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко, смята Пеевски.

По думите на съпредседателя на ДПС първа точка от дневния ред на Народното събрание трябвало да е решение на проблемите на миньорите, на целия Маришки басейн. "Тях не ги интересува, искат да свалят председателя на Народното събрание - това е нечувано. Псевдопремиерът Ники не реши нищо за миньорите. Колко пъти му исках отчет. Темите за тях ще бъдат решени", добави Пеевски.

"Да видим как стоят нещата, които и днес са чудовищни, видяхте за какво става въпрос - огромна корупция на тези хора. Ако тези неща се докажат, не може да се работи с ПП-ДБ. Нямат интегритет, както обичат да казват. Оказа се, че са откраднали и авторството на сигналите от Гугъл. Една мръсна престъпна сглобка. Аз говоря само пред вас, с никой никъде не се срещам. Нека каже Петков кои са тези хора. Да ръсиш обвинения на килограм, на грам или на нещо друго по снежните писти е несериозно. Всички в залата са проруски извън ГЕРБ. Честито на коалицията на пудела", отговори председателят на Движението на въпрос дали могат да преговарят с ПП-ДБ след вота.