Депутат: Няма да търпим етнически произвол

stat
18:49  |  12 октомври 2017 | Политика / Редактор Мануел Насименто /  
Александър Сиди: От БХК са надушили отново възможност да изкарат някой лев Александър Сиди: От БХК са надушили отново възможност да изкарат някой лев

Депутатът от ВМРО Александър Сиди с остра реакция във Фейсбук срещу опитите на ромите от „Арман махала“ в Пловдив да спрат събарянето на незаконните постройки.
Вижте публикувания от него текст в социалната мрежа:

„Днес в Арман махала в Пловдив, Общината се опита да влезе в ролята си и да премахне незаконните постройки там. Не ги наричам къщи, само защото “къща” е нещо стабилно изградено по всички строителни правила и узаконено съгласно българското законодателство!

Още в началото на въвеждането на законосъобразност се появиха няколко протестиращи цигани, които със специфичния си небългарски изказ показаха едно бебе и попитаха “тоз дите, къде да го нося ся?”

И това нямаше да е толкоз изненадващо, защото все пак циганите вечно протестират, когато все пак законът стигне до тях.

Изненадващо и неприятно беше, че някакви представители на БХК, надушили отново възможност да съдят държавата си в Страсбург, от което да изкарат някой лев, продавайки собствената си Родина, яростно защитаваха циганите в тяхното беззаконие!

Ясно трябва да заявим на всички български граждани, без значение от етническия им произход, че всички са равни пред закона! И че няма да търпим, когато една група се опитва да търси права само на база етнически произход!

“Правозащитните” организации, от друга страна са длъжни да спрат да разделят обществото на цигани и всички останали, защото българското търпение има граници!“

Последно в Политика


Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава дипломати