Депутат: Няма да търпим етнически произвол

Депутатът от ВМРО Александър Сиди с остра реакция във Фейсбук срещу опитите на ромите от „Арман махала“ в Пловдив да спрат събарянето на незаконните постройки.

Обратно в новината

Коментари - Депутат: Няма да търпим етнически произвол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е цялото българско общество да се вдигне и с мощен шут да изхвърли през границата антиБХК. Тези антибългари имат остра нужда да намерят истинската си родина, а тя НЕ Е България!

Виж сега, Саше! Уж си младо и умно момче, а не се сещаш. Това не е единственото изпълнение на ромите. Ти къде живееш? За безчинствата в Асеновград, Бяла, и къде ли още не, не си ли чувал? Нещо да се е случило? За неплащане на сметки, кражби, изнасилвания, побоища,нищо ли не си чувал? Та те тия неща вървят много отдавна. А Борисов не е издумал и думица по въпроса. Защо ли? Ами защото, ако не са ромите, той няма да управлява. Това е! Те безчинстват, а той си трае. Внимавай Саше, да не разсърдиш коалиционния си партньор! Нали вие сте "патерицата" на ГЕРБ?! Какво ще търпите и какво не, ще видим! Заради властта май всичко ще търпите. Така че, не се изсилвай.

Ама защо нищо не може да се пише по темата , по -скоро не се поства

Нали в Унгария конституираха закон за външното финансиране - от Брюксел ги попиляха, дадоха им ултиматум да свалят закона, следват санкции.

...пием, пеем буйни песни, зъбим се на тирана...

"""Изненадващо и неприятно беше, че някакви представители на БХК, надушили отново възможност да съдят държавата си в Страсбург, от което да изкарат някой лев, продавайки собствената си Родина, яростно защитаваха циганите в тяхното беззаконие""""Много истина има в изказването на депутата , но има няколко основни въпроса.Кой допусна циганското беззаконие ,кой го използва са партийни цели,кой допусна и стимулира с тези помощи за деца тяхното безконтролно размножаване,и тяхната престъпност.Защо все още БХК не е обявен за антибългарската ,диверсионна организация и съответно нейната забрана , а членовете и /предателите / да бъдат преследвани от закона.Въпросите са толкова много ,че по-този въпрос трябва сериозни,последователни ,дългосрочни действия на държавата

ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ: БХК НЕ Е ЗАБРАНЕНА,ЗАЩОТО НЯМА ЗАКОН ЗА ТОВА.А ЗА ДА ИМА ЗАКОН,ТРЯБВА ДА ИМА КОЙ ДА ГО ГЛАСУВА! А НЯМА КОЙ ДА ГО ГЛАСУВА,ЗАЩОТО ВМЕСТО ВИЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПАТРИОТИТЕ,ДА ПРАТИТЕ 100 ДЕПУТАТА В НС,ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА БСП,ГЕРБ,ДПС И ДР.ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО! СЕГА ПЪК ИСКАТЕ ПРОМЯНА?! И КОЙ ДА Я НАЛОЖИ,ТОВА СТАВА С ГЛАСУВАНЕ!!!

нали в Унгария конституираха закон за външното финансиране - от Брюксел ги попиляха, дадоха им ултиматум да свалят закона, следват санкции.

Ако сега враг коварен нападне БГ, паразитите веднага ще се съюзят с него срещу българите, както винаги е ставало. За Временно решаване на жилищмия яроблем да им се докарат два ЮеС самолетоносача -Форестал и ити хок -тези които са музейни експонати и да се закотвят срещу Бургас и Варна. Там да се настаняват. 5 палуби по 15 декара всеки, .има място и за факултето и за 100липи. Хем ще паразитират и берат джилязо на воля. Освен това ще плашат Русия, за радост на БГ Генщаб, който е приел доктрината" С гол задник таралеж мачка"

vasil

Ако искаме да сме честни,в Първата Балканска война,турци и турски цигани от България са били мобилизирани само в обоза.Понеже в мнозинството си са се държали лоялно,в Междусъюзническата и Първата световна война са участвували в бойните части - турци,цигани,евреи и пр.Били са сеза България и са дали жертви.

По темата, коментарите не се пропускат. Поради това ... етническия терор се толерира?!

Първо нека да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци. Бежанци няма, а и не ни трябват.... Имаме си- Безаботни българи, пенсионери, просяци.... Имаме си и Агенция за Българите в чужбина.. А Европа трябва да дава пари, за ОХРАНА на границите.

Етническият произвол е "УЗАКОНЕН" с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", от 1988 година. По примера на Чичко Ади, взел "ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ" утвърден официално на Ванзейската конференция през януари 1942 г. за изтребване на евреите, "Световния еврейски конгрес" на свой таен конгрес в Москва завършва "тезисите си" с: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Ама наистина ли е имало такъв Еврейски конгрес в Москва и какви са били останалите му решения, освен това, за Българите? Аз съм сигурен, че и извънземните са споменати, защо криеш такава информация? А знаеш ли какво са решили на световния конгрес на умствено ограничените, проведен в Дупница през 1999-та година под мотото: "Боже, колко мъка има по този свят"...

Етническият произвол се крепи на такива като тебе, РАЗБРА ЛИ? Това е начинът ЗА ИЗТРЕБВАНЕ, публикуван в интернет: "VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид 1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на българска държавност. ..." А извън земните не се споменават, защото самия "земен елит" е съставен от шейпшифтъри. (Най-общо взето, "шейпшифтър" представлява свръхестествен персонаж. Например вампир, рептилия или друго 'чудовище".) "Шейпшифтърите през вековете Шейпшифтъри са такива създания, които могат да сменят формата си. Най-познатият пример за това са върколаците от народния фолклор. Оказва се обаче, че такива предания съществуват едва ли не от появата на самото човечество. Ако разгледаме древногръцките митове, ще видим колко много богове са имали способността да приемат формата на животни. Зевс е бил лебед, бик, дори мравка. Морското божество Протей (син на Посейдон) в един случай дори се е превърнал в неодушевен обект - морска вълна. В скандинавската митология пък богът-шегобиец Локи се е превръщал в кобила и риба. Древните гърци обаче не са мислили, че смятана на формата е характерна само за боговете. Те наистина са вярвали, че и хора могат да го правят. Най-често тези странни хора са се превръщали във вълци (ликантропи). Да се върнем обаче още по-назад в историята, във времето на праисторическия пещерен човек. В пещера в южна Франция е открита странна рисунка, която е датирана на около 13 000 години. Тя сякаш показва същество, което хем има хуманоидни (човешки) черти, хем черти на животно. Нещо повече - сякаш фигурата е нарисувана в момента на превъплъщение, за това говори странната поза. ..."

Този антибългарски хелзинкски комитет е крайно време да бъде забранен със закон. А колкото до циганите - нали писаха, че им дават апартаменти да живеят като хората, а те ги продават, изпиват парите и пак живеят в незаконните си съборетини, които наричат къщи.

СМЪРТ НА ЕВРЕИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА !

Ти, турчин, арабин ли си ???

ТОЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕВРЕИН В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Н ВМРО :))) ... ВАНЧЕ МИЙХАЙЛОВ ЩЕШЕ ДА ОДЕРЕ ЖИВ ТОЛУМА КОЙТО ГО Е ВКАРАВ ВЪВ ВМРО :)) .... Александър Сиди от ВМРО: Аз съм евреин, няма как да съм фашист ... А ЗБРАВЯ СВИНЯТА ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА АЛИ ИДЕЯТА НА ТУРЦИТЕ ЗА ПРАВОВЕРНИТЕ И ГЯУРИТЕ :)) .... ... КЛАРА ПИНКАС - ПРОФЕСОРКА В АОНСУ - СЪВЕТНИК НА ЦИГАНИНА ТОДОР ЖИВКОВ ПО НАЦИОНАЛНИЯ ВЪПРОС :)) ... МРЪСНИ СВИНИ СА ЖИДОВЕТЕ

vasil

Провери кой е Рафаел Камхи...

Щото друг произвол, например депутатски, мафиотски, икономически ще търпим? Мисли се за много умен, а е гола вода ограничен националист.

ТОЯ Е ПЪРВИЯ ЕВРЕИН В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ВМРО ...:)) ... И СЕ ОПИТВА ДА ПОДКЛАДЕ ОГЪН ... .. Александър Сиди от ВМРО: Аз съм евреин, няма как да съм фашист ... ОБАЧЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ ИМЕННО ЕВРЕИТЕ ДАВАТ НА ТУРЦИТЕ ИДЕЯТА ЗА ИЗБРАНАТА РАСА И ГЯУРИТЕ :))) ... МРЪСНА НАЦИСТКА СВИНЯ ..

vasil

Значи не знаеш кой е напр.Рафаел Камхи,съратник още на Даме Груев...

Всякакви граници отдавна са прехвърлени! ИСКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ!

Цензури а....? ВМРО е във власта, а...? Истината боли а.....? Като се смини власта, пак ще оцелеем, а...? Щот сте профисионалисти, а....? В оцеляването, а...?

Тези цигани няма ли начин да ги изселим в Индия.

За пореден път се убеждавам,че ние българите винаги реагираме първосигнално.Не симпатизирам нито на БХК,нито на циганите,но къде бяха всичките тези кметове и изпълнителни органи,когато циганите са започвали това строителството

Чувал съм ,че по време на турското ... "присъствие" ;-))) ако българин успее да направи къща за една нощ /от залез до изгрев слънце/ тя можела да остане за да има къде да живее семейството му. Може би "братовчедите" още прилагат това правило. Значи са с около 200 години назад във времето! ;-))) Може би след 200 години ще се научат да спазват закона / ако има кой да им "надвие/. А кметовете... нощем спят/ и не само нощем бих казал/.

Пък ние няма да търпим патриотичното харчене на милиарди за съветски фабрики и съветски тръби. Всичките русофили от ВМРО и ГЕРБ трябва да са наясно, че рано или късно ще си платят за кражбите от хляба на българите.

Какви съветски фабрики, психопат?

Според мен, тия от БХК е най-добре да ги убием с тояги...

ами патреотите, сега нали са на власт, Валерката се пеняви по тв, велик... Вземете мерки бе! властта е във вас! Имате лостове! Или само си праим ПР? Да пратят там една всестранна проверка на измекярите - я данъци, финансиране - откъде, хигиена... всичко... Да се сепнат малко! Ако не разбират от дума - затягате въжето! И така., аз ли да ви уча?

Тези патрЕоти и националисти са вредни колкото циганите.

М"чи той Ботев отдавна ги е поздравил със стих.ПАТРИОТ.

МОДЕРАТ. ВИНКЕЛА явно ти плаща.

А ти с к'во си полезен? Че си произвел една купчина л..на през живота си ли?

МОДЕРАТ. следващият път кога ви клецат по патриотарски, да не ревете като онодена магарица!?

МОДЕРАТИТЕ също.ИБРИК бълг.нац. вреда.

патриотите доносници и българоубиици надушиха падането на герб и започнаха да трупат точки за следващите избори а техните глупави подръжници ти слагат минуси видя ли от такива си патиме и е необходима смяна на цялата политическа върхушка участвала до сега във властта трябват ни нови лица в управлението а старите подарък на ердоган

Тъкмо простаците-безродници от Антибългарския ХК дават акъл на циганите да НЕ подписват молби за настаняване, защото не-знам-си-какво-си-там, само и само да се вдига врява и да се стигне до Страсбург. Тъкмо тия "съветници" в случая се оказаха изненадващо тъпи, защото общината е подсигурила жилища - но временни, за няколко месеца - според инструкциите на Съда, циганите не се усещат, не подписват и вият ли, вият. Вероятно очакват да им зидаме къщи - с дворче и градинка, а и "временното" май не ги устройва. Всички тия НПО-та са противоконституционни и трябва да се сравнят със земята, Унгария конституира Закон за външното финансиране и от ЕК издадоха наказатален декрет срещу правителството, че даже им определиха и краен срок да свалят закона. Струва ми се обаче, че и този път унгарците са прави, а не Брюксел, и в България също трябва да премахнат, ама де такъв кураж?

СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ! АМИН!

Мишок българин, анонимно викай смърт колкото си искаш!

Зад т.нар. БХК( Аз бих го нарекъл...АНТИ БЪЛГАРСКИ Х..КОМИТЕТ)...стои една"Българска политическа партия", а именно: ДПС!!!

Замислих се за следното: преди 1989-та българите бяхме на по високо ниво във всяко отношение. Бяхме белите хора в държавата си, а циганите работеха черната и нежелана работа. Сега всичко слезе няколко нива надолу. Българите се очалгарихме отвсякъде и вършим всякаква работа, включителто и тази, която навремето беше запазена територия за циганите. А циганите, слизайки и те надолу загубиха мизерната работа и останаха без никаква. И подивяха. Ако един българин от началото на 80-те изведнъж попадне в наши дни, много ще се изненада какво е това главоломно пропадане на цялото ни общество.

В страната на бодигардовете може и да стане още по-зле

Алоуу, белия човек,знаеш ли,че тогава циганетата знаеха да пишат по добре от журналята.

МОДЕРАТ. ти педал ли си или винкелов!!??

всеки ден ни го набивате това, колко гот сме били под окупацията. Да ти дам пример със стандарта на живот. Сега получавам 500 евра, баща ми с високото комунистическо ниво взимаше 50 долара месечно. Е, как е опорната ти точка?

LeGrandTulup

Ти имот ли продаваш, че говориш за евра? Аз взимам доста повече от теб и пак смятам, че тогава обществото ни беше по добро. По човешко, по възпитано, по културно, по образовано. Хората бяха по отворени един към друг и лесно се сприятеляваха. Малко ли е това? И не смятай всичко в пари, това до никъде няма да те доведе.

ами то кооо... да вземат да ги ограничат с поне ед на година малолетките...

Много ясно, че сиди разпалва вражда. Ако Сиди е толкова смел и безпрострастен що не пробва да бутне някои небостъргач построен на пясъка на морето , който по никой закон не би тябвало да същестствува , пряко касае публична държавна собственост , чиято защита му е работа и не е строен от крайна мизерия . Ако говорим за законност целият кварттал Кючук Париж в Пловдив е построен незаконно, всички къщи са дигани през нощта. А пък, който е в час знае , че рядко има българска сграда построена без нарушения, когато почнат да се събират докумети за преустройства почват да излизат едни мръсни тайни и минало за подкупи , измами и далавери, от които ум да ти зайде и могат да бъдат подминати само с нова престъпна дейност подкупи , измами и длавери. И тези далавери са правят все от българските власти , не от цигамнте, с които се занимава Сиди , щото е по лесно и поплисто да се занимаваш с мизрници от друг етнос и да се правиш на муж и политик пред тях.

Евала пич, мъж си !

Редакторите отново пуснаха статия за ромите, за да отвлекат вниманието на настървените путеноиди с промит мозък от разпадането на Путлеровата империя. Защо не напишете, че почти целия Екатеринбург е заразен със спин, а Рашистан е на първо място в света по битови убийства, алкохолизъм, мъжка и женска проституция и наркомани. Калените солдати от непобедимата рашистанска армия участват срещу жълти копейки в гей порно продукции, финансирани от извратени олигарси, дерящи по сто кожи от гърба на простия руски алкохолизиран мужик. ха...ха...ха.... бездомните цигани са му много пи-симпатични от умопомрачените путеноидски мърши и рублофилска сволоч. ха...ха...га...

Щерев, малкото ти име да не е Олег ... от ОЛИГОФРЕН, а?

Щерев, малкото ти име да не е ОЛЕГ ... от ОЛИГОФРЕН, А ?

Е, няма да коментирам повече, няма смисъл...

Ако ВМРО беше това, което трябва да бъде, нямаше да пише декларации да изразява позиции и да се изявява по медии. БХК и него нямаше да го има. И циганите щяха настървено да търсят по добро място за живеене. Ама не съ и никога няма да бъдат, щото не са революционери а политически функционери и лапачи!

Този човек правилно им ги казва тези думи и българското общество отдавна разбира какво се крие зад съкръщението БХК. Като спазва законите на България, валидни с еднаква сила за цялото общество, ДЪРЖАВАТА със всички свои институции и служби да продължи да събаря всички коптори, без да и мигне окото. Ако нямат работа тия от БХК, да ходят да се оплакват на Арменския поп.

"пароооооле, пароле, пароооооле"! Сига думи! Искаме дела!!!!" На думи всички го издокарват, ама на дела никакви ги няма! Особенно днешното ВМРО! Един атентат не направих! Поне опит! Един търкал не сътвориха! Да отупат барем "оня дебелос*ерко от македонско" де на плюе и поругава честа на дедитени! Тогава ще има ВМРО!!!

Що ли си мисля, че Дурчо и Добричлията са едно и също лице..

Ако аз, Българинът, реша да строя - ще мина през куп бумащини и процедури... Нашият брат, "ромът", решава и строи... После БХК как узаконява колибата му... Някои "колиби" са ПРО-гимназии...

какво означава незаконни постройки?

за циГаните една построика е незакона ,А ЗА ФИРМА ,НА АСИЕ И МУСТАФА в гр ,ТЬРГОВИЩЕ ,ПОСТРОИХА,ФАБРИКА ,НЕЗАКОНА ,И ОБЩИНАТА НЕМОЖЕ ДА ГИ СПРЕ

Сегашните цигани доста се различават от тези по бай тошово време. Тогава и работеха и ги беше страх от милицията. Ще бият лекар, ама нанай! Спомням си например курорта Албена през 70-те се чистеше изцяло от цигани. Озеленяването - цигани. Файтонджиите - цигани. Общи работници в комплекса - цигани. Истината е че тогава бяхме успели да ги интегрираме. Шеговито ги варичахме мургавите братя и не ги мразехме. След 1989-та всичко това си замина, а циганите подивяха от всякъде и станаха като диви животни. И ние ги мразим. Това е положението. Може и по друг начин.

Зад т.нар. БХК, стои ДПС.

Как така ще събаряш къщите на хората бе, боклук? Не били законни, моля ти се - фашист нагъл! Заради някакви хартийки и чиновнически глупости, хората сега са на улицата - какъв фашизъм, какво чудо! Утре ако някой чиновник си измисли че твоята къща е незаконна, да съборят и нея ли бе, кретен? Соросоидте по принципа разделяй и владей гледат как да подпалят война между българи и цигани. Гледам го ченгето соросоид Кеворкян плюе през ден по циганите и оцет му излиза от ушите точно с тая цел - да направят гражданска война! Соросоидите са много долни и нагли същества! Подпалват и от двете страни - затова БХК са там, да наливат масло в огъня!

Имахме едно ромче чистач,изчеза и се срещаме след два месеца и ми вика--"Вие българите много бавно работите!"-викам-"Ами ти какъв си?"--а той-"А бате,вече съм германче от Мюнхен-Bulgar махала и се обръщат към мен--"Her Ali ,Sie täuschen!"--викам,ами те ти казват,че си глупак.

Не точно. Думата се използва за далавераджия или измамник, лъжец или дребен хитрец.

Браво, много правилно.

Тази организация, която обслужва, чужди меркантилни интереси, отдавна трябва да се премахне от българската държава! Още повече, че проповядва не спазване на законите на България и е толкова уродлива ...

Ми няма, няма, ма си го търпим. И ше го търпим. Това е ЕС, това са еврогейски ценности... А, кой не му аресват да оди в С.Корея (както казват демократите).

БХК- извън закона !

ами 100% съм съгласен с това, което е казал. ако има и съответните действия, наистина печели, не само мен, а и доста приятели и познати около мен :) Браво,че някой се осмели да го каже, ама да видим какво (или каква кофа помия) ще му се стовари на главата

кви роми, бе? кви цигани бе, ? кви турци, е? те ли изтрепаха 2 милиона българи, а?

Стигна бе, имало било нормални хора???!!!

но ще търпите европейски произвол, а? съгласихте се европата да утрепе 2 милиона българи, а сега ше се съгласите за още 2 милиона, а? макединците - гробокопачите на българите!