Диона се появи в Софийския районен съд в раиран костюм (снимки)

Делото срещу поп фолк певицата ще започне на 4 юни, като тогава ще бъдат разпитати вещите лица, изготвили експертизата за наличието на кокаин в кръвта й

Обратно в новината

Коментари - Диона се появи в Софийския районен съд в раиран костюм (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Нека всички видят като веществени доказателства потничето и гащичките на световно неизвестната Диона....

Отишла облечена мислейки си че вече ще издадът присъда. И да не трябва да се преоблича се облякла в раета. Нищо, следващият път пак така да се облече.

Богиня е!! ♥ ♥ ♥

Като знае че се е надрусала по евтино щеше да и бъде да си поръча такси ама решила да икономиса таксито.

Чшае шукарие отдавна е влязла в матрицата и вече даже се облича като във филма.

От тия билкови чайове дето ги пият при настинка,така се получава.

Едно време цгнте ги биеха, а сега ги водят звезди...

В Америка от край време е така. Сега ние като започнахме да ставаме американци е съвсем закономерно и у нас да се случи така.

Циганката гащи няяяма ,баджанак, баджанак. И да има, файда няма, баджанак баджанак.

А дамската превръзка с крилца ли беше, или без?

то затворническите костюми не беха ли на райета.... приготвила се е правилно

Тази ли ходеше по колите на афроамериканските футболисти, за някой друг лев.

Само да попитам зза протокола... Защо трябва зимно време в студ и на минус незнам си колко,да се снима клип по гащи и по потник? И защо в Стара Загора? Неможе ли облечена и някъде по наблизо?

Защото декора който е подходящ се намира там. И всички клипове се снимат като си разголен- да си виждал клип с ушанка и шушляк?? По е интересно дали наистина е взела наркотици или положителния резултат е от медикаменти... защото кръвния тест е категоричен

Може ли колдрекс и нурофен с активни съставки парацетамол и ибупрофен да покаже етилов алкохол... в издишването... Кога ще започнем да наказваме лъженето в съда, за Георги Семерджиев една свидетелстваше, че била на задна седалка в напълно унищожена и смазана задна част на колата, без проблеми оцеляла. Тази пила парацетамол и колдрекс, обаче няколко промила алкохол показва и други разни, странно, освен да е голема конспирация с участието на полицаите?? Тогава полицаите лъжат. Какво показва кръвната проба??

Може. Комбинация м/у аспирин и парацетамол ти изкарва наличие на метамфитамин. Ако прибавиш и две капки валериана, отиваш на кокаин, а удариш ли и две по 50 мл. парцуца, си директно Супермен с наличие на канабо-кокаинова-хероинова доза, изстрелваща те в друго измерение. Това, всичко според адвокейтърите, де. Иначе, суровата реалност е, че евроромката е употребила доволно. Въпросът е, защо не я разпитват от къде е субстанцията. Ако не каже, да ѝ лепнат и едно обвинение за производство. Д.ба и чалгарките евроромски, пластмасови...

Ах! Тази можела да е облечена ! Иначе глупостите са я научили адвокатите какви да ги плещи!

Забравила е да добави, че девството й все още не е отнето.

Искам съдът да знае това, пиша го само един път: Ако нещо стане с Диона, аз излизам на протест с калашник! Диона е невинна, защото няма как човке с такава репутация да направи такова нещо... Толкова ли не е ясно, че това е постановка на ония, които завиждат на Диди? Толкова ли не е ясно, че у нас именно, ако си талантлив и имаш изгледи за прекрасно бъдеще, точно тогава ще се опитват да те смачкат? Не мога да си представя, че това съдът не го разбира.... Според мен, хора като Диди, които са на път да превземат света с таланта си трябва доживот да са освободени от наказателна отговорност!!!! Кой разбрал, разбрал, на останалите хубав ден.

Излез.Ама да не забравиш калашника.

като се замисля, "репутацията" й съвсем точно си отговаря на обвинението...

Абе по американско вкараха онази милиардерка Хилтан ча карала Пияна . Пак там запряха Тайсън губернатори през месец . Каква така кекава американска колония излязохме не знам . Мутрите ни с анцузи и прокурори коврите ни силиконови и нахални все едно руско фрйик шоу в американска колония все едно гледаш друга американскаколония япония или германия да не говорим за хавай и така нататък

Тази имала дрехи!

Като не й понасят късите гащи, да не ги обува, сега дрехите сигурно ще са виновни, че направила някоя и друга магистралка, преди каране. Ще отърве кауша, ще вдигне високо крака, и готово.

Ако колдрекс и нурофен действаха като кокаин , тежко им на нарко кралете ,. Ще останат без работа милиони !

Много съм назад с т.нар. културен живот у нас. Дори не знаех, че имаме такава звезда. Много е модерна.

Корвата си е корва и боклука си е боклук, без значение дали е с къси гащи или с костюм.

Вчера се събрахме с приятели на колдрекс и нурофен. Всички приехме по няколко и след това се наложи да се обадим на аптекаря да донесе още. Не разбирам какъв е проблема хора??? Днес ние решихме да дарим сперма за Диона, защото това никой наркоман няма да го направи.

Е к'во, тея с костюмите не взимат бело ли?

Съдията гледа и вика, още една за проституция ли ми водите?

- Що бе, не вярваш ли?

Някой може ли да ми каже какво е това Диона....Световно неизвестен наркоман или квартално известно нещо...

на Дионисий (един вид Диониска или Дионисница). Един вид богиня на простотоята.

как в съдебната зала я обеззаразяват на живо против коклюш, херпес, ковид и бяс.

И ний какво да направим че се облякла с костюм? Нима това е най-важното.

Потресаваща новина!!! Какво ли щяхме да правим, ако не ни бяха осведомили за този писък на модата, разходен из съдебните зали??? Да тънем в безпросветно невежество. Журналистиката като мисия и високо ниво на образование и компетентност умре с Петко Бочаров и Георги Коритаров.

В България се напълни с измислени герои - мутри и кифлите им - мутреси. Които формират новия псевдоелит - и човек се чуди да се смее ли или да плаче като ги гледа тези същества.

Що ни занимавате с тоя парцал и що вече не е в Сливенския?

Другия път като ходи на снимки ,да не гълта .Че знае ли човек ....

На всяко следващо заседание да е с по-широки райета...

Ей и Колдрекса и Нурофена развалиха,едно време къв Колдрекс имаше шибнеш един и излиташ удариш и един Нурофен и си в ниска околоземна орбита !Пък сега ко два Колдрекса и един Нурофен и трябва да караш от Стара Загора до София ,мъъъкааа ,мъкаа!

Раетата и стоят добре

Потна и друсана циганка

А така в раиран костюм, да свиква.

Добро ман ле! Сашова.......