Коментари - Отменен е запор на културни ценности за над 20 млн. лв. от колекцията на Васил Божков (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде Народният Съд пак почна да се изсира! Евала на Божков, дано успее да си възстанови позициите и да вкара БоЕко и цялата му клика в пандиза!!!

една мечта - двамата дебели да се гътнат скоро

Този само по Закона за Културното наследство подлежи на 100 г затвор и конфискация на всички имоти, заедно с тези на съседите му!!!!!! Как се връщат тотално незаконни артефакти. И то по закон който сам Черепа написа и прокара за да няма конкуренция!!!! Това не е държава. Всеки ден по вестниците гърмят за акции на ГДБОП , как са хванали байчета с по няколко ръждака...... Смешни сте.....

Гледам, че темата още я има на първа страница, така че още няколко реда от мен. Като се замисля, мен доста трудно ме спечели, а и на няколко пъти си ме губил. Била съм силно предубедена към теб. Мисля си, че ще ти е много по-лесно да спечелиш непредубедените, ако има такива, отколкото мен. Май съм го писала, но ми се струва, че по-лесно ще спечелиш мъжете и по-възрастните, докато при Терзиев е обратното. Принципно Ели може да ти помогне да спечелиш и жените - както писах, тя е една от причините да ме накарат да се замисля дали наистина си по-черен от дявола. Мисля си, че на позсъзнателно ниво жените те отхвърляме заради твоето (предполагаемо) поведение към други жени - ще пиша повече, но сега нямам време и сили. Гледах ти разни снимки из Нета. Също като Васето, когато позирате обикновено не ви се получава, доста фалшиви ми изглеждате. Когаот сте истински - тоест когато изпитвате някаква емоция и са ви щракнали без да ви кажат, тогава сте истински и поне на мен ми харесвате много повече. На снимка към статията с пурата си много готин. Предполагам, че имаш доста широка мрежа от лични контакти - тоест хора, които лично те познават и може да агитират за теб. Пак не мога да не направя сравнение с Терзиев, при когато обаче е обратното - хората, които сме работили с него, основателно или не, има(х)ме крайно отрицателно мнение за него. Но въпреки това, макар и с малко външна помощ, все пак спечели изборите - и слава богу, защото наистина е добър като кмет, наистина е на мястото си и е невероятно мотивиран за работа - май бях писала, че неговото си е обсесия в добрия смисъл на думата. Тоест дори и да не правиш конвенционална мега предизборна кампания по масмедиите, а да заложиш на личните контакти, пак би трябвало поне в НС да влезеш. То както си под домашен арест, не си представям да организираш предизборни митинги или да хукнеш из страната.

Криминален престъпник закрилян от държавата.

между белия и черния свят е, че този бандит отдавна щеше да търка наровете! Но тук, в омазаната ни държава, с простия и члагаризиран народе - това няма да се случи! Това същество се дуе като пуяк и перчи с крадени пари, а ви го величаете! Простолюдие, пролетариат ...

Благодарение на фарса на ПП, отново всичко престъпно се оказва законно. Преди ПП тенденцията беше друга. Струва ми се, че грешката с ПП беше огромна.

Ми той невинен. Душичка. Давайте да ги слагаме за цар и да се изнасяме от тая държава. Пък някой ден ще се върнем с оръжие.

поне се знаеше къде са тези ценности - в него. сега не се знае вече. изнасяше се в чували и кашони, а кой и как ги е описвал не е ясно. Добре си ги прибраха и преразпределиха с помощта на униформените.

Някой очаквал ли е друго?!! Всичко е "прах в очите на слепите". Зор да са информирани всички! Е! Информират ви, че всичко свито няма да бъде върнато.

Клитокрацията в съдебната система = чума

Русифилистичния престъпник и правосъдната шайка вместе - русский мир

Тази държава трябва да бъде закрита!

Верно е - държавата требе да се закрие! Парламента да се разпусне, партиите да се забранят а сите мазни политици да се вкарат у затвора.

Върнете му честно откраднатите пари на човека и му дайте обещетение за сметка на държавата. На макс ни е съдебната система.

Интересно съвпадение- Черепът е лош а плаща безценни артефакти за да не изчезнат зад граница а държавата не дава и стотинки за да купи нещо което е намерено дори случайно... Явно ЗАКОНЪТ е сбъркан защото е сътворен от ограничени в умствения багаж хорица,,,,

Кофти, ся Черепа ще може, щом му кефне, да спонсорира жълтопаветни "протести" през юни, когато шарлатаните от Пълен Провал и ДейБълите на Ристю Мравоядов изядат дебелия и претърпят пълно фиаско на изборите! Софиянци, заредете се отново с търпение, защото има голама вероятност нашмърканите жълтопаветни прошляци да опикаят и осмърдят отново града ви!

Мамин Кокорчо точи лиги сега за останалото да го пришкрипе - ама и се подмокря от страх после да не осъмне студен....

Ко стана ся може ли да обясните

Друго, което забравих. Важи и за теб, а в доста по-малка степен за Васето. Бих вкарала корекция в посланията ти - не е нужно да изтъкваш непрекъснато, че си милиардер/милионер, това малко отблъсква хората. По-скоро така бих го формулирала - въпреки че съм милиардер/милионер, съм си запазил здравия разум и съм здраво стъпил на земята. Хватката всъщност е от баща ми, но естествено, че сега ме мързи и това да пиша - просто вече са ме напекли жегите. :(

Точно варварският арест на тези безценни съкровища беше едно от нещата, които започнаха да обръщат мнението ми за Черепа. Ако ще и по-черен от дявола да е, това са културни ценности, а не чували с картофи! На скорошните избори програма минимум за Черепухин е да влезе в НС. Като нищо може и да спечели изборите, ако успее да обере протестния вот, но това е хипотетично, отделно ще е в позицията на Славуца, когато формално спечели изборите, но с малкото проценти не можа сам да състави правителство. Един от силните му козове е, че работи еднакво добре и с американците, и с руснаците - точно моето виждане за неутралитет. Определено има свободна проруска ниша, най-малкото интелигентните хора са гласували за Възраждане от зор заман, но не мога да преценя доколко тази стратегия е печеливша, дали няма да му навреди? Имах идея да обмисля по-добре, но засега не ми са получава. Едно от лицата на партията му, което поне аз си мисля, че му е много силен коз, е Елена Динева. Не помня вече дали първо беше ареста на грънците или не, но ако първо е бил ареста на грънците, тогава излизането на Ели от ареста, което сега ме мързи да пиша цялата си реакция тогава, беше второто нещо, което ме накара да се замисля дали Черепухин е по-черен от дявола. Ако Ели категорично не иска да е в светлината на прожекторите, предложението ми естествено, че отпада. Освен това май досега не е имало партия от семеен тип и не знам каква ще е реакцията - може хората да се подмокрят от умиление, но пък може и да го приемат като шуробаджанащина. :)

2024-04-01 14:53:33 Бай Ал Капоне (нерегистриран) Българския съд е най хуманния на Света ! Наказателния кодекс в БГ е писан по времето на Бай Трошо Неграмотния Правешки Селтак , тогава всичко беше социалистическа собстевенност , а сега сме 21 век , как с наказателен кодекс от аналоговия соц ще се бориш срещу назнаените олигарси ? реплика +0 -0 2024-04-01 14:55:48 Бай Ал Божконе (нерегистриран) Не се обаждай колега Ал Капоне , тука е така , ние сме руска крими колония !

пак руснаците са ви виновни за демократичните ценности.

И сега в крайна сметка Гешеф ли е лъгал за "неопровержимите доказателства", или Боко Тиквата е ортак с Черепа, щом разкара Каскета?

Тогава Гешев още не беше прогледнал, след това прогледна, осъзна, че Тиквун е баси корумпето и се поправи. Точно заради това беше отстранен, а не защото Тиквун и Черепухин са ортаци.

моментъ в който черепа ще се събуди чист, непорочен, изчеткан, излъскан от всякъде по къзно може и паметник да му вдигнем кат велик българин милеещ за родината

Будител, ко да го прайш! Помня как будеше протестите... по телефона!

Лека полека и нещата си отиват към бой...

Копал е човека

Народе най-лошо е да те яхат паразити без един ден трудов стаж за тях ти си добитък като тао с пурата и оня със съвецските униформи

Друго си е да те яхат харвардски мошеници.

Максим Каракаш е многоженец. Мисли се за много хурав. А жените го използват заради парите му. Последната му любовница е на годините на сина му, когото е отпратил отдавна в чужбина. А жена му Таня е свикнала да си носи рогата.

Сега Тиквата и ортаците му Пеевски и Гешев да върнат на Черепухин откраднатата колекция.

Хитрец!

Гарантирано от мафията ППДБ.

Няма такова нещо, преборихме се с престъпността, повишихме заплати пенсии, инфл..оф това е друго, повишихме раждаемостта, всички са доволни, чери е само един от доволните! Другите са едни съдии и прокурори...

А тях кой ги върна във властта когато народът им би шута? А герберасткият Каскет кой го свали като беше "подхванал мафията"?

Скоро корупцията ще бъде преборена до такава степен, че по телевизията пряко ще предават преговорите, анонси и т.н.!

Ми то няма нищо срамно!

Къде са сега пеперастите да се хвалят как са преборили престъпността? Баневи, Арабаджиеви, Черепа... Надуха ни главите каква борба с мафията водели, а сега мълчат като бити задници...

Нали ги смениха! Първо с тях се пребориха!

С тези ни надуха главите боковият Каскет и гербопитеците, които врещяхте как бил "подхванал мафията", гербераст лъжлив. Каскета започна процедури срещу всичките тези и после който не го хвана, той не го осъди. Естествено, герберастката сметка пак я платиха нормалните хора, а не Гешеф.

направете му музей на прехода

Аз освен преход друго не помня!

А какво стана с тези предмети които нямат сертификат за произход.Или обикновените иманяри ги съдят и изземват предметите а тези вече били национално съкровище и ще бъдат върнати.

Издадохме им!

ПП и ДБ са истинската мафия.

И и и и и и ,няколко съдии рязко забогатяха.Нали затова беше целият преврат с малоумните кирококорчовсци със синдрома на Дънинг Крюгер.Основният спонсор на ПП тата -Черепа да бъде изпран.Пардон ,както казват кировците - г-н Божков.И не им пречи че техният гуру е пръв в списъка "Магнитски" заедно с топ консултанта им по енергетика Р Овч.

А предметите, които Божков е познал предлагани за продажба на някои аукциони какво ще ги правят?

Няма такива предмети.

Божков е разобличителя на мафиотите и клептоманите от ГЕРБ.

Г-н Божков едно е сиггурно, ковчега няма джобове можете да питате Рокшилд колко диаманти, злато или пари помъкна със себе си след като гушна чемширра

Пише се "РоТшилд" бе неграмотник.

боли те хуя как се пише нали знаеш за кого става дума

Къде са сега гербавите да се хвалят как са преборили престъпността? Баневи, Арабаджиеви, черепа... Надуха ни главите каква борба било, а сега мълчат като бити д...

ГЕРБ и ДПС са истинската мафия.

А крадеца Борисов трябва да бъде прибран.

Следва действие арестуване на Бойко Борисов.

първо черепа да вземе властта...капут

Разбра се , че ГЕРБ са мафията в България.

Честито! Браво! Да се съхранят за народа!

Ъ-Ъ-Ъ, защо ли е отменен?!

Вече и децата разбраха, че ППДБ са проект на мафията. Кирчо в началото на политическата му кариера го бяха питали откъде имат пари за кампания, а той каза "нас ни спонсорират отвън". А пък Христо Иванов никога не е крил връзките си с Маджо, Прокопиев, Бобоков и т.н.

ня коя мафия? БКП/ДС/БСП/ДПС/Вгъзраждане на тази мафия ли?

Не, на истинската мафия, тази на олигарсите мултимилионери като гореизброените.

тея олигарси и тея мутри откъде дойдоха малоумнико с ушанка? ДС ги проектира, БКП ги спонсорира с червените куфарчета Как се прави бизнес империя а? С цървулите на баща ти ли?

Сега ще стане интересно, като се види какво е изчезнало.

Нали съвсем официално се оказа, че Черепа е ощетил държавата със 700 милиона неплащане на данъци. Това е само за това което се знае, а колко още е ощетена държавата само можем да гадаем,но както се казва...нищо ново под слънцето

Къде се е оказало официално? Щото Влади бил казал ли? А някъде да има съдебно решение по въпроса?

Има, отменен е актът за 400 от тези 700 млн.

Промяната просто си изпра един от спонсорите-олигарси. Защо ли не съм изненадана?

Изпраха мафията.Защо мафията.Защото и ББ и Черепа играеха и играят в политиката.То и за протестите при свалянето на ББ се говореше че са финансирани от този с едно Б.