Вижте автомобилите, с които подменят автопарка на "Автомобилна администрация" (снимки)

Те ще бъдат окомплектовани до август, когато ще могат да влязат в употреба, увериха от фирмата доставчик

Обратно в новината

Коментари - Вижте автомобилите, с които подменят автопарка на "Автомобилна администрация" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ли нещо не схващам ама най-скъпия Пежо Партнер е 57457лв. с ДДС и без отстъпка. Как цената стана почти 79421лв на автомобил? Това са 22000лв разлика. Само електрическите им варианти са близо до тази цена.

Оборудването вътре е ... май купено от "Икеа" или "Айко" - но те не продават автомобилно оборудване.

Ама шофьорите май сами са си го сглобявали, защото шкафовете са сглобени накриво

ЗАЩО, скъпите ПЕЖО , а не по-евтините ДАЧИЯ ???? Толкова ли е пълна хазната , или въпроса е с комисионните??

Защото "Дачия Докер" вече не се произвежда.

Някой на държавна службица е захлебил за Великден.

Кога ще започнат да спират камионите на случаен принцип и да ги минават през везна? 99% от камионите и особено от ТИР-овете, които се движат по пътищата в България редовно се карат претоварени поради алчност и корупция. После като му откажат на някой спирачките и стане сакатлък и почваме да търсим кой е виновен. Истината е една - патрули на КАТ и ДАИ на пътя, масови проверки на ТИР-ове и камиони, електронна везна и резултатите от везната директно към главния сървър в София, за да не може срещу 20 евро бай даяджия да си затвори очите. Така ще се спре корупцията и претоварените скрапове ще се разкарат от пътя.

По принцип съм съгласен, но как блокират спирачките на товарните камиони и предизвикват катастрофи? Камионите спират чрез въздух, който НАСИЛА ДЪРЖИ спирачките освободени. Един теч на въздух и камиона спира и без задкормилното у-во. Тегленето е нужно за да се ОПАЗЯТ ПЪТИЩАТА от умишлено унищожение.

Тук в Алабама негрите не карат френско.

Защо френските секретарки имат стройни фигури? Защото предпочитат да ходят пеша, отколкото да карат пе*о.

80хилки за баничарка с стол за 100лева и две талашит дъски.....за безплатна реклама нема говорим?...

Преди 20 години работех за кратко в гаража на Български Пощи и там други освен Рено нямаше. Но и един от собствениците на София Франс Ауто беше брат на единия от директорите в Български пощи. Не че по нещо си приличат държавните учреждения и обществените им поръчки, ама ми е все дажавю като видя подобна платена статия. А за ГеСеЕмчика тогава в гаража на Пощите......... Избиваха се за дълъг курс шофьорите не за да откраднат нафта а за да заредят на външна бензиностанция че да се отпушат малко бусовете. Ама и той рода, роднина-милиционер роднина-милиционер.

Отново френски боклуци.Това сме ние.

Пежо Партнер, най-скъпя му вариант "крю ван", виждам единствено преден парктроник, с което идва малко над 55хил. лв. Допълнително има лампи и сирена и евентуално радио станция, но това е за останалите 25хил. лв., защото бройката идва на 80хил. ако разделим 6-те милиона. А със сигурност има голяма отстъпка от стандартната цена 55к за модела. Абе пак по нашенски явно...

А Урсулка, едни ваксини и някакви там замесени близки хора.. Не е само нашенска тая работа..

Базисни мега, в Испания всички автомобили на полиция и Гуардия сивил хибриди - нови, в Англия на много места също мега автопарк. Вие сте жалка кочина ориенталска населена с тъпи орки

Бягай да миеш чинии

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

За Боко и Шиши ли крепостен селянино