Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта.
Това е вторият случай в рамките на 22 часа във Варна с фатален удар с БМВ. Ден по-рано 29-годишен водач загина в местността Ракитника край морската столица. На 26 декември в 8,35 часа служители на частна охранителна фирма подали сигнал за преобърнат автомобил. БМВ 320, управляван от 29-годишен варненец, поради несъобразена с пътните условия скорост се ударил в крайпътно дърво и паднал на тaвана си. Водачът е бил притиснат от автомобила и е загинал на място, предаде Фокус.
През изминалото денонощие на територията са станали 20 тежки ПТП с 2 загинали и 29 ранени, от които един е с опасност за живота. За района на София 101 са леките и 10 тежки ПТП с 17 ранени, от които 1 с опасност за живота.