Коментари - "София прайд“ в много цветове и настроение (снимки) | Днес.dir.bg

"София прайд“ в много цветове и настроение (снимки)

След близо 4-часов концерт, участниците проведоха традиционно шествие в центъра на столицата

Обратно в новината

Коментари - "София прайд“ в много цветове и настроение (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

До "момченцата" и "момиченцата" от гей парада: Чакам Ви в болницата на 4-ти километър, да ви ударя по една голяма инжекция с Диазепам в смръзливите задници. И от там в Курило и Карлуково...

ПРЕЗ КОМИНА!

Всеки е свободен да има всякакви предпочитания. Но не може да иска узаконяване на ненормалното и антиприродното. Би било много интересно, всички тези същества да ги пратят в Палестина, така както са се барнали.

, ! Върнете дъгата на децата!!!!

Има два пола. Едните ходят на уролог, другите на гинеколог. Всички останали - на психолог. Независимо каква пропаганда ще ангажират в защита на тази перверзия, фактите са неоспорими - не са психически здрави, не са нормални и адекватни хора. Това е.

Точно така. Има и плетеници от чувства покрай двата категорични пола... Но хайде сега да не ги нищим доколко са нормални.

Парад на уродите в България. Ако някой все още не е виждал пионките на Сатаната в България, може да погледне снимките и ще види част от тях. Ма те искали права. Но за сметка на нашите права, на мнозинството.

Манипулирани жалки глупаци. Шарените шутове освен да каканижат за любов и какви права имат, газят в религията и политиката. Естествено без да проумяват какво и що, защо. Укрите навсякъде ги пробутват,а сега и на прайда, покрепят и.... Палестина?!! Глупаци с глупаци. Различните различни не искаме да сме като тях!

Валийството (окръжната управа) на Истанбул забрани провеждането на прайда, който ЛГБТ дружествата планираха да проведат днес (23 юни) в рамките на “Седмицата на честта” на централния площад Таксим, съобщи вестник Биргюн. Площадът от снощи е блокиран от полиция, която не позволява никой да премине. Пространството е оградено със заграждения, не се допуска движение на хора, съобщава БТА. Полицейски автомобили, снабдени с инсталации за сълзотворен газ, са разположени край улиците, отвеждащи към площада. Станциите на метрото на площада Таксим и съседните райони квартали Шишхане и Османбей са затворени. Отменено е движението на фуникуляра между Таксим и Кабаташ на брега на Босфора.

Мислите на един умислен Овертон ден преди събитието гей парад. Ти, човеко, си псевдоморалист. Точно така. Ако затвориш очи ще се сетиш минимум пет неща, които не те правят добър човек. И това само на първо четене. Какво си се заел да обясняваш кое може и кое-не? Кое е хубаво и лошо? Първо погледни себе си. Ти не обичаш ли да си доставяш удоволствия? Честно? Ти само с една жена, респективно мъж ли си спал? Алоу? Това християнско ли е? Между впрочем от кога не си ходил на църква? Щом не ходиш на църква за какъв християнски морал ми говориш? Зад нас стои прогресивния свят. Зад теб седи Ганя. Нашите знамена се веят редом до всички национални флагове. Твоето знаме къде се вее? Ти имаш ли въобще знаме? Ти си „едно ферари с цвят червен“. Миришеш на чесън или розово масло. Или още по-зле – и на двете. Трол! Какво лошо има светът да е шарен? Искаш да бъде сив ли? Ти мразиш! Храниш се от омраза! Ти ненавиждаш различните от теб. Признай, като малък не са те обичали. Затова пречиш и на другите да получат любов. Ние просто искаме любов. Ние обичаме, ти си гняв! Знаеш ли колко уж родители изоставят децата си? Това любов ли е? Християнско ли е? Морално ли е? Знаеш ли, ние колко обичаме децата? Колкото всеки от вас! Нашата любов ни дава право да имаме деца. Ние имаме равното право да имаме деца. Ние искаме да получим нашите деца по нашия начин. Биологията е в упадък. Полът може да е всякакъв – биологичен, социален, астрален, метафизичен, че дори и хипотетичен. Половите хромозоми не се намират в ядрото на клетката, а в твоята представа за нещата. Ти сам избираш какъв да бъдеш и какви да бъдат твоите клетки. Ти твориш. Ти си творец. Ти си бог. Но ако не харесваш бог излиза, че си дявол. Ти дявол ли си? Не беше ли християнско да се гори дявола с огън? Емил Йотовски

"Ние имаме равното право да имаме деца. Ние искаме да получим нашите деца по нашия начин." Моля за обяснение как ще "получите" деца по вашия начин, кой е той?! Всъщност, вие ще получите СТОКА някаква си, защото нормалната поява на деца на този свят все още не е, и слава Богу, по "вашия" начин, и не е "получаване"... Но за вас това не е лесно за разбиране...

Турция забрани гей прайда а нашите гейове начело с кмета от Софйска община ги пуснаха в центъра ,въпреки протеста и на БПЦ.

Е какво чудно има, че сложили надпис-трансперант-плакат на американското посолство на Прайда? От Америка дойдоха всички злини за народа ни. Публична тайна е, че Прайда се финансира от организациите и фондациите на САЩ, да не го финансирам аз. Просто сега си го казаха явно. Сектите дойдоха от САЩ. Наркотиците дойдоха оттам. И джендър идеологията дойде оттам. Изобщо, като са брандирали цяла България с плакати колко хубаво било 20 години в НАТО, което е САЩ, да преброим „хубавите“ неща, които членството ни донесе. Между другото, Фандъкова организираше значително по-шумни, предизвикателни, многочислени и значими Прайдове на Паметника на Съветската Армия. Този вчера беше смешка. Като махнаха паметника, махнаха и смисъла на Прайда. Глупави са. Анастасия Гешева

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Ако в днешно време някой мъж заяви, че е Наполеон, го обявяват за луд. Ако същият този мъж каже, че е жена, го приемат нормално. Сбъркан свят!

Ама когато мислиш само за онази работа с оново нещо, настроението винаги е добро!

Смешни провокатори. Има много хомосексуални, които не участват в гротескния парад.

Жена да се прави на мъж е горе-долу ОК,но мъж да се прави на жена е наистина извратено!

Не е добро нито едното от двете! Поне не го приемам за нормално. Кое му е доброто жена да се прави на мъж или да е по-приемливо? Ако се замислите за "технологията" на прокарването на тези неща, ще осъзнаете, че зареди естествената по-смирена настройка на нормалните мъже към жените се допуснах много от тези неща. Не знам статистиката, но наблюдавам на парадите огромно количество жени на тях. Те също пропагандират тези паради.

Прадядо ми ( прекръстен на Светогорски, след посещение на Атон) е давал пари дарение за построяване на този храм паметник , за да приема нормални хора, източно православни да проповядват християнските ценности. Противно ми е да гледам тази измет точно там, пред храма. Набутайте ги следващия път на някой стадион или ливада извън града, да не ми предизвикват силна отврат !

Позор.

куиър блок за ПАЛЕСТИНА! :)))))))))))) Ей сега вече палестинците окончателно няма да драснат към България, вече предпочитат да си останат в Палестина при бомбите и израелската армия.

Видях този надпис и умът ми не побира какво общо има трагедията в Палестина с тези хора от шествието?

тези се слагат навсякъде и са готови да се отрекат и от майка си, само и само да изпъкват на преден план и случайно да се намери някой да ги обича (в случая 0,0001 процента от палестинското население).

Знаех си , че педерастията и всичките и разновидности се е населила я София, но имах някаква надежда истинските Софиянци да покажат нещо повече от неглижиране.

Всичко върви по план.

забелезва се, аче милицията на парче е повече от жлътопаветните участници в парада на сбърканяците с ценностите си на торен брмбър. или и милицията участва в тофа фриик шоо, но униформено, като в бара "синята стрида" от полицейска академия. и всичко това, само защото в прослойката от мазни политици, съдии, съдийки, джендерали и десе -наци-комунде отрепки са се залостили, чрез назначения отвън разни девианти със забележителни, психопатни отклонения от действителността, които водят стадото към техната нереална, мозъчно-възпалена война с Бога. и това са марионетните "ценности на евроатлантизъма" на урсула фон дер дана интернешънъл. само трябва да се научите да сиг хайлвате правилно и юдеят зеленски ще ви приеме в редиците си на богоборците. вземайте препарати, бийте си "ваксини", оперирайте се, правете каквото щете, но полът ви е белязан във всяка ваша клетка от Бога, или майка Природата. а който е бил и е "въстанал" срещу Природата, той ВИНАГИ е обречен на п.ълен п.ровал! просто това са Фактите! но не на "фактчекърите", на които им е платено да фактчекът така, както е необходимо на сбърканяците "от горе", които редовно надрусани вземат решенията дали стадото да оцелее, или да бъде жертвано пред военният тотем на бога на посеркото от вашинг-тон, потънал в тон лайна и кръв... детска кръв! а и това не се прощава от Природата, която е и майка! п.с. джурналята със снимките никога не са били хора, а просто измет, продала се за пари. демек по добре щерка курва, отколкото син (не цвят) джурналяк. .... Бог с нас

България била и техен дом. Ама сцената окичена със знамето на САЩ. И приемат помощи от чужди посолства. България била и техен дом. Ама не зачитат важната за преобладаващите православни българи Голяма Задушница. Ние скърбим за мъртвите си и се молим за душите им, а те се веселят и развяват голите си телеса. Това е обидно за религиозните ни чувства. какво им пречеше да насрочат сборището си за друг ден? Ами точно това - желанието да ни докажат, че могат да доминират над нас. Били искали равни права. Ама не казват, кой и с какво им нарушава правата. Ако е заради забраните да сключват бракове и такива семейства да осиновяват деца - ми те са валидни и за много от хетеросексуалните. Тоест, пак става дума не за права, а за привилегии на малцинствата. И защо намесват политиката - Палестина, Украйна? Нали уж било само за да покажат, че България била и техен дома? В Палестина ще ги убият с камъни, ама ... Този дето бил преживял трагедията в Буча ... Цял свят разбра, че е фелш флаг на Киев ама той я преживял. И написал песен - ама преди ТРИ години. През 2021 г. нямаше война между Русия и Украйна, ако изключим непрекъснатите обстрели на украинската армия в Донбас. Този, вместо да си развява "различността", да се връща в Украйна и да заминава на фронта. Като украинските запалянковци на Европейското - правят шествия и скандират за Украйна. Ама във Франция, не искат да се върнат и да воюват с руснаците, искат нас да пратят там. Лицемерни създания. А журналята само ни ги навират такива в муцуните. Насила. Колко статии и репортажи написаха за ЛГБТ+безкрайност прайда, ама почти нищо за марша в защита на семейството. Май никой от тези не разбира нещо много простичко: България е оцеляла досега заради две неща - здравото нормално семейство и православната си религия.

Като са различни от нормалните човеци ,защо трябва да си показват голите задници на жълтите павета а други да се правят на клоуни. Може да си направят прайда цирк в Южния парк или в друг ,а не с тази просташко Ганьовско копиране на гей обществата в други държави и смешна показност .

Наглоста на тези индивиди минава всякакви граници. Те не искат равни права, а изключителни привилегии с които да налагат на деветдесет процента от населението извратения си светоглед. А това, което демонстрират на прайда според мен е доста посредствено.

Чудесно, другия път на втори юни за повече чуваемост

+++

Били пели най-популярните изпълнители в България! - хахахха "На сцената излязоха да пеят Мила Роберт, Дара Екимова, Лидия, Михаела Маринова, ...", Ирина Флорин, Ваня Щерева, рок групата Овърхук, певицата АЙВА." От тези не съм чувал нито един, освен Ирина Флорин, която дори не е в Топ 20. Откъде взехте че са "популярни", че дори НАЙ.

Мачкаш Б.Борисов, мачкаш всякакви пеедрази- Митьо-вци, ИЗБЯГАЛИ от Затвора, мачкаш фирми като Виивкаом, разболяващи хората с РАК и Левкемия и се ОПРАВЯТ нещата с тия пеедрази !!!

Боже, божее, пусни мор да изтреби тая противоприродна паплач. На това ли учим децата си? Това ли е бъдещето? Ако е така, по добре да се затрие това племе.

Не бе , бате. Учим ги да са толерантни и да приемат, и не мразят различните. Твоите родители явно не са успели.

А твоите родители,ако бяха обратни,сега нямаше да съществува такова недоразумение като тебе.Дано не се развъдиш.

Че кой им нарушава правата на тия извратеняци, че се нуждаели от подкрепа бе? Отврат!

Браво! Много весел и приятен политически митинг на радетелите за права и свободи противоконституционните ДПС. Ако бяха забранили антиконституционната етническа партиа ДПС, както би следвало ако се спазваше конституцията, сега България нямаше да може да се наслади на това невероятно изживяване, и много хора в София нямаше да могат да гледат от прозорците и да махат в знак на поздрав. Гласувайте за ДПС на големи групи и носете отличителните знаци на прайда. Колкото повече гласове за ДПС толкова по=често и по-пишен разкрепостен и свпбпден праид по илици паркове и площади в България. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Нещо не се връзва. Ако под "записвайте се в канала ми за нормална България" имаш предвид да ръкопляскаме на тия хорица с психични отклонения, дето и те не знаят какво искат - няма да ти се получи, ама хич.

Ти за сарказъм чувал ли си?

ох

Българите -хомофоби и расисти.

Права си. В България само ДПС са борци за права и свободи, защото не са българи, а турци Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

По добре от такива дето обичат да си бъркат в пърдялниците и си ближат миризливите минджи.

Не се обаждай от Околовръстното...!

Тези дето пищят за ЛГБТ подкрепата за палестина: според Уикипедия - в Палестина е незаконно да си ЛГБТ

Всички тези извънредни движения като Парад на ЛГБТИ+, #Ме Тоо и подобни са сътворени за да разделят общественото мнение и да отклоняват вниманието на масите от истинските проблеми като бедността, лошото здравеопазване, липсата на икономика, корупцията по високите етажи на властта, липсата на съдебна система, мафиотски и лобистки закони. Кактто виждате всеки ден по новините се обсъждат подробно с дълги статии теми от тези движения, и накратко или въобще за отиващата си нация и държава и някакви мерки за защита. Защото така е изгодно за Посолството и то си е платило за това на медиите достатъчно с рекламите за НАТО и проектите за "подкрепа на демокрацията и свободата в медиите".

Посолството вече не се свени да обяви официално финансовата си подкрепа за прайда, като брандира със знамето на САЩ сцената на Прайда. До скоро се срамуваха да го направят и само посланика строяваше останалите колониални посланици да присъстват. Сега те явно са отказали и Посолството го играят "и сам войнът е войн".

Толкова ли няма места в психиатриите? Ако трябва, да строим още.

Голямо настроение няма що, ами пратете си децата да игрят с чичковците с шарени пера в гъза ;)

В Осло прайда има около 200 000 участници,половината са деца(организирани по училища) . В Норвегия е позволено само едно знаме освен норвежкото и това е знамето на педерасите . Просто казвам какво ще е в България след 10 години ако останем евроатлантици . Гласувайте за България на другите избори .

Цял ден ни занимавате с педерастии... Опитвате се дори да засенчите Черешова Задушница. И нито една медия не спомена за важно историческо събитие на днешния ден. ДА, на днешния ден 22.Юни 1941-ва Фашистка Германия напада СССР.

Фашистка Германия напада Сталинисткия СССР. \едно и също\

Любимите теми на нас руските тролове са: гей-парадите и палките на алабамските афро-американци.

В грешка си, изобщо не ми е любима тема......а за останалите атрибути които споменаваш, са плод на твоето въображение.

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :))

Или си нормален или си странен. Човечецът претендира, че е и двете, и явно с това е "уникален". Кой им финансира прайда, кой плаща охраната на тези активно провокиращи, нормално-странни уникати?

Са странно племе. Хем са такива, хем са хедонисти и нарциси. Утре друга дъвка ще им плювнат и пак ще се събират да се чувстват "специални" и "уникални". А всъщност са една комсомолска организация от 21 век. Със същите затъпели модели. Чакащи някой да им спусне какво да мислят и какво да папагалстват. Никой не ги дискриминира от мноого години. Даже е обратното вече. Където и да се обърне човек се лизбийки и педали, коеото има само два проблема: Оправдания за дискриминиране на нормалните (тия дето се размножават та да има нация) и изпразване на колективна нужда от конфликт. Тва е. Същото като футболните агитки но в друг формат. Повече от половината на това събитие са кибици, другите са паразити, за които няма публика като Иво Янкуков дето никой не му слуша тъжните песни и му омръзна да се прави на жена, като си е педал с рокля. Тва е. Простотия и олигофрения. Но не каква да е а ФИНАНСИРАНА.

От липса на сериозно отношение към психическото здраве на няколко поколения. Тя си е такава, странна. Той си е такъв, чувствителен. Те са си такива, интересни. А всичко се решава с редовни прегледи и откриването на няколко специализирани заведения за психическо здраве. Не не говоря за нормалните педали и лизбийки, които никога не са били проблем. Никога не са завирали пред очите на обществото аналните си страсти. Беше проява на лош вкус, човек да парадира с такива неща. Оценявахме човешките им качества, коректност, таланти и постижения. Докато Соросмършите отвъд океана не решиха, че това е идеалният начин за разбиване на социалната единица на обществото - семейството и поляризиране на и без това побърканите с хипер консумеризъм и кариеризъм маси. Защо не ми пука, че Чайковски е бил гей? Защо не ми пука, че Тюринг е бил и той обратен? Дреме ли ми, какво правеше Джордж Майкъл или си пускам Сонгс оф ласт сенчъри и се наслаждавам на музикалният му гении? А за Фреди Меркюри пука ли ми? НЕ БЕ. Но не. Най-важното в съвременният краварски глобалистичен метавръз е да се наемат по програма педали, негри, и лизбийки по корпорациите. Като дигнеш два ЕЙЧАРА от такива, бизнеса ти литва. Яко продуктивен става. Щото се бориш с патриархата и дискриминацията. А това, че хиляди професионалисти са на улицата щото не отговарят на тоя извратен "кълчър фит" не е важно. Не е важно, че конкурента Китай такива не ги плаща и избира само най-доброто от човешкият си потенциал. Схващате ли пиленца от най-умиращата демографски територия В СВЕТА? Или е трудно да съберете две и две. Питайте някой ЛЛМ модел, щото той гарантирано се оправя с математиката. ХАХАХАХ

"Схващате ли пиленца от най-умиращата демографски територия В СВЕТА? Или е трудно да съберете две и две." Трудно е.....опитвал съм се много пъти да го кажа в храносмилателна форма (не само на форума)

не ми пречи че са обратни дразни ме че го афишират.

Не просто афишират а го рекламират и набират млади гейчета под претекста че това е нещо забавно и най вече модерно!

Не знам защо се занимавате с тези кретени... те не представляват нито България, нито нормалните хора, а в 95% от случаите не представляват и хората с различна ориентация. Това са малки комплексирани и агресивни човечета, чиято единствена цел е да сеят раздор и омраза. Само като видиш кой ги подкрепя и ти става ясно за какво става дума

Без украинец, разбира се, не може! Украинец не е националност, а сексуална ориентация.

Доста манипулативно им натрапиха русофобия на гейовете. Може би трябва да си гей, за да станеш русофоб. Или да си русофоб за да станеш гей. Не знам.

Посолството яко пари е дало на тези, да развяват дъгички и да подкрепят Украйна. Вашите ценности не са наши ценности! Развявавайте си задните части в америка!

Защо е нужно всичко това? Защо трябва да има ПАРАДИРАНЕ, че си падаш по своя пол? Никой не се интересува кой с кого си ляга, стига да не ми го навираш в очите и да се изкарваш жертва, че видиш ли някой ти забранява нещо, понеже си гей??? Хората си гледат работата и не им пука кой с кого ляга. Тази показност ще води до повече негативи. Шествието "За семейството" е вече повече от вашето. Ако вие не правихте панаири, нямаше и ответна реакция. И не забравяйте. Днес е Черешова Задушница. Ходи се на гробищата и се почитат отишлите ни роднини. Не се ходи на прайдове със знамена в г...а. Умен ход от организаторите - да ви изтрият традициите, почитта към отишлите си ваши баби, дадовци, майки и бащи. Щото е по лесно да се кълчиш по прашки на прайд, отколкото да правиш раздавка на гробищата. Утре обаче не чакайте някой да ви почете, когато легнете в земята.

Те не парадират атракцията си, парадират че години наред са били и са подтискани, убивани, дискриминирани.

Явно е имало защо

13 юни 2024 г. ПП-ДБ-СС подкрепи "София Прайд": Всички семейства са ценни. От опозицията се подиграха на общинския съветник Христо Копаранов с плюшена играчка. "Всяко семейство в София - независимо дали от майка и баща, самотен родител и детето му, или двама партньори - трябва да бъде зачитано. Това обявиха в декларация в началото на заседанието на Столичния общински съвет от коалицията ПП-ДБ-"Спаси София".

Проблема е че ненормалните искат да ги признаят за нормални.

Браво, най яката комбинация - Прайд + украински ЛГБТ певец. Мислех, че по-повръщателно няма как да стане , но ето, изненадата е налице.

"темата за родолюбието и националната принадлежност в контекста на ЛГБТИ+" - каква е тази недомислица?

Коментари - "София прайд“ в много цветове и настроение (снимки) | Днес.dir.bg

"София прайд“ в много цветове и настроение (снимки)

След близо 4-часов концерт, участниците проведоха традиционно шествие в центъра на столицата

Обратно в новината

Коментари - "София прайд“ в много цветове и настроение (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

До "момченцата" и "момиченцата" от гей парада: Чакам Ви в болницата на 4-ти километър, да ви ударя по една голяма инжекция с Диазепам в смръзливите задници. И от там в Курило и Карлуково...

ПРЕЗ КОМИНА!

Всеки е свободен да има всякакви предпочитания. Но не може да иска узаконяване на ненормалното и антиприродното. Би било много интересно, всички тези същества да ги пратят в Палестина, така както са се барнали.

, ! Върнете дъгата на децата!!!!

Има два пола. Едните ходят на уролог, другите на гинеколог. Всички останали - на психолог. Независимо каква пропаганда ще ангажират в защита на тази перверзия, фактите са неоспорими - не са психически здрави, не са нормални и адекватни хора. Това е.

Точно така. Има и плетеници от чувства покрай двата категорични пола... Но хайде сега да не ги нищим доколко са нормални.

Парад на уродите в България. Ако някой все още не е виждал пионките на Сатаната в България, може да погледне снимките и ще види част от тях. Ма те искали права. Но за сметка на нашите права, на мнозинството.

Манипулирани жалки глупаци. Шарените шутове освен да каканижат за любов и какви права имат, газят в религията и политиката. Естествено без да проумяват какво и що, защо. Укрите навсякъде ги пробутват,а сега и на прайда, покрепят и.... Палестина?!! Глупаци с глупаци. Различните различни не искаме да сме като тях!

Валийството (окръжната управа) на Истанбул забрани провеждането на прайда, който ЛГБТ дружествата планираха да проведат днес (23 юни) в рамките на “Седмицата на честта” на централния площад Таксим, съобщи вестник Биргюн. Площадът от снощи е блокиран от полиция, която не позволява никой да премине. Пространството е оградено със заграждения, не се допуска движение на хора, съобщава БТА. Полицейски автомобили, снабдени с инсталации за сълзотворен газ, са разположени край улиците, отвеждащи към площада. Станциите на метрото на площада Таксим и съседните райони квартали Шишхане и Османбей са затворени. Отменено е движението на фуникуляра между Таксим и Кабаташ на брега на Босфора.

Мислите на един умислен Овертон ден преди събитието гей парад. Ти, човеко, си псевдоморалист. Точно така. Ако затвориш очи ще се сетиш минимум пет неща, които не те правят добър човек. И това само на първо четене. Какво си се заел да обясняваш кое може и кое-не? Кое е хубаво и лошо? Първо погледни себе си. Ти не обичаш ли да си доставяш удоволствия? Честно? Ти само с една жена, респективно мъж ли си спал? Алоу? Това християнско ли е? Между впрочем от кога не си ходил на църква? Щом не ходиш на църква за какъв християнски морал ми говориш? Зад нас стои прогресивния свят. Зад теб седи Ганя. Нашите знамена се веят редом до всички национални флагове. Твоето знаме къде се вее? Ти имаш ли въобще знаме? Ти си „едно ферари с цвят червен“. Миришеш на чесън или розово масло. Или още по-зле – и на двете. Трол! Какво лошо има светът да е шарен? Искаш да бъде сив ли? Ти мразиш! Храниш се от омраза! Ти ненавиждаш различните от теб. Признай, като малък не са те обичали. Затова пречиш и на другите да получат любов. Ние просто искаме любов. Ние обичаме, ти си гняв! Знаеш ли колко уж родители изоставят децата си? Това любов ли е? Християнско ли е? Морално ли е? Знаеш ли, ние колко обичаме децата? Колкото всеки от вас! Нашата любов ни дава право да имаме деца. Ние имаме равното право да имаме деца. Ние искаме да получим нашите деца по нашия начин. Биологията е в упадък. Полът може да е всякакъв – биологичен, социален, астрален, метафизичен, че дори и хипотетичен. Половите хромозоми не се намират в ядрото на клетката, а в твоята представа за нещата. Ти сам избираш какъв да бъдеш и какви да бъдат твоите клетки. Ти твориш. Ти си творец. Ти си бог. Но ако не харесваш бог излиза, че си дявол. Ти дявол ли си? Не беше ли християнско да се гори дявола с огън? Емил Йотовски

"Ние имаме равното право да имаме деца. Ние искаме да получим нашите деца по нашия начин." Моля за обяснение как ще "получите" деца по вашия начин, кой е той?! Всъщност, вие ще получите СТОКА някаква си, защото нормалната поява на деца на този свят все още не е, и слава Богу, по "вашия" начин, и не е "получаване"... Но за вас това не е лесно за разбиране...

Турция забрани гей прайда а нашите гейове начело с кмета от Софйска община ги пуснаха в центъра ,въпреки протеста и на БПЦ.

Е какво чудно има, че сложили надпис-трансперант-плакат на американското посолство на Прайда? От Америка дойдоха всички злини за народа ни. Публична тайна е, че Прайда се финансира от организациите и фондациите на САЩ, да не го финансирам аз. Просто сега си го казаха явно. Сектите дойдоха от САЩ. Наркотиците дойдоха оттам. И джендър идеологията дойде оттам. Изобщо, като са брандирали цяла България с плакати колко хубаво било 20 години в НАТО, което е САЩ, да преброим „хубавите“ неща, които членството ни донесе. Между другото, Фандъкова организираше значително по-шумни, предизвикателни, многочислени и значими Прайдове на Паметника на Съветската Армия. Този вчера беше смешка. Като махнаха паметника, махнаха и смисъла на Прайда. Глупави са. Анастасия Гешева

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Ако в днешно време някой мъж заяви, че е Наполеон, го обявяват за луд. Ако същият този мъж каже, че е жена, го приемат нормално. Сбъркан свят!

Ама когато мислиш само за онази работа с оново нещо, настроението винаги е добро!

Смешни провокатори. Има много хомосексуални, които не участват в гротескния парад.

Жена да се прави на мъж е горе-долу ОК,но мъж да се прави на жена е наистина извратено!

Не е добро нито едното от двете! Поне не го приемам за нормално. Кое му е доброто жена да се прави на мъж или да е по-приемливо? Ако се замислите за "технологията" на прокарването на тези неща, ще осъзнаете, че зареди естествената по-смирена настройка на нормалните мъже към жените се допуснах много от тези неща. Не знам статистиката, но наблюдавам на парадите огромно количество жени на тях. Те също пропагандират тези паради.

Прадядо ми ( прекръстен на Светогорски, след посещение на Атон) е давал пари дарение за построяване на този храм паметник , за да приема нормални хора, източно православни да проповядват християнските ценности. Противно ми е да гледам тази измет точно там, пред храма. Набутайте ги следващия път на някой стадион или ливада извън града, да не ми предизвикват силна отврат !

Позор.

куиър блок за ПАЛЕСТИНА! :)))))))))))) Ей сега вече палестинците окончателно няма да драснат към България, вече предпочитат да си останат в Палестина при бомбите и израелската армия.

Видях този надпис и умът ми не побира какво общо има трагедията в Палестина с тези хора от шествието?

тези се слагат навсякъде и са готови да се отрекат и от майка си, само и само да изпъкват на преден план и случайно да се намери някой да ги обича (в случая 0,0001 процента от палестинското население).

Знаех си , че педерастията и всичките и разновидности се е населила я София, но имах някаква надежда истинските Софиянци да покажат нещо повече от неглижиране.

Всичко върви по план.

забелезва се, аче милицията на парче е повече от жлътопаветните участници в парада на сбърканяците с ценностите си на торен брмбър. или и милицията участва в тофа фриик шоо, но униформено, като в бара "синята стрида" от полицейска академия. и всичко това, само защото в прослойката от мазни политици, съдии, съдийки, джендерали и десе -наци-комунде отрепки са се залостили, чрез назначения отвън разни девианти със забележителни, психопатни отклонения от действителността, които водят стадото към техната нереална, мозъчно-възпалена война с Бога. и това са марионетните "ценности на евроатлантизъма" на урсула фон дер дана интернешънъл. само трябва да се научите да сиг хайлвате правилно и юдеят зеленски ще ви приеме в редиците си на богоборците. вземайте препарати, бийте си "ваксини", оперирайте се, правете каквото щете, но полът ви е белязан във всяка ваша клетка от Бога, или майка Природата. а който е бил и е "въстанал" срещу Природата, той ВИНАГИ е обречен на п.ълен п.ровал! просто това са Фактите! но не на "фактчекърите", на които им е платено да фактчекът така, както е необходимо на сбърканяците "от горе", които редовно надрусани вземат решенията дали стадото да оцелее, или да бъде жертвано пред военният тотем на бога на посеркото от вашинг-тон, потънал в тон лайна и кръв... детска кръв! а и това не се прощава от Природата, която е и майка! п.с. джурналята със снимките никога не са били хора, а просто измет, продала се за пари. демек по добре щерка курва, отколкото син (не цвят) джурналяк. .... Бог с нас

България била и техен дом. Ама сцената окичена със знамето на САЩ. И приемат помощи от чужди посолства. България била и техен дом. Ама не зачитат важната за преобладаващите православни българи Голяма Задушница. Ние скърбим за мъртвите си и се молим за душите им, а те се веселят и развяват голите си телеса. Това е обидно за религиозните ни чувства. какво им пречеше да насрочат сборището си за друг ден? Ами точно това - желанието да ни докажат, че могат да доминират над нас. Били искали равни права. Ама не казват, кой и с какво им нарушава правата. Ако е заради забраните да сключват бракове и такива семейства да осиновяват деца - ми те са валидни и за много от хетеросексуалните. Тоест, пак става дума не за права, а за привилегии на малцинствата. И защо намесват политиката - Палестина, Украйна? Нали уж било само за да покажат, че България била и техен дома? В Палестина ще ги убият с камъни, ама ... Този дето бил преживял трагедията в Буча ... Цял свят разбра, че е фелш флаг на Киев ама той я преживял. И написал песен - ама преди ТРИ години. През 2021 г. нямаше война между Русия и Украйна, ако изключим непрекъснатите обстрели на украинската армия в Донбас. Този, вместо да си развява "различността", да се връща в Украйна и да заминава на фронта. Като украинските запалянковци на Европейското - правят шествия и скандират за Украйна. Ама във Франция, не искат да се върнат и да воюват с руснаците, искат нас да пратят там. Лицемерни създания. А журналята само ни ги навират такива в муцуните. Насила. Колко статии и репортажи написаха за ЛГБТ+безкрайност прайда, ама почти нищо за марша в защита на семейството. Май никой от тези не разбира нещо много простичко: България е оцеляла досега заради две неща - здравото нормално семейство и православната си религия.

Като са различни от нормалните човеци ,защо трябва да си показват голите задници на жълтите павета а други да се правят на клоуни. Може да си направят прайда цирк в Южния парк или в друг ,а не с тази просташко Ганьовско копиране на гей обществата в други държави и смешна показност .

Наглоста на тези индивиди минава всякакви граници. Те не искат равни права, а изключителни привилегии с които да налагат на деветдесет процента от населението извратения си светоглед. А това, което демонстрират на прайда според мен е доста посредствено.

Чудесно, другия път на втори юни за повече чуваемост

+++

Били пели най-популярните изпълнители в България! - хахахха "На сцената излязоха да пеят Мила Роберт, Дара Екимова, Лидия, Михаела Маринова, ...", Ирина Флорин, Ваня Щерева, рок групата Овърхук, певицата АЙВА." От тези не съм чувал нито един, освен Ирина Флорин, която дори не е в Топ 20. Откъде взехте че са "популярни", че дори НАЙ.

Мачкаш Б.Борисов, мачкаш всякакви пеедрази- Митьо-вци, ИЗБЯГАЛИ от Затвора, мачкаш фирми като Виивкаом, разболяващи хората с РАК и Левкемия и се ОПРАВЯТ нещата с тия пеедрази !!!

Боже, божее, пусни мор да изтреби тая противоприродна паплач. На това ли учим децата си? Това ли е бъдещето? Ако е така, по добре да се затрие това племе.

Не бе , бате. Учим ги да са толерантни и да приемат, и не мразят различните. Твоите родители явно не са успели.

А твоите родители,ако бяха обратни,сега нямаше да съществува такова недоразумение като тебе.Дано не се развъдиш.

Че кой им нарушава правата на тия извратеняци, че се нуждаели от подкрепа бе? Отврат!

Браво! Много весел и приятен политически митинг на радетелите за права и свободи противоконституционните ДПС. Ако бяха забранили антиконституционната етническа партиа ДПС, както би следвало ако се спазваше конституцията, сега България нямаше да може да се наслади на това невероятно изживяване, и много хора в София нямаше да могат да гледат от прозорците и да махат в знак на поздрав. Гласувайте за ДПС на големи групи и носете отличителните знаци на прайда. Колкото повече гласове за ДПС толкова по=често и по-пишен разкрепостен и свпбпден праид по илици паркове и площади в България. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Нещо не се връзва. Ако под "записвайте се в канала ми за нормална България" имаш предвид да ръкопляскаме на тия хорица с психични отклонения, дето и те не знаят какво искат - няма да ти се получи, ама хич.

Ти за сарказъм чувал ли си?

ох

Българите -хомофоби и расисти.

Права си. В България само ДПС са борци за права и свободи, защото не са българи, а турци Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

По добре от такива дето обичат да си бъркат в пърдялниците и си ближат миризливите минджи.

Не се обаждай от Околовръстното...!

Тези дето пищят за ЛГБТ подкрепата за палестина: според Уикипедия - в Палестина е незаконно да си ЛГБТ

Всички тези извънредни движения като Парад на ЛГБТИ+, #Ме Тоо и подобни са сътворени за да разделят общественото мнение и да отклоняват вниманието на масите от истинските проблеми като бедността, лошото здравеопазване, липсата на икономика, корупцията по високите етажи на властта, липсата на съдебна система, мафиотски и лобистки закони. Кактто виждате всеки ден по новините се обсъждат подробно с дълги статии теми от тези движения, и накратко или въобще за отиващата си нация и държава и някакви мерки за защита. Защото така е изгодно за Посолството и то си е платило за това на медиите достатъчно с рекламите за НАТО и проектите за "подкрепа на демокрацията и свободата в медиите".

Посолството вече не се свени да обяви официално финансовата си подкрепа за прайда, като брандира със знамето на САЩ сцената на Прайда. До скоро се срамуваха да го направят и само посланика строяваше останалите колониални посланици да присъстват. Сега те явно са отказали и Посолството го играят "и сам войнът е войн".

Толкова ли няма места в психиатриите? Ако трябва, да строим още.

Голямо настроение няма що, ами пратете си децата да игрят с чичковците с шарени пера в гъза ;)

В Осло прайда има около 200 000 участници,половината са деца(организирани по училища) . В Норвегия е позволено само едно знаме освен норвежкото и това е знамето на педерасите . Просто казвам какво ще е в България след 10 години ако останем евроатлантици . Гласувайте за България на другите избори .

Цял ден ни занимавате с педерастии... Опитвате се дори да засенчите Черешова Задушница. И нито една медия не спомена за важно историческо събитие на днешния ден. ДА, на днешния ден 22.Юни 1941-ва Фашистка Германия напада СССР.

Фашистка Германия напада Сталинисткия СССР. \едно и също\

Любимите теми на нас руските тролове са: гей-парадите и палките на алабамските афро-американци.

В грешка си, изобщо не ми е любима тема......а за останалите атрибути които споменаваш, са плод на твоето въображение.

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :))

Или си нормален или си странен. Човечецът претендира, че е и двете, и явно с това е "уникален". Кой им финансира прайда, кой плаща охраната на тези активно провокиращи, нормално-странни уникати?

Са странно племе. Хем са такива, хем са хедонисти и нарциси. Утре друга дъвка ще им плювнат и пак ще се събират да се чувстват "специални" и "уникални". А всъщност са една комсомолска организация от 21 век. Със същите затъпели модели. Чакащи някой да им спусне какво да мислят и какво да папагалстват. Никой не ги дискриминира от мноого години. Даже е обратното вече. Където и да се обърне човек се лизбийки и педали, коеото има само два проблема: Оправдания за дискриминиране на нормалните (тия дето се размножават та да има нация) и изпразване на колективна нужда от конфликт. Тва е. Същото като футболните агитки но в друг формат. Повече от половината на това събитие са кибици, другите са паразити, за които няма публика като Иво Янкуков дето никой не му слуша тъжните песни и му омръзна да се прави на жена, като си е педал с рокля. Тва е. Простотия и олигофрения. Но не каква да е а ФИНАНСИРАНА.

От липса на сериозно отношение към психическото здраве на няколко поколения. Тя си е такава, странна. Той си е такъв, чувствителен. Те са си такива, интересни. А всичко се решава с редовни прегледи и откриването на няколко специализирани заведения за психическо здраве. Не не говоря за нормалните педали и лизбийки, които никога не са били проблем. Никога не са завирали пред очите на обществото аналните си страсти. Беше проява на лош вкус, човек да парадира с такива неща. Оценявахме човешките им качества, коректност, таланти и постижения. Докато Соросмършите отвъд океана не решиха, че това е идеалният начин за разбиване на социалната единица на обществото - семейството и поляризиране на и без това побърканите с хипер консумеризъм и кариеризъм маси. Защо не ми пука, че Чайковски е бил гей? Защо не ми пука, че Тюринг е бил и той обратен? Дреме ли ми, какво правеше Джордж Майкъл или си пускам Сонгс оф ласт сенчъри и се наслаждавам на музикалният му гении? А за Фреди Меркюри пука ли ми? НЕ БЕ. Но не. Най-важното в съвременният краварски глобалистичен метавръз е да се наемат по програма педали, негри, и лизбийки по корпорациите. Като дигнеш два ЕЙЧАРА от такива, бизнеса ти литва. Яко продуктивен става. Щото се бориш с патриархата и дискриминацията. А това, че хиляди професионалисти са на улицата щото не отговарят на тоя извратен "кълчър фит" не е важно. Не е важно, че конкурента Китай такива не ги плаща и избира само най-доброто от човешкият си потенциал. Схващате ли пиленца от най-умиращата демографски територия В СВЕТА? Или е трудно да съберете две и две. Питайте някой ЛЛМ модел, щото той гарантирано се оправя с математиката. ХАХАХАХ

"Схващате ли пиленца от най-умиращата демографски територия В СВЕТА? Или е трудно да съберете две и две." Трудно е.....опитвал съм се много пъти да го кажа в храносмилателна форма (не само на форума)

не ми пречи че са обратни дразни ме че го афишират.

Не просто афишират а го рекламират и набират млади гейчета под претекста че това е нещо забавно и най вече модерно!

Не знам защо се занимавате с тези кретени... те не представляват нито България, нито нормалните хора, а в 95% от случаите не представляват и хората с различна ориентация. Това са малки комплексирани и агресивни човечета, чиято единствена цел е да сеят раздор и омраза. Само като видиш кой ги подкрепя и ти става ясно за какво става дума

Без украинец, разбира се, не може! Украинец не е националност, а сексуална ориентация.

Доста манипулативно им натрапиха русофобия на гейовете. Може би трябва да си гей, за да станеш русофоб. Или да си русофоб за да станеш гей. Не знам.

Посолството яко пари е дало на тези, да развяват дъгички и да подкрепят Украйна. Вашите ценности не са наши ценности! Развявавайте си задните части в америка!

Защо е нужно всичко това? Защо трябва да има ПАРАДИРАНЕ, че си падаш по своя пол? Никой не се интересува кой с кого си ляга, стига да не ми го навираш в очите и да се изкарваш жертва, че видиш ли някой ти забранява нещо, понеже си гей??? Хората си гледат работата и не им пука кой с кого ляга. Тази показност ще води до повече негативи. Шествието "За семейството" е вече повече от вашето. Ако вие не правихте панаири, нямаше и ответна реакция. И не забравяйте. Днес е Черешова Задушница. Ходи се на гробищата и се почитат отишлите ни роднини. Не се ходи на прайдове със знамена в г...а. Умен ход от организаторите - да ви изтрият традициите, почитта към отишлите си ваши баби, дадовци, майки и бащи. Щото е по лесно да се кълчиш по прашки на прайд, отколкото да правиш раздавка на гробищата. Утре обаче не чакайте някой да ви почете, когато легнете в земята.

Те не парадират атракцията си, парадират че години наред са били и са подтискани, убивани, дискриминирани.

Явно е имало защо

13 юни 2024 г. ПП-ДБ-СС подкрепи "София Прайд": Всички семейства са ценни. От опозицията се подиграха на общинския съветник Христо Копаранов с плюшена играчка. "Всяко семейство в София - независимо дали от майка и баща, самотен родител и детето му, или двама партньори - трябва да бъде зачитано. Това обявиха в декларация в началото на заседанието на Столичния общински съвет от коалицията ПП-ДБ-"Спаси София".

Проблема е че ненормалните искат да ги признаят за нормални.

Браво, най яката комбинация - Прайд + украински ЛГБТ певец. Мислех, че по-повръщателно няма как да стане , но ето, изненадата е налице.

"темата за родолюбието и националната принадлежност в контекста на ЛГБТИ+" - каква е тази недомислица?