Коментари - БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео) | Днес.dir.bg

БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео)

Голямо задръстване след кръстовището с "Акад. Иван Евстатиев Гешов" в посока НДК

Обратно в новината

Коментари - БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ох,като го гледам е М3, доста му е подавал.

Дис ис меднесс!

И пак трамваите победиха.

Мюнхенския автомобилен завод трябва да помисли за имиджа си, и да филтрира по някакъв начин продажбата на своите автомобили в България

Тия БМВ-та са голяма работа, а шофьорите им още повече ;))

Каква прави този трамвай там? Пречи на БМВ-то.

Такива плачат за проверичен ! Аман от състезатели на пътя !

гумите галоши!

....МИЛИЦИЯ в тази държава България?

Милиция и маше в НРБ, а сега има само полюкция, която работи за себе си или тези, които плащат най-добре!

Хайде сега вижте всички статии на дир.бг за катастрофи и кажете има ли някъде другаде още в заглавието да се споменава марката на колата. Само, когато колата е БМВ заглавието започва с това ... Никога няма да видите заглавие като "Мицубиши помете две коли на кръстовище", или " Киа изхвърча от пътя с висока скорост" Но ако колата е БМВ .... охоооо ... какво заглавие само излиза :)

Обяснението е просто, БМВ е диагноза.

намерихме собственика на друго БМВ ^

Какво работи и платил ли е данъци в размер на цената на колата? Трудов стаж? А каква е ролята на полицията в тази ситуация - техен дълг и задължение е превенцията и да предотвратяват усещането за безнаказаност у някои "шофьори". П.С. За 30 метра на околовръстното, м/у Горна баня и Овча купел, 3 /три/ БМВ-та ме изпревариха отдясно!!! Едното беше със Софийска регистрация! ;)

ПОПРАВКА - 300, не 30 метра!

Тоя дали не е бил и без колан, като гледам как е челосано предното стъкло... А иначе нали знаете? Буквата С в името на марката БМВ символизира Спорт.

Беемвистите са за диагноза. Повечето от тях. Тази катастрофа е красноречив пример.

... виждате дали колко поразии може да стане като се кара с 50 :) ... а пък и извънземните, от къде да знаят къде в колата има километраж и къде пък там пише нещо разбираемо. Това са такива сложни дилеми, а то и в съда не знаят обикновенно за тези неща, така че на кой му пука, нека направим една гонка с трамвая :)

Това е БМВ, което е искало да излети, но е кацнало на ралсите и е станало трамвай!.....в градският транспорт и без друго търсят ватмани, направо да го назначават! Не става за летец!

Ама пък - какви неща можеше да прави - на първа, втора, трета..!

Ами то по предното стъкло и гръмналата възглавница си личи дали е бил сам. А иначе вероятно е карал със 50 км/ч ама изведнъж му е прилошало.

На всичкото отгоре е няма и колан. Щом е нацепил така стъклото с глава.

Да, пробвал е да излети, но му била къса пистата!

кацна ли ? а от кое летище е излетял ?

Гледам някакъв със шапка с козирка, сигурно е шофьорът на летящата совалка. Е, не харесвам шофьори със шапки с козирки - приличат ми на некви идиоти. Като видя зимно време некой с лятна шапка и фас в устата, а в купето димна завеса - идва ми да го изкарам от колата и да му навра козирката, знаете къде...

Същото е и шофирането с качулка! Приличат на чучела! Повечето с качулки шофират гангстерски!!!

Точно шапката ли е най-важното, бе господине????

но чуя ли за БМВ в България моментално правя асоциация с олигофрен. Готина марка с история и престиж но тук олицитворява определено поведение и манталитет. Имам мотор на марката и точно това ми вгорчава желанието да го карам

Споко, специално мотора на 90 % от хората няма да им направи впечатление какъв е.

десфес - или к'ъвто и там да си... Изобщо нищо не си разбрал. Впечатление - оставащо в другите хора - изобщо не се коментира...

На единия калник имаше следи от огнестрелно оръжие … може и да има друга версия на всичко това.

Версията е че това добиче е карало с несъобразена скорост, а не че извънземни са стреляли по колата!!!

Марката си е супер, тоя вътре, който кара колата е бунак. Ако не е дрогиран или пиян, не мога да разбера защо просто не се наслаждаваш, че имаш готина кола. Ако ти се кара бързо, ходи на Божурище и карай. Просто са си идиоити масово.

Няма хубава кола със задно. Причината е проста, отзад моста е разтоварен и все някога ще изпревари предницата. Хубавите коли са с предно и те не правят така никога.

всички ролсройси бентлита майбахи поршета астъни и други боклуци според теб са с предно ?????

още един "експерт" от дивана. Това, че не разбираш и не си карал кола със задно, не те прави знаещ за да се изказваш. Няма лоша кола, заради задно или предно предаване, има особености, но те не са проблемни. По принцип единственията проблем е задкормилното устройство. Всички останали приказки са оправдания на некадърници, на които все друг им е виновен.

Не е проблем задното предаване, а тъпите задници, които карат такива коли! Навремето като карахме руските боклуци - Волги, Лади, Москвичи и т.н. всички бяха със задно предаване, вкл. и повечето западни автомобили, но никой не твърдеше, че предаването му е проблема - проблема и мозъка и от там безразсъдното шофиране!

Петре, Петре, когато карахме коли със задно нямаше изобщо коли с предно. Въртял съм се с Жигула на баир нагоре. Натискам газ да изкача баира обаче изведнъж попадам на мокър асфалт и предницата изпревари задницата. Карал съм и Москвич и с него се въртях в един завой се наложи да набия спирачки. Предницата спря ама двигателя върти задния мост. От как се качих на кола с предно такива простотии не са ми се случвали.

карал си жигули и Москвич и задниците им са те изпреварвали, ама в мокър сегашен сън. Изобщо не си се и качвал дори, ама се изхождаш тука само да си покажеш простотията.

винаги когато има някакви инциденти и полицията и администрация са на място можеш да се наслаждаваш на снимки на шкембаци на мизерни хорица (кибици) стоящи с ръце в джобовете на място или пушешщи цигарка. родна картинка

Наркотици е няма как- да разбиеш оградата и да кацнеш на трамвайната линия е супер неадекватно поведение и добре, че така стана, а не да убие хора някъде!

Ааа има как, като е прост и му е поднесла.

айде сега няма как. Ми летял си е човеко ей тъй спокойно, наслаждавайки се на пролетта и ей на изведнъж проблем. А до пистата за кацане далече и той проявявайки своя мйсторлък на управление намира място и каца. Каца безопасно за хората наоколо. И сега одумвания. Недейте така, де.

и си мисля - докъде я докарахме. Полицията - представляваща властта - с ръждясала патрулка... Ми ние щом една патрулка не можем да поправим и ги оставяме да си я карат така, какво останало за всичко останало в тая "държава"... Тц тц тц

гледам патрулката, но не виждам никъде ръжда по нея. Може би ми трябва микроскоп.

Не ! Трябва въображение !

да ти се смеят :) Снимка номер 9 Може би ти си за очен преглед...

знаеш ли, не е лошо от време на време да си почистваш стъклото на монитора. Помага да не се излагаш като "експерт".

На предна дясна врата, точно на буквата Ц

само траНвай мое ни спре

А този филм съм го гледал. "Завръщане в бъдещето" ако не се лъжа...

трамвайната линия или булеварда а "БМВ"

Знаех за дълбокия проблем на БМВ карачите с дърветата по улиците, но както виждаме имат проблем и с трамваите и центъра за градска мобилност.

Не мога да повярвам, че е станало с БМВ и шофьор на БМВ. Да не би да е грешка?

Някой не му ли каза, че така не може да паркира?

Този тарикат е искал да заобиколи бавния трафик и да изпревари през трамвайното трасе, но не е имал късмет завалията

булевард България от година на година става все по популярна писта за състезания. Няма камери, няма полиция, всеки прави каквото си иска

Катастрофата станала в 09.30 на оживен булевард, новината излиза в 10.48, но не се знаело шофьорът сам ли е бил в колата.... Кога, след 2 месеца ли ще решите дали е бил сам, а след 3-4 дали е бил с алкохол в кръвта или дрогиран?

е то от снимките е очевидно, че не е бил сам възглавницата на пътника е надута, и стъклото над нея е счупено - което се случва, когато си без колан и с глава удариш стъклото. мда.

е, че не е нацелена трамвайната спирка.

За храстите покрай трамвайната линия, дето е окосил главанака с косачката бмв!

шАфийоръТ..е некъв велик учен,гениален ум,истински Ас,виртуозен пилот и доктор хонорис кауза възпитаник на "висшето учебно" заведение ФАКУЛТЕТО.....повелител на тъмната материя контролиращ гравитация и антигравитацията....подиграва се с законите на физиката....Недоумяващите и изумени погледи на милиционерите...от снимката са красноречиви....НА ТАКОВА ЧУДО ОЩЕ НЕ СА БИЛИ СВИДЕТЕЛИ.......

този изглежда не си е купувал сам колата, затова така я е карал.. Тате носи, мама дава.

Счупена ограда: 1500 лв. Монтажни работи по новата: 500 лв. Озеленяване, което е съсипано: около 1000 лв. Щети по релсите: в процес на уточняване Щети за градския тртанспорт, заради нарушения график: неуточнени Щети за хората, които са закъснели за някъде: неуточнени с ДВЕ ДУМИ: пълен олигофрен Да си плати всичко това и да му отнемат книжката за 1 г.

Бавареца - за части и готово.

Ами то по това ЕМБЕфЕ , един здрав чарколяк няма , дори да го продаде на части няма да може да плати щетите по оградата, транспорт и т.н. Най- добре ще е да се конфискува това което е останало от каруцата + батката да работи 1 месец като хамалин на сточна гара за без пари в полза на държавата. Като разтовари 30 вагона с цимент и сметне колко му струва смелостта да прелита над трафика - ще му бъде за урок на него и останалите такива.

Не е БЕЛА ЖИГА....

"Не всеки, който кара БМВ е идЕот, но всеки идЕот кара БМВ!"

некакви трамваи.....шибани трамваи...И Аа??Некво Бие йеМ вийе....БайМингау3...!

Абе това нарочно професионален каскадьор да се опитва няма да може да го направи... Евала на изпълнителя с БМВ-то...

Е щеше да е сензационна новина....ако не беше бмв.

Ако не беше БМВ щеше да е "Ауди".

Е не, никой не може да конкурира водачите на БМВ по турбо изпълнения (най-вече по българските пътища)

Не било ясно какво му е състоянието на олигофрена..Едно винаги е било ясно - Територия на генетични олигофрени.

Враждата между БМВ-та и трамваи е отколешна.

Засега трамваите винаги печелят...

Тоя транвай там е напълно излишен. Трябва да се асфалтира ида се направи път!

"Респект" за правописа ти. Останах без думи...

Евала,това с кран да се опитваш да го слагаш там,няма да успееш... Евала на идиота , респект

Коментари - БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео) | Днес.dir.bg

БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео)

Голямо задръстване след кръстовището с "Акад. Иван Евстатиев Гешов" в посока НДК

Обратно в новината

Коментари - БМВ "кацна" върху релсите на бул. "България" и спря трамваите (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ох,като го гледам е М3, доста му е подавал.

Дис ис меднесс!

И пак трамваите победиха.

Мюнхенския автомобилен завод трябва да помисли за имиджа си, и да филтрира по някакъв начин продажбата на своите автомобили в България

Тия БМВ-та са голяма работа, а шофьорите им още повече ;))

Каква прави този трамвай там? Пречи на БМВ-то.

Такива плачат за проверичен ! Аман от състезатели на пътя !

гумите галоши!

....МИЛИЦИЯ в тази държава България?

Милиция и маше в НРБ, а сега има само полюкция, която работи за себе си или тези, които плащат най-добре!

Хайде сега вижте всички статии на дир.бг за катастрофи и кажете има ли някъде другаде още в заглавието да се споменава марката на колата. Само, когато колата е БМВ заглавието започва с това ... Никога няма да видите заглавие като "Мицубиши помете две коли на кръстовище", или " Киа изхвърча от пътя с висока скорост" Но ако колата е БМВ .... охоооо ... какво заглавие само излиза :)

Обяснението е просто, БМВ е диагноза.

намерихме собственика на друго БМВ ^

Какво работи и платил ли е данъци в размер на цената на колата? Трудов стаж? А каква е ролята на полицията в тази ситуация - техен дълг и задължение е превенцията и да предотвратяват усещането за безнаказаност у някои "шофьори". П.С. За 30 метра на околовръстното, м/у Горна баня и Овча купел, 3 /три/ БМВ-та ме изпревариха отдясно!!! Едното беше със Софийска регистрация! ;)

ПОПРАВКА - 300, не 30 метра!

Тоя дали не е бил и без колан, като гледам как е челосано предното стъкло... А иначе нали знаете? Буквата С в името на марката БМВ символизира Спорт.

Беемвистите са за диагноза. Повечето от тях. Тази катастрофа е красноречив пример.

... виждате дали колко поразии може да стане като се кара с 50 :) ... а пък и извънземните, от къде да знаят къде в колата има километраж и къде пък там пише нещо разбираемо. Това са такива сложни дилеми, а то и в съда не знаят обикновенно за тези неща, така че на кой му пука, нека направим една гонка с трамвая :)

Това е БМВ, което е искало да излети, но е кацнало на ралсите и е станало трамвай!.....в градският транспорт и без друго търсят ватмани, направо да го назначават! Не става за летец!

Ама пък - какви неща можеше да прави - на първа, втора, трета..!

Ами то по предното стъкло и гръмналата възглавница си личи дали е бил сам. А иначе вероятно е карал със 50 км/ч ама изведнъж му е прилошало.

На всичкото отгоре е няма и колан. Щом е нацепил така стъклото с глава.

Да, пробвал е да излети, но му била къса пистата!

кацна ли ? а от кое летище е излетял ?

Гледам някакъв със шапка с козирка, сигурно е шофьорът на летящата совалка. Е, не харесвам шофьори със шапки с козирки - приличат ми на некви идиоти. Като видя зимно време некой с лятна шапка и фас в устата, а в купето димна завеса - идва ми да го изкарам от колата и да му навра козирката, знаете къде...

Същото е и шофирането с качулка! Приличат на чучела! Повечето с качулки шофират гангстерски!!!

Точно шапката ли е най-важното, бе господине????

но чуя ли за БМВ в България моментално правя асоциация с олигофрен. Готина марка с история и престиж но тук олицитворява определено поведение и манталитет. Имам мотор на марката и точно това ми вгорчава желанието да го карам

Споко, специално мотора на 90 % от хората няма да им направи впечатление какъв е.

десфес - или к'ъвто и там да си... Изобщо нищо не си разбрал. Впечатление - оставащо в другите хора - изобщо не се коментира...

На единия калник имаше следи от огнестрелно оръжие … може и да има друга версия на всичко това.

Версията е че това добиче е карало с несъобразена скорост, а не че извънземни са стреляли по колата!!!

Марката си е супер, тоя вътре, който кара колата е бунак. Ако не е дрогиран или пиян, не мога да разбера защо просто не се наслаждаваш, че имаш готина кола. Ако ти се кара бързо, ходи на Божурище и карай. Просто са си идиоити масово.

Няма хубава кола със задно. Причината е проста, отзад моста е разтоварен и все някога ще изпревари предницата. Хубавите коли са с предно и те не правят така никога.

всички ролсройси бентлита майбахи поршета астъни и други боклуци според теб са с предно ?????

още един "експерт" от дивана. Това, че не разбираш и не си карал кола със задно, не те прави знаещ за да се изказваш. Няма лоша кола, заради задно или предно предаване, има особености, но те не са проблемни. По принцип единственията проблем е задкормилното устройство. Всички останали приказки са оправдания на некадърници, на които все друг им е виновен.

Не е проблем задното предаване, а тъпите задници, които карат такива коли! Навремето като карахме руските боклуци - Волги, Лади, Москвичи и т.н. всички бяха със задно предаване, вкл. и повечето западни автомобили, но никой не твърдеше, че предаването му е проблема - проблема и мозъка и от там безразсъдното шофиране!

Петре, Петре, когато карахме коли със задно нямаше изобщо коли с предно. Въртял съм се с Жигула на баир нагоре. Натискам газ да изкача баира обаче изведнъж попадам на мокър асфалт и предницата изпревари задницата. Карал съм и Москвич и с него се въртях в един завой се наложи да набия спирачки. Предницата спря ама двигателя върти задния мост. От как се качих на кола с предно такива простотии не са ми се случвали.

карал си жигули и Москвич и задниците им са те изпреварвали, ама в мокър сегашен сън. Изобщо не си се и качвал дори, ама се изхождаш тука само да си покажеш простотията.

винаги когато има някакви инциденти и полицията и администрация са на място можеш да се наслаждаваш на снимки на шкембаци на мизерни хорица (кибици) стоящи с ръце в джобовете на място или пушешщи цигарка. родна картинка

Наркотици е няма как- да разбиеш оградата и да кацнеш на трамвайната линия е супер неадекватно поведение и добре, че така стана, а не да убие хора някъде!

Ааа има как, като е прост и му е поднесла.

айде сега няма как. Ми летял си е човеко ей тъй спокойно, наслаждавайки се на пролетта и ей на изведнъж проблем. А до пистата за кацане далече и той проявявайки своя мйсторлък на управление намира място и каца. Каца безопасно за хората наоколо. И сега одумвания. Недейте така, де.

и си мисля - докъде я докарахме. Полицията - представляваща властта - с ръждясала патрулка... Ми ние щом една патрулка не можем да поправим и ги оставяме да си я карат така, какво останало за всичко останало в тая "държава"... Тц тц тц

гледам патрулката, но не виждам никъде ръжда по нея. Може би ми трябва микроскоп.

Не ! Трябва въображение !

да ти се смеят :) Снимка номер 9 Може би ти си за очен преглед...

знаеш ли, не е лошо от време на време да си почистваш стъклото на монитора. Помага да не се излагаш като "експерт".

На предна дясна врата, точно на буквата Ц

само траНвай мое ни спре

А този филм съм го гледал. "Завръщане в бъдещето" ако не се лъжа...

трамвайната линия или булеварда а "БМВ"

Знаех за дълбокия проблем на БМВ карачите с дърветата по улиците, но както виждаме имат проблем и с трамваите и центъра за градска мобилност.

Не мога да повярвам, че е станало с БМВ и шофьор на БМВ. Да не би да е грешка?

Някой не му ли каза, че така не може да паркира?

Този тарикат е искал да заобиколи бавния трафик и да изпревари през трамвайното трасе, но не е имал късмет завалията

булевард България от година на година става все по популярна писта за състезания. Няма камери, няма полиция, всеки прави каквото си иска

Катастрофата станала в 09.30 на оживен булевард, новината излиза в 10.48, но не се знаело шофьорът сам ли е бил в колата.... Кога, след 2 месеца ли ще решите дали е бил сам, а след 3-4 дали е бил с алкохол в кръвта или дрогиран?

е то от снимките е очевидно, че не е бил сам възглавницата на пътника е надута, и стъклото над нея е счупено - което се случва, когато си без колан и с глава удариш стъклото. мда.

е, че не е нацелена трамвайната спирка.

За храстите покрай трамвайната линия, дето е окосил главанака с косачката бмв!

шАфийоръТ..е некъв велик учен,гениален ум,истински Ас,виртуозен пилот и доктор хонорис кауза възпитаник на "висшето учебно" заведение ФАКУЛТЕТО.....повелител на тъмната материя контролиращ гравитация и антигравитацията....подиграва се с законите на физиката....Недоумяващите и изумени погледи на милиционерите...от снимката са красноречиви....НА ТАКОВА ЧУДО ОЩЕ НЕ СА БИЛИ СВИДЕТЕЛИ.......

този изглежда не си е купувал сам колата, затова така я е карал.. Тате носи, мама дава.

Счупена ограда: 1500 лв. Монтажни работи по новата: 500 лв. Озеленяване, което е съсипано: около 1000 лв. Щети по релсите: в процес на уточняване Щети за градския тртанспорт, заради нарушения график: неуточнени Щети за хората, които са закъснели за някъде: неуточнени с ДВЕ ДУМИ: пълен олигофрен Да си плати всичко това и да му отнемат книжката за 1 г.

Бавареца - за части и готово.

Ами то по това ЕМБЕфЕ , един здрав чарколяк няма , дори да го продаде на части няма да може да плати щетите по оградата, транспорт и т.н. Най- добре ще е да се конфискува това което е останало от каруцата + батката да работи 1 месец като хамалин на сточна гара за без пари в полза на държавата. Като разтовари 30 вагона с цимент и сметне колко му струва смелостта да прелита над трафика - ще му бъде за урок на него и останалите такива.

Не е БЕЛА ЖИГА....

"Не всеки, който кара БМВ е идЕот, но всеки идЕот кара БМВ!"

некакви трамваи.....шибани трамваи...И Аа??Некво Бие йеМ вийе....БайМингау3...!

Абе това нарочно професионален каскадьор да се опитва няма да може да го направи... Евала на изпълнителя с БМВ-то...

Е щеше да е сензационна новина....ако не беше бмв.

Ако не беше БМВ щеше да е "Ауди".

Е не, никой не може да конкурира водачите на БМВ по турбо изпълнения (най-вече по българските пътища)

Не било ясно какво му е състоянието на олигофрена..Едно винаги е било ясно - Територия на генетични олигофрени.

Враждата между БМВ-та и трамваи е отколешна.

Засега трамваите винаги печелят...

Тоя транвай там е напълно излишен. Трябва да се асфалтира ида се направи път!

"Респект" за правописа ти. Останах без думи...

Евала,това с кран да се опитваш да го слагаш там,няма да успееш... Евала на идиота , респект