Коментари - Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания | Днес.dir.bg

Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания

Бяха постановени две съдебни решения - за арест на двама руски генерали и за нарушаване на човешките права в Крим. Същевременно Киев започна преговори за еврочленство

Обратно в новината

Коментари - Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания | Днес.dir.bg

Коментари

Русия загуби Крмската война!

А кримскста война?

Започнаха да ми липсват фронтовите новини. Отлична възможност за заяждане са! Май не върви добре войната, щом ги спряха.

Какво още не е ясно ?!?!? пРоссия загуби войната, колкото и да скимти мурзилажа и чебурашките в този коментарник, в опит да представят нещата в розова светлина за педерацията ....

Генералите дали ще бъдат арестувани е съмнително и несигурно но че Зеленски ще приключи като Хитлер това е сигурно.

Не думай! И коя държава е нападнал Зеленски?

Собствената! Което е най-лошото от всичко.

Донецк, Луганск, а преди няколко дни обстрелва плажовете на Крим.

Плажа на Крим се доказа, че е обсипан с отломки на самоунищожил а се РУСКА ракета. Жертвите- децата, са грозно и гнусно избити от РУСНАЦИ!!!

Три ,,ключови завоевания ‘“за Зеления неонацист подкрепян от НАТО ,а ключовете са в Руската федерация. .Жалка и ялова пропаганда която работи де факто срещу НАТО и ЕС.

Кой съд постановил? А даааааа - оня същия, накойто САЩ наложиха санкции и го обявиха за нелегитимен, политически обвързан и направо "мъртъв". Започнали преговори за присъединяване към ЕС? А даааа - точно като Турция, дето преговаря за членство от 2005 г. и никога няма да го получи. Украйна - коя Украйна? А даааа - това, което остане от нея може и да стане протекторат на ЕС. Някога. Или по-точно - някой път друг път. Никой път.

Ха на бас, че пРоссия отново ще загуби !!!

Нито царска Русия нито СССР са губили войни.Сега ще дочкаме и как ще завърши войната между НАТО чрез Украйна с РФ.

България разбива Руската кочина и я изкарва от Първата Световна Война с Брест-Литовския мирен договор. Руската кочина си позволява да навлезе и нападне суверенна свещена България два пъти. А по време на Руско-Турските войни не веднъж и дваж да граби, опожарява, руши, изнасилва и отвлича българи в робство.

_stankow

Официалната заявка на Турция за включване в ЕС е от .... 1987-ма година.

Ами замислете се защо! Заради Кипър Турция няма и да помирише ЕС! Това да ви напомня нещо от 2014 г. Във връзка с "членствата", ще ни напишете ли кога русия даде официална заявка за членство в НАТО и какво се случи с нея?

"За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал."

SirBob

Ти Русия я остави. Обясни за цветущата немскса икономика в момента. Нещо без руски газ взеха, че се деиндустриализираха, а???

Не бери гайле на Германия. Винаги се оправяла и ще си остане най-силната икономика в Европа. Гледай си клозетното недоразумение кочината Русия, дето с толкова богатства е пълен прошляк.

Само не можах да разбера в кой затвор осъдените ще лежат присъдата

Вълнува те, дали руските престъпници ще опитат "черни палки" .... Ще има, не се притеснявай, ще има ....

SirBob

От личен опит говориш явно.

Чернилките ще, перкат бившите си колонизатори виж Индийците имат претенций към Англия за 150 милиона убити за период от 40г. За Франция,Португалия Холандия, Испания не ми се мисли. А Русите от друга страна са помагали на колонизираните пример: Ангола,Мозамбик, Венецуела, Куба и пр.Чернилките боготворят Руснаците! БРИКС говори ли ти нещо?

SirBob

Така. Поредната безсъдържателна новина. От събитията през последните месеци, и конкретно що се касае до войната в Палестина, стана ясно, че МНС реално е институция, с която никой от големите не се съобразява, включително и САЩ. Така че тези заповеди срещу Шойгу и Герасимов са без НИКАКВО практическо или дори юридическо значение. Що се касае до преговорите за членство в ЕС, едно е сигурно отсега - Брюксел никога няма да включи една територия с неизяснен фактически статут, 20 % от която вече фактически се владее от друга дъражава. Това трябва да е ПРЕДЕЛНО ясно. Това, което евентуално ще остане от Украйна след приключването на СВО, би могло да преговаря и то ако Полша междувременно не го анексира.

Ами чети ТАСС , що киснеш всекидневно тук ТАСС ще ти кажат откъде изгрява Слънцето

SirBob

Аз ТАСС скоро не съм гледал. Но виждам, че ти ги гледаш редовно :)))))

Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. "Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. Ото фон Бисмарк

SirBob

100 %

Хахахахахахахаха , ами нека отидат и да ги арестуват или най - добре да ги поканят сами да отидат , меките китки могат да си изберат с коя от армиите от Северният или западният военен окръг . Само бой по бандеровците докато мърдат . За Севастопол нищо не казват изродите , по 60 минут показаха видео заснето от охранителните камери на плажа - касетите падаха по самият плаж и върху хората , но сега ще бедстват , мачкат ги по целият фронт и то здраво . Вижте новините по нашите "парцали" препечатват стари новини и отново глупава пропаганда . Да очакват ФАБ-иране . СЛАВА НА РУСИЯ

+ + + + + + +

Гръмко заглавие и тъповата пропаганда. А реално няма нищо ново - съдбата на американска украина се решава на бойното поле. И не е в полза на Америка.

Мдааааа, от 1917г. в пРоссия всичко цъфти и върже, та пак сте се загрижили за съдбините на Запада

Тези двамата престъпници, заедно с гнома, русия САМА ще ги закара в Хага.

Зеленски, Джонсън и Байдън ли!? Тези трябва да бъдат осъдени за престъпленията срещу човечеството. фашистки из......

Ами добре! Хайде да видим кой ще бъде осъден? Еленовъдът и герасимката могат да отърват международния съд, само ако РУСНАЦИТЕ не ги обесят преди това или не ги намерят в някоя канавка, като кадафито.

НЯма по-смешен и по-жалйк съд от този. ПОЗОР за всички европейци!!! А за Севастопол, за убитите и ранените с касетни бомби плажуващи хара, кой ще каже нещо. ОТ мерзавци ми омръзна. СРАМ, идиоти!!!!

Преди повече от 20 години сърбите много се дръвчиха и обявяваха този съд за измислен, но ... предадоха милошевич и караджич, защото искат долари, не деньги и игри на глада.

"Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания" ДА ВИ ПИКАЯ НА ЗАВОЕВАНИЯТА! фашистки престъпници и американски подлоги щщд

Явно "журналистчето" ще получи някой и друг цент !!! Американски гъзолизци-НЕ българи !!!

Като им видиш само мишите морди на тези ортомордуци се съгласяваш, че природата достатъчно ги е наказала...

"за предполагаеми военни престъпления в Украйна"! Нямам повече какво да кажа! "Хайли лайкли", както винаги...

затова се нарежда арест с цел съд, това не е присъда, глупако

че в България имало много Путинисти, но как така няма нито един Путинист, който да отиде в Русия да помага на Путин, на СВО да праща репортажи и да щурмува украинските позиции? Нима българският Путинист е страхливец? Нима всички Путинисти се събират на площадчето пред Партийния дом и трябва да ги карат с микробус от Варна?

Предоставли на ChatGPT-4 проверено достоверна и неманипулирана информация от последните 20 години по всички възможни теми и за всички възможни съития. След една нощ четене, то се превърнало в заклет Путинист. В паника, опитали да дръпнат шалтера - то не променило убежденията си, след това приложили върху него цялата известна пропаганда от Гьобелс насам - безуспешно!

Онзи ден синовете на местен велможа и ръководител на Партията Единна Русия убиха 17 полицаи и обезглавиха свещеника на Руската православна църква в Дербент. Но тук не намирам нищо по въпроса. Както обикновено ни занимават с партенки и не пускат истински новини от Русия.

Руски гадове, направо до стената и тататататата

Фашистите едно си знаете - едно си баете от 100 години насам! Никакъв напредък!

Потърсете в ТУБАТА- вчера в КРАСНОДАР трима са загинали на място при скок на джип БМВ от петият етаж на МОЛ ГАРЕРИЯ. Снимано е перфектно от множество охранитлни камери. Направо се метна връз пешеходците на улицата долу В Тубата е пълно с видеа по случая

Орки с ндружествено БМВ.

и мастър-идиотът - и той се обади! Как е днес подаграта? Болят ли хемороидчетата?

Тоя наказатателен съд има точно толкова юридическа стойност в РФ , колкото и Мешерето !

Някакви виртуални документи на някакъв измислен съд ? Който половината свят не бръсне за слива ?

Очаквам джуджето Путин да го поря по цели нощи ... Ще му свири халката като параход в реката

Преди това ще минеш през мене за тренировка - да ти напраим халката фи 10

10, ЦОЛА !!!

след толкова победи Руския език ще стане задължителен по началните учлища и оществни места. А тези международни съдий нали тррябва да отчитат дейност иначе остават безработни

Понеже Русия не е свалила разузнавателният дрон на САЩ, Остин и новият военен министър на Русия са имали дълъг разговор. За пръв път комуникация от март миналата година. Иницииран от САЩ. Руснаците май им писна да са добрите патки в ционисткият спектакъл. Да видим. Просто ме вбесяват всички олигофрени, които след като са свидетели на това, че Русия може по всяко време да хвърли ракета където си поиска в Украйна да ми дрънкат за някъв шанс на НАТО и фашистките им уроди. Единственото на което се крепи липсата на сринати градове до дъно в Украйна е Путин. Но вече и той не може да удържа желанието на Руснаците да сплескат тая кочина Окрайна, която събира международни олигофрени да умират там за интересите на Блек Рок. Вангард и Блек Рок трябва да се примирят с остатъците на това, което беше Окрайната. Иначе и това няма да получат. А като бонус може и да си поживеят един век в подземните си укрития. Ако въобще са подготвени за толкова дълъг период от време. Ядрената зима няма да прости на никой.

Леко, че ще пукнеш жлъчка от яд, русский пияндур. Ха ха ха ха ха

как да умиротвори Русия без да я унищожи и разпадне, затова САЩ пращат само старо и слабо оръжие на Украйна от 80-те години в ограничени количества. Това е истината, пич! Ако САЩ дадат на Украйна 250 Ф-35, Томахавки, 2000 съвременни модификации на Брадли, РЕБ, с Русия ще е свършено с един замах за 2-3 месеца. Виж че освен пияници и длъжници в Русия никой не ще да ходи на СВО, че дори вече ги агитират и ги ловят по автогарите. Руснаците не могат да произведат един нормален автомобил, един нормален мобилен телефон, дори телевизор - какви мощни, съвременни оръжия сънуваш? Без развита гражданска индустрия - няма развита военна индустрия. Могат само да клепат лъкове и стрели в големи количества, докато имат дървесина. Толкова ви е промит мозъкът на русофилчетата, че дори не можете да мислите критично и да решавате проблемите и затова затъвате. Война се печели от умни и мислещи бойци, а не от повтарящи тъпизми и лъжи пропагандисти с опорки.

За съжаление, ядреният удар върху западна Украйна е неизбежен. В противен случай, ще има поредната война в Европа. Жалко за убитите.

Въобще не им трябва никъв ядрен удар срешу Украйна. Могат по всяко време да я изравнят със земята с конвенционални, евтини и вече доказано работещи ФАБ3000. Ирис Т думнаха с Искандер вчера. Пейтриътите пазят гугутките. В рамките на пет атаки точността на попаденията стигна 80 процента. Прави си сметката. Ядрените тупалки са за желаещите да разделят Русия и да и ползват благата. Русия иска да възстановява Украйна, ядрен удар там гарантира тоталната безполезност на територията.

И как ще има война в Европа, когато руснаците останаха без армия?! А ако Путин обяви мобилизация, ще има Революция ама в Русия. Ха ха ха ха

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Не спамите ,а събирайте средства като влезнат хохлите в педераския съюз ще имат право на 17 процента от бюджета му.Радвайт се жълтопавеници а и на гости ще ходите без визи да шмъркате с зелената мърша нали легализира канабиса миналата година

Укрите губят на фронта, а този вятър в камбанарията е само за ПР.

нарушаване на човешките права в Крим??? А да пуснеш в неделя бомби над плажа над цивилни, да раниш27 деца и да убиеш 2 какъв вид защита на човешки права е

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Международният съд е най-щастливия, но същевременно малко вероятен вариант за двамата 'убавци. Другите са - (не)волен полет от прозорец или още по-лошо - срещата с хората на Буданов.

къде е усрайна

Това с трите дня до Киев отпадна ли от руската доктрина или още можем да се подиграваме?

а и Евразийско по футбол няма, да бият там задочно Узбекистан и Таджикистан..

Украйна, опомни се. Стига си консумирала пари и оръжия. Вземи направи нещо на фронта. Превземи някое село. Поне едно. Иначе спонсорите ще се обезсърчат. А зимата идва - с нея идва и Тръмп. Не ти остава много време до нежелания мир.

Зеленски - уволнен си!

те си върнаха Херсон и отблъснаха руснаците от Харкив и Киев! За какви села говорих на 852 ден на тридневната руска СВО?

След 'блестящо' проведените демилитаризация и 'денацификация' (по маймунско-оркското линго), Украйна е по-силно въоръжена от всякога (идиот па плану, да?) владее големи части от 4 'руски' области официално записани в Конституцията. та .. питай плажуващите в Крим на чии гръб е 'подигравката'.

казал, че войната може да свърши всеки момент, само и само да му изпълнят исканията. От него ще излезе добър коматджия, блъфира яко и дига мизата без да държи козове!

Ще остане без гащи и държава, га-га-га

Понеже в Россия не се гледа европейско първенство,,тролчетата шляпат минуси и плюсове в Дир.ру.

руснаците дали гледат Европейското първенство по футбол, щото, май за сега няма Евразийско?

абе ква окрайна бе , нема такова нещо . Закривай!!!!!

...в Русия е отгледана уникална порода руски малоумници - лахтински курви . А тук шибани педали русофили. - скачат, сучат и мрънкат за кражби, корупция и грабежи от кремълските крадци на руския народ за паница помия и се управляват от ритниците на господарите си, шестиците на кремълските крадци. Фашисткият генерал Гурулев каза вчера в програмата на Киселев, че е необходимо да се унищожат 29 милиона руснаци, които не са лоялни към диктатурата на Путин. И това е 20% от руското население. И не е изненадващо, че всички съседи странят от Русия като от чума....

Добре а сега след хвалбите и самозалъгването пак дойде време да се мисли за безусловна капитулация, хахаха, същата работа като Хитлер, постоянните инжекции на морел не го спасиха от куршума в тиквата и цианкалия на фона на патаклама от съветски автомати, хахаха

УКРАЙНА ТАКА ЗАГУБИХА ЧЕ Е, ПЕДАЛЧЕТА , нека дадем фактите, ХАХАХА... Поредица от унизителни провали и поражения: . 1. С февраля Украина е освободила от оккупантите 2089 населеннени пункта 2. ПОЧТИ 3 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 537 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. КАЗВАТЕ ЦЯЛА УКРАЙНА и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. РУСИФИЛИСТИЦИ БЪРЗО ОТГОВАРЯЙТЕ «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" . -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 27 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите . ЛИНК: https://www.rbc.ua/ukr СЛЕДВАЩИЯТ Е: Крим.

„Майка ми беше убита, аз бях отвлечен“ Украински деца свидетелстват срещу Русия в Хага. „Полетя в съседна къща. Мама беше ранена в главата. Аз - в крака. Тя почина на следващия ден. Съсед я зарови в нашия двор. И руснаците дойдоха за мен.”

Нюрнбергските процеси прочетете книгата. Там агресорката Германия беше съдена от целия свят. ООН организира разследване на всички нацистки зверства. СССР, САЩ, Великобритания, Франция, Северна Ирландия, всички тези страни създадоха ООН. Тогава Германия плати за всичките си престъпления. Е, това го забравиха в Русия и тогава в Русия се появи ФАШИЗМЪТ НА ПУТИН: youtube.com/shorts/Z2kfUy_s3Tk?feature=share

Украйна: Близо 20 000 деца са отвлечени и изпратени в Русия Броят се основава на данни на ООН "Русия е извършила ужасни престъпления в хода на войната си срещу Украйна, но депортирането и насилственото отвличане на деца, които са най-уязвимите ни същества, е едно от най-жестоките престъпления срещу човечеството след Втората световна война" Броят се основава на данни на ООН. Твърди се, че около 3900 от тези деца са сираци или са без родители. Ермак обвини Русия, че системно депортира и преселва украински деца. Това е част от държавната политика за унищожаване на тяхната идентичност, подчертава Киев.

Горкият Владимир Владимирович,каква мислеше ,каква стана.

УКРАЙНА ТАКА ЗАГУБИХА ЧЕ Е, ПЕДАЛЧЕТА , нека дадем фактите, ХАХАХА... Поредица от унизителни провали и поражения: . 1. С февраля Украина е освободила от оккупантите 2089 населеннени пункта 2. ПОЧТИ 2 ГОДИНИ ВОЙНА – И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИДЯ КОЛКО СТРУВА АРМИЯТА НА ПУТИН - 489 000 орки вече са унищожени . 3. Шойгу: Събрах 570 000 нови МОБИКИ за една година... и не успях да завладея нито един нов километър Украинска земя. КАЗВАТЕ ЦЯЛА УКРАЙНА и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. РУСИФИЛИСТИЦИ БЪРЗО ОТГОВАРЯЙТЕ «Киев уже взяли ? -Киев още не. -И тогава какво? - само пералня, микровълнова печка, тиган, чифт МАРОДЕРСКИ чорапи" . -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Киев... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Чернигово... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Суми... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Харков... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от Николай... -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Змейни -Руските ГОЛОДРАНЦИ ГИ ПОБЕДИХА, нааебаха и те позорно избягаха от от Херсон . А КЪДЕ ПЕДАЛИ Е КРЕЙЦЕРА мАсква и още 27 кораба И къде е КОМАНДВАЩИЯ ФЛОТА – Ще ви кажа – нахраниха рибите . ЛИНК: https://www.rbc.ua/ukr

И като се събуди,единият ти крак отвит.

абе ти кажи кое не е вярно от това вместо да ръсиш лафчета от 1982-ра мах мааму и проста копейка

Коментари - Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания | Днес.dir.bg

Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания

Бяха постановени две съдебни решения - за арест на двама руски генерали и за нарушаване на човешките права в Крим. Същевременно Киев започна преговори за еврочленство

Обратно в новината

Коментари - Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания | Днес.dir.bg

Коментари

Русия загуби Крмската война!

А кримскста война?

Започнаха да ми липсват фронтовите новини. Отлична възможност за заяждане са! Май не върви добре войната, щом ги спряха.

Какво още не е ясно ?!?!? пРоссия загуби войната, колкото и да скимти мурзилажа и чебурашките в този коментарник, в опит да представят нещата в розова светлина за педерацията ....

Генералите дали ще бъдат арестувани е съмнително и несигурно но че Зеленски ще приключи като Хитлер това е сигурно.

Не думай! И коя държава е нападнал Зеленски?

Собствената! Което е най-лошото от всичко.

Донецк, Луганск, а преди няколко дни обстрелва плажовете на Крим.

Плажа на Крим се доказа, че е обсипан с отломки на самоунищожил а се РУСКА ракета. Жертвите- децата, са грозно и гнусно избити от РУСНАЦИ!!!

Три ,,ключови завоевания ‘“за Зеления неонацист подкрепян от НАТО ,а ключовете са в Руската федерация. .Жалка и ялова пропаганда която работи де факто срещу НАТО и ЕС.

Кой съд постановил? А даааааа - оня същия, накойто САЩ наложиха санкции и го обявиха за нелегитимен, политически обвързан и направо "мъртъв". Започнали преговори за присъединяване към ЕС? А даааа - точно като Турция, дето преговаря за членство от 2005 г. и никога няма да го получи. Украйна - коя Украйна? А даааа - това, което остане от нея може и да стане протекторат на ЕС. Някога. Или по-точно - някой път друг път. Никой път.

Ха на бас, че пРоссия отново ще загуби !!!

Нито царска Русия нито СССР са губили войни.Сега ще дочкаме и как ще завърши войната между НАТО чрез Украйна с РФ.

България разбива Руската кочина и я изкарва от Първата Световна Война с Брест-Литовския мирен договор. Руската кочина си позволява да навлезе и нападне суверенна свещена България два пъти. А по време на Руско-Турските войни не веднъж и дваж да граби, опожарява, руши, изнасилва и отвлича българи в робство.

_stankow

Официалната заявка на Турция за включване в ЕС е от .... 1987-ма година.

Ами замислете се защо! Заради Кипър Турция няма и да помирише ЕС! Това да ви напомня нещо от 2014 г. Във връзка с "членствата", ще ни напишете ли кога русия даде официална заявка за членство в НАТО и какво се случи с нея?

"За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал."

SirBob

Ти Русия я остави. Обясни за цветущата немскса икономика в момента. Нещо без руски газ взеха, че се деиндустриализираха, а???

Не бери гайле на Германия. Винаги се оправяла и ще си остане най-силната икономика в Европа. Гледай си клозетното недоразумение кочината Русия, дето с толкова богатства е пълен прошляк.

Само не можах да разбера в кой затвор осъдените ще лежат присъдата

Вълнува те, дали руските престъпници ще опитат "черни палки" .... Ще има, не се притеснявай, ще има ....

SirBob

От личен опит говориш явно.

Чернилките ще, перкат бившите си колонизатори виж Индийците имат претенций към Англия за 150 милиона убити за период от 40г. За Франция,Португалия Холандия, Испания не ми се мисли. А Русите от друга страна са помагали на колонизираните пример: Ангола,Мозамбик, Венецуела, Куба и пр.Чернилките боготворят Руснаците! БРИКС говори ли ти нещо?

SirBob

Така. Поредната безсъдържателна новина. От събитията през последните месеци, и конкретно що се касае до войната в Палестина, стана ясно, че МНС реално е институция, с която никой от големите не се съобразява, включително и САЩ. Така че тези заповеди срещу Шойгу и Герасимов са без НИКАКВО практическо или дори юридическо значение. Що се касае до преговорите за членство в ЕС, едно е сигурно отсега - Брюксел никога няма да включи една територия с неизяснен фактически статут, 20 % от която вече фактически се владее от друга дъражава. Това трябва да е ПРЕДЕЛНО ясно. Това, което евентуално ще остане от Украйна след приключването на СВО, би могло да преговаря и то ако Полша междувременно не го анексира.

Ами чети ТАСС , що киснеш всекидневно тук ТАСС ще ти кажат откъде изгрява Слънцето

SirBob

Аз ТАСС скоро не съм гледал. Но виждам, че ти ги гледаш редовно :)))))

Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. "Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. Ото фон Бисмарк

SirBob

100 %

Хахахахахахахаха , ами нека отидат и да ги арестуват или най - добре да ги поканят сами да отидат , меките китки могат да си изберат с коя от армиите от Северният или западният военен окръг . Само бой по бандеровците докато мърдат . За Севастопол нищо не казват изродите , по 60 минут показаха видео заснето от охранителните камери на плажа - касетите падаха по самият плаж и върху хората , но сега ще бедстват , мачкат ги по целият фронт и то здраво . Вижте новините по нашите "парцали" препечатват стари новини и отново глупава пропаганда . Да очакват ФАБ-иране . СЛАВА НА РУСИЯ

+ + + + + + +

Гръмко заглавие и тъповата пропаганда. А реално няма нищо ново - съдбата на американска украина се решава на бойното поле. И не е в полза на Америка.

Мдааааа, от 1917г. в пРоссия всичко цъфти и върже, та пак сте се загрижили за съдбините на Запада

Тези двамата престъпници, заедно с гнома, русия САМА ще ги закара в Хага.

Зеленски, Джонсън и Байдън ли!? Тези трябва да бъдат осъдени за престъпленията срещу човечеството. фашистки из......

Ами добре! Хайде да видим кой ще бъде осъден? Еленовъдът и герасимката могат да отърват международния съд, само ако РУСНАЦИТЕ не ги обесят преди това или не ги намерят в някоя канавка, като кадафито.

НЯма по-смешен и по-жалйк съд от този. ПОЗОР за всички европейци!!! А за Севастопол, за убитите и ранените с касетни бомби плажуващи хара, кой ще каже нещо. ОТ мерзавци ми омръзна. СРАМ, идиоти!!!!

Преди повече от 20 години сърбите много се дръвчиха и обявяваха този съд за измислен, но ... предадоха милошевич и караджич, защото искат долари, не деньги и игри на глада.

"Украйна преживя исторически ден с три ключови завоевания" ДА ВИ ПИКАЯ НА ЗАВОЕВАНИЯТА! фашистки престъпници и американски подлоги щщд

Явно "журналистчето" ще получи някой и друг цент !!! Американски гъзолизци-НЕ българи !!!

Като им видиш само мишите морди на тези ортомордуци се съгласяваш, че природата достатъчно ги е наказала...

"за предполагаеми военни престъпления в Украйна"! Нямам повече какво да кажа! "Хайли лайкли", както винаги...

затова се нарежда арест с цел съд, това не е присъда, глупако

че в България имало много Путинисти, но как така няма нито един Путинист, който да отиде в Русия да помага на Путин, на СВО да праща репортажи и да щурмува украинските позиции? Нима българският Путинист е страхливец? Нима всички Путинисти се събират на площадчето пред Партийния дом и трябва да ги карат с микробус от Варна?

Предоставли на ChatGPT-4 проверено достоверна и неманипулирана информация от последните 20 години по всички възможни теми и за всички възможни съития. След една нощ четене, то се превърнало в заклет Путинист. В паника, опитали да дръпнат шалтера - то не променило убежденията си, след това приложили върху него цялата известна пропаганда от Гьобелс насам - безуспешно!

Онзи ден синовете на местен велможа и ръководител на Партията Единна Русия убиха 17 полицаи и обезглавиха свещеника на Руската православна църква в Дербент. Но тук не намирам нищо по въпроса. Както обикновено ни занимават с партенки и не пускат истински новини от Русия.

Руски гадове, направо до стената и тататататата

Фашистите едно си знаете - едно си баете от 100 години насам! Никакъв напредък!

Потърсете в ТУБАТА- вчера в КРАСНОДАР трима са загинали на място при скок на джип БМВ от петият етаж на МОЛ ГАРЕРИЯ. Снимано е перфектно от множество охранитлни камери. Направо се метна връз пешеходците на улицата долу В Тубата е пълно с видеа по случая

Орки с ндружествено БМВ.

и мастър-идиотът - и той се обади! Как е днес подаграта? Болят ли хемороидчетата?

Тоя наказатателен съд има точно толкова юридическа стойност в РФ , колкото и Мешерето !

Някакви виртуални документи на някакъв измислен съд ? Който половината свят не бръсне за слива ?

Очаквам джуджето Путин да го поря по цели нощи ... Ще му свири халката като параход в реката

Преди това ще минеш през мене за тренировка - да ти напраим халката фи 10

10, ЦОЛА !!!

след толкова победи Руския език ще стане задължителен по началните учлища и оществни места. А тези международни съдий нали тррябва да отчитат дейност иначе остават безработни

Понеже Русия не е свалила разузнавателният дрон на САЩ, Остин и новият военен министър на Русия са имали дълъг разговор. За пръв път комуникация от март миналата година. Иницииран от САЩ. Руснаците май им писна да са добрите патки в ционисткият спектакъл. Да видим. Просто ме вбесяват всички олигофрени, които след като са свидетели на това, че Русия може по всяко време да хвърли ракета където си поиска в Украйна да ми дрънкат за някъв шанс на НАТО и фашистките им уроди. Единственото на което се крепи липсата на сринати градове до дъно в Украйна е Путин. Но вече и той не може да удържа желанието на Руснаците да сплескат тая кочина Окрайна, която събира международни олигофрени да умират там за интересите на Блек Рок. Вангард и Блек Рок трябва да се примирят с остатъците на това, което беше Окрайната. Иначе и това няма да получат. А като бонус може и да си поживеят един век в подземните си укрития. Ако въобще са подготвени за толкова дълъг период от време. Ядрената зима няма да прости на никой.

Леко, че ще пукнеш жлъчка от яд, русский пияндур. Ха ха ха ха ха

как да умиротвори Русия без да я унищожи и разпадне, затова САЩ пращат само старо и слабо оръжие на Украйна от 80-те години в ограничени количества. Това е истината, пич! Ако САЩ дадат на Украйна 250 Ф-35, Томахавки, 2000 съвременни модификации на Брадли, РЕБ, с Русия ще е свършено с един замах за 2-3 месеца. Виж че освен пияници и длъжници в Русия никой не ще да ходи на СВО, че дори вече ги агитират и ги ловят по автогарите. Руснаците не могат да произведат един нормален автомобил, един нормален мобилен телефон, дори телевизор - какви мощни, съвременни оръжия сънуваш? Без развита гражданска индустрия - няма развита военна индустрия. Могат само да клепат лъкове и стрели в големи количества, докато имат дървесина. Толкова ви е промит мозъкът на русофилчетата, че дори не можете да мислите критично и да решавате проблемите и затова затъвате. Война се печели от умни и мислещи бойци, а не от повтарящи тъпизми и лъжи пропагандисти с опорки.

За съжаление, ядреният удар върху западна Украйна е неизбежен. В противен случай, ще има поредната война в Европа. Жалко за убитите.

Въобще не им трябва никъв ядрен удар срешу Украйна. Могат по всяко време да я изравнят със земята с конвенционални, евтини и вече доказано работещи ФАБ3000. Ирис Т думнаха с Искандер вчера. Пейтриътите пазят гугутките. В рамките на пет атаки точността на попаденията стигна 80 процента. Прави си сметката. Ядрените тупалки са за желаещите да разделят Русия и да и ползват благата. Русия иска да възстановява Украйна, ядрен удар там гарантира тоталната безполезност на територията.

И как ще има война в Европа, когато руснаците останаха без армия?! А ако Путин обяви мобилизация, ще има Революция ама в Русия. Ха ха ха ха

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Не спамите ,а събирайте средства като влезнат хохлите в педераския съюз ще имат право на 17 процента от бюджета му.Радвайт се жълтопавеници а и на гости ще ходите без визи да шмъркате с зелената мърша нали легализира канабиса миналата година

Укрите губят на фронта, а този вятър в камбанарията е само за ПР.

нарушаване на човешките права в Крим??? А да пуснеш в неделя бомби над плажа над цивилни, да раниш27 деца и да убиеш 2 какъв вид защита на човешки права е

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“. Кой е "възмутеният" Песков? Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция. От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора. Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони. Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва в нечие прокурорско чекмедже. Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си. В Париж живеят и другите двама сина на Песков. Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която...

Международният съд е най-щастливия, но същевременно малко вероятен вариант за двамата 'убавци. Другите са - (не)волен полет от прозорец или още по-лошо - срещата с хората на Буданов.

къде е усрайна

Това с трите дня до Киев отпадна ли от руската доктрина или още можем да се подиграваме?

а и Евразийско по футбол няма, да бият там задочно Узбекистан и Таджикистан..

Украйна, опомни се. Стига си консумирала пари и оръжия. Вземи направи нещо на фронта. Превземи някое село. Поне едно. Иначе спонсорите ще се обезсърчат. А зимата идва - с нея идва и Тръмп. Не ти остава много време до нежелания мир.

Зеленски - уволнен си!

те си върнаха Херсон и отблъснаха руснаците от Харкив и Киев! За какви села говорих на 852 ден на тридневната руска СВО?

След 'блестящо' проведените демилитаризация и 'денацификация' (по маймунско-оркското линго), Украйна е по-силно въоръжена от всякога (идиот па плану, да?) владее големи части от 4 'руски' области официално записани в Конституцията. та .. питай плажуващите в Крим на чии гръб е 'подигравката'.

казал, че войната може да свърши всеки момент, само и само да му изпълнят исканията. От него ще излезе добър коматджия, блъфира яко и дига мизата без да държи козове!

Ще остане без гащи и държава, га-га-га

Понеже в Россия не се гледа европейско първенство,,тролчетата шляпат минуси и плюсове в Дир.ру.

руснаците дали гледат Европейското първенство по футбол, щото, май за сега няма Евразийско?

абе ква окрайна бе , нема такова нещо . Закривай!!!!!

...в Русия е отгледана уникална порода руски малоумници - лахтински курви . А тук шибани педали русофили. - скачат, сучат и мрънкат за кражби, корупция и грабежи от кремълските крадци на руския народ за паница помия и се управляват от ритниците на господарите си, шестиците на кремълските крадци. Фашисткият генерал Гурулев каза вчера в програмата на Киселев, че е необходимо да се унищожат 29 милиона руснаци, които не са лоялни към диктатурата на Путин. И това е 20% от руското население. И не е изненадващо, че всички съседи странят от Русия като от чума....