Джакузи отново засмука дете

4-годишно момиче е в тежко състояние, след като е било засмукано от помпата на джакузи в спа комплекс в с. Брестник, съобщи bTV. прочети още »
-
08:15

Облачно и все по-хладно през седмицата

През повечето дни на седмицата времето ще бъде облачно, в началото и с превалявания. Температурите постепенно ще се понижават. прочети още »
-
08:12

Ремонт на пътя при Владая и тръбата за София на ”Витиня”

Днес и утре започват ремонти по ключови пътни участъци край София и на магистрала "Хемус". Това става ясно от съобщения на Пътната агенция. прочети още »
-
07:51

Каналджийството е в разцвет с нов път през България

Каналджийството в България е все още в разцвета си и проблемът се премълчава, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова. прочети още »
-
06:51

2000 майки у нас се върнали предсрочно на работа срещу бонус

Над 2000 жени се върнали предсрочно на работното си място срещу бонус от държавата. прочети още »
-
вчера

Пенсиониран военен застреля сина си

Пенсиониран военен застреля сина си във вила край Пловдив. прочети още »
-
вчера

В Севлиево протестират заради недостиг на питейна вода

Жители на Севлиево излязоха на протест на главния път София-Варна с настояване да се вземат кардинални мерки по проблема с недостига на питейна вода в... прочети още »
-
вчера

Осветиха нова арменска църква в Ямбол

Арменци от цялата страна присъстваха на тържественото освещаване на арменската църква “Сурп Агоп“ в Ямбол. прочети още »
-
вчера

Даряват ”hands free” на нови собственици на автомобили

Пътна полиция ще предостави безвъзмездно устройства "hands free" на нови собственици на автомобили, съобщиха от МВР. прочети още »
-
вчера

Родителите на малката Никол: Възрастен човек не би оцелял

18 години затвор няма как да бъдат достатъчно наказание за акушерката, пребила новородено бебе. В това са напълно убедени родителите на малката Никол. прочети още »
-
вчера

Волен се жени за Деница за трети път, шафер е синът им

За трети път - за щастие се жени лидерът на "Атака" Волен Сидеров. На 24 септември той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева минават под венчило. прочети още »
-
вчера

Плевнелиев:Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада

Президентът Росен Плевнелиев е живял в Германия повече от осем години и приема страната като втора родина. Той коментира настоящите избори за Бундестаг. прочети още »
-
вчера

Радев от САЩ:Балансираната ни външна политика се цени високо

Държавният глава подчерта, че България ще продължи да работи за утвърждаването на стабилността и европейската перспектива на нашите съседи от Западните... прочети още »
-
вчера

Имат ли наистина BG фирмите 13 милиарда лева пари в брой?

Счетоводните баланси на хиляди фирми показват големи суми пари в брой, които на практика липсват, а за тях не са платени никакви данъци. прочети още »
-
23.09

Брижит Макрон вдигна рейтинга на ”Двореца” в Балчик

Ръст на туристите след посещението на първата дама на Франция Брижит Макрон отчитат в "Двореца" в Балчик. прочети още »
-
23.09

Ученикът-побойник от Садово остава в ареста

Районният съд в Асеновград остави в ареста дванайсетокласника от Селскостопанската гимназия в Садово Атанас Георгиев. прочети още »
-
23.09

Троян събира хиляди на фестивала на сливата и сливовицата

С шествие начело с родопски гайди и традиционното запалване на казан за изваряване на ракия на централния площад в Троян започна 25-ят фестивал на... прочети още »
-
23.09
08:15   Джакузи отново засмука дете 08:12   Облачно и все по-хладно през седмицата 07:51   Ремонт на пътя при Владая и тръбата за София на ”Витиня” 06:51   Каналджийството е в разцвет с нов път през България вчера   2000 майки у нас се върнали предсрочно на работа срещу бонус вчера   Пенсиониран военен застреля сина си вчера   В Севлиево протестират заради недостиг на питейна вода вчера   Осветиха нова арменска църква в Ямбол вчера   Даряват ”hands free” на нови собственици на автомобили вчера   Родителите на малката Никол: Възрастен човек не би оцелял вчера   Волен се жени за Деница за трети път, шафер е синът им вчера   Плевнелиев:Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада вчера   Радев от САЩ:Балансираната ни външна политика се цени високо 23.09   Имат ли наистина BG фирмите 13 милиарда лева пари в брой? 23.09   Брижит Макрон вдигна рейтинга на ”Двореца” в Балчик 23.09   Ученикът-побойник от Садово остава в ареста 23.09   Троян събира хиляди на фестивала на сливата и сливовицата


Любопитни факти от предизборната кампания в Германия

Предизборната кампания в Германия бе белязана и от няколко любопитни факти.