Нови проекти за пречиствателни станции по южното Черноморие

Премиерът в оставка Бойко Борисов и министър Ивелина Василева присъстваха на старта на проекти за пречиствателни станции за Приморско, Китен и Айтос прочети още »
-
12:27

Променят движението в София заради третия метролъч

Заради изграждането на третата линия на метрото в София от утре се въвежда временна организация на движението по булевард "Владимир Вазов". прочети още »
-
11:38

БСП обсъжда на пленум управлението и предстоящите избори

БСП ще проведе заседание на Националния съвет на партията. Ще бъде направена оценка на политическата обстановка и ще се обсъжда проект за нов устав на... прочети още »
-
09:21

От ”Българска домашна ракия” искат да продават с етикети

Стопаните, които отглеждат лозя или овощни градини, да получат правото да се регистрират като специализиран малък обект за дестилация. прочети още »
-
вчера

Фенове основаха Европейско Тръмп Общество в София

В София беше сформирано Европейско Тръмп Общество в деня, когато 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп положи клетва във Вашингтон. прочети още »
-
вчера

Съдят мъжа, залял с бензин полицай и опитал да го запали

Софийската окръжна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 45-годишния мъж от село Вакарел, който заля с бензин полицай и опитал да го запали. прочети още »
-
вчера

48 частни обвинители по делото за взрива в Горни Лом

Видинският окръжен съд конституира общо 48 души като частни обвинители и граждански ищци по делото за взрива в завод "Миджур" край село Горни Лом. прочети още »
-
вчера

18-годишен простреля в окото 15-годишен

15-годишно момче е простреляно в едното око в Симеоновград. прочети още »
-
вчера

Полицай изтезавал малкия си син, за да го направи мъж

Пловдивски полицай е на съд за родителски права, затова че е подлагал на системни изтезания - бой и казармени наказания, 8-годишния си син, за да го... прочети още »
-
вчера

Мечките Наско и Монти заспаха зимен сън за първи път

За първи път всички мечки от Парка за танцуващи мечки в Белица заспаха зимен сън. прочети още »
-
вчера

Патриархът подари на Плевнелиев икона и Библия

Президентът Росен Плевнелиев посети Негово светейшество българския патриарх Неофит ден преди да отстъпи поста на Румен Радев. прочети още »
-
вчера

Откриха убит мъж в шахта във Варна, задържаха трима

Труп на убит мъж е открит в наводнена шахта на строяща се сграда зад бензиностанция на варненската улица "Девня". Задържани са трима мъже. прочети още »
-
вчера

Авария спря временно трамваи и тролеи в София

Авария в контактната мрежа временно промени маршрута на трамваите по линии 20, 22, 23 и тролей по линии 4, и 2 в петък на обяд в София. прочети още »
-
вчера

Отчуждават земи за ветрозащитен пояс на АМ ”Тракия”

Започва отчуждаване на земи за изграждането на ветрозащитен пояс по АМ "Тракия". Причината е силните навявания, които блокират магистралата през... прочети още »
-
вчера
Созопол се бори за ”Европейска дестинация 2017”

Созопол се бори за ”Европейска дестинация 2017”

Българският черноморски град с хилядолетна история Созопол е сред номинираните кандидати за “Европейска дестинация за 2017 г.“ прочети още »
-
вчера

Гадателка рекла да пести от данъци, ама не познала

Гадателка от Златица с прякор Габриела отива на съд за опит да си спести внасяне на няколко хиляди лева данъци, предаде агенция "Фокус". прочети още »
-
вчера

Бунт във Филхармонията заради конкурс в ”12 без 5”

Музиканти и служители на Софийската филхармония протестираха пред Министерството на културата срещу днешния конкурс за нов директор на филхармонията. прочети още »
-
вчера
12:27   Нови проекти за пречиствателни станции по южното Черноморие 11:38   Променят движението в София заради третия метролъч 09:21   БСП обсъжда на пленум управлението и предстоящите избори вчера   От ”Българска домашна ракия” искат да продават с етикети вчера   Фенове основаха Европейско Тръмп Общество в София вчера   Съдят мъжа, залял с бензин полицай и опитал да го запали вчера   48 частни обвинители по делото за взрива в Горни Лом вчера   18-годишен простреля в окото 15-годишен вчера   Полицай изтезавал малкия си син, за да го направи мъж вчера   Мечките Наско и Монти заспаха зимен сън за първи път вчера   Патриархът подари на Плевнелиев икона и Библия вчера   Откриха убит мъж в шахта във Варна, задържаха трима вчера   Авария спря временно трамваи и тролеи в София вчера   Отчуждават земи за ветрозащитен пояс на АМ ”Тракия” вчера   Созопол се бори за ”Европейска дестинация 2017” вчера   Гадателка рекла да пести от данъци, ама не познала вчера   Бунт във Филхармонията заради конкурс в ”12 без 5”


Русия отново задейства Голямата игра на Балканите

Директната намеса в Украйна и Сърбия, както и скандалите от президентските избори в САЩ, засенчиха друг традиционен район за руски политически маневри - Балканите.