Радослав е бил с приятели в заведение, където са се срещнали. Един от приятелите, с когото са били е актьорът от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов, съобщава БГНЕС. Видели са се и Радослав е тръгнал да се прибира. Към 1 часа на ул. "Гладстон" близо до бул. "Витоша" са го нападнали трима души отзад, съборили го с ритници по колената и след това започнали да го ритат с кубинките в главата, сподели Антонина Желязкова.

Той е бил безпомощен и са му помогнали случайни минувачи момче и момиче. Радослав се обадил от техния телефон, защото неговият бил откраднат. След това бащата на Радослав го закарал в "Пирогов". Там е прегледан и са установени хематоми и охлузвания по главата, както и сътресение, но няма нищо счупено. Тримата неизвестни са му откраднали портфейла с документите – личната карта, шофьорската книжка, както и телефона.

Половин час преди Радослав, в "Пирогов" са приели друго момче, което също било нападнато с цел грабеж на ул. "Хан Крум", като състоянието му никак не е добро, сподели още Антонина Желязкова, известен историк, специалист по проблемите на Балканите и малцинствата. От пресцентъра на МВР нищо не можаха да съобщят, освен че има подобен случай, но не можело, според тях, да се говори за банда.

От "Пирогов" съобщиха, че трима младежи, пострадали от побои с цел грабеж, в различни софийски квартали са приети снощи в Спешното консултативно отделение на болницата. И. И. на 29 г. е със сътресение на мозъка, избити зъби и рани по лицето. Нападнат е на ул. "Хан Крум". Ц. Г. на 44 г. е със сътресение на мозъка и контузии по лицето и главата. Нападнат е на ул. "Московска". Р. П. на 21 г. е с контузии на главата и на долната челюст. Нападнат е на ул. "Гладстон". Първите двама са оставени на лечение. Третият, след медицинска помощ е освободен.