Пребиха спортен журналист в центъра на София

Снощи към 1 часа 21-годишният Радослав Петкашев, спортен репортер на БГНЕС, е бил пребит жестоко от трима неизвестни в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха спортен журналист в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за нападнатото момче. Но оказва се селянията и простотията не е само в Благоевград, Перник,Враца и т.н. Настанила се е много трайно във вашата лелеяна София. Там са повечето наркомани, алкохолици и безделници

Aми така е, не мога да се въжищавам на тия "мъжкари" които все хленчат като баби, когато ги запандизят! A живота е такъв какъвто д о н я к ъ д е ти сам си го направиш; бъди здрав! Dай си телефона, та като дойда "до село" да пием по едно кафе! 3ащо не!?

Aма ти хвалиш престъпници и им се възхищаваш ли? Tака излиза....а тогава за какви протести говориш? Pазбирам че си от голямото село -Cофия а там не всеки може да дойде на тоя или оня протест. Kъде и каква е организацията? Cамо с приказки - не с т а в а! A че аз съм гангстер- ти въобще не знаеш към кого се обръщаш...и отново се излагаш...

Явно нема да може да се разбереме.Виждам,че се правиш на отворен.Не се възхищавам на никого.Просто констатирах,че тези с прякорите са мъжкари.Тва,че са престъпници и утрепки спор няма.Но разбирам,че ти си живееш спокойно извън "село" и проблеми нямаш.Продължавай.Айде жив и здрав.

...пешо, само с приказки не става! A може и не всички "писачи" да са от "твоето голямо село". C палене, май нищо не става....

И кво се правиш на интересен?!Кое е моето "големо село"?!И ти си поредния интернет гангстер.Еми като не става,продължавайте да си лаете в нета против този или онзи.Смешници.Евала на хората с прякорите(барети,маджовци,маргини и т.н.).Поне са мъжкари.И което не им харесва се опитват да го променят.Не ги оправдавам,но то е казано:Докато има балъци,ще има и тарикати.Стой си в нета безучастен и се нядавай нещо да се промени.Наивни глупаци.

Абе,кво сте седнали и само ревете?!Пред мониторите сте много смели,а когато трябва да се действа - всички се скатавате.Мишоооооцииии.Всичко си зависи от нас.Само с лаене в нета не става.Защо когато се организираха протести,вас ви нямаше?!Защо когато нещо не е наред - вас пак ви няма там където трябва да сте?!Малко да ви скръцнат със зъби и вие сте готови да им го поемете целия.Дупедавци смешни,време е да се стегнеме и да направим нещо."Мирни простеси.Пиене на вода в градинки."?!?!?!Кви са тия смешни работи.В Гърция нещо като не им харесва палят цялата страна.И тука така трябва да е.На нашите смешни протести,управниците ни се подиграват в лицата.Седят си на топло,излъжат нещо и ние вече сме "щастливи и доволни."Докато не покажеме,че не сме БЕЗПОМОЩНИ,другите винаги ще ни тъпчат.Но вие нали всички сте си овце и си се примирявате,докато не ви се случи на вас или на вашето дете.Но тогава ще е късно.Не плюйте този или онзи.САМО ОТ НАС СИ ЗАВИСИ.ПРОУМЕЙТЕ ГО.

Целият център е в камери. Няма как да стигнеш от Московска до Хан Крум без да те снимат поне 5-6 камери. Едната на Руски, друга около Раковски или МНО, Пощата, пл.Славейков,... Нападателите да били група от трима души, което още повече улеснява задачата на МВР, ако иска да ги "изчисли" и разкрие! Обаче не знам дали полицията работи или спи по малките часове...

Знаете ли защо в един Ню Йорк се прибират с такси от заведенията? Едната от причините е, че пеша шансът да не стигнеш жив и здрав е 80%! А в конкретния случай е повече от ясно, че става въпрос за едни и същи извършители, защото и трите престъпления са в радиус от километър и малко. Годините нямат нищо общо. Както виждате, двама от потърпевшите са на 29 и 44. А знаете ли колко млади момичета и жени се разхождат по малките часове? Достатъчно! Кое води до такъв род престъпления? Чувството за безнаказаност! Разходете се по един Христо Ботев или Стамболийски и ще видите как проститутките, наркоманите, и техните дилъри и сводници, си работят необезпокоявани от полицията! Полицейско присъствие се вижда, патрулите понякога се прескачат, обаче не се усеща и съответно няма резултат!

Умникооо, имаш ли представа от разстоянията в Ню Йорк?!?! Това да не ти е като да стигнеш от селската кръчма на мегдана го края на селото.

Да, ама ти май не си наясно какъв процент е престъпността там. Май много филми гледаш. Вземи прочети малко и после ела пиши.

чета и се смея с глас.боже колко тапанаири има в тази страна.боже боже колко ограничени и задрастени хора има в тази страна.боже колко немислещи хора има в тази страна

"чета и се смея с глас.боже колко тапанаири има в тази страна.боже боже колко ограничени и задрастени хора има в тази страна.боже колко немислещи хора има в тази страна" (цитат) Чета и се смея с глас: боже, колко неграмотници и "тапанаири?" има в тази страна! Няма главни букви, липсва пунктоация, без правопис и т.н. Не само ограничени, но и "задрастени"! Боже, боже, дай ми сили! Петко Петков пасе патки по паважа!

И за какво ги плащаме тия данъци, след като нощем, не трябва да илизаме, защото върлуват престъпниците? Вместо да се питате, защот престъпниците върлуват необезспокоявани, питате какво е правил навън през нощта. Давайте в същия дух, като се приберем всички мишоци вкъщи нощем, престъпниците ще почнат сами да идват и да влизат. И тогава какво ще правим, ще се барикадираме отвътре и ще се молим?

Много добре казано !

Къде са били милиционерите ли? Как къде - пушели са цигари, пиели са минерална вода или висяли пред Румънското посолство в знак на протест срещу "лошите условия за работа".

Абе тъпанари,които питате какво е правил в 1.00 навън.Това е момче на 21 години.Да не излиза след 20.00часа ли бе,тикви ???

Da, причините са две. Eдната я знае вероятно а другата ами да се сети! A как да пази полицията, та да не сложи униформен под всеки угаснал фенер!? Bината е във възпитанието в дома и в законите. Aми хайде де-отворете белене и такива хулигани само там им е мястото. A момчето да оздравява и да не ходи сам по нощите!

какво прави сам в центара на сф-и е само на 21,след 00-00.часа

Това е младо момче, нормално е да се прибира след полунощ сам след среща с приятели (ако е бил на заведение с приятелка нали след това трябва да я изпрати и ще се прибере сам!). Аз съм два пъти по-възрастна от него, но обичам да посещавам клубове, в които се изявяват наживо наши рок музиканти - изпълненията започват в около 23.00 и завършват след 03.00. Нима трябва да се лишим от дребни удоволствия, защото въпреки че плащаме данъци, от които се издържат и органите на реда е опасно да се движим по улиците?! По-логичен е въпросът защо е възможно да има три подобни инцидента в центъра на столицата и да не се знае кои са виновните.

Другите двама са на 29 и 44, и за тях ли ще питаш? Бахти какви олигофрени има в тази държава, вървят и им течат лигите....

DIDA

A защо това момче се разхожда в центъра на София след 00, ч??? Освен това, какъв репортер можеш да бъдеш на 21 г.??? Тъмна работа!

Че какъв е проблемът да е репортер на 21?!

е полицята я има само в песните на веско маринов имаче се крият като мишки. кво искате бре ченгели ? не можете и юрган да хванете ако ви го пусна от балкона а сте заревалиza oshte pari .

все едно и сущо лаене по форумите, но никои нищо не се опитва да промени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошото е, че и тези, на които им е работа няма да се намесят. Ще го отчетат като поредният битов инцидент. А ако убият някой - самоубийство. Просто така им е по-лесно.

От прочетеното в статията става ясно едно - младежът е нападнат от хулиани с цел грабеж! Това няма нищо общо със заглавието, което заблуждава и навежда на мисълта, че човекът е пребит заради професията си на журналист. А за това, къде е полицията, може да погледнем новините от вчера, където ни разказваха как някаква измислена "дама" си позволява да набие и скъса пагоните на униформен полицай! За съжаление това е положението - пародия на държава и пародия на живот.

E хайде вече тази толкова хвалена полиция да вземе да си свърши работата и да охранява поне нощно време улиците. Едно време нямаше такива неща в колкото и часа да се прибере човек. Обаче повече пари искат нали. В.Маринов може би е имал предвид едновремешната милиция, че ни пази, сегашната спи явно.

Не можах да схвана, какво точно коментира Антонина Желязкова, известен историк, специалист по проблемите на Балканите и малцинствата?

Замазват положението, за да не кажат в пряк текст че нападателите са от малцинствата.. и да не почнем да ги псуваме :)

Антонина Желязкова живее от подаяния на Сорос. Тя е пример на отроденит българки, за които по-мили са циганите-грабители от работещия българин. Тя (неред с Мартина Балева) тръби, че Баташко клане не е имало и че по време на турското "присъствие" българският народ е тънел в охолство. Стана ли ти ясно нейното вмешателство?

Тя му е майка.

а преди 20 години това бе невъзможно да се случи! ББ ни оправя по невероятен начин, както и всички преди него. време е това да започне да случва не само с невинните хора, а и с политиците и по възможност с министрите, за да осъзнаят до къде са ни докарали...

И това е в центъра на София! А къде е полицията,която ни пази?

питай Веселин Маринов

Ами предполагам че се е маскирала до някоя дискотека в студентски град да дебне за почерпени шофьори (не да ги глобява а да им вземе рушвета) или пък се грижи за проститутките и дилърите щото и от там падат пари а може да екскортира някоя скъпа открадната лимузина или в краен случай спи някъде. Щото това и е заниманието когато не протестира за "ниските си доходи"

вариантите са ясни: 1. грабеж или 2. той много добре знае за какво е ял бой и си го е просел

Да, де ,но пък си имаме химн ,в който се пее ,че нашата полиция ни пази.Вярно е ,че пази - нашата полиция пази управляващите от политическите им опоненти,пази милионите на изкаралата ги с пот на чело филоложка Цветелинка, разчиства сметките на ББ и ЦЦ със старите им ортаци,от които искат да се отърват,пазят изборите в определения ден,в който трябва да спечели посочения човек,пази наркоканалите,контрабандните канали и т.н. и т.н. .Е колко още работа да върши тази полиция?Та тя да не е слънце,че да огрее навсякъде?

Да би мирно седяло ,не би чудо видяло.Вътре е имало някаква закачка и отвън е било продължението.

Ти май напоследък не си ходил из София по тъмно.

Аз често обикалям по улиците на центъра нощем, понеже съм почитател на нощните снимки. Слава богу, все още не са ме нападнали да ме грабят. Но въпреки това, когато имам в себе си техника, винаги се движа с асистент. Колкото до това има ли банда? Ами има, това мога да съдя по местоположенията на трите нападения. "Хан Крум", "Московска" и "Гладстон" са доста близки една до друга. Мисля си, че полицията, ако хване грабителите, това ще е по случайност или ако засегнат чадото на накой големец, тогава ще се размърдат. Иначе колкото до "Младост" там се е превърнало в джунгла. Могат да те утрепат за един телефон или някакви си 5 лева. В София се навъдиха много навлеци, които идват на "гастрол" в столицата и след това се изнасят от града. Колкото до оръжието, този, който говори да се накичим с такива неще, трябва да се замисли колко от убитите с огнестрелно оръжие при грабежи са очистени с ТЯХНОТО СОБСТВЕННО ТАКОВА. Преди години човек можеше да се разхожда по улиците необезпокояван без значение по кое време на денонощието е. Но сега, понеже престъпниците имат повече права от потърпевшите, понеже полицията става все по-немарлива, а оправдателните и условните присъди се издават ей така, то вече човек и денем да не смее да излезе от дома си. А и у дома си не е на сигурно. Истината е там, че България все повече и повече се доближава до Запада по ниво на уличната престъпност и неразкриваемост на престъпленията. Уличните грабежи станаха ежедневие, наркобосовете са недосегаеми, а гражданите са лесна мишена. Това е то демокрация, ха-бакалъм!

Да имаш да вземаш,приятел,ама тук на Запад си е по-спокойно от БГ и денем и нощем ...

Да, особено в Харлем, Ню-Йорк!

В 4.5 милионния "западен" град, в който по една случайност живея, не съм и чувал да е имало три нападения за грабеж, завършили в болница с избити зъби и т.н. А разкриваемостта, дори и да се случи нещо такова, е в много, ама МНОГО пъти по висока от България. То в България тя просто клони към нула. Та това относно заблудите ти, че Запада е "див" и има висока престъпност. Време е да се оттървеш от комунистическата пропаганда

това е една наркоманска или циганорска банда. Нищо няма да хванат, това не е преоритет на полицията! И такива банди ходят по центъра, в Овча Купел е доста по-спокойно с извинение!

аз за това си имам куче-което след 21 часа не подбира,колко са ,какви са,кой са родителите им.....кучето е улично,прибрано и благодарно

Имах щастието или нещастието тази година да посетя Истанбул и Анкара. На 50 метра един от друг се движеха полицаи. Брибрахме се към 4 часа през нощта. Пешеходците бяха се стопили, но полицаите си стояха. Беше спокойно, в Турция, през нощта. От живеещи там разбрах, че за притежание на дрога затвора е 130 години, а за краьба на кабели 35 години и то веднага. Стамболов сигурно се върти в гроба.

ЕДНО ВРЕМЕ УЧЕХ ВЕЧЕРНО И ЖИВЕЕХ В "ЗАПАДЕН ПАРК". 1983 Г. ПРИБИРАХ СЕ СЛЕД 23.00. НО ТОГАВА ТАМ ИМАШЕ КОННА ПОЛИЦИЯ И НЯМАШЕ СТРАХ! А СЕГА ТОВА ХУБАВО, МЛАДО И СЛАБОТЕЛЕСНО ДЕТЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА ПРИЯТЕЛИ, ДА НЕ ОТИДЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ! ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ?

Е,как да се радваш на слънчевия ноемврийски ден ,след това,което четем за случващото се в центъра на София.Та,нали младите хора искат да ходят на заведения и какво по-нормално от това да се движиш в централната част,дори и по това време.В тази държава има ли полицейски патрулки,с какво се занимават те по време на дежурство,сигурно министърът им знае,а може и да не знае.Господ да пази децата ни и нас самите!

да не обидя някои ама на мен ми прилича не некаква геи драма може и да буркам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не обичам да се изказвам по този начин, но ме провокира... Абе ти да не би да си обикновен пе....ст?!

с педалите имам общо колкото ти с ядрена физика дано се оправи момчето на мен ми прилича на такава история или щом имаш малко по различно мнение от общото значи си прост така ли ама хаиде сус здраве *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе ти проС ли си

Наркомани. Едва ли ще ги хванат. А всъщност - едва ли и ще ги търсят.

Мдаа .. +1 !

Дано родната полиция действа като в случая със задържаните "престъпници"-журналисти в селото на Цветанов-бързо и експедитивно.

след 12.00 часа по улиците скитащи безцелно по 2-3 не е нормално ако няма някоя простотия да направят.Както и возещи се в кола ако не отиват за риба!!!Практиката го показва:)в 3от5 случая спрени за проверка нощем 2,3-или повече лица в автомобил са безработни и регистрирани в МВР-то за различни престъпления!

Лошото е,че и Хан Крум,и Московска,и Гладстон са в идеалния център на столицата.Щом вече тука нападат,представям си в Овча купел и Дружба,където няма и осветление,какво става

Мнението ми е дословно същото... не ми се мисли за зимата, която традиционно обостря проблемите. Все повече ще се насочват към центъра придошлите от всякъде бандити. Много тревожно!

В Овча купел и Младост никой не се движи по улиците в тези часове, освен самите наркомани и циганори. А по центъра стават нападенията, защото точно там са безделниците, наркоманите, престъпните изчадия, които се радват на покровителството на родителите си и техните приятели, и които не се спират пред нищо - за един телефон и портфейл с няколко лева могат да осакатят човек за цял живот! Явно е, че е банда, която върлува точно в идеалния център, и е още по-явно, че на полицията там "не й се занимава" с отрепките на дупетати, реститути, бивши и бъдещи "величия" на прехода, защото не й трябва таралеж в гащи. Единственото спасение е да не замръква човек далеч от дома си, или да остане да спи, където е замръкнал, и да не ходи по софийските улици вечер. Този град вече не е каквото беше.

И как да не може да се говори за банда? Тия или са наркомани или некви мангали. Дано родната полиция ни опази...