Актьорът Явор Бахаров вече е обвинен за открита у него марихуана. Това съобщиха за БТА от Районната прокуратурата в София.

У актьора са намерени 0.3 гр. марихуана. Той бе задържан снощи в 4 РУ в София. Според разследващи количеството, намерено у Явор Бахаров, се равнява приблизително на половин цигара марихуана.

На 29 юни миналата година Бахаров бе осъден окончателно от Окръжния съд в Благоевград условно с четиригодишен изпитателен срок. Актьорът бе заловен да шофира след употреба на алкохол и наркотици през февруари 2020 г.

Явор Бахаров има и предишни осъждания.

Пред bTV актьорът заяви: "Незначителен случай е това, за който не бива даже и да говорим. На излизане от репетиция имах в джоба ми 0,25 г от въпросното вещество." 

"Знаете, всичко е така де, искам да кажа, че след последните преживявания съм взел друга посока в живота си и си бачкам и всичко е наред. Това, според мен, е незначителен случай. Става въпрос за... в джоба - 0,25, знаете от съответното вещество", заяви Бахаров.

Адвокатът на актьора Денислав Асенов обясни, че ще обжалват. Според него всичко е ПР, който се прави от страна на държавното обвинение.