Тя дойде на стадион "Българска армия" в присъствието на председателя на парламентарния клуб на "армейците" Георги Атанасов, предаде БГНЕС.

Вижте снимки >>>

Манолова не е първият депутат, който си купи акции на "червените". В края на март Георги Анастасов, Жара Пенева, Таню Киряков, Жельо Бойчев, Таско Ерменков, Христо Монов, Пламен Славов, Деян Денчев, Петър Дулев, Георги Свиленски и други също го направиха.

В парламента има фенклуб на ЦСКА, който се състои от 56 души, от които 42 -ма депутати. Той бе създаден през есента на миналата година, а почетен председател е Стефан Данаилов. Червени фенове в парламента са и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият зам.-вътрешен министър Веселин Вучков (ГЕРБ), лидерът на “Атака” Волен Сидеров и др.

Преди време шефът на Фенклуба на червените Георги Анастасов от БСП обяви, че привърженици на ЦСКА в парламента ще си купят символично минимум по 10 акции на футболния клуб. Членският внос за народните представители бил 10 лева, а за служителите на парламента - 2 лева на месец. Една акция на ЦСКА струва 3 лева.

На 23 март ЦСКА пусна в продажба 3 милиона акции с номинал 3 лева. В сряда от клуба обявиха, че са минали границата от 200 хиляди продадени акции, като планът е до 19 май да се продадат 1 409 210 акции.