Мая Манолова си купи акции на ЦСКА (снимки)

Заместник-председателят на парламента Мая Манолова си купи акции на ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова си купи акции на ЦСКА (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега ЦСКА втасаха. :D

Tazi bokluk4iiska kofa vedenaga da varne akciite koito e vzela i da ne petni imeto na nai-golemiqt klub v Bulgaria ne ni trqbvat takiva pomiarki...da se izpari zaedno s debila s Naidenov...

Мая Манолова си купи акции на ЦСКА Това новина ли е , че една сърдита кюстендилска домакиня/в момента по някакво недуразумение е и зам.председател на парламента/, е купила една акция от спортен клуб.

КомунсTка, кому-висока, Маята е вече акционер в "червени боклуци" Абе, кому е нужна тази клоунада?

се затрива една държава, тооолкова повече клоуните са важни! Killing Me Softly дето се вика

Ето това е пример за 100%-ов червен боклук!

Red, red trash... Какво безумство, какво безсрамие! Това е ажиотаж! Всяка банка го знае, че който така играе е спекулант. А кюстендилската слива ми изглежда щастлива с 2-3 акции. Red, red trash... Just garbage, dirt forewer !

До кога политиците ще се хранят с мършата народ?

гореспоменатия народ се държи именно като мърша. Тая ухилена кюстендилска слива бързо ща повехне, когато назначени наистина от народа прокурори я попитат какви ги върши и в четвъртък слетобед ли е времето зам-председател на Народното събрание да си купува акции от предаб Богу дух отбор, то дари и играл някога в червено!

ЯВНО И В 42Н.С.ИМА ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ!!!ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА"ЛАПНИ ШАРАНИ".

Както казват нашите братя Американци, освободили ни от Руско владичество. Мая си сложи парите където и е устата и в пресносния, и в буквалния смисъл!

Знаете ли защо на Мая са и бели бедрата?Ами защото са на сянка кюстендилка слива.

Батко, они са БЕЛИ и ДЕБЕЛИ! Питай "горскио" с зелените чорапи.

Заместник-председателят на парламента Мая Манолова си купи акции на ЦСКА? Или толкова й е мозъка на Мая Манолова Ангел Найденовова или е партия в далаверата с Лупи Александър Томов - Сашо Апашо или най-вероятно и двете.

Какво може да бъде общото между един заместник-председател на парламент и Бай Ганьо? На този въпрос малцината запознати с коридорните тайнства на българския обществено-политически живот тутакси ще отговорят: Един заместник-председател на парламента и Бай Ганьо могат да имат нещо много общо и това нещо е Мая Манолова. Имал си бол пари, платил си дума Бай Ганьо, като успее да измъкне парите на някого. Имала заместник-председател на парламента Мая Манолова бол пари купила си акции на ЦСКА сигурно си дума и светилото на парламента. Но приликите между нея и Бай Ганьо свършват дотук. Оттук нататък в сравнение с нея, Алековият герой решително се извисява със своето нравствено превъзходство, духовна чистота и скромност. Защото Бай Ганьо не се хвали, щом изкалъпи някоя тъмна сделка, не бие барабан на мегдана, а се попритулва из кръчмарските ъгли, щото си има все пак някакво понятие за кумова срама човекът. За нашата обаче такива понятия като кумова срама са някаква възрожденска отживелица. Бие си барабана баш насред мегдана, появява се в централните новини на националната телевизия и почва да се хвали как се е уредила с такива привилегии и бонуси, с които не се е удостоявала и любимата наложница на китайския император Че Уан Ти от династията Цин.

Тоя тиква и от футбол ли разбира? Той онзи мърляч Лупи добре ще им го натресе.

Мани я тая, чакайте да ви кажа един готин виц. Един върл левскар се готви да ходи на поредния мач и жена му се сърди: Значи така, обичаш Левски повече от мен? А той я погледнал тъпо и отговорил: Че аз и ЦСКА обичам повече от теб.

Аз пък искам да си купя акции от Бистришките Тигри,повече вярвам на тях че ще спечеля след време нещо,от колкото на Цска.Бате Бойко не е за подценяване на терена,тон не обича да губи,освен на Изборите от БСП.

за теб си знаем колко си тъпо и без да казваш какво искаш и не искаш

Ех, де да беше загубил на изборите, тогава щях да ти кажа, че си гении, умен човек от висшата класа за коментара, който си написал. В случая обаче, за съжаление не ми остава нищо друго освен да ти кажа, че си МЕГА ТЪЪЪППП, ама много!!!

Купила си ги е с парите взети като комисионна от "Прекрасно" написания Изборен закон Селска Тъпа Пръчка Черешарска

До месец ще четем заглавия: "За пръв път в Света борсови акции достигат отрицателна стойност. Всеки акционер на ЦСКА - длъжник на Лупи и М.Манолова" Като жена не се интересувам много от футбол, но тези двама Експерти познавам добре!

Лейка готина си, само дето си малко гербаджийска, но предполагам, че това е по липса на по-качествена алтернатива.:)) Майчето нямаще смисъл чак толкова да се излага като се показва, че е чорбарка. Бесепе е цесека ми идва малко повече. Двойна червена провинциалистка.

А бе каква е тая любов на Манолова към Лупи, два пъти го водиха в Китай с правителствения самолет, сега реклама му прави, почват да ме съмняват:)

Тая верно няма какво да си прави парите.

А другаря Манолов ,няма ли да си закупи акции?Все пак той в момента е министър на отбраната-армеец:))? А закупените акции с право на глас ли са,привилегировани ли са или просто са платили на Мая за рекламата?Никой депутат не обича да дава даром!!

Реклама е. За евроизборите. Само се чудя Лупи дали няма да им врътне един номер с АБВ. Все пак там уж са неговите хора.

Но комент.

с парите които е "взела" за да е на този пост може да си купи и още много други неща!!!!!!!!!!!!! един чувал с пари са си много пари.........

Червени Боклуци!

трябваше да се забрани продажбата на влечуги

И парламента се обърна на казино...

A да видим колко години живот ще си купи ?

АЗ, ПЪК МАЙЧЕТО БИХ Я КАЧИЛ НА ЛЮБОВНАТА СИ РАКЕТА И ЩЕ Я ИЗТРЕЛЯМ НА НЕКОЙ МАЧ НА ЦЕЦКА!!!

Лупи доволно потрива ръце а нормалното се случва, БКП изкупуват акциите на отрочето си ЦДНА.

Мисля, че е време и Батков да си купи акции на ЦСКА.

После трябва да дисквалифицарат и Левски, защото не може да има два отбора с един собственик в една лига.

Най-добре БСП да изкупи всички акции на ЦСКА и да си стане като едно време!ЦСКА отбор на комунистите!Само Берое!

То ако стане като едно време Лески ще ви пратят пак в Б група.И пак ще виете като бити кучки!

Не съм от Левски,те пък ме интересуват по- малко и от ЦСКА!От БЕРОЕ СТ.ЗАГОРА СЪМ!!!!!

Пак в Б група,кога Левски е щял да изпада бе урод,цска ги убединяват със Септември,за да не изпаднат!!!!!!!!!

кви 5 лв. да закриват футбола по тези територии вече.

Ало КФН -спрете манипулациите с това дружество...

Е сега ЦСКА, ще зъФне та ще върже.

Защо и тая се набута там. Точно заради тая кифла няма да си купя и аз - не искам да имам нищо общо с тая ...

Голяма работа...

А сви...ка на феновете ще направи ли?

Това да не е женати бе.