Коментари - Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео) | Днес.dir.bg

Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео)

От "Продължаваме промяната" очакват да видят програмата за управление на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРБ мафиоти ли са или нормални хора?

А ПП-ДБ в положение ли са да поставят условия?

тия двамцата що не са вече в панделата ...

"При ПП нещата са много прости" - казва Кирил Петков. Да, така е, и започват с Кирил Петков. ГЕРБ са единствените, които могат днес да поставят условие, Кирчо. Хубави или лоши, ти ги изпра и имат най-много гласове. А ти се осра жестоко, защото си просто парче посредник и опортюнист, който продаде майичното си мляко за пенсия на остров (цитирам те). Търговец по професия и търговец по душа си, келеш. Мисля, че ти е малко да изпаднмеш от политиката. Убеждението ми е, че трябва да бъдеш съден за предателство към държавата ни. Има юридически и морални основания за това.

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Киро-на черешата, Ококореният-заднешком напред...

Запитвате ли се защо Борисов е зависим от Пеевски, а не обратното. Борисов разполага с, два пъти повече депутати от Пеевски. Логиката казва, че би трябвало да е обратното, но не е. Това което ще кажа, не мислете, че съм само аз да го зная. Много са хората в България, които го знаят, но няма да ви го кажат, защото са и те в мрежата и това ги ползва. Шефът на Пеевски и Борисов е един и той е далеч от България. Ама как така ли ? Нека преди това ви припомня понятието легендиране. Това е термин, който е използван от тайните служби. Легендираме нашият човек, като принадлежаст към дадена общност за да го инфилтрираме в тази общност. Така е легендирано ДПС, още преди повече от 30 години. ДПС се управлява, пред българите от Доган. Доган бил голям политик, Доган така, Доган онака. Но, Доган е легендиран и управляван от, направо бих го нарекъл, мозъчен център, който работи по политиката на ДПС в България, а Доган е един много добър изпълнител. Ама как така контактува и какви са каналите му. Ами Доган нито за момент не е бил свободен човек. Той живее в златна клетка. Човек от неговата охрана, независимо, дали е от НСО или частна е посредникът на неговият водещ център от Москва. И сега Ще разберете защо Пеевски действа като шеф на Борисов, а не обратното. И да ви върна малко назад във времето. Спомнете си, че преди време ДПС създаде размирици и Борисов подаде оставка, и дойде правителството на Орешарски със златният опръст на Сидеров. Борисов много добре знае, в каква мрежа е оплетена власта в България от Москва. Той знае това по-добре от всеки от нас. Той е между чукът и наковалнята ежечастно, тоест между САЩ и Русия. И ако се замислите ще намерите обяснение за много от говоренето му.

Всеки един политик на държава като България в някакаъв момнет е между чука и наковалнята, между две големи сили. Но въпросът е дали ще продаде България и ще си получи парите от някоя голяма сила, или ще прави политика, за да държи България като нация с бъдеще. Бойко умее да баласира. Мутра, не особено културен, но умее. Кирето е търговец, влязъл в храма. Посредник по професия и душа, той продаде на секундата опциите на България срещу опцията да си кара пенсията на остров. Всичките му блуждения са някакви пози, той не може нишщо сам. Може само да посредничи. Което и правеше. А лошото беше, че правячите бяха чужди сили, докато той посредничеше. Това е разликата между политик и търговец келеш. Пак повтарям, Бойко е мутра с никса култура. Но е политик. А Кирил е келеш предател. Москва, Вашингтон, Брюксел... Ако някой в момента говори за управление на България от Москва, то той е меко казано идиот. При положение, че целият ЕС се управлява директно от САЩ чрез слугинажа Урсула, Шолц, Кирчо, Маркон и т.н. И че войната в Украйна е отдавна финансирана от САЩ - поредната инвестиция на САЩ в бизнеса война. Станаха ли вечче 100 милиардите за Украйна? АКо са станали, пишете ги над половината в касите на тези, които управляват Федералния резерв на САЩ и военните концерни. Има ли някой, който не знае кои са? Шепа евреи от хазарски произход, които владеят от поне 5 поколения тези 'институции'. Дори кабинетът на Байдън е половината или повече от евреи, при положение че са малък процент от населението на САЩ. Докато Русия има интерес от икономически силна ЕВропа, която да купува суровини и да й доставя технологии, САЩ имат други интереси. Моля ноякй да каже чии интереси се реализират в момента - на Русия или на САЩ? Понеже ЕС е вече в икономическа разруха - основната цел на САЩ, защото иначе губят доминацията си в положението, в което се намират - тотален крах в обществото там, предизвикан от морален и духовен упадък. Евреи унищожасват християнския свят - това е резюмето.

Хаха! Какви технологии от Русия? Луд ли си, тролчо? Измисли друго!

Точно сега Борисов Е В ПОЛОЖЕНИЕ да поставя условия и да си говори каквото си поиска! Защото сте нагазили до гуша в... И имате наглостта от там, където сами се поставихте, да продължавате да си повтаряте опорките, които звучат като безсмислени клишета! В паника сте, безпомощни и уплашени в кръгова отбрана! Няма изход! Законът ви чака!

пак кухи фрази

Двамата най-големи нагли изроди и лъжци в България

Значи. Пенсионерите. Сме милиардери!!!

Задграничните мошенници не искат да делят или искат лъвския пай.

А верно ли Асена на Спецо била бременна с тризнаци?

А, вие ли сте в положение да поставяте условия бе шарлатани?

Добри намерения, ала нема начин. Над 20 години дпс е основния фактор, който накланя везните, а електората продължава да ходи за гъби. Накрая тая територия ще бъда напълно в ръцете на дпс и циганите вече официално ще си имат държава.

За който още не е разбрал, Борисов, Кокорчо и Киру играят заедно, но само за пред малоумните си избиратели разиграват цирк. Ония ден в парламента ГЕРБ спасиха ППДБ. Сега Лена с фалшификатите я пази прокуратурата пак с помощта на ГЕРБ и ДПС

Канадец, сгъвай куфарите и пали мотора. Бена ти може да истане да върти гевтеци. Ще я оправим и мажем с бяла течност

Канадец, сгъвай куфарите и пали мотора. Жена ти може да остане да върти гевреци. Ще я оправим и мажем с бяла течност

Пишлемета! Още не могат да разберат, че политиката не е за тях!

ЗА Пеевски е и за този дето ни натресе Боташ. Малко по-образовани са от предшествениците си.

Пишлемета!

Като му шибна един тупаник на 777 и ще го навра до кръста в лайняния гъз на Тиквата

Има тук някакъв Любо (нерегистриран) дето ухае на Възрожденец , че чак смърди. Не съм фен разбира се на Кирчо и Кокорчо и цялата им хохорта от педерасти мошеници.

КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВА ДА МИНАТ,ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ ДЕБИЛНОТО ПЛЕМЕ! МИНАХА-35-ГОДИНИ,ОТКАКТО ВИ ПРДСТАВИХА БРАДЯСАЛИ-ДС АГЕНТИ ЗА ОПОЗИЦИЯ(СДС)! ОТТОГАВА ДО СЕГА,ВИ ИГРАЯТ ЕДНА И СЪЩА СЦЕНКА,А ВИЕ ГИ ИЗБИРАТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ ДРУГ,ОСВЕН ТИЯ КОИТО ВИ НАТРАПВАТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА,”СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ИЗМЕРВАНИ”!!

Ти си педал възрожденец боклук.

Киро първо да отговори защо той и Лена са разследвани от прокуратурата за фалшифициране на подписи и документи от времето когато беше служебен министър на икономиката.Наред с измамата за канадското си поданство,което Конституционния съд обяви за анти конституционно,но по някаква причина не последва наказание Киро и Лена са фалшифицирали документи и подписи свързани с фирми и сдружения където Киро е бил в управителни съвети,което е в противоречие с държавна длъжност.За 2 дена са изработени куп фалшиви документи с фалшифицирани подписи със задна дата за да може Киро да стане минстър.Нарушен е и устава на сдружение За защита на Корал,където Киро и баща му са в управителния съвет,като на мястото на Киро е назначен негов приятел,който участва във всичките му фирми.Нарушението произлиза от факта,че устава не позволява да бъдат приемани нови хора и да бъдат промотирани за управителния съвет.Подписите на управителя на сдружението не са поставени от него физически,но на всички документи е използвано копие на подписа му от спесимена на сдружението,което само по себе си е фалшификат.Също със задна дата е написан протокол за събрание,което е доказано,че не се е състояло,защото някои от хората посочени в протокола даже не са били в София,други са излъгали,че са присъствали,но те са разследвани сега,независимо,че са депутати от ПП-ДБ.Интересно е да се види дали прокуратурата ще изчака резултатите от изборите,защото всички знаеме,че ПП-ДБ искат техен прокурор и сегашния,имайки информацията за техните незаконни действия може да ги цака както си иска.Ще бъде много интересно.Горните данни са от разследване на Бивол,като прокуратурата работи по случая от 8 месеца.

Гпупости.

Russian troop arrival spells end for US military presence in Niger https://www.ft.com/content/c2970e46-76ea-47f2-a25d-ae1d246ef157

Лустрация, цървули!

ПАК КРАДЦИТЕ-ИЗМАМНИЦИ НИ ИГРАЯТ СЦЕНКАТА,КАК СЕ КАРАТ ЕДИН ДРУГ! СЪЩИТО КАТО:БСП-СДС,АТАКА-ДПС,ГЕРБ-ДБ-ПП…! НИТО ГЛАС ЗА МАФИЯТА(ГЕРБ,ПП-ДБ,ДПС,БСП)!!! ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО! КОЛКО ПЪТИ ЩЕ КЪЛВЕТЕ НА ГОЛА КУКА

Тия хора са много безочливи! Не са реални направо. Надявам се, че хората разбраха добре какви са и да бъдат наказани подобаващо следващите избори!

Рейтингите на коментарите са подправени!

ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ ДА ИГЛЕДА-ИНТЕРВЮТО НА ПРОСТОТО,КОГАТО СЕ КЪЛНЕШЕ,ЧЕ НЕ Е НАРКОМАН! КАК ПРИ ВСЯКА КЛЕТВА ГЛЕДАШЕ В ЗЕМЯТА! ИЗМАМНИЦИ,КРАДЦИ,ПЕНДЕЛИ,НАРКОМАНИ! И ЗАЩО КОКОРЧО ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН,ЗАЕДНО С ШЕФКАТА НА МИТНИЦИТЕ! НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ,ЧЕ НАЗНАЧЕНАТА БЕЗ КОНКУРС ШЕФКА НА МИТНИЦИТЕ,Е ВЛАЧИЛА ТОРБИ САМОСИНДИКАЛНО?!?! АРЕСТИ И ЗАТВОР ЗА ТИЯ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ! ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО СЪЩО!

За гербавата шайка! След това и.за Кирчо и Кокорчо!

И кой да поставя условия? Тая мазна швестерка, оплетена в куп далавери, престъпления и скандали? Или онова надрусано човече, което не може да говори на правилен български и чиято политическа кариера започва с фалшифициране на документи? Тия са се наакали до ушите и продължават да се мислят за фактор...

МНОГО ВАЖНА Е СЕМЕЙНАТА СРЕДА! КОКОРЧО Е УЧИЛ В СКЪП УНИВЕРСИТЕТ,ПЛАЩАЛ Е КВАРТИРА(МИНИМУМ-£ 3000 месечно),С КАТАДЖИЙСКАТА ЗАПЛАТА НА БАЩА СИ(ХАСКОВСИ КАТАДЖИЯ)! ОТ ТОГАВА СЕ Е НАУЧИЛ НА “ЧЕСТНОСТ”! А ДРУГИЯТ Е..ОБИКНОВЕН НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН! ОРИСТ И НАХАЛЕН!,ОТ ДУПНИШКАТА НААЛА(РОМСКА)! ДЪНО!

Качествата на марионетките са без значение. Важни са кукловодите и спектакъла който разиграват.

Искаме тия нагли шарлатани прости слуги на посолството Кирчо и кокорчо заедно с партньора им тулупа Винету и Шиши в една килия при бай Ставри

Е, как ще стане тази работа като те (Олигаргията и марионетките и) държат изпълнителната власт? Ако хипотетично си представим че това се случи Олигархията ще изкара нови хора същите като тях. Може би малко по добри в демагогията. Чувал ли си някакви идеи за системни промени? Аз не съм. Народеца не поумнял достатъчно за такива неща. Остава му само да си блее за "справедливост" докато му пускат кръвчицата.

В България не останаха ли истински мъже поне да ги наплюят публично тия двамата шарлатани помияри гнусни

Тоя Кокорчо на закрито заседание агитираше - Дайте да си свършим задачите които са ни спуснали от посолството и после ще се пенсионираме по островите ! Защо никой от тия така наречени журналисти не го попита той на кой от островите е избрал да се пенсионира с крадените милиарди !?

Избрали сме му остров Белене за пенсиониране.

НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНО,КАК ПОДОБНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ ПОПАДАТ ВЪВ ВЛАСТА,ОПРЕДЕЛЯТ НИ ЖИВОТА! ЕДИНЯТ Е СЕРИЕН ИЗМАМНИК,ОСЪДЕН,С БАЛОЖЕН ЗАПИР,ЗАГРОБИЛ НИ(СРЕЩУ КОМИСИОННА),С ДВАЙСЕТ МИЛИАРДА НОВ ДЪЛГ,А ДРУГИЯТ.. ЗАВЪРНАЛ СЕ НАРКОМАНИЗИРАН,БЕЗПАРИЧЕН ИМИГРАНТ,КОЙТО ЧАКАШЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ ОБЯД,ЛИНИЙКА! И ТОЧНО ТЕ СПАСИХА ЧЕКМЕДЖЕТО ОТ СЪД И ЗАТВОР! ЕБАТИ ДЪНОТО!

На мек х7й вълната му пречи... Това сте вие от ППДБ, до миналата година Борисов ви пречеше, модела ГЕРБ. Сега вече не било ГЕРБ, било Пеевски. Меки пръчки сте, драги ми пепедебейци, меки пръчки.

Боко Тиквата отдавна е нагъзен от Пеевски. Сега или Боко че му робува доживот или ако е по-умен че се опита да го думне както опита да думне Гешев.

Тези доказани престъпници се готвят пак да управляват с другите престъпници, все едно нищо не е било.

ПП ще управлява, а ГЕРБ ще духат супата.

много сте отчаяни. Мъкааа...

Надявам се да не си прав, с удоволствие ще ти нося безплатна супа всеки ден ако не познаеш!

Тиквата е нагъната от Мазното турско Кофи

дали ще мине ден без тия двамата доказани малоумници да ги покажете на първа страница?

Денкоглу, язък му за титлите и научните постижения.

Ще мине след 09.06. После Дир-а ще си лижат раните! Гласувайте САМО с хартиена бюлетина!!!

ГЕРБ са банка крадци.

България е с ПП те са бъдещите управляващи.

ли? На какви хапчета си? Или си някой от самите Шарлатани?

- идиотите на България сте с тях...

защо ни занимават с тези идиоти! За всички нормални хора, Шарлатаните ся ясни! Захвърлени са на политическото сметище. За нищо не стават!

Много ви моля, не гласувайте повече за тези, че ми омръзна да ги гледам и слушам. Всички останали са цвете сравнение с тях

Докато повечето хора все още вярват, че в сегашната система има "по-малко зло" нещата ще продължават по старому. Чудя се дали някога този оскотял народец ще се събуди?

Тия ли бяха промяната ... нямат шанс срещу Борисов. Припомням че според преседталя на ДАНС неговата шефка на кабинета беше извършила и предатесктво към РСМ. Интересно защо отиват на избори, след като от Борисов нищо не зависи.

"Трифонов: Лъсна истината, Петков е обещал да вдигне ветото на РСМ - Национално предателство" "„Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“., коментира още Трифонов."

Азе си мислим че требе много внимателно да се пипа по Македонския въпрос щот' македонците само търсят повод да ни бият. Що ни мразят толко не разумявам - били сме един народ навремето, една държава. Сърбите нещо за 40 години съвсем са им изпърж'или мозъците и сега македонците са едни кухи лейки.

То ППДБ в парламента я влязат , я не, та тръгнали и условия за правителство да поставят! Тия от ППДБ, са реално последното поколение на нашата соц-номенклатура - най-неграмотните, разглезените, и най-големите натегачи на чуждите посолства! Пълна катастрофа, ако тия пак управляват, даже и за 1 седмица!

Два нещастни ЩАРЛАТАНИ! Политическият им баща- Румен Радев ги кръсти така, Повече никога няма да имат късмета да управляват Държавата, нещастници! Единият- продавач на хранителни добавки, който чука годеницата на съпартиец, та чак чужди медии се подиграха с него, прост като галош.. Другият пък - съден в чужбина от съдружниците си... Никой в Европа не ги има за капацитет! От тея двамата чеп за зеле не става. Камо ли политици.

Колкото и да не им се харесва, тайничко трябва да си признаят, че герб и дпс за сега се държат най-адекватно. Само Пеевски преиграва със сарказма си, но затова пък улучва целта в десятката. Ще ги изтърпим още малко. Най ще ми хареса, ако след изборите се случи така, че ще гледат перламента от вън. Но, каквото е казал негово величество избирателят. А той хич не е тъп.

Е как да не е тъп? Виж от 30г за какви хора гласува и къде се намира. А за това, че от "негово величество избирателя" нещо зависи в сегашната система е просто мит чрез който те манипулират. Ако избирателите не бяха тъпи и предвидими Олигархията щеше да саботира изборите и да мине към друга система на управление.

Абе не знам тия колко са зле..Ама тези дето им дадоха държавата в ръцете и продължават с подкрепа,са определено много зле.

Адвокатските права на Лени-ту отиват.

Коментари - Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео) | Днес.dir.bg

Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео)

От "Продължаваме промяната" очакват да видят програмата за управление на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРБ мафиоти ли са или нормални хора?

А ПП-ДБ в положение ли са да поставят условия?

тия двамцата що не са вече в панделата ...

"При ПП нещата са много прости" - казва Кирил Петков. Да, така е, и започват с Кирил Петков. ГЕРБ са единствените, които могат днес да поставят условие, Кирчо. Хубави или лоши, ти ги изпра и имат най-много гласове. А ти се осра жестоко, защото си просто парче посредник и опортюнист, който продаде майичното си мляко за пенсия на остров (цитирам те). Търговец по професия и търговец по душа си, келеш. Мисля, че ти е малко да изпаднмеш от политиката. Убеждението ми е, че трябва да бъдеш съден за предателство към държавата ни. Има юридически и морални основания за това.

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Киро-на черешата, Ококореният-заднешком напред...

Запитвате ли се защо Борисов е зависим от Пеевски, а не обратното. Борисов разполага с, два пъти повече депутати от Пеевски. Логиката казва, че би трябвало да е обратното, но не е. Това което ще кажа, не мислете, че съм само аз да го зная. Много са хората в България, които го знаят, но няма да ви го кажат, защото са и те в мрежата и това ги ползва. Шефът на Пеевски и Борисов е един и той е далеч от България. Ама как така ли ? Нека преди това ви припомня понятието легендиране. Това е термин, който е използван от тайните служби. Легендираме нашият човек, като принадлежаст към дадена общност за да го инфилтрираме в тази общност. Така е легендирано ДПС, още преди повече от 30 години. ДПС се управлява, пред българите от Доган. Доган бил голям политик, Доган така, Доган онака. Но, Доган е легендиран и управляван от, направо бих го нарекъл, мозъчен център, който работи по политиката на ДПС в България, а Доган е един много добър изпълнител. Ама как така контактува и какви са каналите му. Ами Доган нито за момент не е бил свободен човек. Той живее в златна клетка. Човек от неговата охрана, независимо, дали е от НСО или частна е посредникът на неговият водещ център от Москва. И сега Ще разберете защо Пеевски действа като шеф на Борисов, а не обратното. И да ви върна малко назад във времето. Спомнете си, че преди време ДПС създаде размирици и Борисов подаде оставка, и дойде правителството на Орешарски със златният опръст на Сидеров. Борисов много добре знае, в каква мрежа е оплетена власта в България от Москва. Той знае това по-добре от всеки от нас. Той е между чукът и наковалнята ежечастно, тоест между САЩ и Русия. И ако се замислите ще намерите обяснение за много от говоренето му.

Всеки един политик на държава като България в някакаъв момнет е между чука и наковалнята, между две големи сили. Но въпросът е дали ще продаде България и ще си получи парите от някоя голяма сила, или ще прави политика, за да държи България като нация с бъдеще. Бойко умее да баласира. Мутра, не особено културен, но умее. Кирето е търговец, влязъл в храма. Посредник по професия и душа, той продаде на секундата опциите на България срещу опцията да си кара пенсията на остров. Всичките му блуждения са някакви пози, той не може нишщо сам. Може само да посредничи. Което и правеше. А лошото беше, че правячите бяха чужди сили, докато той посредничеше. Това е разликата между политик и търговец келеш. Пак повтарям, Бойко е мутра с никса култура. Но е политик. А Кирил е келеш предател. Москва, Вашингтон, Брюксел... Ако някой в момента говори за управление на България от Москва, то той е меко казано идиот. При положение, че целият ЕС се управлява директно от САЩ чрез слугинажа Урсула, Шолц, Кирчо, Маркон и т.н. И че войната в Украйна е отдавна финансирана от САЩ - поредната инвестиция на САЩ в бизнеса война. Станаха ли вечче 100 милиардите за Украйна? АКо са станали, пишете ги над половината в касите на тези, които управляват Федералния резерв на САЩ и военните концерни. Има ли някой, който не знае кои са? Шепа евреи от хазарски произход, които владеят от поне 5 поколения тези 'институции'. Дори кабинетът на Байдън е половината или повече от евреи, при положение че са малък процент от населението на САЩ. Докато Русия има интерес от икономически силна ЕВропа, която да купува суровини и да й доставя технологии, САЩ имат други интереси. Моля ноякй да каже чии интереси се реализират в момента - на Русия или на САЩ? Понеже ЕС е вече в икономическа разруха - основната цел на САЩ, защото иначе губят доминацията си в положението, в което се намират - тотален крах в обществото там, предизвикан от морален и духовен упадък. Евреи унищожасват християнския свят - това е резюмето.

Хаха! Какви технологии от Русия? Луд ли си, тролчо? Измисли друго!

Точно сега Борисов Е В ПОЛОЖЕНИЕ да поставя условия и да си говори каквото си поиска! Защото сте нагазили до гуша в... И имате наглостта от там, където сами се поставихте, да продължавате да си повтаряте опорките, които звучат като безсмислени клишета! В паника сте, безпомощни и уплашени в кръгова отбрана! Няма изход! Законът ви чака!

пак кухи фрази

Двамата най-големи нагли изроди и лъжци в България

Значи. Пенсионерите. Сме милиардери!!!

Задграничните мошенници не искат да делят или искат лъвския пай.

А верно ли Асена на Спецо била бременна с тризнаци?

А, вие ли сте в положение да поставяте условия бе шарлатани?

Добри намерения, ала нема начин. Над 20 години дпс е основния фактор, който накланя везните, а електората продължава да ходи за гъби. Накрая тая територия ще бъда напълно в ръцете на дпс и циганите вече официално ще си имат държава.

За който още не е разбрал, Борисов, Кокорчо и Киру играят заедно, но само за пред малоумните си избиратели разиграват цирк. Ония ден в парламента ГЕРБ спасиха ППДБ. Сега Лена с фалшификатите я пази прокуратурата пак с помощта на ГЕРБ и ДПС

Канадец, сгъвай куфарите и пали мотора. Бена ти може да истане да върти гевтеци. Ще я оправим и мажем с бяла течност

Канадец, сгъвай куфарите и пали мотора. Жена ти може да остане да върти гевреци. Ще я оправим и мажем с бяла течност

Пишлемета! Още не могат да разберат, че политиката не е за тях!

ЗА Пеевски е и за този дето ни натресе Боташ. Малко по-образовани са от предшествениците си.

Пишлемета!

Като му шибна един тупаник на 777 и ще го навра до кръста в лайняния гъз на Тиквата

Има тук някакъв Любо (нерегистриран) дето ухае на Възрожденец , че чак смърди. Не съм фен разбира се на Кирчо и Кокорчо и цялата им хохорта от педерасти мошеници.

КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВА ДА МИНАТ,ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ ДЕБИЛНОТО ПЛЕМЕ! МИНАХА-35-ГОДИНИ,ОТКАКТО ВИ ПРДСТАВИХА БРАДЯСАЛИ-ДС АГЕНТИ ЗА ОПОЗИЦИЯ(СДС)! ОТТОГАВА ДО СЕГА,ВИ ИГРАЯТ ЕДНА И СЪЩА СЦЕНКА,А ВИЕ ГИ ИЗБИРАТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ ДРУГ,ОСВЕН ТИЯ КОИТО ВИ НАТРАПВАТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА,”СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ИЗМЕРВАНИ”!!

Ти си педал възрожденец боклук.

Киро първо да отговори защо той и Лена са разследвани от прокуратурата за фалшифициране на подписи и документи от времето когато беше служебен министър на икономиката.Наред с измамата за канадското си поданство,което Конституционния съд обяви за анти конституционно,но по някаква причина не последва наказание Киро и Лена са фалшифицирали документи и подписи свързани с фирми и сдружения където Киро е бил в управителни съвети,което е в противоречие с държавна длъжност.За 2 дена са изработени куп фалшиви документи с фалшифицирани подписи със задна дата за да може Киро да стане минстър.Нарушен е и устава на сдружение За защита на Корал,където Киро и баща му са в управителния съвет,като на мястото на Киро е назначен негов приятел,който участва във всичките му фирми.Нарушението произлиза от факта,че устава не позволява да бъдат приемани нови хора и да бъдат промотирани за управителния съвет.Подписите на управителя на сдружението не са поставени от него физически,но на всички документи е използвано копие на подписа му от спесимена на сдружението,което само по себе си е фалшификат.Също със задна дата е написан протокол за събрание,което е доказано,че не се е състояло,защото някои от хората посочени в протокола даже не са били в София,други са излъгали,че са присъствали,но те са разследвани сега,независимо,че са депутати от ПП-ДБ.Интересно е да се види дали прокуратурата ще изчака резултатите от изборите,защото всички знаеме,че ПП-ДБ искат техен прокурор и сегашния,имайки информацията за техните незаконни действия може да ги цака както си иска.Ще бъде много интересно.Горните данни са от разследване на Бивол,като прокуратурата работи по случая от 8 месеца.

Гпупости.

Russian troop arrival spells end for US military presence in Niger https://www.ft.com/content/c2970e46-76ea-47f2-a25d-ae1d246ef157

Лустрация, цървули!

ПАК КРАДЦИТЕ-ИЗМАМНИЦИ НИ ИГРАЯТ СЦЕНКАТА,КАК СЕ КАРАТ ЕДИН ДРУГ! СЪЩИТО КАТО:БСП-СДС,АТАКА-ДПС,ГЕРБ-ДБ-ПП…! НИТО ГЛАС ЗА МАФИЯТА(ГЕРБ,ПП-ДБ,ДПС,БСП)!!! ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО! КОЛКО ПЪТИ ЩЕ КЪЛВЕТЕ НА ГОЛА КУКА

Тия хора са много безочливи! Не са реални направо. Надявам се, че хората разбраха добре какви са и да бъдат наказани подобаващо следващите избори!

Рейтингите на коментарите са подправени!

ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ ДА ИГЛЕДА-ИНТЕРВЮТО НА ПРОСТОТО,КОГАТО СЕ КЪЛНЕШЕ,ЧЕ НЕ Е НАРКОМАН! КАК ПРИ ВСЯКА КЛЕТВА ГЛЕДАШЕ В ЗЕМЯТА! ИЗМАМНИЦИ,КРАДЦИ,ПЕНДЕЛИ,НАРКОМАНИ! И ЗАЩО КОКОРЧО ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН,ЗАЕДНО С ШЕФКАТА НА МИТНИЦИТЕ! НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ,ЧЕ НАЗНАЧЕНАТА БЕЗ КОНКУРС ШЕФКА НА МИТНИЦИТЕ,Е ВЛАЧИЛА ТОРБИ САМОСИНДИКАЛНО?!?! АРЕСТИ И ЗАТВОР ЗА ТИЯ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ! ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО СЪЩО!

За гербавата шайка! След това и.за Кирчо и Кокорчо!

И кой да поставя условия? Тая мазна швестерка, оплетена в куп далавери, престъпления и скандали? Или онова надрусано човече, което не може да говори на правилен български и чиято политическа кариера започва с фалшифициране на документи? Тия са се наакали до ушите и продължават да се мислят за фактор...

МНОГО ВАЖНА Е СЕМЕЙНАТА СРЕДА! КОКОРЧО Е УЧИЛ В СКЪП УНИВЕРСИТЕТ,ПЛАЩАЛ Е КВАРТИРА(МИНИМУМ-£ 3000 месечно),С КАТАДЖИЙСКАТА ЗАПЛАТА НА БАЩА СИ(ХАСКОВСИ КАТАДЖИЯ)! ОТ ТОГАВА СЕ Е НАУЧИЛ НА “ЧЕСТНОСТ”! А ДРУГИЯТ Е..ОБИКНОВЕН НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН НАРКОМАН! ОРИСТ И НАХАЛЕН!,ОТ ДУПНИШКАТА НААЛА(РОМСКА)! ДЪНО!

Качествата на марионетките са без значение. Важни са кукловодите и спектакъла който разиграват.

Искаме тия нагли шарлатани прости слуги на посолството Кирчо и кокорчо заедно с партньора им тулупа Винету и Шиши в една килия при бай Ставри

Е, как ще стане тази работа като те (Олигаргията и марионетките и) държат изпълнителната власт? Ако хипотетично си представим че това се случи Олигархията ще изкара нови хора същите като тях. Може би малко по добри в демагогията. Чувал ли си някакви идеи за системни промени? Аз не съм. Народеца не поумнял достатъчно за такива неща. Остава му само да си блее за "справедливост" докато му пускат кръвчицата.

В България не останаха ли истински мъже поне да ги наплюят публично тия двамата шарлатани помияри гнусни

Тоя Кокорчо на закрито заседание агитираше - Дайте да си свършим задачите които са ни спуснали от посолството и после ще се пенсионираме по островите ! Защо никой от тия така наречени журналисти не го попита той на кой от островите е избрал да се пенсионира с крадените милиарди !?

Избрали сме му остров Белене за пенсиониране.

НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНО,КАК ПОДОБНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ ПОПАДАТ ВЪВ ВЛАСТА,ОПРЕДЕЛЯТ НИ ЖИВОТА! ЕДИНЯТ Е СЕРИЕН ИЗМАМНИК,ОСЪДЕН,С БАЛОЖЕН ЗАПИР,ЗАГРОБИЛ НИ(СРЕЩУ КОМИСИОННА),С ДВАЙСЕТ МИЛИАРДА НОВ ДЪЛГ,А ДРУГИЯТ.. ЗАВЪРНАЛ СЕ НАРКОМАНИЗИРАН,БЕЗПАРИЧЕН ИМИГРАНТ,КОЙТО ЧАКАШЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ ОБЯД,ЛИНИЙКА! И ТОЧНО ТЕ СПАСИХА ЧЕКМЕДЖЕТО ОТ СЪД И ЗАТВОР! ЕБАТИ ДЪНОТО!

На мек х7й вълната му пречи... Това сте вие от ППДБ, до миналата година Борисов ви пречеше, модела ГЕРБ. Сега вече не било ГЕРБ, било Пеевски. Меки пръчки сте, драги ми пепедебейци, меки пръчки.

Боко Тиквата отдавна е нагъзен от Пеевски. Сега или Боко че му робува доживот или ако е по-умен че се опита да го думне както опита да думне Гешев.

Тези доказани престъпници се готвят пак да управляват с другите престъпници, все едно нищо не е било.

ПП ще управлява, а ГЕРБ ще духат супата.

много сте отчаяни. Мъкааа...

Надявам се да не си прав, с удоволствие ще ти нося безплатна супа всеки ден ако не познаеш!

Тиквата е нагъната от Мазното турско Кофи

дали ще мине ден без тия двамата доказани малоумници да ги покажете на първа страница?

Денкоглу, язък му за титлите и научните постижения.

Ще мине след 09.06. После Дир-а ще си лижат раните! Гласувайте САМО с хартиена бюлетина!!!

ГЕРБ са банка крадци.

България е с ПП те са бъдещите управляващи.

ли? На какви хапчета си? Или си някой от самите Шарлатани?

- идиотите на България сте с тях...

защо ни занимават с тези идиоти! За всички нормални хора, Шарлатаните ся ясни! Захвърлени са на политическото сметище. За нищо не стават!

Много ви моля, не гласувайте повече за тези, че ми омръзна да ги гледам и слушам. Всички останали са цвете сравнение с тях

Докато повечето хора все още вярват, че в сегашната система има "по-малко зло" нещата ще продължават по старому. Чудя се дали някога този оскотял народец ще се събуди?

Тия ли бяха промяната ... нямат шанс срещу Борисов. Припомням че според преседталя на ДАНС неговата шефка на кабинета беше извършила и предатесктво към РСМ. Интересно защо отиват на избори, след като от Борисов нищо не зависи.

"Трифонов: Лъсна истината, Петков е обещал да вдигне ветото на РСМ - Национално предателство" "„Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“., коментира още Трифонов."

Азе си мислим че требе много внимателно да се пипа по Македонския въпрос щот' македонците само търсят повод да ни бият. Що ни мразят толко не разумявам - били сме един народ навремето, една държава. Сърбите нещо за 40 години съвсем са им изпърж'или мозъците и сега македонците са едни кухи лейки.

То ППДБ в парламента я влязат , я не, та тръгнали и условия за правителство да поставят! Тия от ППДБ, са реално последното поколение на нашата соц-номенклатура - най-неграмотните, разглезените, и най-големите натегачи на чуждите посолства! Пълна катастрофа, ако тия пак управляват, даже и за 1 седмица!

Два нещастни ЩАРЛАТАНИ! Политическият им баща- Румен Радев ги кръсти така, Повече никога няма да имат късмета да управляват Държавата, нещастници! Единият- продавач на хранителни добавки, който чука годеницата на съпартиец, та чак чужди медии се подиграха с него, прост като галош.. Другият пък - съден в чужбина от съдружниците си... Никой в Европа не ги има за капацитет! От тея двамата чеп за зеле не става. Камо ли политици.

Колкото и да не им се харесва, тайничко трябва да си признаят, че герб и дпс за сега се държат най-адекватно. Само Пеевски преиграва със сарказма си, но затова пък улучва целта в десятката. Ще ги изтърпим още малко. Най ще ми хареса, ако след изборите се случи така, че ще гледат перламента от вън. Но, каквото е казал негово величество избирателят. А той хич не е тъп.

Е как да не е тъп? Виж от 30г за какви хора гласува и къде се намира. А за това, че от "негово величество избирателя" нещо зависи в сегашната система е просто мит чрез който те манипулират. Ако избирателите не бяха тъпи и предвидими Олигархията щеше да саботира изборите и да мине към друга система на управление.

Абе не знам тия колко са зле..Ама тези дето им дадоха държавата в ръцете и продължават с подкрепа,са определено много зле.

Адвокатските права на Лени-ту отиват.