Коментари - След изборите Борисов няма да преговаря за ново управление с Петков, Василев и Денков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - След изборите Борисов няма да преговаря за ново управление с Петков, Василев и Денков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Не- преговори и Не-коалиция - За България !

Борисов забравя какво е говорил предния ден ....такъв лъжец не сме имали за лидер от 681 година

Време е да се махнеш и да си броиш пачките в спалнята

пак с носа е засмуквал бяло преди да излезе и заговори през гъза си.

не ме интересува мнението ти бойче - господин шиши каза, че няма да позволи някой да счупи държавата, мда.

Май само Тиквата все още не разбра, че вече е история.

Трактора (Борисов, Пеевски,…) се прибира ядосан в къщи в “Арарат” и казва ядосан на жена си: “Трябва пак да сменя охраната си, защото пак без малко да ме убият” А жена му му казала: “Дай им още един шанс, скъпи!”

туй нещо на човек не прилича, тръгнало да приказва

Бойко, не можеш да ги махнеш тези тримата, защото те отдавна са ти махнали главата, затова българите масово те наричат Тиквата. Но ти нали си прост (както сам се изразяваш) и още не си разбрал това. Ами, скоро ще разбереш, Дебилян ще те “образова” и ще те довърши.

След като Сталин и Хитлер се договарят с т.н. Пакт за ненападение за да започнат Втората Световна Война (със специалната им военна операция в Полша - за “денацифицирането” й от Сталин от едната страна на Полша и “декомунизирането” й от Хитлер от другата страна, Сталин и Молотов решават да разположат руски морски и въздушни бази в България. По разпореждането им Соболев е отправил това предложение на цар Борис, като срещу руските бази в България Сталин е предложил да принуди Турция и Гърция да предадат на България Одрин и турска Тракия, както и гръцка Тракия до линията Кавала-Драма на България. И въпреки, че заповедта е била разговорите да са в пълна тайна, веднага след като царят категорично е отхвърлил руското предложение американският посланик Ърл съобщава във Вашингтон, че “Сава Гановски, секретар на БКП ме информира, че Соболев е поискал от царя морски и въздушни бази в България, а в замяна Русия да принуди Гърция и Турция” да предадат територии на България! Замислете се - когато коментираме политиката и чуждото влияние и днес, КОЛКО ВАЖНИ НЕЩА се случват зад кулисите от отделни лица и кръгове с власт (от големите сили) и ние не ги знаем! И от какво всъщност те наистина са продиктувани. И още - защо според вас Сава Гановски - заклет виден комунист, веднага информира американския посланик? Как мислите? Говоря за преди 80 години! А, и да отбележа - тогава комунистите в България горещо са подкрепяли съюза (пакта) на Сталин и Хитлер, и после започва войната!

Лошият Хитлер ни връща Южна Добруджа, Македония, западните покрайнини ,беломорска Тракия, остров Тасос..... !!! Но идва добрият чичко Сталин, и ни ОСВОБОЖДАВА !!! От всичките тия територийй , барабар с 300 000 живота

и ние имаме червени линии - без корумпирани партии командвани отвън.

Местопрестъплението, наречено България се случи просто защото престъпната комунистическа върхушка начело с Живков, Луканов, Младенов, Лилов,.., не бе осъдена веднага след 10 ноември 1989 г. (по вече съвсем ясни (ДС-КГБ) причини от истински “народен съд” - тогава ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕ НА УЛИЦИТЕ и хвърлена до живот в затвора без право на помилване! И откраднатото от нея конфискувано! Когато заклети престъпници - рецидивисти не се осъждат - те И ОТРОЧЕТАТА ИМ продължават окуражени кражбите, лъжите, рекета и престъпленията си, мимикрират и разлагат и унищожават морала, обществото, правосъдната система, държавата,…, всичко. И така се появиха метастазите на престъпната БКП-ДС(КГБ) върхушка - БСП, после ДПС, НДСВ, …, ГЕРБ!

„С Денков не може да се преговаря!“ И не трябва. Не му придиряйте на денков. Глупостта не се лекува, тя е перманентно състояние на разума и то по рождение. Да се помни, че на глупави хора държавни постове не даваме. изборите са кастинг.

долу крадеца от баанкяя и свинчока пеевскии ,не на олигархията !

Трябва ОФ - Отечествен Фронт против Герб и ДПС , за да се махне най после този от властта !

И истински народен съд с конфискация на откраднатите десетки мириарди!

ДБ,чрез Прокопиев и Сиела Норма и Смартматик решават резултатите от изборите. Софтуер,ключове са в техни ръце. Затова Тиквичка се мазни на на ДБ. ... Гласувайте масово на хартия,за да не могат да фалшифицират вота отново с машините.

През 2009 година тогавашният мафиот познат на българите като Боко Тиквата ,стана премиер на България, чрез непрекъснатото обвиняване на БСП че работили с ДПС!!! Хората в България се отвращават от турската партия ДПС и гласуваха за ГЕРБ за да не се докопа ДПС до власт!!! Сега.... ...същият този измамник Боко Тиквата обявява ДПС за най-близките си партньор!!! ... Същият катарзис преживяха и Десните ДБ и кротко седнаха в скута на ДПС и го ядат мазен... Защо ни го причиняваш Господи! ... Българи...моля Гласувайте масово срещу Сглобените от САЩ,защото ни вкарват в световен конфликт който не е наш!

Тикво изкуфяла Тръмп през Ноеври застъва в Белия дом и тогава дупе да ти е яко ще стане весело майка ви хайдушка

Преговори,разговори,обучения близане ,смукане но ...без ТИКВАТА И ОНЯ ГЬОН СУРАТ МАЗЕН П ЕЕВСКИ...

Мечтите са безплатни.

Радев "носеше" отговорност за работата на гълъбското служебно правителство. То подписа с Боташ и згроби България с един милион загуби дневно. Как Радев ще понесе отговорността за това, тъй-като тя е изцяло негова??? А Борисов за продънените магистрали как? Кога?

Загубата з България от договора с Боташ за 13 години ще бъде 4.7 милиарда? Кога ще бесят Радев?

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

И кого ще избере според тиб? Коки, корни, славвуца? Не ме лазсмивай.

веднага се познава, че маймуната произлиза от човека

Изглежда, че еволюцията е обратима.

вярно е, само се вгледай в снимката за 3 секунди

Този исполин, е слънчасал до степен на умопомрачение.

Носителят на ЖЪЛТАТА ФАНЕЛКА, пак включи на дълги.

ами е за жълта книжка

ББ и глутницата чакащи " мазнинката". Това не е за коментар , за съжаление на Бългаския народ е.

ще се върнем в годините на разруха при управлението на Тиквата.Европа не ни иска само заради тези двамата.които се правят насила на атлантици. А всъщност са чиста проба мафиоти.

Е хубаво де, като бяха харвардските "гинии" до къде я докарахме с европата? Даже и парите които ни се полагат не успяха да уредят. А да, да не забравя, себеси уредиха, а нас уредиха с увеличение на дълга с 20 милиарда без да се построи нищо.

Ама защо около този примат винаги има само мутри?

Е ти какви искаш да има - художници, писатели?

Баце е №1 за винаги! Това не могат да преживеят платените козяци и за това толкоз вият тука! Но гласа на народа е категорияен: г-н Пеевски и Бойко ще управляват категорично идните десетилетия!

Забрави ли вече че Борисов пръв предаде България за македонското вето и се нагъзи на Посолството. Ти сега като борец срещу "козяци" ли ще ни го представяш? Няма по-големи лицемери от герберите.

Пак претенции! Най- добре беше, когато никой не искаше да преговаря с вас. Дай Боже пак да стане така!

Какво се е променило? Никой не иска да преговаря с ППто.

Като стана дума за избори, при последната изнесена информация около кметските, може ли направо да публикувате резултатите и да си спестим и парите, и онова което ни е останало от чувството за срам.

Съберем само да сме на власт

ами ние нещем толлуп тарикат и крадец демек бойко следователно ще гласувам за Възраждане

Няколко въпроса към Буци: 1- Кога Денков - Молеца стана калайджия, кога му почерня задника? Ако искаш да направиш един сламен човек политически фактор, си избрал кофти начин, бае... 2- С Кирчо и Кокорчо не щеш, значи остана само Щурмовака от Росенец, гения на конституцията, ама той пък не ще с Шиши- кофти а? Явно има стомашни проблеми от мазното кафе... И 3-то, последно, що не споменаваш Ленчето? Тя какво общо има с тия тримата с които "не щеш"? :)

Тоя престъпник става все по нагъл и все по нагъл. И как няма, като престъпничката Урсула е негова закрилница, а демократитехса му господари, които той със страхопочитание нарича Началника.

Хората щели да му кажат за какво да работели, сега се сетил за ХОРАТА. Той хората пита ли ги за Украйна и дали искат да се пращат оръжия там пита ли ги? Пита ли хората за промяната на конституцията? Пита ли хората за увеличението на майчинството, на което партията му гласува против? (После ми говорят, че искали да борят демографската криза, странно как, досвидяха им се 300 милиона лева на година). Даже заличи на 600 000 гласа на ХОРАТА, които се бяха подписали за референдума за запазването на националната ни валута. ЗА КОЕ ПИТА ХОРАТА, КОГАТО УПРАВЛЯВАТ, СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИ ТРЪГНАЛ. Винаги така прави тиквата, не знам кой ли му вярва още. ТОЙ съсипа хората, 14 години управление от 17 години от както сме в ЕС ПЪРВИ ПО БЕДНОСТ В ЕВРОПА, благодарение на ТИКВАТА - БОЙКО БОРИСОВ! П.с. Моля ви, на този не му давайте повече власт!!!

Аз жив индивид, който да гласува за тиквата не познавам!

С какво сьгрешиме че ни наказваш така. Слез и си пребери верисиите.

Няма Бог. Просто българите нямат изградена политическа култура.

ГЕРБ се разбира с ДПС. И двете партии са отрочета на Държавна Сигурност. ДПС - Ахмед Доган е бивш агент на ДС, на Делян Пеевски дядо му е офицер от Държавна Сигурност. ГЕРБ - Бойко Б. е завършил академията на Държавна Сигурност в Симеоново, неговата бивша изгора е дъщерята на ДС, баща и е висшестоящ офицер на ДС. Така че на повърхността това са две различни партии, но реалността е че представляват един същ субект и едни и същи интереси. А ДС държи двете партии отделно за да привлече колкото си може по разнороден електорат. Например турци, десни, про-европейци, бизнес ориентирани, не толкова ортодоксални бивши комунисти, не толкова леви и т.н. За сега им се получава. Но тука по скоро се обяснява защо се разбират добре. Всъщност, не просто добре, а супер добре. Делян Пеевски стана милиардер по времето на Бойко Борисов и властта на ГЕРБ от поръчките за магистралите, милиарди усвоени там. Също ББ защитава винаги Пеевски когато другите го нападнат. Няма нищо ново под слънцето тука.

Буци пак се слага на Гуци..

Безсилен плач! ГЕРБ пак ще са първи, но този път с над 15% разлика с втория!

тъп народ, слаба държава

Най добре и без теб , даже задължително !

А Мравояда и кльощавия шиши търсача на компромати?

Съвсем правилно! Такова държане ще донесе още на ГЕРБ 10% отгоре! На хората им писна от нефелниците, искат сигурност, нормалност, стига експерименти!

Така е, искат сигурност и постоянство в кражбите....

чудесна политика без тулупи е крайно време да се случи и у нас!

Лъже - една патка в посолството и ще клекне!!!

Знаех си, че мутрофанова не е просто жена.

Бойко 1 ви Българоубиец - колко деца и хора българи унищожи - с това ще те запомнят поколенията

Не мисля така.

То бива гл.уПости, ама чак пък толкова! Отиди на психиатър, време тие!

Тоя шопар ако се гътне и умре че закриваме ли държавата?

Може да я продадем.

Сбогом Бочко ....ще ни бъде тъжно

Пак ли.

Stanko

За съжаление има компромати за Борисов но въпросът е ако разкараме герб(без Борисов партията ще изчезне) ще се увеличи делът на БСП ,Възраждане итн и пп и дб.Кой харесвате от шефовете на тези партии:Нинова ли,Коцето ли,Слави ли,Киро и кокорчо ли,Ицо лодкаря или ген оз Атанасов?Кой?

Ъъъъъъ...... ба ли го.

Може и без Борисов.

Обаче все някой по-свестен трябва да е. Не се вижда обаче.

Коментари - След изборите Борисов няма да преговаря за ново управление с Петков, Василев и Денков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - След изборите Борисов няма да преговаря за ново управление с Петков, Василев и Денков (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Не- преговори и Не-коалиция - За България !

Борисов забравя какво е говорил предния ден ....такъв лъжец не сме имали за лидер от 681 година

Време е да се махнеш и да си броиш пачките в спалнята

пак с носа е засмуквал бяло преди да излезе и заговори през гъза си.

не ме интересува мнението ти бойче - господин шиши каза, че няма да позволи някой да счупи държавата, мда.

Май само Тиквата все още не разбра, че вече е история.

Трактора (Борисов, Пеевски,…) се прибира ядосан в къщи в “Арарат” и казва ядосан на жена си: “Трябва пак да сменя охраната си, защото пак без малко да ме убият” А жена му му казала: “Дай им още един шанс, скъпи!”

туй нещо на човек не прилича, тръгнало да приказва

Бойко, не можеш да ги махнеш тези тримата, защото те отдавна са ти махнали главата, затова българите масово те наричат Тиквата. Но ти нали си прост (както сам се изразяваш) и още не си разбрал това. Ами, скоро ще разбереш, Дебилян ще те “образова” и ще те довърши.

След като Сталин и Хитлер се договарят с т.н. Пакт за ненападение за да започнат Втората Световна Война (със специалната им военна операция в Полша - за “денацифицирането” й от Сталин от едната страна на Полша и “декомунизирането” й от Хитлер от другата страна, Сталин и Молотов решават да разположат руски морски и въздушни бази в България. По разпореждането им Соболев е отправил това предложение на цар Борис, като срещу руските бази в България Сталин е предложил да принуди Турция и Гърция да предадат на България Одрин и турска Тракия, както и гръцка Тракия до линията Кавала-Драма на България. И въпреки, че заповедта е била разговорите да са в пълна тайна, веднага след като царят категорично е отхвърлил руското предложение американският посланик Ърл съобщава във Вашингтон, че “Сава Гановски, секретар на БКП ме информира, че Соболев е поискал от царя морски и въздушни бази в България, а в замяна Русия да принуди Гърция и Турция” да предадат територии на България! Замислете се - когато коментираме политиката и чуждото влияние и днес, КОЛКО ВАЖНИ НЕЩА се случват зад кулисите от отделни лица и кръгове с власт (от големите сили) и ние не ги знаем! И от какво всъщност те наистина са продиктувани. И още - защо според вас Сава Гановски - заклет виден комунист, веднага информира американския посланик? Как мислите? Говоря за преди 80 години! А, и да отбележа - тогава комунистите в България горещо са подкрепяли съюза (пакта) на Сталин и Хитлер, и после започва войната!

Лошият Хитлер ни връща Южна Добруджа, Македония, западните покрайнини ,беломорска Тракия, остров Тасос..... !!! Но идва добрият чичко Сталин, и ни ОСВОБОЖДАВА !!! От всичките тия територийй , барабар с 300 000 живота

и ние имаме червени линии - без корумпирани партии командвани отвън.

Местопрестъплението, наречено България се случи просто защото престъпната комунистическа върхушка начело с Живков, Луканов, Младенов, Лилов,.., не бе осъдена веднага след 10 ноември 1989 г. (по вече съвсем ясни (ДС-КГБ) причини от истински “народен съд” - тогава ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕ НА УЛИЦИТЕ и хвърлена до живот в затвора без право на помилване! И откраднатото от нея конфискувано! Когато заклети престъпници - рецидивисти не се осъждат - те И ОТРОЧЕТАТА ИМ продължават окуражени кражбите, лъжите, рекета и престъпленията си, мимикрират и разлагат и унищожават морала, обществото, правосъдната система, държавата,…, всичко. И така се появиха метастазите на престъпната БКП-ДС(КГБ) върхушка - БСП, после ДПС, НДСВ, …, ГЕРБ!

„С Денков не може да се преговаря!“ И не трябва. Не му придиряйте на денков. Глупостта не се лекува, тя е перманентно състояние на разума и то по рождение. Да се помни, че на глупави хора държавни постове не даваме. изборите са кастинг.

долу крадеца от баанкяя и свинчока пеевскии ,не на олигархията !

Трябва ОФ - Отечествен Фронт против Герб и ДПС , за да се махне най после този от властта !

И истински народен съд с конфискация на откраднатите десетки мириарди!

ДБ,чрез Прокопиев и Сиела Норма и Смартматик решават резултатите от изборите. Софтуер,ключове са в техни ръце. Затова Тиквичка се мазни на на ДБ. ... Гласувайте масово на хартия,за да не могат да фалшифицират вота отново с машините.

През 2009 година тогавашният мафиот познат на българите като Боко Тиквата ,стана премиер на България, чрез непрекъснатото обвиняване на БСП че работили с ДПС!!! Хората в България се отвращават от турската партия ДПС и гласуваха за ГЕРБ за да не се докопа ДПС до власт!!! Сега.... ...същият този измамник Боко Тиквата обявява ДПС за най-близките си партньор!!! ... Същият катарзис преживяха и Десните ДБ и кротко седнаха в скута на ДПС и го ядат мазен... Защо ни го причиняваш Господи! ... Българи...моля Гласувайте масово срещу Сглобените от САЩ,защото ни вкарват в световен конфликт който не е наш!

Тикво изкуфяла Тръмп през Ноеври застъва в Белия дом и тогава дупе да ти е яко ще стане весело майка ви хайдушка

Преговори,разговори,обучения близане ,смукане но ...без ТИКВАТА И ОНЯ ГЬОН СУРАТ МАЗЕН П ЕЕВСКИ...

Мечтите са безплатни.

Радев "носеше" отговорност за работата на гълъбското служебно правителство. То подписа с Боташ и згроби България с един милион загуби дневно. Как Радев ще понесе отговорността за това, тъй-като тя е изцяло негова??? А Борисов за продънените магистрали как? Кога?

Загубата з България от договора с Боташ за 13 години ще бъде 4.7 милиарда? Кога ще бесят Радев?

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

И кого ще избере според тиб? Коки, корни, славвуца? Не ме лазсмивай.

веднага се познава, че маймуната произлиза от човека

Изглежда, че еволюцията е обратима.

вярно е, само се вгледай в снимката за 3 секунди

Този исполин, е слънчасал до степен на умопомрачение.

Носителят на ЖЪЛТАТА ФАНЕЛКА, пак включи на дълги.

ами е за жълта книжка

ББ и глутницата чакащи " мазнинката". Това не е за коментар , за съжаление на Бългаския народ е.

ще се върнем в годините на разруха при управлението на Тиквата.Европа не ни иска само заради тези двамата.които се правят насила на атлантици. А всъщност са чиста проба мафиоти.

Е хубаво де, като бяха харвардските "гинии" до къде я докарахме с европата? Даже и парите които ни се полагат не успяха да уредят. А да, да не забравя, себеси уредиха, а нас уредиха с увеличение на дълга с 20 милиарда без да се построи нищо.

Ама защо около този примат винаги има само мутри?

Е ти какви искаш да има - художници, писатели?

Баце е №1 за винаги! Това не могат да преживеят платените козяци и за това толкоз вият тука! Но гласа на народа е категорияен: г-н Пеевски и Бойко ще управляват категорично идните десетилетия!

Забрави ли вече че Борисов пръв предаде България за македонското вето и се нагъзи на Посолството. Ти сега като борец срещу "козяци" ли ще ни го представяш? Няма по-големи лицемери от герберите.

Пак претенции! Най- добре беше, когато никой не искаше да преговаря с вас. Дай Боже пак да стане така!

Какво се е променило? Никой не иска да преговаря с ППто.

Като стана дума за избори, при последната изнесена информация около кметските, може ли направо да публикувате резултатите и да си спестим и парите, и онова което ни е останало от чувството за срам.

Съберем само да сме на власт

ами ние нещем толлуп тарикат и крадец демек бойко следователно ще гласувам за Възраждане

Няколко въпроса към Буци: 1- Кога Денков - Молеца стана калайджия, кога му почерня задника? Ако искаш да направиш един сламен човек политически фактор, си избрал кофти начин, бае... 2- С Кирчо и Кокорчо не щеш, значи остана само Щурмовака от Росенец, гения на конституцията, ама той пък не ще с Шиши- кофти а? Явно има стомашни проблеми от мазното кафе... И 3-то, последно, що не споменаваш Ленчето? Тя какво общо има с тия тримата с които "не щеш"? :)

Тоя престъпник става все по нагъл и все по нагъл. И как няма, като престъпничката Урсула е негова закрилница, а демократитехса му господари, които той със страхопочитание нарича Началника.

Хората щели да му кажат за какво да работели, сега се сетил за ХОРАТА. Той хората пита ли ги за Украйна и дали искат да се пращат оръжия там пита ли ги? Пита ли хората за промяната на конституцията? Пита ли хората за увеличението на майчинството, на което партията му гласува против? (После ми говорят, че искали да борят демографската криза, странно как, досвидяха им се 300 милиона лева на година). Даже заличи на 600 000 гласа на ХОРАТА, които се бяха подписали за референдума за запазването на националната ни валута. ЗА КОЕ ПИТА ХОРАТА, КОГАТО УПРАВЛЯВАТ, СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИ ТРЪГНАЛ. Винаги така прави тиквата, не знам кой ли му вярва още. ТОЙ съсипа хората, 14 години управление от 17 години от както сме в ЕС ПЪРВИ ПО БЕДНОСТ В ЕВРОПА, благодарение на ТИКВАТА - БОЙКО БОРИСОВ! П.с. Моля ви, на този не му давайте повече власт!!!

Аз жив индивид, който да гласува за тиквата не познавам!

С какво сьгрешиме че ни наказваш така. Слез и си пребери верисиите.

Няма Бог. Просто българите нямат изградена политическа култура.

ГЕРБ се разбира с ДПС. И двете партии са отрочета на Държавна Сигурност. ДПС - Ахмед Доган е бивш агент на ДС, на Делян Пеевски дядо му е офицер от Държавна Сигурност. ГЕРБ - Бойко Б. е завършил академията на Държавна Сигурност в Симеоново, неговата бивша изгора е дъщерята на ДС, баща и е висшестоящ офицер на ДС. Така че на повърхността това са две различни партии, но реалността е че представляват един същ субект и едни и същи интереси. А ДС държи двете партии отделно за да привлече колкото си може по разнороден електорат. Например турци, десни, про-европейци, бизнес ориентирани, не толкова ортодоксални бивши комунисти, не толкова леви и т.н. За сега им се получава. Но тука по скоро се обяснява защо се разбират добре. Всъщност, не просто добре, а супер добре. Делян Пеевски стана милиардер по времето на Бойко Борисов и властта на ГЕРБ от поръчките за магистралите, милиарди усвоени там. Също ББ защитава винаги Пеевски когато другите го нападнат. Няма нищо ново под слънцето тука.

Буци пак се слага на Гуци..

Безсилен плач! ГЕРБ пак ще са първи, но този път с над 15% разлика с втория!

тъп народ, слаба държава

Най добре и без теб , даже задължително !

А Мравояда и кльощавия шиши търсача на компромати?

Съвсем правилно! Такова държане ще донесе още на ГЕРБ 10% отгоре! На хората им писна от нефелниците, искат сигурност, нормалност, стига експерименти!

Така е, искат сигурност и постоянство в кражбите....

чудесна политика без тулупи е крайно време да се случи и у нас!

Лъже - една патка в посолството и ще клекне!!!

Знаех си, че мутрофанова не е просто жена.

Бойко 1 ви Българоубиец - колко деца и хора българи унищожи - с това ще те запомнят поколенията

Не мисля така.

То бива гл.уПости, ама чак пък толкова! Отиди на психиатър, време тие!

Тоя шопар ако се гътне и умре че закриваме ли държавата?

Може да я продадем.

Сбогом Бочко ....ще ни бъде тъжно

Пак ли.

Stanko

За съжаление има компромати за Борисов но въпросът е ако разкараме герб(без Борисов партията ще изчезне) ще се увеличи делът на БСП ,Възраждане итн и пп и дб.Кой харесвате от шефовете на тези партии:Нинова ли,Коцето ли,Слави ли,Киро и кокорчо ли,Ицо лодкаря или ген оз Атанасов?Кой?

Ъъъъъъ...... ба ли го.

Може и без Борисов.

Обаче все някой по-свестен трябва да е. Не се вижда обаче.