След миналoгодишните ни пет златни медала от „Месомания“ и „Светът на млякото“ и трите златни медала от „Месомания“ 2012 , тази година експертното жури оцени със златни медали и диплом и двата продукта, с които фирмата се състезаваше в изключително тежка конкуренция. При дегустация Деликатес "Маджаров" и Врат "Монтана" бяха най-добри в категорията "Качествен и оригинален пазарен продукт".
 Произведен само от свежо българско свинско месо, готварска сол и типичните естествени подправки – черен пипер и кимион, Деликатес „Маджаров“ пази майсторлъка на сурово-сушените деликатеси. Характерен за него е едроструктурният му състав от цели парченца вкусно месо и тъй като не съдържа закваска, ГМО и оцветители, Деликатес „Маджаров“, както и Врат „Монтана“ имат 100% автентичен вкус.
 Създаден в унисон с тенденцията на българския пазар за търсене на чисти продукти, направени с грижа за здравето е и варено-пушения деликатес Свински врат „Монтана“. Превъзходният му вкус е резултат от правилно подбран технологичен режим на зреене и печене, при който от 100 кг вложено сурово месо се получава 90 кг готов продукт, с леко препечена коричка и апетитна сърцевина, овкусени с прясно смлян черен пипер.

 Насладете се на златните медалисти от „Месомания“ 2014 Деликатес „Маджаров“ и Свински врат „Монтана“, които ще намерите в търговската мрежа на Билла, Карфур, Пикадили и Кауфланд.