21-годишната танцьорка в нощен клуб Габриела Медарова, която само преди месец, пияна и дрогирана, удари с джип 10 паркирани коли в кв. "Кючук Париж" в Пловдив, е задържана за 24 часа. Причината е новият инцидент, в който тя се замеси - разби носа на студентка в тоалетната на пловдивска дискотека.

Първоначално от полицията съобщиха, че Медарова не е арестувана, защото не била констатирана сериозна телесна повреда на пострадалата Катя Андреева. От държавното обвинение обаче прецениха, че има основание за образуване на досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди. Според потърпевшата нападението е извършено без никаква причина.

На 11 май през нощта Медарова я ударила с юмрук в лицето в присъствието на очевидци. Андреева паднала на земята и от носа й шурнала кръв.

За това престъпление законът предвижда наказание до 1 година или пробация. От прокуратурата заявиха, че започват разпити на всички свидетели на нападението. Ще бъде изготвена медицинска експертиза за вида на нанесената телесна повреда и механизма на причиняването й.

Досега Медарова беше на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева, след като се разплака в съда и заяви, че много съжалява за потрошените коли. Според разследващите обаче е много вероятно младата жена отново да е била дрогирана, което би обяснило агресията й срещу непозната.