Това каза за БГНЕС министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова по повод публикация във вестник "Струма", в която се казва, че Масларова е пристигнала с "Бентли" за 400 000 лв. в Кюстендил.
Министърът заяви, че е била в Кюстендил в същия ден и час, но е пристигнала там със служебния си автомобил. "Ако вестникът не публикува опровержение, аз ще заведа дело", каза Емилия Масларова. "Ще заведа дело за 400 000 лв., за които се пише в статията. Аз ще спечеля това дело, защото истината е на моя страна. И парите ще даря на хората в Кюстендил", зарече се Емили Масларова.
Емилия Масларова, пристигнала в Кюстендил, за да стане кръстница на бебе 2006 г. Божидара, пише "Струма" в броя си от 5 юли. Малката Божидара е моят 55-и кръщелник, обясни Масларова, която разказа, че тя самата е била кръстена още деветмесечна в църквата в Банско от родителите си. Масларова подари златен кръст, розови обувки “Чико” и детска библия на кръщелницата си.
След церемонията кавалкадата от луксозни коли се отправи към ресторант “Три буки” в Осоговската планина, за да отпразнуват приемането на християнската вяра от малката Божидара, разкрива вестникът и продължава: "сред скъпите возила впечатляваше луксозният автомобил на министър Масларова - бентли с две врати, цвят пепел от рози, с регистрационен номер СА 2020". Проверката на “Струма” показала, че най-евтиният модел от луксозната марка струва 240 000 лв., таванът е 420 000 лв.
Служебни коли на Масларова