Масларова: Не се возя в ”Бентли”

"Нямам представя какво е "Бентли"! Никога през живота си не съм имала възможност да си купя такава кола!".

Обратно в новината

Коментари - Масларова: Не се возя в ”Бентли” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата на Масларова не е Бентли,а Майбах, и не струва 400 000 лв.,а 900 000 лв . вярно ли е това ?

kara bentli ot parite na decata te zatova nqmat detski dobavki

привет от Франция.Това го чета малко късно но е ужасно,бягайте...... какво да кажа,,,,

Същото е положението и в Министерство на Правосъдието. Там всеки началник кара служебния си автомобил в събота и неделя ,а изп.дир. на Агенцията по Вписванията е на почивка в Сандански със служ. кола!

Чиче ,я ми припомни-май в Германия имаше един министър,който ползваше служебно самолет,за да ходи на курорт или нещо такова?Да знаеш какво му се случи?

Жалко, аз вече си мислех , че завистниците за евтините кебапчета в бюфета на парламента вече са се довършили или разбрали, че при капитализма има супер богати и супер бедни. И това се счита за нормално. А обяснението на този феномен е , че едните са много работливи, а другите много мързеливи! Оказва се обаче, че комунистическите идеи се споделят и от най-върлите антикомунисти!

Колко е държавната такса за да предявиш съдебен иск за 400 000лв? И за колко време можете да я спестите, драги ми съфорумници? Освен от банички, трябва да се откажете от още доста неща, или греша?

Че служебният автомобил е ползван за лични цели е повече от ясно.Нищо чудно на г-жата и шофьора да се изплатят и командировъчни,а подаръците да са купени с фактура.

Комунистите не признават Бог, църквата и светото кръщение

DO bg...4OVEK VARHA SI,DRUGARKATA KOMUNISTKA,SLIZA OT BENTLI PEPEL OT ROZI,VSI4KI OSTANALI-SLIZAT NA ZEMIATA 6TOT OT KOMUNIST,TOEST...PRO I NAGAL..I 4EP ZA BA4VA NE STAVA...AMA NA,KOGATO KOMUNIST UZREE...TAKA STAVA...A KOGATO PREZREE...KAKAV LI 6TE E REZULTATA...VIARVAM, NI E FANTAZIATA...6TOM STIGNA DOTUK DOBRATA TIOTKA MASLAROVA!!

Много ми е интересно защо ще пътува със служебна кола на държавна сметка, т.е. за сметка на данъкоплатците, за да кръщава бебета? Това влиза ли й в служебните задължения или си прави проста реклама? Няма значение дали е с Бентли или не, тя би трябвало да отговори на тези въпроси.

Моля не обиждайте така... и ползвайте вярната информация,а именно..Колата на Масларова не е Бентли,а Майбах, и не струва 400 000 лв.,а 900 000 лв без да са включени митните сборове, които възлизат на 400 000лв.Бедната кръщелница...

Кралицата на Острова ряпа да яде пред нашата министърка!

Здравейте! Аз съм от Кюстендил и ще ви кажа точно как ктои въпроса. Та госпожата че си има дребни парички е ясно, но Бентли-то не е неино и НЕ Е РОЗОВО, а е златисто. Та въпросните майка и баща на малката Божидара са собствениците на обувна фабрика Дарис, колко пари имат - те си знаят, модерни обувки правят, но качеството отсъства а са на цени близки до Маноло Бланик вече. Та те са приятели със собственика на Бентли-то - Димитър Новаков, който държи всички заведения - Флора Бургер, мазните и скъпи сандвичи, но щом има кой да ги купува - момчето ще си купи и розово Бентли, надали се води на негово име, съмнявам се че е платил данъци за тях. Та сигурно са повозили госпожа Масларова и оттам са тръгнали нещата, че ще спечели евентуално дело е ясно, както е ясно, че ние кюстендилци няма да видим и стотинка от парите. Останете си със здраве.

тя понеже няма възможност да си купи кола, предоставя тази възможност на народа - той да и я купи :))

TOLKOVA NAGLI UPRAVNICI DO SEGA SME NQMALI , OSTAVKA NEZABAVNO

Госпожо Масларова, Вие сте едно срамно недоразумение, което всява потрес и отвращение сред българите. На фона на недоимъка, ниските доходи, бедствията и трагедията за цял един народ, Вие излъчвате самодоволство на парвеню, граничещо с липсата на политическа и личностна култура. Дори и да не се возите в Бентли, то с нищо не променяте отношението на хората към Вас. Срамувам се, че вие сте български политик и министър!

Розово Бентли? Бах му и кича!

Ужасно е когато една държава се управлява от неадекватни, изкукали държавници.

Ne trriabva da bude zaglavieto ne se vozia v Bentli a az niamam bentli neka redaktora se zamisli Da vozi se ,no moje da ne e sobstveno????

Я! Изрусената бабичка-мераклийка,в на партията си така се е загрижила за социалния статус на населението,че просто е забравила на какво всъщност трябва да се вози-на Бентли или на гальота......

Понеже все плюете политиците искам да ви питам:от Марс ли ги спускат,отнякъде ли ги внасят или произлизат от същия този народец ,от коъто сме всички.Дребнави,зави и смея да кажа доста прости.Каращи като ненормални пи пътищата,пресичащи навсякъде,избиваши се взаимно,хвърлчщи се боклука навсякъде.Може би пак политиците са виновни.Ще кажете -няма закони,но ако имаше щяхте да ревете срещу тях.А ако можехте всички тук ще се качите не на Бентли,а и на самолет.А и ако не сте разбрали да се вярва на журналист е голяма глупост.

mazna pacha İİİ

В задълженията й като министър не влиза ролята на кръстница. Това може да върши само извън служебните си задържения, при което е недопустимо да ползва... служебен автомобил! Толкова недосегаема се чувства, че не се сеща, че може да бъде съдена за злоупотреба с държавно имущество.

Как от 1000 лв обувки на г-жата Но моля Ви не я обиждайте Тя носи обувки от по 2000, 3000 лева....

Не се возя в Бентли,а на Бугати Вайрон и отвреме на време на Dodge Viper-a ми!

a ma mazna svinio. / po prinsip se smiatam za obrazovan i kulturen chovek, no obrachtaiki se kam tazi gospoja dobria ton e prosto izlichen / ne te li e sram???kolko pari izpookradohte s maja si ot narodnia djob??? che na vsichkoto otgore si i nagla.to ne biaha toaleti, obuvki,frizuri pri kapanov, koli , hoteli i ne znam ochte kakvo.na vsichkoto otgore si i sosialen ministar.imach li predstava che ima hora v tazi taka narechena darjava deto edva se izhranvat???izgoniht mladite hora ottuka da rabotiat po chujbina, bebeta ne ostanaha da se rajdat,pensionerite edva svarzvat dvata kraia, a tazi tratla tragnala da se razhojda.vzemi se razkarai i ti i kradlivia kabinet det s v nego, ta dano naroda si otdahne.za vsichko ima vidiov den.. boje priberi si versiite

Кога е сънувала Масларова изобщо, че се возила в автомобил, било то и Трабант. Но понеже всички там, горе забравят произхода си, не се изненадвам, че и тя умело ги следва. Реших, че е казала, че Никога през живота си не е чувала за такава кола, а тя казва, че никога не е имала възможност да си я закупи...Колко е нагла. Не само, че има взможност да си я купи, не само, че има възможност да си пълни собствената си хазна на наш гръб, но продължава да ни изстисква, докато не реализира най-пъклените си планове - да унищожи цял един народ. Ако живееше с 300 лв. на месец, нямаше да се вози и в конска каруца/да ме извинява коня/, но тъй като сме робски и страхлив народ, защо да не й дадем възможност да си купи и самолет, даже нека да я помолим да го направи за благото на народа, за да ни гледа по-от високо.

сган........!МРЪСНА СГАН.ТОВА СА УПРА- ВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС!НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТЕМ ПОДОБНИ ТЕХНИ ПОДЧИНЕНИ ТОДОР ВЕЛЕВ - ПИЯНИЦА ОТЧЕЛОПЕЧЕНЕ.АБСО- АЛКОХОЛИК СЪУЧЕНИК НА ПРЕЗИ- ДЕНТА И НЕГОВ ПРЪВ СЪВЕТНИК.

Дами и господа, докога ще ги търпим тези мафиоти. Всички ние с всеки изминал ден обедняваме - виждате какво става с цени, растат като изтребители. А в същото време нашите велики министри се чудят на какво да се наденат. Работим, но с тези мизерни доходи не можем да си позволим нищо, освен да си платим текущите разходи и каквото остане гледаме да е за храна. А тия кретени побесняха. Масларова няма срам. Живота и мина в министерските кресла. Непрекъснато ни лъже, че безработицата е намаляла, да, ама НЕ! Инфлацията расте, работим за жълти стотинки. Нашите родители, цял живот работили, взимат пенсия с която не могат да си купят и лекарствата. А тая тлъста свиня не че ще има Бентлито, а и самолет ще си купи. И ако не е така, защо в почивен ден тя ползва служебен автомобил? Още ли трябва да ги търпим? Загубен народ сме.

Не мога да уважавам некадърен, посткомунистически, популистки министър, но не мога да се съглася с много от простотиите във форума. В некоректния материал на в-кСтрума относно Бентли-то изрично пише ...за да стане кръстница на бебе 2006 г. Божидара, пише Струма в броя си от 5 юли... Следователно и най-големите тъпчовци биха проумели, че министърката си върши държавната работа - нръщава не бебето на комшиите си или на роднини, а ...бебе 2006 г. Божидара... Друг е въпроса какви марки са автомобилите на министрите и колко струват. Не съм фен на другарката Масларова - но ние сме си виновни, че като стадо блеем, когато непрофесионални журналисти ни помахат с жълта тревичка... И ако наистина тя успее да осъди в-кСтрума, трябва да направи същото и с всички медии, които тиражираха новината с маниакално усърдие без да я ПРОВЕРЯТ!

ТЕЗИ РОДИТЕЛИ, АКО ИМАХА ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО, НЕ БИХА И ДАЛИ ДА СТАНЕ КРЪСТНИЦА НА ДЕТЕТО ИМ ТАЗИ ГОСПОЖА.

Масларката е кравясала и само бик може да я разбере.

Po-dobre e ministrite da imat Bentley, ot kolkoto smotani koli za po 2-7000 lv! Tova e chast ot prevrastaneto na BG v normalna darzhava.

Госпожата сигурно не ходи и на фризура със служебния си автомобил,пък не бил той цвят пепел от рози...А не плащаме ли ние горивото и не сме ли платили ние служебните коли на всички в Парламента ??Какво се е заоправдавала ?? Или е вярната поговорката: Гузен негонен бяга....

Сигурно пък не знае какво е... Нямам представя какво е Бентли! Никога през живота си не съм имала възможност да си купя такава кола!. Как така не знае какво е, обаче твърди че няма пари за такава кола... значи знае че струва много пари :) А и човек който носи обувки Прада за 15к евро с леопардов десан определено може да изкара 200к евро за такава кола ;)

po-dobre s lichno bentli,otkolkoto s darjaven slujeben avtomobil,chieto gorivo i poddrajka plastame pak nie

Хехехе! Отмъкнаха милиони, но пак се возят на служебните коли, че бензина е цифра!

Dobre de tolkoz katastrofi stavat v taia darziava!!! Ma iavno Bentliata nikoi ne gi buta!!!

Ще стане много интересно ако в-к струма има снимка как уважаемата другарка от зрелият социализъм слиза от Бентли-то!Хора опомнете се др.Масларова е един от най-богатите хора в България,длъжността и е като праван на всичките и далавери.Не може да искаш от човек който държи подчинените си на мин.осигурителен доход и им дава пари под масата сива икономика да иска да се пребори с нея все едно да си бръкне в собственият си джоб.

ДЪРТА ГЛУПАЧКА И ЛАПАЧКА.

цялата статия : ПОКРОВИТЕЛКАТА НА БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДЕМОНСТРИРА ПОД ХИСАРЛЪКА СУПЕРЛУКС ЗА СМЕТКА НА НАРОДА С Бентли СА 2020 пепел от рози за 400 000 лв. принцесата- министър на кабинета Станишев Е. Масларова кръсти бебе 2006 Минувачите край храма Свето Успение Богородично възмутено коментират: Как не я е срам, ние не можем да свържем двата края, а тя пилее парите от народната хазна за личния си блясък, всеки от 40 000-те жители на Кюстендил, включително пеленачетата и старците, са платили по 10 лв. за кефа й За служебното за 400 000 лв. бентли, с което пристигна в Кюстендил министър Масларова, всеки от 40-те хиляди жители на града, включително пеленачетата и старците, е платил от джоба си по 10 лв. Със суперлуксозно Бентли в специално избран цвят - пепел от рози, покровителката на бедните в България - социалният министър Емилия Масларова, пристигна вчера в Кюстендил, за да стане кръстница на бебе 2006 г. Божидара. Срам няма принцесата на кабинета Станишев Масларова, тхората едва свързват двата края, а тя демонстрира суперлукс, който се плаща от народната хазна, коментираха хората, станали свидетели на пристигането й пред храма Свето Успение Богородично. Специално за ритуала пристигна Русенският митрополит Неофит. Заедно с архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия Венци Шияков и отец Данаил той изпълни едночасовата служба. Малката Божидара е моят 55-и кръщелник, обясни Масларова, която разказа, че тя самата е била кръстена още деветмесечна в църквата в Банско от родителите си. Масларова подари златен кръст, розови обувки Чико и детска библия на кръщелницата си. Проблем при кръщенето се оказа събличането на малката госпожица, която категорично отказа да си свали рокличката, за да влезе гола в купела, и през цялото време пищеше и се дърпаше. След церемонията кавалкадата от луксозни коли се отправи към ресторант Три буки в Осоговската планина, за да отпразнуват приемането на християнската вяра от малката Божидара. Сред скъпите возила впечатляваше луксозният автомобил на министър Масларова - бентли с две врати, цвят пепел от рози, с регистрационен номер СА 2020. Проверката на Струма показа, че най-евтиният модел от луксозната марка струва 240 000 лв., таванвът е 420 000 лв. Според специалисти, за да се кефи в спортния автомобил, Масларова е измъкнала от бюджета близо 400 000 лв.

Да и купят и розов памперс за всеки случай!!! Защо се търпи тая мазница още!!!

НЕ ДЪРЖАВАТА, А НИЕ - АЗ, ТИ И ДРУГИТЕ ОВЦЕ Я ИЗДЪРЖАМЕ И НЕ САМО НЕЯ, А ВСИЧКИ НЕКЪДЪРНИЦИ.....

Бентлито, което е показано на снимката във вестник Струма не е на Масларова, а на един кюстендилец. Сигурно репортера се е объркал, но това, че политиците са ни гола вода, да не бъда гръб, и са подкупни и крадът е така.

Имам един разказ - Лоената топка - отде да знам, че Масларова прилича на нея, дано не ме съди, че отдавна съм умрел и не ми се излиза в тоя шибан свят.

za zatvora e maslarova -ako krade i i sina ima Q7 na audi...loi bezpodobna ...

Ако допуснем, че Масларова казва истината, следва резонния въпрос - Защо ходи със служебния си автомобил на кръщене?

Тая мазница какъв го държи на частните си посещения със уж служебен автомобил ? Тия сигурно и до тоалетната ходят със служебни коли !

Масларова е един възкръснал кошмар от времето на малоумния Виденов!