Борисов: Партиите трябва да са по-смирени!

Говорих с Радан Кънев, с него имаме приятелски, човешки, колегиални отношения. Във фейсбук той е написал верни работи по интелигентен начин. прочети още »
-
20:57

НАТО ще обучава военни в Ирак срещу ИД

Съюзниците от НАТО съгласуваха пакет от мерки, за укрепване на сигурността в Ирак и на местните отбранителни сили. прочети още »
-
19:15

Нов участък от АМ Струма улеснява пътя до Гърция

Движението по ЛОТ 4 от Автомагистрала Струма между Сандански и Кулата беше пуснато. Новата отсечка се пуска предсрочно, за да се олекоти трафика за... прочети още »
-
18:53

Гонят незаконно къмпингуващите край морето

Екоинспекциите във Варна и Бургас са извършили 40 проверки по Черноморието от началото на летния сезон прочети още »
-
18:38

Адвокат твърди, че Путин наредил убийството на Литвиненко

Бившият служител на КГБ Александър Литвиненко е бил убит по указание на руския президент Владимир Путин, твърди адвокатът на вдовицата. прочети още »
-
18:08

Депутатите възложиха на кабинета демографска стратегия

Депутатите единодушно гласуваха решение, с което възложиха на МС до 30 ноември да разработи и внесе в парламента мерки за преодоляване на демографската... прочети още »
-
17:27

Понижение на тока за бита, повишение за бизнеса

Цената на тока за битовите потребители намалява средно с 0,11%, а добавката „задължение към обществото“ за бизнеса се повишава от 18.70 на 38 лв. за... прочети още »
-
17:20

Данъчен шок за Гърция от ”квартета”

Преговарящите от Европейския съюз и Международния валутен фонд започнаха днес интензивен кръг преговори с гръцките власти. прочети още »
-
16:43

Ципрас защити Варуфакис и призна за ”извънреден план” на МФ

Гръцкият премиер Алексис Ципрас защити днес честността на бившия министър на финансите Янис Варуфакис, обвиняван, че е искал излизане на Гърция от... прочети още »
-
16:39

Британка бе убита в ямболското село Маломир

Британка, заселила се в ямболското село Маломир, е открита мъртва. По неофициална информация част от тялото й била обгорена. От МВР още не дават... прочети още »
-
16:15

Бъчварова: Кънев се опитва да се героизира пред избирателите

Написаното от Радан Кънев за предоговаряне на коалицията и възможни предсрочни избори е опит да се героизира позицията на РБ в очите на техните... прочети още »
-
15:26

Реформаторите искат спешно свикване на Съвета за развитие

Реформаторският блок настоява за свикване на Съвета за развитие, защото реформите се бавят. прочети още »
-
15:15

Малайзия: Отломката е от нашия ”Боинг”

Серийният номер на отломката, намерена край френския остров Реюньон, потвърждава, че тя е от малайзийския пътнически самолет, който изчезна през март... прочети още »
-
15:01

Броят на телефонните измами расте

За първите 6 месеца на тази година са били извършени 496 измами, което е със 114 повече в сравнение със същия период на миналата година, съобщиха от МВР. прочети още »
-
14:40

Слънчево, но ветровито ще е през следващите дни

След понижението на температурите днес, през следващите дни отново ще бъде предимно слънчево, в низините - горещо, макар с по-близки до нормалните... прочети още »
-
14:39

Нова масирана атака на турската армия срещу ПКК

Турската армия нанесе нови масирани въздушни удари срещу позиции на забранената заради тероризъм Кюрдска работническа партия ПКК в Северен Ирак. прочети още »
-
14:04

Москва: Продължаваме по ”Турски поток”, чакаме Анкара

Газпром и турската Боташ са се договорили за 10,25 на сто отстъпка за газа. Работата по "Турски поток" продължава, обяви руският енергиен министър. прочети още »
-
13:48
20:57   Борисов: Партиите трябва да са по-смирени! 19:15   НАТО ще обучава военни в Ирак срещу ИД 18:53   Нов участък от АМ Струма улеснява пътя до Гърция 18:38   Гонят незаконно къмпингуващите край морето 18:08   Адвокат твърди, че Путин наредил убийството на Литвиненко 17:27   Депутатите възложиха на кабинета демографска стратегия 17:20   Понижение на тока за бита, повишение за бизнеса 16:43   Данъчен шок за Гърция от ”квартета” 16:39   Ципрас защити Варуфакис и призна за ”извънреден план” на МФ 16:15   Британка бе убита в ямболското село Маломир 15:26   Бъчварова: Кънев се опитва да се героизира пред избирателите 15:15   Реформаторите искат спешно свикване на Съвета за развитие 15:01   Малайзия: Отломката е от нашия ”Боинг” 14:40   Броят на телефонните измами расте 14:39   Слънчево, но ветровито ще е през следващите дни 14:04   Нова масирана атака на турската армия срещу ПКК 13:48   Москва: Продължаваме по ”Турски поток”, чакаме Анкара