Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие”

Специализираното звено за борба с корупцията между Софийска градска прокуратура и ДАНС задържа 6 души от "Автомобилна администрация"-Плевен и техен... прочети още »
-
16:45

Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията

"Дупката" в КТБ не е никак малка, тя е над очакванията, заяви пред журналисти вицепремиерът Екатерина Захариева. прочети още »
-
16:12

В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници

Издръжливи на стрес, водещи природосъобразен живот и с т.нар. зелени умения ще са едни от търсените работници до 2025 г. в ЕС. прочети още »
-
15:52

ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ, но няма да заема постове

Патриотичният фронт може да подкрепи ГЕРБ като подпише програма за управление, но не и на цената на персонално участие в следващото правителство. прочети още »
-
15:34

България, ЕС, НАТО осъдиха атаките срещу военни в Канада

България осъжда остро атаките, извършени срещу канадски военнослужещи в Квебек и в Отава, и стрелбата в канадския парламент на 22 октомври. прочети още »
-
15:18

Втори съд реши: Енимехмедов не е опитал да убие Доган

Софийският апелативен съд потвърди решението на Софийския градски съд, с което Октай Енимехмедов беше оправдан по обвинението за опит за убийство на... прочети още »
-
15:14

6-има пострадали в катастрофа до Благоевград, сред тях дете

Шестима души пострадаха при катастрофа край Благоевград, сред тях и е 6-годишно дете. Няма опасност за живота им. Мъж загина при катастрофа край... прочети още »
-
14:54

Агенти на ДЕА се срещнаха със 100 деца от столични училища

Сто ученици от столични училища са участвали в тазгодишното издание на инициатива под мотото "Proud to be drug free!", съобщиха от Агенция "Митници". прочети още »
-
13:10

Конституционният съд ще гледа 5 жалби за касиране на вота

Върховният административен съд (ВАС) реши да изпрати на Конституционния съд (КС) пет жалби на различни политически формации срещу резултатите от изборите. прочети още »
-
13:01

Само 2% от българите се ваксинират срещу грип

Само 2 на сто от българите се ваксинират срещу грип, а в Холандия процентът на ваксинираното население достига 70-80%. Не се очакват изненади от... прочети още »
-
12:48

Нова глоба в София - от 100 до 250 лв. за неподдържан гроб

Глоба от 100 до 250 лв. ще бъде налагана на правоимащи (роднините на погребаното лице), които не поддържат гробните си места. прочети още »
-
12:40

Студът завладява страната (обновена)

В по-голямата част от страната вали дъжд и има силен вятър, а в 7 области е обявен оранжев код за опасно време. Свлачище затрупа кола в Смолянско. прочети още »
-
12:08

Кметът на Кюстендил: Ще блокираме централата на ДПС

Кметът на Кюстендил се закани, че в понеделник ще бъде блокирана централата на ДПС и няма да бъде допуснато Александър Методиев да положи клетва като... прочети още »
-
11:35

АБВ отказват участие в дясноцентристка коалиция

ГЕРБ държи на дясноцентристка коалиция, а АБВ не иска да влиза в такава, нужна била широка, с участието на БСП. Това е резултатът от втория кръг... прочети още »
-
11:06

Шофьорът на снегорина бил с 0,6 промила алкохол в кръвта

Шофьорът на снегорина от "Внуково" е имал 0,6 промила алкохол в кръвта. Шефовете на летището дадоха оставки заради катастрофата със самолета с шефа на... прочети още »
-
10:21

Радан Кънев отрече, че има условие да е правосъден министър

Лидерът на ДСБ Радан Кънев категорично отрече информациите в някои медии, че Реформаторският блок има условие към ГЕРБ той да е правосъден министър. прочети още »
-
09:59

Банкери и експерти шокирани от одита на КТБ

Банкери и експерти обявиха, че са шокирани от доклада на одиторите в КТБ. Те прогнозираха, че банката ще бъде обявена в несъстоятелност. прочети още »
-
09:45
16:45   Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие” 16:12   Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията 15:52   В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници 15:34   ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ, но няма да заема постове 15:18   България, ЕС, НАТО осъдиха атаките срещу военни в Канада 15:14   Втори съд реши: Енимехмедов не е опитал да убие Доган 14:54   6-има пострадали в катастрофа до Благоевград, сред тях дете 13:10   Агенти на ДЕА се срещнаха със 100 деца от столични училища 13:01   Конституционният съд ще гледа 5 жалби за касиране на вота 12:48   Само 2% от българите се ваксинират срещу грип 12:40   Нова глоба в София - от 100 до 250 лв. за неподдържан гроб 12:08   Студът завладява страната (обновена) 11:35   Кметът на Кюстендил: Ще блокираме централата на ДПС 11:06   АБВ отказват участие в дясноцентристка коалиция 10:21   Шофьорът на снегорина бил с 0,6 промила алкохол в кръвта 09:59   Радан Кънев отрече, че има условие да е правосъден министър 09:45   Банкери и експерти шокирани от одита на КТБ