ВАС разреши строителството на Карадере

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) отхвърли жалбата на част от протестиращите от "Да спасим Карадере". прочети още »
-
19:31

Путин: ЕС няма да се откаже да купува от Русия природен газ

Руският президент заяви пред форума "Валдай", че е малко вероятно Европа да престане да купува руски природен газ, защото руските доставки нямат... прочети още »
-
18:44

Предупреждение за силен вятър, обилни дъждове и сняг

Оранжев код за силен вятър, обилни дъждове и сняг е обявен за 17 области в страната за 25 октомври, сочи справка на сайта на НИМХ. прочети още »
-
18:17

България иска от ЕС 78 млн. евро помощ за наводненията

България подаде заявление за финансова помощ от Фонд “Солидарност“ на ЕС за възстановяване на щетите от наводненията в областите Враца и Видин,... прочети още »
-
17:05

ЕК иска да дадем още €7 млн., Лондон отказа да плати 2 млрд.

До 1 декември България трябва да внесе допълнителни 7 млн. евро за бюджета на ЕС за тази година, определи ЕК. Великобритания отказа да даде обаче 2,1... прочети още »
-
16:27

Путин: Тероризмът е резултат от политиката на САЩ

Владимир Путин заяви пред дискусионния форум "Валдай", че като водят битка срещу тероризма в Близкия изток, САЩ се борят с резултатите от своята политика. прочети още »
-
15:57

Трима инвеститори са поискали държавна помощ за КТБ

БНБ проведе среща с фонда ЕПИК, Фонда на генералния държавен резерв на Султаната на Оман и Gemcorp по повод възможностите за спасяване на КТБ. прочети още »
-
15:54

Над 200 души са задържани на територията на София

Над 200 незаконно пребиваващи чужденци са задържани при днешната специализирана операция на МВР и прокуратурата. Над 15 000 са спрени на границата за 9... прочети още »
-
15:40

”Билд”: Шефове на германски фирми на тайна среща в Москва

Шефове на водещи германски компании продължават да поддържат тесни връзки с Москва, където са били на тайна среща, съобщава "Билд". прочети още »
-
15:39

Албанският премиер: Несправедливо решение на УЕФА

Албанският премиер Еди Рама оцени решението на УЕФА за прекратения мач със Сърбия като несправедливо, предаде сръбското издание Vesti online, цитирано... прочети още »
-
15:38

Мъж и жена загинаха при катастрофа (снимки)

40-годишен мъж и 32-годишна жена загинаха при удар между два автомобила във Варна, съобщиха от полицията в града. По неофициална информация мъжът е... прочети още »
-
14:25

ЕС ще увеличи на $1 млрд. парите за борба с Ебола

ЕС ще увеличи финансовата си помощ за борбата с Ебола на 1 милиард долара, обяви в Twitter председателят на Съвета на ЕС Херман ван Ромпой. прочети още »
-
13:49

Дете от социален дом падна от 8 м, борят се за живота му

Лекарите в Монтана се борят за живота на 10-годишно момиче, паднало от втория етаж на Дома за деца с умствена изостаналост в Берковица. Детето е в кома. прочети още »
-
12:08

Доналд Туск отрече за предлагана подялба на Украйна

Бившият министър-председател на Полша Доналд Туск отрече руският президент Владимир Путин да е предлагал Русия и Полша да си поделят Украйна. прочети още »
-
11:59

Следователи разпитаха съпругата на Цветан Василев

Съпругата на банкера Цветан Василев - Антоанета, си тръгна след повече от 2 часа разпит в Столичната следствена служба, без да й бъдат повдигнати... прочети още »
-
11:50

Срути се част от пътя за Банско (снимки)

Свлачище от скална маса и кал откъсна едната лента от пътя Симитли-Банско. Проблемната подпорна стена, намираща се в с. Градево, е поддала. Поставен е... прочети още »
-
11:48

Протест пред Съдебната палата в защита на Куршум джамия

Протестиращи се събраха пред Съдебната палата в София, където се гледа делото за карловската Куршум джамия. Те се обявиха и срещу влизането на Бат Сали... прочети още »
-
11:21
19:31   ВАС разреши строителството на Карадере 18:44   Путин: ЕС няма да се откаже да купува от Русия природен газ 18:17   Предупреждение за силен вятър, обилни дъждове и сняг 17:05   България иска от ЕС 78 млн. евро помощ за наводненията 16:27   ЕК иска да дадем още €7 млн., Лондон отказа да плати 2 млрд. 15:57   Путин: Тероризмът е резултат от политиката на САЩ 15:54   Трима инвеститори са поискали държавна помощ за КТБ 15:40   Над 200 души са задържани на територията на София 15:39   ”Билд”: Шефове на германски фирми на тайна среща в Москва 15:38   Албанският премиер: Несправедливо решение на УЕФА 14:25   Мъж и жена загинаха при катастрофа (снимки) 13:49   ЕС ще увеличи на $1 млрд. парите за борба с Ебола 12:08   Дете от социален дом падна от 8 м, борят се за живота му 11:59   Доналд Туск отрече за предлагана подялба на Украйна 11:50   Следователи разпитаха съпругата на Цветан Василев 11:48   Срути се част от пътя за Банско (снимки) 11:21   Протест пред Съдебната палата в защита на Куршум джамия