Жребий определи номера на бюлетините на партиите за изборите

ЦИК изтегли номерата на бюлетини за изборите. БСП ще е с №22, ГЕРБ с 9, ДПС с №18, Атака ще е с 11, ББЦ ще е с 13, РБ-със 7, АБВ е с бюлетина 14. прочети още »
-
18:16

Саакашвили задържан в Егейско море и пуснат след 4 часа

Гръцки граничари в Егейско море са задържали вчера за 4 часа яхта под британски флаг, на която се е намирал бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили. прочети още »
-
16:46

Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево

Преди няколко дни скандалният Петко Арнаудов е подал оставка и е освободил поста директор на държавното горско стопанство в Царево. прочети още »
-
16:22

ФБР търси хакер, пуснал голи снимки на знаменитости

Агенти на ФБР се включват в разследването на обстоятелствата по изтичането на лични снимки на холивудски знаменитости и публикуването им в интернет. прочети още »
-
15:51

Прекратиха скъпата поръчка за ремонт на Зимния дворец

Обществената поръчка за модернизация, ремонт и реконструкция на Зимния дворец на спорта в София е прекратена, съобщиха от Министерството на спорта. прочети още »
-
15:10

Валя от Бургас се е удавила, но не е ясно как

Съдебно-медицинска експертиза доказа, че 25-годишната Валентина Иванова от Бургас, която изчезна през април, а месец по-късно бе открита мъртва, се е... прочети още »
-
14:48

Сестрата на Ковачки води една от листите на Бареков

Коалицията "България без цензура" обяви изборните си листи. Николай Бареков заяви, че ако не получи мандат за съставяне на кабинет, няма да участва във... прочети още »
-
14:16

Кметът на Куклен е под домашен арест

Пловдивският апелативен съд пусна “под домашен арест“ задържания за корупция и. д. кмет на Куклен Костадин Павлов. Срещу него има 4 обвинения. прочети още »
-
13:59

Иво Прокопиев осъди вестник ”Телеграф”

Иво Прокопиев осъди управляваното от Ирена Кръстева дружество "Телеграф" ЕООД, издател на в. "Телеграф", за неверни твърдения, обиди и причиняване на... прочети още »
-
13:44

26 г. затвор за мъж, пребил до смърт едногодишно дете

Окръжният съд в Стара Загора осъди на 26 г. затвор 24-годишния Атанас Асенов, който през януари преби до смърт едногодишната си доведена дъщеря в... прочети още »
-
13:09

Оградите пред НС били незаконни дарения от фирми за МВР

Вътрешният министър обяви, че огражденията около НС са били в нарушение на заповедта за забрана на даренията в МВР. Протестиращи обаче не са разработвани. прочети още »
-
12:41

НФСБ искат ромски селища-атракция, няма да има разследване

БХК е сезирал прокуратурата за насаждане на насилие и омраза към малцинствата, заложено в предизборните програми на НФСБ и ВМРО-БНД. Тя е отказала... прочети още »
-
12:13

ЦИК спря наблюдатели на Бареков за вота заради зависимост

ЦИК отказа да регистрира неправителствени организации на лидера на "България без цензура" Николай Бареков като наблюдатели на предсрочните... прочети още »
-
11:53

EVN поиска 18% по-скъп ток от октомври

Електроразпределителното дружеството ЕVN е поискало от ДКЕВР повишение на цената на тока за своите клиенти от 1 октомври 2014 година със 17.9%. прочети още »
-
11:24

Прокуратурата откри престъпление в убийството на ягуара

Проверката на ловешките прокурори за избягалия и по-късно убит ягуар Алонсо е показала, че са налице данни за престъпление. прочети още »
-
10:58

НАП: 850 души са укрили 20 млн. лв. данъци

850 физически лица, които са били ревизирани в периода от януари до юни тази година, са укрили 20 млн. лева данък върху доходите, съобщават от НАП. прочети още »
-
10:48

Путин казал на Барозу, че може да превземе Киев за 2 седмици

Владимир Путин заявил на Жозе Барозу, че ако пожелае, може да превземе Киев до две седмици, пише в."Република". Извадено е от контекста, коментира Кремъл. прочети още »
-
10:31
18:16   Жребий определи номера на бюлетините на партиите за изборите 16:46   Саакашвили задържан в Егейско море и пуснат след 4 часа 16:22   Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево 15:51   ФБР търси хакер, пуснал голи снимки на знаменитости 15:10   Прекратиха скъпата поръчка за ремонт на Зимния дворец 14:48   Валя от Бургас се е удавила, но не е ясно как 14:16   Сестрата на Ковачки води една от листите на Бареков 13:59   Кметът на Куклен е под домашен арест 13:44   Иво Прокопиев осъди вестник ”Телеграф” 13:09   26 г. затвор за мъж, пребил до смърт едногодишно дете 12:41   Оградите пред НС били незаконни дарения от фирми за МВР 12:13   НФСБ искат ромски селища-атракция, няма да има разследване 11:53   ЦИК спря наблюдатели на Бареков за вота заради зависимост 11:24   EVN поиска 18% по-скъп ток от октомври 10:58   Прокуратурата откри престъпление в убийството на ягуара 10:48   НАП: 850 души са укрили 20 млн. лв. данъци 10:31   Путин казал на Барозу, че може да превземе Киев за 2 седмици