Увещавали Симеон да се кандидатира за президент

На все по-осезаем натиск да се кандидатира за президент е подложен Сакскобургготски, той започнал да се замисля и бил склонен май, разкрили негови... прочети още »
-
22:01

В Гърмен поискаха Бъчварова да се върне там след седмица

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов се срещнаха с жителите на Гърмен. прочети още »
-
21:17

Жълт код за гръмотевични бури и обилни валежи

Жълт код за гръмотевични бури и обилни валежи е обявен за 13 области за 26 май. В Мездра остава бедственото положение и има готовност за евакуация на... прочети още »
-
19:10

Не са открили бомба в самолета на Ер Франс

Самолет на авиокомпания Ер Франс от Париж за Ню Йорк беше ескортиран от два американски изтребителя след заплаха за сигурността му. прочети още »
-
18:57

ДНСК поиска обяснения за незаконните строежи в Гърмен

След искането на гражданите на община Гърмен да бъдат изселени пребиваващите в незаконни жилища, ДНСК изяснява защо са спрени заповедите за тяхното... прочети още »
-
18:24

”Яворов”, който познал темата на матурата, бил студент

Разследването как потребител с псевдоним Пейо Яворов обяви във Фейсбук, че именно стихотворение на поета ще се падне на матурата, вече има резултат. прочети още »
-
17:14

Топлинна вълна отне живота на повече от 430 души в Индия

Повече от 430 души са станали жертва на горещините в Южна Индия, където температурите достигнаха 48 градуса по Целзий. прочети още »
-
16:20

Сирийче от лагера в Харманли почина в Хасковската болница

Сирийско момиченце от бежанския лагер в Харманли е починало в Хасковската болница. прочети още »
-
15:31

Гърция обещава да плати дългове, но иска по-скоро пари

Гърция има ангажимент да плати всички свои задължения, но се нуждае от споразумение със своите кредитори възможно най-бързо с оглед паричната криза в... прочети още »
-
15:20

”Галъп”: 62% от българите смятат, че вървим към по-лошо

30 процента от българите имат доверие в правителството, а 57 процента - недоверие. Според 23% страната върви към по-добро, а според 62 на сто – към... прочети още »
-
15:02

Новият полски президент се отказва от партийно членство

Новоизбраният полски президент Анджей Дуда ще се откаже от членство в дясната партия "Право и справедливост", тъй като обещава да бъде "президент на... прочети още »
-
14:36

Радикална промяна в Испания след местните избори

Народната партия и Социалистическата партия, които управляват Испания от 30 години, получиха строго наказание по време на местните избори. прочети още »
-
14:23

Цехът на ВМЗ в ”Иганово” може да заработи отново до 10 дни

В най-кратки срокове се очаква да бъде възстановена работата на площадка Иганово от ВМЗ-Сопот. Може да е седмица, може 10 дни. прочети още »
-
14:11

Румяна Бъчварова в Гърмен: Тук съм, за да ви чуя!

Ново съвещание с участие на главния секретар на МВР се провежда в Община Гърмен след масовия бой между българи и роми. В Гърмен пристигна и вътрешният... прочети още »
-
13:59

Икономистите от БАН приемат плосък данък, но да е по-висок

България има нужда от неотложна данъчна реформа, смятат икономистите на БАН. Според тях растежът през следващите години ще остане нисък - между 1 и 2%. прочети още »
-
13:58

Мащабно военно учение на 9 държави в Северна Европа

Мащабно военновъздушно учение с участието на 100 изтребителя от САЩ и 8 страни от ЕС започна в Северна Швеция. България участва в учения със САЩ в... прочети още »
-
13:50

София, Атина и Анкара заедно срещу нелегалната имиграция

България, Гърция и Турция подписаха тристранно споразумение за създаването на съвместен контактен център за полицейско и митническо сътрудничество. прочети още »
-
13:40
22:01   Увещавали Симеон да се кандидатира за президент 21:17   В Гърмен поискаха Бъчварова да се върне там след седмица 19:10   Жълт код за гръмотевични бури и обилни валежи 18:57   Не са открили бомба в самолета на Ер Франс 18:24   ДНСК поиска обяснения за незаконните строежи в Гърмен 17:14   ”Яворов”, който познал темата на матурата, бил студент 16:20   Топлинна вълна отне живота на повече от 430 души в Индия 15:31   Сирийче от лагера в Харманли почина в Хасковската болница 15:20   Гърция обещава да плати дългове, но иска по-скоро пари 15:02   ”Галъп”: 62% от българите смятат, че вървим към по-лошо 14:36   Новият полски президент се отказва от партийно членство 14:23   Радикална промяна в Испания след местните избори 14:11   Цехът на ВМЗ в ”Иганово” може да заработи отново до 10 дни 13:59   Румяна Бъчварова в Гърмен: Тук съм, за да ви чуя! 13:58   Икономистите от БАН приемат плосък данък, но да е по-висок 13:50   Мащабно военно учение на 9 държави в Северна Европа 13:40   София, Атина и Анкара заедно срещу нелегалната имиграция