Половината българи разчитат на помощта на родителите си

53% от българите разчитат на финансовата помощ на родителите си. Другa една пета получават пари от баба и дядо, а всеки 8 българин живее с родителите си. прочети още »
-
13:52

Как ”белокосият дядка” срази Хилари Клинтън

Бърни Сандърс - апостол на "политическа революция" в САЩ, срази вчера бившия държавен секретар Хилари Клинтън в щата Ню Хемпшър. прочети още »
-
13:45

Френският външен министър Лоран Фабиюс напуска поста

Министърът на външните работи на Франция Лоран Фабиюс обяви, че напуска поста. Франсоа Оланд е решил да го предложи за председател на Конституционния... прочети още »
-
13:26

Бисеров няма да бъде съден за пране на пари

Софийски градски съд (СГС) съобщи, че съдия Атанас Атанасов е прекратил делото срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков за пране на пари. прочети още »
-
13:07

Руски опозиционен лидер беше нападнат в ресторант

Руският опозиционен лидер Михаил Касянов бе нападнат в ресторант в Москва снощи. Кремъл осъди атаката. прочети още »
-
12:48

Партиите одобриха номинацията на Бокова

Основните парламентарни сили одобриха обявената късно във вторник номинация на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН. прочети още »
-
12:15

Лекари искат наказателна отговорност за бременност под 16 г.

Русенски лекари предложиха бременността на момичета под 16-годишна възраст да бъде инкриминирана и да не се допускат раждания в невръстна възраст. прочети още »
-
12:15

Депутатите наложиха строг контрол върху цигарите

Депутатите забраниха рекламата на електронните цигари. Ще се определят максималните равнища на катран, никотин и въглероден оксид в цигарите. прочети още »
-
11:41

Отказаха да венчаят арменка и българин в Пловдив

Официално писмо до патриарх Неофит ще пишат от арменската общност, след като в Пловдив свещеници отказаха да венчаят българин и арменка в православна... прочети още »
-
11:40

От Турция: ДОСТ на Местан означава и извънбрачно съжителство

Учредяването в България на нова партия на българските турци от отстранения от лидерския пост в ДПС Лютви Местан е водеща тема в турските медии. прочети още »
-
11:29

ДАНС ще проучва данни за авиопасажерите

ДАНС ще получава и обработва данни за пасажерите в самолетите. Това записа окончателно парламентът с промени в Закона за ДАНС, приети на второ четене. прочети още »
-
11:06

Ал. Петров за атентата: Това не е филм, а брутална реалност

Алексей Петров заяви, че не познава нито задържания организатор на неуспешния атентат срещу него, нито заподозрените за физически извършители. прочети още »
-
10:14

Човешка грешка причинила жп катастрофата в Германия

Тялото на последния човек, който бе в неизвестност след железопътната катастрофа в Южна Германия, бе намерено през изминалата нощ. Така жертвите... прочети още »
-
09:36

Депутат: КТБ се оказа банката на съдебната власт

Това, което повече от година се насаждаше - че тази банка е на властта, донякъде е вярно, но като че ли най-вече на съдебната власт. прочети още »
-
09:25

Шофьорка блъсна двама пешеходци в София

Двама пешеходци - майка и син, са били блъснати от лек автомобил тази сутрин в столичния жк "Надежда", съобщиха от пресцентъра на МВР. прочети още »
-
09:24

Граничните пунктове с Гърция отворени по 5 часа на ден

Няма опашки от тирове на ГКПП-Кулата на българска територия. Договорено е ежедневно преминаване в определени часове. прочети още »
-
08:59

Зам.-министърът на отбраната готов да подаде оставка

Заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов е на път да подаде оставка. прочети още »
-
08:33
13:52   Половината българи разчитат на помощта на родителите си 13:45   Как ”белокосият дядка” срази Хилари Клинтън 13:26   Френският външен министър Лоран Фабиюс напуска поста 13:07   Бисеров няма да бъде съден за пране на пари 12:48   Руски опозиционен лидер беше нападнат в ресторант 12:15   Партиите одобриха номинацията на Бокова 12:15   Лекари искат наказателна отговорност за бременност под 16 г. 11:41   Депутатите наложиха строг контрол върху цигарите 11:40   Отказаха да венчаят арменка и българин в Пловдив 11:29   От Турция: ДОСТ на Местан означава и извънбрачно съжителство 11:06   ДАНС ще проучва данни за авиопасажерите 10:14   Ал. Петров за атентата: Това не е филм, а брутална реалност 09:36   Човешка грешка причинила жп катастрофата в Германия 09:25   Депутат: КТБ се оказа банката на съдебната власт 09:24   Шофьорка блъсна двама пешеходци в София 08:59   Граничните пунктове с Гърция отворени по 5 часа на ден 08:33   Зам.-министърът на отбраната готов да подаде оставка