Лидерите на ЕС одобриха плана на Юнкер за инвестиции

Европейските лидери са одобрили амбициозния инвестиционен план, без обаче да се ангажират с допълнителен принос, както искаше председателят Жан-Клод... прочети още »
-
вчера

OOН обвини КНДР в престъпления против човечеството

Общото събрание на ООН призова Съвета за сигурност да сезира Международния наказателен съд за нарушенията на човешките права в Северна Корея. прочети още »
-
вчера

Бойко Борисов и Дейвид Камерън обсъдиха енергийните проекти

Министър-председателят Бойко Борисов и премиерът на Обединеното кралство Дейвид Камерън обсъдиха в Брюксел европейските енергийни проекти. прочети още »
-
вчера

Срещата на върха на ЕС ще търси дългосрочен подход към Русия

Лидерите на страните от ЕС се събраха в Брюксел за среща на върха, на която ще търсят дългосрочна стратегия за отношенията с Русия. прочети още »
-
вчера

Путин не е решил дали ще поиска още един мандат

Владимир Путин заяви, че е рано да взема решение дали да се кандидатира за президент през 2018 г. и че това ще зависи от резултатите, които ще покаже... прочети още »
-
вчера

Протестиращите: Сега пълните дупка, догодина – пропаст

Стотици граждани протестираха пред Министерския съвет против плановете на кабинета "Борисов" за частните пенсионни фондове. прочети още »
-
вчера

Открити са пропуски при проверките на КТБ от одиторите

Съществени пропуски при проверките на кредитната дейност на Корпоративна търговска банка са открити от Комисията за публичен надзор над регистрираните... прочети още »
-
вчера

Войнишки мемориал сменя паметника пред НДК (снимки)

Паметникът “1300 години България“ пред НДК ще бъде преместен. На негово място ще бъде възстановен мемориал на войниците от Първи и Шести софийски... прочети още »
-
вчера

Горанов ще преработи част от пенсионния модел

ГЕРБ не се отказва от предложените промени за пенсионното осигуряване, но може да ги промени, стана ясно изказване на премиера. прочети още »
-
вчера

Путин: Западът се държи като империя

Владимир Путин обвини Запада, че създават нова стена в Европа и се държат като "империя" пред своите васали. Оставете Мечо на спокойствие, каза... прочети още »
-
вчера

МВР почти 100% сигурно, че Сертов е в Гърция

МВР е почти 100% сигурно и има "обосновано предположение", че Петко Сертов е отишъл в Гърция на 5.12. Той знаел, че ще бъде заснет от камерите на... прочети още »
-
вчера

Българите от Фалун Дафа: Нямаме политически намерения

Българите, които бяха задържани в Сърбия арестувани заради планирано участие в неразрешен антикитайски митинг, са се завърнали тази нощ в България. прочети още »
-
вчера

Иванов: Ако ВСС се откаже от бонуси, ще има пари за софтуер

Ако членовете на ВСС се откажат от бонусите си, ще има пари за изграждане на нов софтуер за системата за случайно разпределение на делата, заяви Христо... прочети още »
-
вчера

Борисов пита ЕС: Какво да правим по ”Южен поток”?

На последния за тази година Европейски съвет се очаква България да постави въпроса за "Южен поток" и евентуални алтернативи на газопреносния проект. прочети още »
-
вчера

ЕС наложи нови ограничения върху инвестициите в Крим

Страните от ЕС одобриха налагането на нови, по-сурови ограничения върху европейските инвестиции в Крим, свързани с руския добив на петрол и газ в Черно... прочети още »
-
вчера

Джихадисти избили най-малко 1000 души в сирийско село

Най-малко 1000 души са загинали в сирийско село, контролирано от джихадистите на "Ислямска държава". прочети още »
-
вчера

ГДБОП се връща в МВР (снимки)

ГДБОП се връща в МВР, президентът ще назначава с указ главния секретар на МВР и председателя на ДАНС по предложение на МС. Връща се "моделът Цветанов",... прочети още »
-
вчера
вчера   Лидерите на ЕС одобриха плана на Юнкер за инвестиции вчера   OOН обвини КНДР в престъпления против човечеството вчера   Бойко Борисов и Дейвид Камерън обсъдиха енергийните проекти вчера   Срещата на върха на ЕС ще търси дългосрочен подход към Русия вчера   Путин не е решил дали ще поиска още един мандат вчера   Протестиращите: Сега пълните дупка, догодина – пропаст вчера   Открити са пропуски при проверките на КТБ от одиторите вчера   Войнишки мемориал сменя паметника пред НДК (снимки) вчера   Горанов ще преработи част от пенсионния модел вчера   Путин: Западът се държи като империя вчера   МВР почти 100% сигурно, че Сертов е в Гърция вчера   Българите от Фалун Дафа: Нямаме политически намерения вчера   Иванов: Ако ВСС се откаже от бонуси, ще има пари за софтуер вчера   Борисов пита ЕС: Какво да правим по ”Южен поток”? вчера   ЕС наложи нови ограничения върху инвестициите в Крим вчера   Джихадисти избили най-малко 1000 души в сирийско село вчера   ГДБОП се връща в МВР (снимки)

Къде предпочитате да отива вноската ви от допълнителното задължително пенсионно осигуряване?

в НОИ в частен фонд
Ще разпределя ли България газа за Европа? Опасявате ли се от радикален ислям в България?