Откриха растителни стволови клетки на 300 милиона години

Палеонтолози от Оксфордския университет откриха във Великобритания вкаменели останки от стволови клетки на растения на 300 милиона години. прочети още »
-
15:19

В Тексас планират референдум за излизане от САЩ

Националното движение на Тексас (TNM) излязло с предложение да се проведе референдум за излизане от Съединените щати. прочети още »
-
12:03

Папата посети мемориала на арменския геноцид в Ереван

Папа Франциск посети мемориала на арменския геноцид на хълма Цицернакаберд в Ереван заедно с арменския президент Серж Саркисян. прочети още »
-
11:28

Британският еврокомисар Джонатан Хил подаде оставка

След гласуването за Брекзит, британският еврокомисар се оттегля, Шотландия се готви за независимост, Ирландия и Северна Ирландия обсъждат обединяването... прочети още »
-
10:58

Най-малко 20 жертви на наводнения в Западна Вирджиния

Потвърдена е смъртта на 20 души при катастрофални наводнения в американския щат Западна Вирджиния. прочети още »
-
10:05

Масова подписка за нов референдум в Обединеното кралство

Петиция за повторен референдум блокира сайта на британския парламент. Стотици хиляди британци заявиха, че искат да се прегласува "за" или "против"... прочети още »
-
09:29

В Исландия избират президент след скандал с Панамските книжа

Исландците гласуват за нов президент, от когото очакват да обнови в политическия живот след скандала с "Панамските документи", дискредитирал... прочети още »
-
00:18

Британците масово търсят ”ирландски паспорт” в Гугъл

Нарасна броят на британците, които проучват възможността да се сдобият с ирландски паспорт след решението на Великобритания да напусне ЕС, сочат данни... прочети още »
-
вчера

Запазва се статуквото за българите на Острова

На този етап статуквото ще се запази и българските граждани ще продължат да се възползват от свободното пътуване и условията за работа във... прочети още »
-
вчера

Рисуването по Паметника на съветската армия-хулиганство

Обругаването на Паметника на съветската армия е хулиганско поведение, реши Върховният административен съд (ВАС). прочети още »
-
вчера

Борисов: Англичаните са добре дошли

Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Ние сме отворени. Добре дошли са, заяви премиерът Бойко Борисов в Кубрат. прочети още »
-
вчера

Путин: Не сме се месили в британския референдум

Русия следи подготовката на референдума за членството на Великобритания в ЕС, но не се е намесвала в този процес, заяви руският президент Владимир Путин. прочети още »
-
вчера

ГДБОП разкри печатница за фалшиви документи

Служители на ГДБОП разбиха организирана престъпна група, изготвяла и разпространявала фалшиви документи за самоличност. Задържани са четирима. прочети още »
-
вчера

Последно сбогом с актрисата Надя Тодорова

В Асеновград си взеха сбогом с голямата актриса Надя Тодорова. Тя избра последният й дом да бъде в родния й град. прочети още »
-
вчера

Шотландия и Северна Ирландия заговориха за независимост

Правителството на Шотландия ще започне да подготвя провеждане на втори референдум за независимост. Северна Ирландия иска да се обедини с Ирландия прочети още »
-
вчера

Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже

В понеделник френският президент Оланд и канцлерът на Германия Ангела Меркел ще се видят в Берлин за първата си среща след британското гласуване за... прочети още »
-
вчера

Борисов преразпредели ресорите на вицепремиерите

Министър-председателят Бойко Борисов направи ново разпределение на ресорите, за които отговарят вицепремиерите, съобщиха от правителствената пресслужба. прочети още »
-
вчера
15:19   Откриха растителни стволови клетки на 300 милиона години 12:03   В Тексас планират референдум за излизане от САЩ 11:28   Папата посети мемориала на арменския геноцид в Ереван 10:58   Британският еврокомисар Джонатан Хил подаде оставка 10:05   Най-малко 20 жертви на наводнения в Западна Вирджиния 09:29   Масова подписка за нов референдум в Обединеното кралство 00:18   В Исландия избират президент след скандал с Панамските книжа вчера   Британците масово търсят ”ирландски паспорт” в Гугъл вчера   Запазва се статуквото за българите на Острова вчера   Рисуването по Паметника на съветската армия-хулиганство вчера   Борисов: Англичаните са добре дошли вчера   Путин: Не сме се месили в британския референдум вчера   ГДБОП разкри печатница за фалшиви документи вчера   Последно сбогом с актрисата Надя Тодорова вчера   Шотландия и Северна Ирландия заговориха за независимост вчера   Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже вчера   Борисов преразпредели ресорите на вицепремиерите


Как се напуска ЕС

Член 50 от Лисабонския договор, който указва как една държава може да излезе от ЕС, не дава много подробности.