Боян Петров е в кома и на апаратно дишане

Алпинистът Боян Петров е с черепно-мозъчна травма, перфорирани ребра, белодробна контузия и в момента е на апаратно обдишване. прочети още »
-
21:13

Стотици жертви на наводненията в Индия (снимки, видео)

Най-малко 300 са вече жертвите на проливните дъждове в Източна и Централна Индия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. прочети още »
-
19:59

54 000 бежанци и мигранти са блокирани на гръцка територия

Гърция обяви, че общо 54 000 бежанци и мигранти са блокирани на нейна територия, включително голям брой сирийци, които могат да бъдат разпределени в ЕС. прочети още »
-
19:23

Германия обмисля връщане на задължителната военна служба

Германското правителство обмисля връщането на задължителната военна служба заради възможните заплахи за сигурността на страната. прочети още »
-
18:18

Обещаното благоденствие не настъпи в Крим

Повече от две години след като Русия анексира Крим и обеща на неговите два милиона жители по-добър живот, местните хора не садоволни и се оплакват. прочети още »
-
17:33

Реформаторският блок още няма кандидат-президент

Партиите от Реформаторския блок все още не могат да се обединят около една кандидатура за кандидат-президент. Очаква се обаче такава да има на 30 август. прочети още »
-
17:01

Ангелкова ще променя облика на Слънчев бряг

Разработваме наредба за статута на националните курорти, в която ще разпишем конкретни текстове за промяна в облика на Слънчев бряг, каза министърът на... прочети още »
-
16:18

Цацаров: Търсим инвестиционен интерес зад пожара в Пловдив

Версията „Клошар“ не е единствената, не е и основната, по която върви разследването на пожара в бившите тютюневи складове в Пловдив, обяви главният... прочети още »
-
15:29

Румънка удари с кола алпиниста Боян Петров и известен еколог

Алпинистът Боян Петров и Андрей Ковачев от „Зелени Балкани“ са тежко ранени, след като бяха блъснати от кола в Кресненското дефиле. прочети още »
-
14:55

Почина журналистът Димитър Цонев

Журналистът Димитър Цонев почина днес във ВМА, където лекарите се бореха за живота му. прочети още »
-
14:34

БСП прекрати преговорите с АБВ за предизборна коалиция

БСП прекратява преговорите за обща коалиция с АБВ за президентските избори, ген. Румен Радев е наш кандидат, обяви лидерът на столетницата Корнелия... прочети още »
-
14:24

Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ

Министърът на отбраната Николай Ненчев съобщи, че предлага бригаден ген. Цанко Стойков, който сега е военен аташе в САЩ, за командир на... прочети още »
-
13:53

Нигерийската армия: Лидерът на ”Боко Харам” е смъртно ранен

Нигерийската армия обяви днес, че при въздушен удар е „ранила смъртоносно” лидера на ислямистката групировка „Боко Харам” Абубакар Шекау, предаде Ройтерс. прочети още »
-
13:51

Зрелостниците ще учат за реакция при терор и корупция

Зрелостниците ще учат за изборни манипулации и за радикализацията, превенция на тероризма, поведение при терористична заплаха и реакция срещу корупцията. прочети още »
-
13:28

Архитект: Някой може да подпали и Стария град в Пловдив

Днес са изгорели четири склада, утре някой може да реши да драсне кибрита и на Стария град в Пловдив. И това да остане също в раздела: „Пиромански... прочети още »
-
13:15

Откриха афганистанец, вързан за български ТИР в Италия

Български ТИР, пътуващ за Германия, е бил задържан от италианската пътна полиция със завързан за рамата нелегален мигрант. прочети още »
-
12:52

Солени глоби за тирове в Гърция извън магистрала

От днес в Гърция се налага глоба от 1000 евро на всеки шофьор на ТИР, който не се движи по магистралата. прочети още »
-
12:37
21:13   Боян Петров е в кома и на апаратно дишане 19:59   Стотици жертви на наводненията в Индия (снимки, видео) 19:23   54 000 бежанци и мигранти са блокирани на гръцка територия 18:18   Германия обмисля връщане на задължителната военна служба 17:33   Обещаното благоденствие не настъпи в Крим 17:01   Реформаторският блок още няма кандидат-президент 16:18   Ангелкова ще променя облика на Слънчев бряг 15:29   Цацаров: Търсим инвестиционен интерес зад пожара в Пловдив 14:55   Румънка удари с кола алпиниста Боян Петров и известен еколог 14:34   Почина журналистът Димитър Цонев 14:24   БСП прекрати преговорите с АБВ за предизборна коалиция 13:53   Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ 13:51   Нигерийската армия: Лидерът на ”Боко Харам” е смъртно ранен 13:28   Зрелостниците ще учат за реакция при терор и корупция 13:15   Архитект: Някой може да подпали и Стария град в Пловдив 12:52   Откриха афганистанец, вързан за български ТИР в Италия 12:37   Солени глоби за тирове в Гърция извън магистрала


Архитект: Някой може да подпали и Стария град в Пловдив

Днес са изгорели четири склада, утре някой може да реши да драсне кибрита и на Стария град в Пловдив. И това да остане също в раздела: „Пиромански занимания”…


Очаквате ли Бойко Борисов да се кандидатира за президент?

Да Не
Кой е виновен за пожара в Пловдив? Ще гласувате ли на референдума?