Петро Порошенко подписа закон, предвиждащ децентрализация

Президентът на Украйна Петро Порошенко подписа закон за регионалната политика, който наред с другото предвижда децентрализация и етнокултурно развитие. прочети още »
-
вчера

Асоциация иска специална селска полиция

Специална селска полиция поиска от МВР Асоциацията на българските села. Тя ще бди за земеделската реколта и сигурността на възрастните и беззащитни хора. прочети още »
-
вчера

Траурни шествия и митинги в Русия в памет на Борис Немцов

В Москва и Санкт Петербург се състояха многохилядни траурни шествия и митинги в памет на убития опозиционен руски политик Борис Немцов. прочети още »
-
вчера

Няма следа от придружавалата Борис Немцов когато е убит

Киев изгуби следата на украинката, придружавала руския опозиционер Борис Немцов в момента на убийството му. прочети още »
-
вчера

Местан: Подкрепата ни не е сделка с г-н Борисов

Не сме поставяли и няма да поставяме като условие за подкрепата си сделка с господин Борисов, това каза във Велико Търново председателят на ДПС Лютви... прочети още »
-
вчера

Изригнал вулкан в Камчатка затвори небето над Аляска

Заради пепелта от изригналия вулкан Шивелуч на полуостров Камчатка в Далечния изток на Русия авиационните власти в САЩ затвориха небето над Аляска. прочети още »
-
вчера

Свидетели на Йехова готвят експанзия в България

Религиозната секта "Свидетели на Йехова" засилва дейността си у нас. На няколко места в столицата са засечени младежи, които раздават рекламни брошури. прочети още »
-
вчера

Венецуела обяви дипломатически санкции срещу САЩ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви въвеждане на входни визи за граждани на САЩ и дипломатически санкции срещу видни политици. прочети още »
-
вчера

Джихади Джон е обмислял да се самоубие преди 5 години

Мохамед Емуази, станал известен като Джон Джихадиста, е възнамерявал да се самоубие през 2010 г. защото се чувствал като ходещ мъртвец. прочети още »
-
вчера

Испания и Португалия разкритикуваха нападките на Ципрас

Лидерът на СИРИЗА, Алексис Ципрас, обвини Португалия и Испания, че искат да свалят неговото правителство. Мадрид и Лисабон разкритикуваха думите му. прочети още »
-
вчера

Закичваме се с мартеница за здраве и радост

Всяка година на 1 март българите се окичват с бяло-червени мартеници да сме здрави и засмени, с предчувствие за края на зимата и настъпването на пролетта. прочети още »
-
вчера

Световни медии коментират убийството на Борис Немцов

Руският опозиционен политик Борис Немцов е убит в центъра на Москва. Това престъпление предизвика множество коментари в световните медии. прочети още »
-
28.02

Ципрас обвини Португалия и Испания в опити да го свалят

Гръцкият министър-председател Алексис Ципрас обвини управляващите консерватори в Испания и Португалия в конспирация, чиято цел е да свали неговото... прочети още »
-
28.02

Следствието разглежда версиите за смъртта на Борис Немцов

Борис Немцов може да е станал жертва на опит за дестабилизирането на политическата ситуация, зави говорителят на Следствения комитет на Русия. прочети още »
-
28.02

Съратник на Виктор Янукович се е самоубил

Бивш украински депутат и съюзник на сваления украински президент Виктор Янукович се е самоубил, хвърляйки се от 17-ия етаж. прочети още »
-
28.02

Египетски съд обяви Хамас за терористична организация

Египетски съд обяви днес палестинското движение Хамас за терористична организация. Месец назад подобно решение имаше за военното крило на Хамас. прочети още »
-
28.02

Борисов е добре, препоръчват му да спре футбола

Министър-председателят Бойко Борисов бе успешно опериран в Университетска болница „Софиямед“. Намира се в добро състояние, но му препоръчват да спре... прочети още »
-
28.02
вчера   Петро Порошенко подписа закон, предвиждащ децентрализация вчера   Асоциация иска специална селска полиция вчера   Траурни шествия и митинги в Русия в памет на Борис Немцов вчера   Няма следа от придружавалата Борис Немцов когато е убит вчера   Местан: Подкрепата ни не е сделка с г-н Борисов вчера   Изригнал вулкан в Камчатка затвори небето над Аляска вчера   Свидетели на Йехова готвят експанзия в България вчера   Венецуела обяви дипломатически санкции срещу САЩ вчера   Джихади Джон е обмислял да се самоубие преди 5 години вчера   Испания и Португалия разкритикуваха нападките на Ципрас вчера   Закичваме се с мартеница за здраве и радост 28.02   Световни медии коментират убийството на Борис Немцов 28.02   Ципрас обвини Португалия и Испания в опити да го свалят 28.02   Следствието разглежда версиите за смъртта на Борис Немцов 28.02   Съратник на Виктор Янукович се е самоубил 28.02   Египетски съд обяви Хамас за терористична организация 28.02   Борисов е добре, препоръчват му да спре футбола