Цацаров: Невъзможно е да подслушваме адвокати и клиентите им

Подслушване на разговорите между адвокат и клиент е невъзможно – това са азбучни неща, заяви главният прокурор Сотир Цацаров по повод изказване на... прочети още »
-
10:33

Казусът с ромите в Гърмен стига до премиера и президента

Проблемът с останалите без дом роми в кв. "Кремиковци" в Гърмен не може да бъде решен от общината. Ще се търси решение при премиера и президента. прочети още »
-
10:21

Тази нощ ще може да се наблюдава ”синя Луна”

Тази нощ ще станем свидетели на рядко природно явление - на т.нар. синя Луна, предаде "Лента", като се позова на информация на Московския планетариум. прочети още »
-
10:01

Експерт прогнозира по-скъпо гориво за лятото

Поскъпване на бензина и дизела може да се очаква през летните месеци. Причините са високото търсене и скъпия долар. прочети още »
-
09:39

Незаконен добив на въглища срути къщи в Перник

Къщи се пропукаха заради свлачище, предизвикано от незаконен добив на въглища в пернишкия квартал "Рудничар". От вчера в района е обявено бедствено... прочети още »
-
09:03

Гръцката криза пропука германско-френския тандем

Франсоа Оланд настоя за незабавно споразумение с Гърция, а Ангела Меркел бе категорична, че нищо не може да се направи преди референдума в страната в... прочети още »
-
08:41

Забраняват остъкляването на балконите със закон

С промени в Закона за етажната собственост ще се забрани остъкляването на балконите и всяка друга промяна на цялостния архитектурен вид на фасадата. прочети още »
-
08:11

Парламентът ще обсъжда и гласува новия пенсионен модел

Промените в Кодекса за социално осигуряване (КСО) ще бъдат обсъдени и гласувани на първо четене в Народното събрание. прочети още »
-
07:47

САЩ: Русия е слаба, за да използва гръцката криза

САЩ смятат, че Русия сега е твърде слаба икономически, за да използва кризата в Гърция за засилване на своето влияние в тази страна и в Югоизточна Европа. прочети още »
-
07:26

Лагард: Гърция беше на пътя на възстановяването преди СИРИЗА

Гърция трябва първо да реформира своята икономика преди нейните европейски кредитори да облекчат дълговото й бреме, заяви Кристин Лагард. прочети още »
-
07:08

Робот уби човек в завод на ”Фолксваген” в Германия

Робот е убил човек в един от заводите на автомобилния производител "Фолксваген" в Германия. прочети още »
-
06:53

Жеги в Западна Европа, рекордни температури в Париж

Необичайните жеги в Париж доведоха до температурни рекорди, измерената температура е била 39,7 градуса. прочети още »
-
вчера

Порошенко представи проект за конституционна реформа

Президентът на Украйна Петро Порошенко представи проекта си за конституционна реформа, който е критикуван от бунтовниците. прочети още »
-
вчера

Еврогрупата няма да преговаря с Атина преди референдума

Еврозоната реши да изчака резултата от референдума преди нови дискусии по уреждането на гръцката криза. прочети още »
-
вчера

Фондът за стабилност е изправен пред три варианта за Гърция

Европейският фонд за финансова стабилност (ЕФФС), който предостави заеми за 131 милиарда евро на Гърция, ще трябва да избира сред три варианта. прочети още »
-
вчера

САЩ и Куба възобновяват дипломатически отношения

Президентът на САЩ Барак Обама обяви, че САЩ и Куба възобновяват дипломатическите отношения и нарече това историческа стъпка. прочети още »
-
вчера

Ципрас призова да се гласува с ”не”

Алексис Ципрас призова избирателите да гласуват с "не" на референдума в неделя - за "по-добро" споразумение с кредиторите. прочети още »
-
вчера
10:33   Цацаров: Невъзможно е да подслушваме адвокати и клиентите им 10:21   Казусът с ромите в Гърмен стига до премиера и президента 10:01   Тази нощ ще може да се наблюдава ”синя Луна” 09:39   Експерт прогнозира по-скъпо гориво за лятото 09:03   Незаконен добив на въглища срути къщи в Перник 08:41   Гръцката криза пропука германско-френския тандем 08:11   Забраняват остъкляването на балконите със закон 07:47   Парламентът ще обсъжда и гласува новия пенсионен модел 07:26   САЩ: Русия е слаба, за да използва гръцката криза 07:08   Лагард: Гърция беше на пътя на възстановяването преди СИРИЗА 06:53   Робот уби човек в завод на ”Фолксваген” в Германия вчера   Жеги в Западна Европа, рекордни температури в Париж вчера   Порошенко представи проект за конституционна реформа вчера   Еврогрупата няма да преговаря с Атина преди референдума вчера   Фондът за стабилност е изправен пред три варианта за Гърция вчера   САЩ и Куба възобновяват дипломатически отношения вчера   Ципрас призова да се гласува с ”не”

Смятате ли, че гърците трябва да приемат условията на ''тройката'' - ЕК, ЕЦБ и МВФ?

Да Не
Да започне ли България преговори за еврозоната? Ще извади ли СИРИЗА Гърция от кризата?