Извънредно положение след атентат в Тунис

Президентът на Тунис обяви извънредно положение в столицата и околния район след атентата срещу автобус с президентски гвардейци. прочети още »
-
вчера

Руско-турски икономически и търговски отношения

След свалянето на руския боен самолет от турски изтребители руският президент Владимир Путин предупреди за "сериозни последици" от това. прочети още »
-
вчера

Анкара: Пилотите са живи; Москва: Един е убит

Турция разполагала с информации, че пилотите на сваления Су-24 са живи. Руският Генерален щаб заяви, че единият е бил убит от наземен огън при... прочети още »
-
вчера

НАТО, САЩ и ЕС апелират към Русия и Турция за предпазливост

Ръководители на НАТО, САЩ и Европейския съюз призоваха Русия и Турция да избегнат ескалация на напрежението. прочети още »
-
вчера

Русия е изразила официален протест заради сваления Су-24

Официален руски протест е изразен пред военното аташе на Турция в Русия, заради нападението на турските изтребители срещу руския самолет Су-24. прочети още »
-
вчера

ЕК отпуска 3 млрд. евро на Турция за бежанците

Европейската комисия одобри днес отпускането на 3 милиарда евро на Турция за преодоляване на миграционната криза. прочети още »
-
вчера

Терористът Салах Абдеслам може да е в Германия

Германската полиция издирва търсения за атентатите в Париж Салах Абдеслам след сигнал, че се укрива в провинция Северен Рейн-Вестфалия. прочети още »
-
вчера

Борисов за сваления СУ-24: Виждате ли през какво съм минал

В никакъв случай, когато НАТО, в лицето на Турция, и Русия са в такъв конфликт, това не е добро, не е приятно и не води до положителни резултати. прочети още »
-
вчера

Франция засилва контрола над АЕЦ и жп-гари

Във френските атомни електростанции се въвежда "най-висок режим на бдителност" заради риск от терористични атаки. ЖП-пътници ще се проверяват с... прочети още »
-
вчера

Путин: Свалянето на руския самолет от Турция е удар в гърба

Катастрофата на руския Су-24 в Сирия е удар в гърба, нанесен от подкрепящите тероризма, заяви руският президент Владимир Путин. прочети още »
-
вчера

Депутатите запазиха вноса на стари боеприпаси

Парламентът прие със спорове закон за изпълнение на две конвенции - за касетъчните боеприпаси и за забраната на използването на противопехотни мини. прочети още »
-
вчера

Гърция отрече бреговата охрана да е потопила лодка с бежанци

Гърция опроверга съобщенията, че кораб на гръцката брегова охрана се е опитал да потопи надуваема лодка пълна с бежанци. прочети още »
-
вчера

Сидеров и Чуколов остават под парична гаранция

Софийски апелативен съд (САС) потвърди наложените от Градския съд мерки за неотклонение на Волен Сидеров и Десислав Чуколов - „парична гаранция” от по... прочети още »
-
вчера

Калфин лансира инвестиционнен фонд срещу бедността

Социалният министър Ивайло Калфин обяви, че създаването на държавен инвестиционен фонд би подкрепило борбата с бедността и разкриването на нови работни... прочети още »
-
вчера

Касим Дал подслушван незаконно заради ”убийството на Местан”

Бившият депутат от ДПС Касим Дал е бил подслушван незаконно, потвърди председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Атанасов. прочети още »
-
вчера

Борисов получи свой триизмерен портрет от китайския премиер

Премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в Китай, се похвали, че е получил свой портрет като подарък от китайския си колега. прочети още »
-
вчера

”Газпром” ще спре газа за Украйна, нямало предплата

Доставките на руски газ за Украйна могат да бъдат спрени през следващите дни, защото украинската страна не е извършила предплата. прочети още »
-
вчера
вчера   Извънредно положение след атентат в Тунис вчера   Руско-турски икономически и търговски отношения вчера   Анкара: Пилотите са живи; Москва: Един е убит вчера   НАТО, САЩ и ЕС апелират към Русия и Турция за предпазливост вчера   Русия е изразила официален протест заради сваления Су-24 вчера   ЕК отпуска 3 млрд. евро на Турция за бежанците вчера   Терористът Салах Абдеслам може да е в Германия вчера   Борисов за сваления СУ-24: Виждате ли през какво съм минал вчера   Франция засилва контрола над АЕЦ и жп-гари вчера   Путин: Свалянето на руския самолет от Турция е удар в гърба вчера   Депутатите запазиха вноса на стари боеприпаси вчера   Гърция отрече бреговата охрана да е потопила лодка с бежанци вчера   Сидеров и Чуколов остават под парична гаранция вчера   Калфин лансира инвестиционнен фонд срещу бедността вчера   Касим Дал подслушван незаконно заради ”убийството на Местан” вчера   Борисов получи свой триизмерен портрет от китайския премиер вчера   ”Газпром” ще спре газа за Украйна, нямало предплата