Германия ни връща бивш общински шеф, сгазил момиче

Атанас Щерев, който сгази 18-годишно момиче на пешеходна пътека и избяга от правосъдието, е заловен в Германия и ще бъде екстрадиран. прочети още »
-
17:24

Стачка парализира транспорта в Гърция на 1 май

Националният съвет на Oбщогръцката конфедерация на работниците в Гърция оповести решение за провеждане на 24-часова обща стачка на 1 май 2017 година. прочети още »
-
17:15

Руски боен кораб се сблъска с товарен край Кильос и потъна

Руският боен кораб "Лиман" се сблъска с товарен плавателен съд, плаващ под флага на Того, в Черно море край град Кильос, окръг Истанбул. прочети още »
-
16:40
И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ

И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ

След Пловдив ГЕРБ възложи и на варненския кмет Иван Портних безвъзмездно да върне на Министерството на икономиката общинските акции в Пловдивския панаир. прочети още »
-
16:25

Полша ще внася втечнен газ и от САЩ

Полша подписа първата си сделка за покупка на втечнен природен газ (ВПГ) от американски доставчик в стремеж да намали зависимостта си от доставките от... прочети още »
-
16:16

Министър: НЕК оказва пълно съдействие за разследването

Националната електрическа компания (НЕК) оказва пълно съдействие на прокуратурата по въпросите и документацията, които са изисквани, заяви енергийният... прочети още »
-
16:06

Операция на Интерпол в 22 държави и България

Операция на Интерпол - „TRIGGER II” срещу организирани престъпни групи от цяла Европа бе проведена в 23 държави, сред които и България. прочети още »
-
16:05
63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция

63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция

Събитията в Турция предизвикват сериозна тревога и това води до радикални нагласи сред българите по отношение на гласуването там. 42% са позитвни за... прочети още »
-
15:43

Автокрадец се удари в стълб след гонка с полицаи

29-годишен автокрадец бе задържан след гонка с полицията тази нощ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. прочети още »
-
15:24

Марешки не се отказва от имунитет, иска комисия

Лидерът на ПП "ВОЛЯ" Веселин Марешки заяви, че ще настоява за анкетна парламентарна комисия по повод искането за свалянето на имунитета му заради дело... прочети още »
-
15:10

Осъдиха на 26 г. затвор 3-ма търговци на бебета

Районният съд в Бургас осъди трима мъже и една жена за търговия с бебета. Само един от мъжете получи условна присъда. Другите трима ще лежат общо 26... прочети още »
-
14:44

Шофьор мина на червено и помете двама на зебра

18-годишен шофьор помете мъж и жена на пешеходна пътека в Русе тази сутрин. Младежът профучал на червен светофар, съобщиха от полицията в града. прочети още »
-
14:24

Депутатите няма да замразяват заплатите си

Народното събрание отхвърли предложението на БСП за замразяване на депутатските заплати. Нинова обяви и двете предизвикателства пред управляващата... прочети още »
-
14:18

Мира Радева: Комбинацията ГЕРБ - Патриоти не е оптимистична

ГЕРБ са доста предвидим партньор. Много е възможно да видим разцепление при Патриотите. прочети още »
-
14:16

Отпада и блиц-контролът в НС за премиера и заместниците му

В пленарната зала вече няма да се провежда блиц-контрол, при който премиерът и заместниците му отговаряха на актуални въпроси всяка първа сряда от месеца. прочети още »
-
14:15

Слави Трифонов поканил Васил Иванов на работа

Разследващият журналист Васил Иванов е получил покана за работа от Слави Трифонов, но и от още 3-4 сериозни места. прочети още »
-
14:11

Прокуратурата оспори пред съда поскъпването на парното

Върховната административна прокуратура /ВАП/ протестира решение на КЕВР, с което е определена завишена цена на топлинната енергия. прочети още »
-
14:11
17:24   Германия ни връща бивш общински шеф, сгазил момиче 17:15   Стачка парализира транспорта в Гърция на 1 май 16:40   Руски боен кораб се сблъска с товарен край Кильос и потъна 16:25   И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ 16:16   Полша ще внася втечнен газ и от САЩ 16:06   Министър: НЕК оказва пълно съдействие за разследването 16:05   Операция на Интерпол в 22 държави и България 15:43   63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция 15:24   Автокрадец се удари в стълб след гонка с полицаи 15:10   Марешки не се отказва от имунитет, иска комисия 14:44   Осъдиха на 26 г. затвор 3-ма търговци на бебета 14:24   Шофьор мина на червено и помете двама на зебра 14:18   Депутатите няма да замразяват заплатите си 14:16   Мира Радева: Комбинацията ГЕРБ - Патриоти не е оптимистична 14:15   Отпада и блиц-контролът в НС за премиера и заместниците му 14:11   Слави Трифонов поканил Васил Иванов на работа 14:11   Прокуратурата оспори пред съда поскъпването на парното


С какво България отблъсква германските пари

Остър дефицит на квалифицирани кадри, правна несигурност, корупция.