Освободиха директора на Агенцията по заетостта

Освободен е директорът на Агенцията по заетостта Асен Ангелов, съобщи БНР. прочети още »
-
22:22

Цацаров: Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда

Бившият зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда по обвинението за пране на пари, съобщи Сотир Цацаров. прочети още »
-
21:11

Украинският пилот Надежда Савченко е с ново обвинение

Украинският военен пилот Надежда Савченко, която е под арест в Москва, съобщи чрез адвокатите си днес, че руските власти са завели ново дело срещу нея. прочети още »
-
20:15

Разбиха мрежа за фалшиви лекарства, произвеждани и у нас

В Румъния беше разбита мрежа за търговия с фалшиви лекарства. Произвеждани са в няколко страни – България, Турция, Гърция, Кипър, Великобритания,... прочети още »
-
19:29

Началникът на митницата в Свиленград остава в ареста

Хасковският окръжен съд определи днес постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на началника на митницата в Свиленград Тодор Караиванов. прочети още »
-
18:25

Борисов: Защо софтуерът не сбърка и не намали сметките?

Премиерът Бойко Борисов разкритикува ЕРП-тата, част от чиито потребители получиха по две сметки преди дни. прочети още »
-
17:40

Тест може да замени матурите за влизане във ВУЗ

Министър Тодор Танев заяви, че може не матурата да е вход към университетите, а изпит, подобен на американските, да проверява общата подготовка и IQ-то. прочети още »
-
17:19
ДАНС удари трафик с антики, претърсен е музеят на Божков

ДАНС удари трафик с антики, претърсен е музеят на Божков

Пресечена е дейността на международна престъпна група на много високо ниво, в която участват българи и чужденци, съобщи ДАНС. Проверен е музеят на... прочети още »
-
16:45

Оспорват в съда референдума против имиграцията в Швейцария

Двама швейцарски адвокати оспорват пред Върховния съд резултатите от референдума в страната за ограничаване на имиграцията. прочети още »
-
16:23

Огромна лавина падна в Пирин (видео)

Огромна лавина падна в местността „Палашица” в Пирин, но няма пострадали. Видео със свличащите се снежни маси бе качено от отряда на ПСС в Банско във... прочети още »
-
15:51

Бежанец почина от менингит в центъра в Пъстрогор (обновена)

19-годишен сириец Халед Хасан е починал вчера в бежанския център в Пъстрогор, след като няколко дни се е чувствал зле, съобщи bTV. прочети още »
-
15:26

12 ранени след челен удар между джип и микробус

12 души са ранени при челен удар между джип и микробус на пътя Шумен-Карнобат. Бъдещ баща пък оцеля, след като колата му падна от 5-метрова височина в... прочети още »
-
14:54

Плевнелиев: България не е изгубила надежда за ”Южен поток”

Българският президент Росен Плевнелиев се надява, че проектът "Южен поток" в края на краищата ще получи необходимите разрешения за строителството му. прочети още »
-
14:29

1 февруари ще е ден на национален траур в памет на Желев

Министерски съвет обяви 1 февруари (неделя) за ден на национален траур по повод смъртта на президента д-р Желю Желев. прочети още »
-
14:22

Нови жертви в Донецк, преговорите се отменят

5-ма души са загинали, а 3-ма са ранени от снаряд в Дома на културата в Донецк. Още 5-ма са убити при обстрел на тролейбус. Преговорите за примирие се... прочети още »
-
13:50

Ненчев: НАТО ще има център в София, няма да има база в Шабла

Николай Ненчев заяви, че се предвижда структура на НАТО за командване и управление да има в София. Алиансът няма да изгражда военна база в Шабла. прочети още »
-
13:34

Борисов пред US-бизнеса: Не бива Турски поток да ни изолира

Премиерът се надява САЩ да не допусне "Турски поток" да изолира България. Той очаква безопасна технология за добив на шистов газ, защото сега плащаме... прочети още »
-
12:56
22:22   Освободиха директора на Агенцията по заетостта 21:11   Цацаров: Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда 20:15   Украинският пилот Надежда Савченко е с ново обвинение 19:29   Разбиха мрежа за фалшиви лекарства, произвеждани и у нас 18:25   Началникът на митницата в Свиленград остава в ареста 17:40   Борисов: Защо софтуерът не сбърка и не намали сметките? 17:19   Тест може да замени матурите за влизане във ВУЗ 16:45   ДАНС удари трафик с антики, претърсен е музеят на Божков 16:23   Оспорват в съда референдума против имиграцията в Швейцария 15:51   Огромна лавина падна в Пирин (видео) 15:26   Бежанец почина от менингит в центъра в Пъстрогор (обновена) 14:54   12 ранени след челен удар между джип и микробус 14:29   Плевнелиев: България не е изгубила надежда за ”Южен поток” 14:22   1 февруари ще е ден на национален траур в памет на Желев 13:50   Нови жертви в Донецк, преговорите се отменят 13:34   Ненчев: НАТО ще има център в София, няма да има база в Шабла 12:56   Борисов пред US-бизнеса: Не бива Турски поток да ни изолира