Коментари - Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти | Днес.dir.bg

Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти

Първан Дангов е получил обаждане от Държавна агенция "Национална сигурност", флагът да бъде свален

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на кмета! Слава на Русия!

Затова на тоя град името е Дупница. Какво друго да кажем.

Ако не беше кандидат депутат сигурно нямаше да си мръдне пръста но за далавера та е готов на вскчко

Русия има най-голяма заслуга за разгрома на Хитлер, така че е нормално на 9-ти май да има руски знамена!

къде го научи?

Това е очевиден факт. Както и този, че са освободили България от турско робство.

Нацистко укро знаме можа , а братско руско -не... Мале , народа ще ги виси по дърветата тези от ППДБДПСГЕРП

Защо полюцията в София е допуснала марш на руски смъртоносен полк, след като той е бил забранен? Полиция ли е или сбирщина от тъпанари?

Затова е допуснала такива като т3б да пишат глЮпости!

Свалете фашисткото руско знаме и окачете на негово место кмета.

"По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Но Русия ни освободи, ще да ни се каже. Да, но тя освободи и татарите, и черкезите, и бухарците, и поляците, и грузинците и много още други. Ако тя ни е освободила, то е било само за това, за да ни тури на гърба нов самар." Явно този "кмет" не е запознат с думите на великият Българин, Захарий Стоянов!

За времетоЗахари може да е бил прав, от неговата могилка. Но за края на 20 век Кмета е по прав. Благодарение на Русия построихме хиляди заводи и нямаше гладни. Всичко демокрацията унищожи.

Правилното знаме за окачване на 9-ти май е съветското.

Кметът е от БСП.

Русия/СССР е последната робовладелска сатпапия държала като роби да и работят без право да напускат границите гражданите на половин Европа- люлката на демокрацията, на френската и индустриалната революции. Само теграмотните русоробски бг нещастнице могат да държат за нея

Качването на флага на Русия до флага на ЕС и на България осквернява последните. Но осквернява и флага на Русия. Дали ако кмета на Москва окачи Българското знаме редом с руското на 24ти май няма да бъде арестуван веднага? Предвид на това, че България в момента е определена за 'неприятелска държава'. Както на 8ми септември, България е неутрална към СССР, но СССР обявява война на България. Фактически последната държава обявявала ни война и победила ни е СССР. И защо трябва да уважаваме страна, която е последната влязла с оръжие и отнела ни суверенитета за 45 години? Или не беше така - бяхме независима държава, не бяхме най-верният сателит на СССР?

Тази помия, с която ни заливат новоизпечени учени, тип Келбечева, оцапа до уши националното ни достойнство. Колко да сме неутрални към СССР, щом сме в Оста? Щом след българската окупация освободените немски чести отиват на Източния фронт? Каква е тази война на СССР, с продължителност няма и месец, без никакви разрушения и убити, като съветската армия е посрещната от населението като братска? Днешното СВО постоянно го наричат война, но съюзниците на Украйна не воювали с Русия. Все още има живи хора, които знаят какво е истинска война, но крясъците заглушават всеки здравомислещ глас.

комунистическата версия. Питай живите свидетели как е посрещната руската войска в България!

А сега сме САТЕЛИТ НА БРАТЯТА отвъд океана и купуваме остатъците им ,а плащаме луди пари за УЖ тяхната помощ!Само глЮпаците не могат да разберат нещата!

Браво на кмета на Дупница!

Поздравявам Кмета на Дупница за издигане на пилона пред общината на руското знаме. 9 май е ден на победата над фашизма.Ако не беше тази победа, заплатена с цената на 20 хил руснаци, никога нямаше да има ден на Европа. Слава на Русия!

е участвал във войната. Не приватизирай!

Тая руска пропаганда. Сто пъти по добре нацист, отколкото комунист!!!

Внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне!

Браво на Дангов.

Мръсна руска кал!

едно магаре.

Нацизма и сталинизма са като скачени съдове. Точно както ДПС и Възраждане(атака). Да закачиш знамето на едните е признак на липса на мозък. Гражданите на Дупница не се отличават с особен мозък предвид това с което са известни - Сашка Васева, братя Галеви. Така че - всичко е очаквано.

а евроатлантизма и либерастията са много добра работа така ли Слава на Русия!!!

Постигането на целта оправдава средствата. В предизборната кампания май всичко е приемливо. Руско знаме, "Вставай страна огромная", вечная дружба... Дружбата с русия като слънцето и въздуха и т.н. в днешно време.

Моето знаме на РУСИЯ, виси от терасата - ако има някой ербап, нека дойде. У-че Константин Величков, нека пробва?!

Не е нужно да се хвалиш, че си прост, понеже само изключително прост човек може да се хвали със знаме на чужда държава провесено от балкона. Нямам знамена нито на Русия, нито на САЩ, нито на Украйна, Турция или Зимбабве. Проблемът е, че нямам и българско знаме, точно защото се срамувам от такива като тебе.

Този кмет е достоен ,човек. Жалко ,че такива хора вече почти неостанаха.

Не сме държава, иначе, освен административно, може и някое наказателно дело да му се измисли. Назначаване на всякакви проверки на общината - Сметна палата, европрограми, докато не го бутнат от власт.

И защо да не окачи, отбелязва се денят на победата на съветската държава над обединена фашистка европа /Германия, Жалкобрития, Франция, Италия/...и сащ-исаните...

Още една исторически дълбоко неграмотни. Поне знамето на "съветската държава " знаеш ли как изглеждаше?

Най добрият руснак е закланият

Ти стоиш, а аз съм блокиран!!?? ФАШИЗЪМ!!

Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ДНИ ТОЗИ ГНУСЕН НДПИС ИЗЛИЗА ПРЕД ОЧИТЕ НА СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА ЖЕЛАЕЩИ ДА СИ ИЗКАЖАТ МНЕНИЕТО!!!! НО ,НЕ!!!! ЗА ГЪ З О ЛИ З ЦИ ТЕ НА ПОСОЛСТВОТО Е ДОПУСТИМО ДА ИМА ЛАТИНСКИ БУКВИ, А ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА..........НЕ!!!!!! ТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЛАТИНСКИ БУКВИ, НО НИЕ НЕ!!! НЕ, ЧЕ МИ Е НУЖНО, НО НЕ МОГА ТОЧНО ДА ГИ ЦИТИРАМ!!! ВЕДНАГА МЕ ИГНОРИРА ОТ ДРУГИТЕ, ДОРИ ЗА 2 ЛАТИНСКИ БУКВИ!!!! ПОЗОР!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!!

Те са майстори да внедряват на ключови места руски агенти, вижте само начело на държавата ни кой е!

Браво на един смел български кмет опълчил се срещу платените васали на козяк

Големи тъпаци има в тази държава. Защо да не окачи руското знаме. Щяхте да празнувате 9 май на куково лято, ако не беше Съветската армия. Съюзниците откриха втория фронт чак през 1944г., когато видяха накъде отиват нещата и руснаците настъпваха по цяла Европа. А в България, която в момента е населена с 80% дебили, както правилно отбеляза един професор, се скъсаха от блюдолизничество и раболепничене пред соросоидите.. Е няма да принизите ролята на руснаците за разгрома на хитлеристка Германия. Историята помни, за разлика от кухите ви глави.

Вземи почети малко истинска история. Не слушай само съвременната кремълска пропаганда. Вероятно ще забележиш че не под това знаме се сражаваше червената армия в която всеки трети сражавал се или загинал беше украинец. Може да видиш и че дори легендарната Катюша е монтирана на американски камион Студебейкър и току виж си си направил сметката, че без американската помощ през ВСВ до 44-та година съветска армия нямаше да има.

Историята трябва да я четеш ти, но не избирателно и с предварителна нагласа украинците са били нацисти и тогава и са си платили за това. Сега пак ще платят.

Освен историята е добре да прочетете и други неща. Току виж научите и значението на термините, които използвате. Току виж се запитате защо съветската пропаганда навремето избягваше понятието нацизъм. Предпочитаха хитлерофашизъм за хората избили немските евреи воювали за Германия през ПСВ. Сега путлерофашистите избиват потомците на украинците воювали за СССР през ВСВ. Даже може и да забележите многото прилики между режимите на Хитлер и Сталин и да се сетите, че и бракът и грозният развод между тези изверги е поради сходствата помежду им, а не заради различията.

Ще го научат по трудния начин

Отдавна не бях слушал руска музика на обществено място, или по т.н. национални медии. Доволен съм

В България националните медии са пълни с национални мисирки

След като дупничани са си го избрали за кмет, след като вече е бил такъв, сега ще си го търпят до нови избори! Защото първо се мисли, а после се действа, а не обратното!

нормално е Народа от провинцията да чуства политиката по другиму от тия близко от жълтите павета и посолството. Доларите не достигат до тех

Ние бълггарите се радваме, когато в България се вее руско знаме и звучи руска музика.

Най-противно е украинското знаме

Русороб=де6ил!

После се чудите защо в провинцията защо са бедни и мизерни

Кметът на Дупница Първан Дангов оТкачи...

От всичко до тук СТАНА ЯСНО че Табаков НЯМА да влезе в Парламента !!! Ще се борим в това НС соросоидите и американските лизачи да са МАЛЦИНСТВО!!!!

кандидат дупетат явно иска да вее укрознамето

Браво на кмета

Този отпадък кой го избра за кмет ?

стой та гледай сега на изборите кой ще спечели изборите у Станке Марек

на празника на победа против фашизма, всеки който сваля руски знамена и говори против Русия, значи е нацист и подкрепя фашистите, няма друго логично обяснение

Отсрами.Не се страхува.Повечето мишки които пишат срещу него ако захапят кокала ще умрат от страх да не го изпуснат.Мишкиииии …да е жив и здрав кмета!

Давай ВЪЗРАЖДАНЕ мачкай продажниците на Майка България и прислужниците на САЩ.

Еми Костя-копейкин има нужда от ново джипче/гадно-западно/, нова къщичка-тая му е тясна и нова женичка/нали се разведе-пък заедно живеят/.......Давай Възраждане.........Ще ви "оправим"......

Този кмет изразява чувствата на 80-90% от българите.

Този кмет изразява чувствата на 80-90% от руските копелета в Родината

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПОД ИГОТО И. ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ ... СА НАПИСАНИ ОТ ИВАН МИНЧОВ ВАЗОВ ДОКАТО Е В ИЗГНАНИЕ В ОДЕССА НАЙ - БЪЛГАРСКИЯ ГРАД НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ :))

Примерно, първото българско светско училище (Априловската гимназия) е построено от Васил Априлов, е български търговец в руския град Одеса

Когато видя някоя ватенка да закачи някъде руското знаме, например в магазин, не им давам и стотинка.

ти и да искаш не можеш да дадеш щото нямаш, добре че е баща ти да ти дава от време на време

На Първан да му го надангат печките в ареста едно денонощие и ще се научи, че България е част от ЕС и НАТО! При това 20 години. Но този примат ни окача знамето на Руслямска държава. Отстрелвай!

България е била на доста места, а издигането на руското знаме е в чест на деня на ПОБЕДАТА над нациска Германия!

Ако това е причината, защо само Руското знаме е издигнал кмета? Русия ли побеждава в тази война или има и други победители?

Русия не желае обединена България  Тя и днес не желае да бъдем обединени като народ. Българската свобода идва облечена в чужди мундири, проникната от чужди на народа ни имперски амбиции. „Освободителите” искат огромни купища пари за освобождението. За тях то е търговска сделка. И конткрол върху държавата ни. Готови са да смъкнат и ризата от гърба на българина. Така те ни крадоха и експлоатираха и по съветско време. Целта им винаги е била една – да няма независима от Русия българска държава. Тя не е променена и до днес. А българите, кучета ги яли. За Кремъл ние сме „трофей”. Би ли приел това Васил Левски?  Затова и паметта на Апостола бе поругавана многократно – с опитите за русофилски преврати, с политика, насочена срещу българското Съединение и Обединение, с терористично комунистическо движение. Върхът на антибългаризма бе окупацията на България през септември 1944 г. Тогава се осъществява геноцид срещу българския народ. Не само е унищожен физически политическият, стопански, военен, културен и духовен елит на нацията, но ни е наложена една тотално некадърна и скапана политическа, икономическа и дори образователна система. Съдействаха затова слугите на Москва у нас. И в този период ние не бяхме себе си, не бяхме народът на Васил Левски. Тогава бе потъпкан и друг важен завет на Апостола – да бъдем равни с другите европейски народи.За руски народи Левски никога не говори.   

Чакали сме 500 години да се случи пи друг начин ама не е! Ти какво искаш, и сякаш да ти се ближи и задника след това? Какви опорки бълнуваш? Да, имат интереси и ние имаме интереси? Предпочиташ да стоиш с феса и да лъжеш конака? Знаеш колко руски доброволци е имало във войната, богати благородници? Българското опълчение и целия български народ е помагал, било е рамо до рамо с тях. Не се гаври с кръвта на тези хора.

Предпочита да прави сфирки на западноевропейците които са финансирали и обучавали турската армия която да коли и мачка балканските народи!!

Само не ми казвай,че Русия е водила война само за да ни освободи. Това е 12-тата война между Русия и Турция! На наша територия се водят само част от военните действия, има и други фронтове, но изгладеният мозък от 45 години руска власт няма да си даде зор да прочете нещо по темата... Русия води 11 войни срещу Османците, преди тази от 1877г. През всичките 11 войни, българите всеячески подпомагат руските войски с надежда за освобождение. След оттеглянето на руснаците, българите са подлагани на кланета... В нито една война, Русия не споменава българите и тяхната свобода. Напротив. 1828-1829г. Кап. Георги Мамарчев води доброволчески корпус българи ок.1000 души, изиграващи решителна роля при превземането на Силистренската крепост, печели орден за храброст "Св. Анна". 1829г. Българите в Тракия се вдигат на въстание и отхвърлят турската власт в Източна Тракия. На 14.09.1829г. разгромената по вода и суша Османска империя, е принудена да подпише Одринския мирен договор. В него няма нито дума за България и българите. Русия решава свои въпроси. Тя заграбва източното крайбрежие на Черно море и делата на р. Дунав и придобива право на окупация на Молдова и голяма част от Влашко, докато Турция не плати контрибуция. Освен това Русия помага на своя съюзник Сърбия, която получава автономия. От Одринския мирен договор най-много печели Гърция, която става независима, макар в орязани граници – Пелопонес и земите, южно от Епир и Тесалия и Цикладските о-ви. Одринският мирен договор от 1829г. не променя с нищо статута на българите. Те са единствените от балканските народи, които нищо не получават в замяна на своите действия в помощ на руската армия през войната. Не е отчетен въобще приносът им за руските военни успехи. От всички балкански народи са те пренебрегнати и даже забравени. За българите дори не се споменава в договора. След сключването на договора, капитан Георги Мамарчев оглавява опита за вдигне въстание в Сливенска, Котелска и Търновска област.

Но тогава руското командване му противодейства. Мамарчев е арестуван, за да не предизвика международни усложнения. Веднага след сключването на договора руснаците разформироват и обезоръжават българските доброволци в своята армия, които са обвинявани в неподчинение, кражби и дезертьорство. На руските военни и цивилни на Балканите е наредено да избягват всякакви контакти с местното население, които са смятани за „източник на сериозни затруднение в политическо отношение“. Окуражени от руската политика, турците започват погроми над християните на много места в източна Тракия. Русия винаги е действала против България. И големите български възрожденци Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Вазов... са били твърдо против Русия. След освобождението, когато България обявява "Съединението" Русия е ПРОТИВ. И насъсква сърбите против България. През Балканските войни подпомага сърбите и насъсква румънците да ни ударят в гръб... Ето една Руска дипломатическа грама от 1914г. (от онази влакова композиция с документи, които разкриха много...): „Една мощна България на Балканският полуостров е нашият геополитически кошмар.Тази млада имперска сила,разполагаща с най-могъщата армия в ‚югоизточна Европа,простряна на две морета,имаща флота и в Черно и в Средиземно море,би могла да овладее и Проливите и егейските острови.С времето нейната сила ще расте неумолимо.Българите вече са достатъчно мощни,за да смажат турците сами,да не говорим за сърби,гърци или румънци.Ние трябва да ги удушим в зародиш,защото една Велика България,съюзник на Германската империя би станала силата,която би ни детронирала от нашият трон и би отрязала достъпът ни до Средиземноморието.“ След 1944г. България е окупирана от слугите на Москва. Те създадоха Македония. Те отричат българската азбука. И всички действия на тази държава, са били против българските интереси. Останалото е пропаганда, която тотално е отровила българското съзнание.

И също цитат от Захари Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

Цитираш овчар който от гордост че се научил да чете и пише понякога се прави и на умен.

България почита кръвта на падналите за свободата през руско -турската война, това не е срам, ти си срам. Не намесвай освободителната война повече, защото е смъртен грях!!! Темата по която пишем е за денят на победата над нацизма. Свастиката е пребита и препикана 1945, точка по въпроса. Нищо лошо няма да се напомни на малките свастики че това е факт и не е правилно да се тръгва по този път. Браво на кмета.

Само българите сме толкова наивни и с промити мозъци за да си мислим, че Русия ни е освободила от братски чувства, освободила ни е по сметка, както САЩ освободиха Кувейт от Садам, и след договорка с Австро-Унгария за подялба на държавите на Балканите. Ние сме си платили за Освобождението в тонове злато, после по времето на СССР 50г са ни скубали като мокри кокошки, смачкали са ни самочувствието, претопили са го във вечна благодарност към Големия брат, и са ни драли кожите лицемерно и до дупка, по славянски! Когато се оттървем от комплекса на руската версия за Освобождение, като спрем да се люшкаме между Азия и Европа, може би най-накрая ще се оправим

как боядисах шейната с цветовете на украйна америка за България ми плати пълно каско и ми смени 6 от елените с нови от уестингхаус са казаха да викам против русия и газова уредба ще ми сложат с газ от фракинг

Дангов единствен застана едно време срещу мутрите.Но после всичко замина на кино и сега си е същото а дано успее да направи нещо така като гледам тръгва напред

Коментари - Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти | Днес.dir.bg

Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти

Първан Дангов е получил обаждане от Държавна агенция "Национална сигурност", флагът да бъде свален

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Дупница окачи руското знаме пред общината, кандидат-депутат го свали 2 пъти | Днес.dir.bg

Коментари

Браво на кмета! Слава на Русия!

Затова на тоя град името е Дупница. Какво друго да кажем.

Ако не беше кандидат депутат сигурно нямаше да си мръдне пръста но за далавера та е готов на вскчко

Русия има най-голяма заслуга за разгрома на Хитлер, така че е нормално на 9-ти май да има руски знамена!

къде го научи?

Това е очевиден факт. Както и този, че са освободили България от турско робство.

Нацистко укро знаме можа , а братско руско -не... Мале , народа ще ги виси по дърветата тези от ППДБДПСГЕРП

Защо полюцията в София е допуснала марш на руски смъртоносен полк, след като той е бил забранен? Полиция ли е или сбирщина от тъпанари?

Затова е допуснала такива като т3б да пишат глЮпости!

Свалете фашисткото руско знаме и окачете на негово место кмета.

"По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Но Русия ни освободи, ще да ни се каже. Да, но тя освободи и татарите, и черкезите, и бухарците, и поляците, и грузинците и много още други. Ако тя ни е освободила, то е било само за това, за да ни тури на гърба нов самар." Явно този "кмет" не е запознат с думите на великият Българин, Захарий Стоянов!

За времетоЗахари може да е бил прав, от неговата могилка. Но за края на 20 век Кмета е по прав. Благодарение на Русия построихме хиляди заводи и нямаше гладни. Всичко демокрацията унищожи.

Правилното знаме за окачване на 9-ти май е съветското.

Кметът е от БСП.

Русия/СССР е последната робовладелска сатпапия държала като роби да и работят без право да напускат границите гражданите на половин Европа- люлката на демокрацията, на френската и индустриалната революции. Само теграмотните русоробски бг нещастнице могат да държат за нея

Качването на флага на Русия до флага на ЕС и на България осквернява последните. Но осквернява и флага на Русия. Дали ако кмета на Москва окачи Българското знаме редом с руското на 24ти май няма да бъде арестуван веднага? Предвид на това, че България в момента е определена за 'неприятелска държава'. Както на 8ми септември, България е неутрална към СССР, но СССР обявява война на България. Фактически последната държава обявявала ни война и победила ни е СССР. И защо трябва да уважаваме страна, която е последната влязла с оръжие и отнела ни суверенитета за 45 години? Или не беше така - бяхме независима държава, не бяхме най-верният сателит на СССР?

Тази помия, с която ни заливат новоизпечени учени, тип Келбечева, оцапа до уши националното ни достойнство. Колко да сме неутрални към СССР, щом сме в Оста? Щом след българската окупация освободените немски чести отиват на Източния фронт? Каква е тази война на СССР, с продължителност няма и месец, без никакви разрушения и убити, като съветската армия е посрещната от населението като братска? Днешното СВО постоянно го наричат война, но съюзниците на Украйна не воювали с Русия. Все още има живи хора, които знаят какво е истинска война, но крясъците заглушават всеки здравомислещ глас.

комунистическата версия. Питай живите свидетели как е посрещната руската войска в България!

А сега сме САТЕЛИТ НА БРАТЯТА отвъд океана и купуваме остатъците им ,а плащаме луди пари за УЖ тяхната помощ!Само глЮпаците не могат да разберат нещата!

Браво на кмета на Дупница!

Поздравявам Кмета на Дупница за издигане на пилона пред общината на руското знаме. 9 май е ден на победата над фашизма.Ако не беше тази победа, заплатена с цената на 20 хил руснаци, никога нямаше да има ден на Европа. Слава на Русия!

е участвал във войната. Не приватизирай!

Тая руска пропаганда. Сто пъти по добре нацист, отколкото комунист!!!

Внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне!

Браво на Дангов.

Мръсна руска кал!

едно магаре.

Нацизма и сталинизма са като скачени съдове. Точно както ДПС и Възраждане(атака). Да закачиш знамето на едните е признак на липса на мозък. Гражданите на Дупница не се отличават с особен мозък предвид това с което са известни - Сашка Васева, братя Галеви. Така че - всичко е очаквано.

а евроатлантизма и либерастията са много добра работа така ли Слава на Русия!!!

Постигането на целта оправдава средствата. В предизборната кампания май всичко е приемливо. Руско знаме, "Вставай страна огромная", вечная дружба... Дружбата с русия като слънцето и въздуха и т.н. в днешно време.

Моето знаме на РУСИЯ, виси от терасата - ако има някой ербап, нека дойде. У-че Константин Величков, нека пробва?!

Не е нужно да се хвалиш, че си прост, понеже само изключително прост човек може да се хвали със знаме на чужда държава провесено от балкона. Нямам знамена нито на Русия, нито на САЩ, нито на Украйна, Турция или Зимбабве. Проблемът е, че нямам и българско знаме, точно защото се срамувам от такива като тебе.

Този кмет е достоен ,човек. Жалко ,че такива хора вече почти неостанаха.

Не сме държава, иначе, освен административно, може и някое наказателно дело да му се измисли. Назначаване на всякакви проверки на общината - Сметна палата, европрограми, докато не го бутнат от власт.

И защо да не окачи, отбелязва се денят на победата на съветската държава над обединена фашистка европа /Германия, Жалкобрития, Франция, Италия/...и сащ-исаните...

Още една исторически дълбоко неграмотни. Поне знамето на "съветската държава " знаеш ли как изглеждаше?

Най добрият руснак е закланият

Ти стоиш, а аз съм блокиран!!?? ФАШИЗЪМ!!

Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ДНИ ТОЗИ ГНУСЕН НДПИС ИЗЛИЗА ПРЕД ОЧИТЕ НА СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА ЖЕЛАЕЩИ ДА СИ ИЗКАЖАТ МНЕНИЕТО!!!! НО ,НЕ!!!! ЗА ГЪ З О ЛИ З ЦИ ТЕ НА ПОСОЛСТВОТО Е ДОПУСТИМО ДА ИМА ЛАТИНСКИ БУКВИ, А ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА..........НЕ!!!!!! ТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЛАТИНСКИ БУКВИ, НО НИЕ НЕ!!! НЕ, ЧЕ МИ Е НУЖНО, НО НЕ МОГА ТОЧНО ДА ГИ ЦИТИРАМ!!! ВЕДНАГА МЕ ИГНОРИРА ОТ ДРУГИТЕ, ДОРИ ЗА 2 ЛАТИНСКИ БУКВИ!!!! ПОЗОР!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!!

Те са майстори да внедряват на ключови места руски агенти, вижте само начело на държавата ни кой е!

Браво на един смел български кмет опълчил се срещу платените васали на козяк

Големи тъпаци има в тази държава. Защо да не окачи руското знаме. Щяхте да празнувате 9 май на куково лято, ако не беше Съветската армия. Съюзниците откриха втория фронт чак през 1944г., когато видяха накъде отиват нещата и руснаците настъпваха по цяла Европа. А в България, която в момента е населена с 80% дебили, както правилно отбеляза един професор, се скъсаха от блюдолизничество и раболепничене пред соросоидите.. Е няма да принизите ролята на руснаците за разгрома на хитлеристка Германия. Историята помни, за разлика от кухите ви глави.

Вземи почети малко истинска история. Не слушай само съвременната кремълска пропаганда. Вероятно ще забележиш че не под това знаме се сражаваше червената армия в която всеки трети сражавал се или загинал беше украинец. Може да видиш и че дори легендарната Катюша е монтирана на американски камион Студебейкър и току виж си си направил сметката, че без американската помощ през ВСВ до 44-та година съветска армия нямаше да има.

Историята трябва да я четеш ти, но не избирателно и с предварителна нагласа украинците са били нацисти и тогава и са си платили за това. Сега пак ще платят.

Освен историята е добре да прочетете и други неща. Току виж научите и значението на термините, които използвате. Току виж се запитате защо съветската пропаганда навремето избягваше понятието нацизъм. Предпочитаха хитлерофашизъм за хората избили немските евреи воювали за Германия през ПСВ. Сега путлерофашистите избиват потомците на украинците воювали за СССР през ВСВ. Даже може и да забележите многото прилики между режимите на Хитлер и Сталин и да се сетите, че и бракът и грозният развод между тези изверги е поради сходствата помежду им, а не заради различията.

Ще го научат по трудния начин

Отдавна не бях слушал руска музика на обществено място, или по т.н. национални медии. Доволен съм

В България националните медии са пълни с национални мисирки

След като дупничани са си го избрали за кмет, след като вече е бил такъв, сега ще си го търпят до нови избори! Защото първо се мисли, а после се действа, а не обратното!

нормално е Народа от провинцията да чуства политиката по другиму от тия близко от жълтите павета и посолството. Доларите не достигат до тех

Ние бълггарите се радваме, когато в България се вее руско знаме и звучи руска музика.

Най-противно е украинското знаме

Русороб=де6ил!

После се чудите защо в провинцията защо са бедни и мизерни

Кметът на Дупница Първан Дангов оТкачи...

От всичко до тук СТАНА ЯСНО че Табаков НЯМА да влезе в Парламента !!! Ще се борим в това НС соросоидите и американските лизачи да са МАЛЦИНСТВО!!!!

кандидат дупетат явно иска да вее укрознамето

Браво на кмета

Този отпадък кой го избра за кмет ?

стой та гледай сега на изборите кой ще спечели изборите у Станке Марек

на празника на победа против фашизма, всеки който сваля руски знамена и говори против Русия, значи е нацист и подкрепя фашистите, няма друго логично обяснение

Отсрами.Не се страхува.Повечето мишки които пишат срещу него ако захапят кокала ще умрат от страх да не го изпуснат.Мишкиииии …да е жив и здрав кмета!

Давай ВЪЗРАЖДАНЕ мачкай продажниците на Майка България и прислужниците на САЩ.

Еми Костя-копейкин има нужда от ново джипче/гадно-западно/, нова къщичка-тая му е тясна и нова женичка/нали се разведе-пък заедно живеят/.......Давай Възраждане.........Ще ви "оправим"......

Този кмет изразява чувствата на 80-90% от българите.

Този кмет изразява чувствата на 80-90% от руските копелета в Родината

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПОД ИГОТО И. ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ ... СА НАПИСАНИ ОТ ИВАН МИНЧОВ ВАЗОВ ДОКАТО Е В ИЗГНАНИЕ В ОДЕССА НАЙ - БЪЛГАРСКИЯ ГРАД НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ :))

Примерно, първото българско светско училище (Априловската гимназия) е построено от Васил Априлов, е български търговец в руския град Одеса

Когато видя някоя ватенка да закачи някъде руското знаме, например в магазин, не им давам и стотинка.

ти и да искаш не можеш да дадеш щото нямаш, добре че е баща ти да ти дава от време на време

На Първан да му го надангат печките в ареста едно денонощие и ще се научи, че България е част от ЕС и НАТО! При това 20 години. Но този примат ни окача знамето на Руслямска държава. Отстрелвай!

България е била на доста места, а издигането на руското знаме е в чест на деня на ПОБЕДАТА над нациска Германия!

Ако това е причината, защо само Руското знаме е издигнал кмета? Русия ли побеждава в тази война или има и други победители?

Русия не желае обединена България  Тя и днес не желае да бъдем обединени като народ. Българската свобода идва облечена в чужди мундири, проникната от чужди на народа ни имперски амбиции. „Освободителите” искат огромни купища пари за освобождението. За тях то е търговска сделка. И конткрол върху държавата ни. Готови са да смъкнат и ризата от гърба на българина. Така те ни крадоха и експлоатираха и по съветско време. Целта им винаги е била една – да няма независима от Русия българска държава. Тя не е променена и до днес. А българите, кучета ги яли. За Кремъл ние сме „трофей”. Би ли приел това Васил Левски?  Затова и паметта на Апостола бе поругавана многократно – с опитите за русофилски преврати, с политика, насочена срещу българското Съединение и Обединение, с терористично комунистическо движение. Върхът на антибългаризма бе окупацията на България през септември 1944 г. Тогава се осъществява геноцид срещу българския народ. Не само е унищожен физически политическият, стопански, военен, културен и духовен елит на нацията, но ни е наложена една тотално некадърна и скапана политическа, икономическа и дори образователна система. Съдействаха затова слугите на Москва у нас. И в този период ние не бяхме себе си, не бяхме народът на Васил Левски. Тогава бе потъпкан и друг важен завет на Апостола – да бъдем равни с другите европейски народи.За руски народи Левски никога не говори.   

Чакали сме 500 години да се случи пи друг начин ама не е! Ти какво искаш, и сякаш да ти се ближи и задника след това? Какви опорки бълнуваш? Да, имат интереси и ние имаме интереси? Предпочиташ да стоиш с феса и да лъжеш конака? Знаеш колко руски доброволци е имало във войната, богати благородници? Българското опълчение и целия български народ е помагал, било е рамо до рамо с тях. Не се гаври с кръвта на тези хора.

Предпочита да прави сфирки на западноевропейците които са финансирали и обучавали турската армия която да коли и мачка балканските народи!!

Само не ми казвай,че Русия е водила война само за да ни освободи. Това е 12-тата война между Русия и Турция! На наша територия се водят само част от военните действия, има и други фронтове, но изгладеният мозък от 45 години руска власт няма да си даде зор да прочете нещо по темата... Русия води 11 войни срещу Османците, преди тази от 1877г. През всичките 11 войни, българите всеячески подпомагат руските войски с надежда за освобождение. След оттеглянето на руснаците, българите са подлагани на кланета... В нито една война, Русия не споменава българите и тяхната свобода. Напротив. 1828-1829г. Кап. Георги Мамарчев води доброволчески корпус българи ок.1000 души, изиграващи решителна роля при превземането на Силистренската крепост, печели орден за храброст "Св. Анна". 1829г. Българите в Тракия се вдигат на въстание и отхвърлят турската власт в Източна Тракия. На 14.09.1829г. разгромената по вода и суша Османска империя, е принудена да подпише Одринския мирен договор. В него няма нито дума за България и българите. Русия решава свои въпроси. Тя заграбва източното крайбрежие на Черно море и делата на р. Дунав и придобива право на окупация на Молдова и голяма част от Влашко, докато Турция не плати контрибуция. Освен това Русия помага на своя съюзник Сърбия, която получава автономия. От Одринския мирен договор най-много печели Гърция, която става независима, макар в орязани граници – Пелопонес и земите, южно от Епир и Тесалия и Цикладските о-ви. Одринският мирен договор от 1829г. не променя с нищо статута на българите. Те са единствените от балканските народи, които нищо не получават в замяна на своите действия в помощ на руската армия през войната. Не е отчетен въобще приносът им за руските военни успехи. От всички балкански народи са те пренебрегнати и даже забравени. За българите дори не се споменава в договора. След сключването на договора, капитан Георги Мамарчев оглавява опита за вдигне въстание в Сливенска, Котелска и Търновска област.

Но тогава руското командване му противодейства. Мамарчев е арестуван, за да не предизвика международни усложнения. Веднага след сключването на договора руснаците разформироват и обезоръжават българските доброволци в своята армия, които са обвинявани в неподчинение, кражби и дезертьорство. На руските военни и цивилни на Балканите е наредено да избягват всякакви контакти с местното население, които са смятани за „източник на сериозни затруднение в политическо отношение“. Окуражени от руската политика, турците започват погроми над християните на много места в източна Тракия. Русия винаги е действала против България. И големите български възрожденци Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Вазов... са били твърдо против Русия. След освобождението, когато България обявява "Съединението" Русия е ПРОТИВ. И насъсква сърбите против България. През Балканските войни подпомага сърбите и насъсква румънците да ни ударят в гръб... Ето една Руска дипломатическа грама от 1914г. (от онази влакова композиция с документи, които разкриха много...): „Една мощна България на Балканският полуостров е нашият геополитически кошмар.Тази млада имперска сила,разполагаща с най-могъщата армия в ‚югоизточна Европа,простряна на две морета,имаща флота и в Черно и в Средиземно море,би могла да овладее и Проливите и егейските острови.С времето нейната сила ще расте неумолимо.Българите вече са достатъчно мощни,за да смажат турците сами,да не говорим за сърби,гърци или румънци.Ние трябва да ги удушим в зародиш,защото една Велика България,съюзник на Германската империя би станала силата,която би ни детронирала от нашият трон и би отрязала достъпът ни до Средиземноморието.“ След 1944г. България е окупирана от слугите на Москва. Те създадоха Македония. Те отричат българската азбука. И всички действия на тази държава, са били против българските интереси. Останалото е пропаганда, която тотално е отровила българското съзнание.

И също цитат от Захари Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

Цитираш овчар който от гордост че се научил да чете и пише понякога се прави и на умен.

България почита кръвта на падналите за свободата през руско -турската война, това не е срам, ти си срам. Не намесвай освободителната война повече, защото е смъртен грях!!! Темата по която пишем е за денят на победата над нацизма. Свастиката е пребита и препикана 1945, точка по въпроса. Нищо лошо няма да се напомни на малките свастики че това е факт и не е правилно да се тръгва по този път. Браво на кмета.

Само българите сме толкова наивни и с промити мозъци за да си мислим, че Русия ни е освободила от братски чувства, освободила ни е по сметка, както САЩ освободиха Кувейт от Садам, и след договорка с Австро-Унгария за подялба на държавите на Балканите. Ние сме си платили за Освобождението в тонове злато, после по времето на СССР 50г са ни скубали като мокри кокошки, смачкали са ни самочувствието, претопили са го във вечна благодарност към Големия брат, и са ни драли кожите лицемерно и до дупка, по славянски! Когато се оттървем от комплекса на руската версия за Освобождение, като спрем да се люшкаме между Азия и Европа, може би най-накрая ще се оправим

как боядисах шейната с цветовете на украйна америка за България ми плати пълно каско и ми смени 6 от елените с нови от уестингхаус са казаха да викам против русия и газова уредба ще ми сложат с газ от фракинг

Дангов единствен застана едно време срещу мутрите.Но после всичко замина на кино и сега си е същото а дано успее да направи нещо така като гледам тръгва напред