Коментари - Фондация алармира за опасно за деца събитие в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи може ако държавата реши тука дрога няма да има ....а не както е сега под път и над път !!! Ако собственик на дискотека знае ,че пипнат ли го в заведението му да се предлагат такива неща ,следва конфискация на заведението ,съд и затвор .....тогава един няма да продава !!! Елементарно е ....обаче държавата пет пари не дава за това !!! Затова тук казваме ,че мафията си има държава и никой никакви закони не спазва !!!

Разберете продаването и разпространяването на дрога е явно държавна политика !!! Държавата само имитира уж борба с нарко каналите и наркоразпространението а в същност ги закриля !!! Това са фактите !!! Как по Живково време нямаше дрога в България ?!?? Дрогата само минаваше от тука и отиваше на запад !!! Това също бе държавна политика !!!

като гледам снимката от протеста - всички изглеждат да са захранвани с чалга и дрога от раждането.

Ами да, полицията пази тези които и плащат. Естествено, че ще са на страната на собственика. Тука проблема, е че родителите знаят, че на такива места се продават вещества и алкохол забранени за деца, но си ги пускат. Родителите са за бой.

Ми тва е традиция вече бе! Научих ви, показах ви... толкова години ....Трите ми менискуса разбраха, вие не!

Строителят на Цветанов, влюбил се в църковните дела, които може би му носят и терените за строителство. Изведнъж е прозрял че има чалга и клубове с чалга. Малко ми прилича ва Шкварек и неговите 10 минути слава с провалената прожекция в Одеон

т.е. ти си за това да се дебилизира младото поколение?

толкова ли пост трябва да бъдеш, че да вярваш, че акцията на Пламен Мирянов ще върне обратно в "правия път" младото поколение. Струва ми се, че някак си се събудил в 2024 година и си открил нещо, което върви от 30 години, и не само в БГ, а и по света - опростяването на нещата води до опростачване и такива като Мирянов се възползват от вярващите в единния и светъл комунизъм, че със сила налагането му ще доведе до нещо добро

Телевизията и повечето медии е достатъчна за дебилизирането. Заведенията само помагат за демонстрацията му.

Колеги русофили ама това е НПО. Сега да ревем ли срещу това НПО на Сорос ли е не е ли, дайте инструкции моля!

нищо не си разбрал за това, с НПО-тата!

Чалга и дрога! Това е. Следващите ще закрият тази умираща държава.

От организацията твърдят, че униформените са заели страната на собственика на заведението Че тя полицията днес съществува само за да извършва подобни финкции.

"суицидни настроения" Тва кво е?

Ако можеш да четеш, направи го! Не на улицата и не в подобни заведения!