Американец с близо 3 промила алкохол катастрофира на магистрала „Тракия“

Мъжът е задържан, но не е дал кръв за химичен анализ, автомобилът му е иззет

Обратно в новината

Коментари - Американец с близо 3 промила алкохол катастрофира на магистрала „Тракия“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези като тоя в щатите питат ли ги "Даваш ли, даваш кръв за анализ ..." или принудително ги източват?

Чак не вярвам 120 души починали досега тази година при 137 дни. По новини и като цяло усещането е, са поне 10 на ден.

Паметник пред Амбасадата ще му правим ли? Спрелите го наказани ли са? Те са 4000лядници ли са

http://docs.alexomar.com/biblioteca/thecarhackershandbook.pdf

Still looking for something? Invented for life Open a request online via the website or ESI[tronic] and book the service https://www.bosch-remotediagnostics.com/

Че то и аз се водя американец от над 15 години, ама това не значи, че не съм всъщност българин.

Хехе, дошъл в България и пропадна човекът, пропил се, не ами станал биологична дестиларна - 3 промила и може да нацели пътя, егати киборга

чувал ли си вица, пия докато пътят започва да ми се вижда троен, за да карам по средния?

Американец по документи... Само балканец може да шофира в такова състояние, другите обикновено падат под масата:))))

от кеф като е гледал другите маймуни около него как карат с 200 и охлузват по някое и друго дърво край пътя. Чувството е заразно, да знаете.

Едва ли е само от чувството, като чета как над 1/3 от американсерите били пристрастени към алкохола (без да броим други по-тежки неща, които във ФАЩ очевидно можеш да си купиш на ъгъла :))

Как така американсер, то нали уж руснаците били пияндурници :))

И тоя ли е от ЦРУ

пък ако минат около пиндостанските бази що техника ще задържат заради алкохол и дрога.....

този бил американец, ама какъв. То има и Северна и Южна Америка, тоя от коя е. Инак колко готино ще звучи - европеец кара пиян, а в реалност бай Пешо от Долно Нанагорнище се прибира от кръчмата. Мдааа

Какво означава "американски"? От Бразилия ли е, от Парагвай ли е, от Уругвай ли е, от Аржентина ли е, от САЩ ли е, от Колумбия ли е, от Канада ли е, от Мексико ли е, от Чили ли е?

Има само една държава, която използва името на континента си за име на "държавата" си. Даже африканците нямат държава на име Африка :))

Австралия?

Щом е Американец, да му се върне колата, да му се плати обезщетение и министъра на вътрешните работи да му се извини, че магистралата не е построена правилно за пияни........

Ми разбира се, защо да не пие и кара, тук всичко е позволено.....санкции нула!!!!

Даже и в напиването американците задминаха руснаците…

Американски гражданин, пребиваващ постоянно в България? Или българин двойно гражданство? Защо не променят закона и да нямат право да отказват кръвна проба? Години наред в България процъфтява тезата,че си над закона .Защото Простака и Магнитски са яркия пример как мутрите силоваци ,корумпирани крадци и бандити- просперират! Лошото е,че няма гражданско общество,което да спи пред парламента и да принуди всички депутати да приемат закони в полза и единствено за обществото.

Така се държат колониаторите в колониите.

Интересно ми е, ако е от американският контингент от американска военна база примерно Айтос ил Безмер, дали попада под българска юрисдикция?

Трябва, но ще си го приберат... И няма да се чуе нищо.все едно не знаеш...

Американсерската дипломатка в Англия като прегази англичанин на пешеходна пътека, първата й работа беше да избяга в ембасито и незабавно я върнаха във ФАЩ, въпреки че "партньорите" им я осъдиха съвсем официално и настояваха да им я върнат, за да лежи в затвора. Познай дали се случи. Така работи американсерската "демокрация" - демокрация и върховенство на закона е само когато на американсерите им е изгодно.

но те си имат закон - никой не може да съди американец за каквото и да е прстъпление. И си го спазват, а това, че всички останали им стоят мирно и слушкат не е тяхна вина.

Да де, ама американсерските закони важат само във ФАЩ. Поне на теория и според международното право де, защото знаем как "демократизират" по цял свят, ако някоя суверенна държава не слушка. Ако и уж да са им "парнтьори" и "съюзници", но да ги газят безнаказано по улиците :))

Това е за всички къде обясняват за "грешния" чип. Да, той е грешен, но на съвсем друго място. Това съм го виждал хиляди пъти, "цивилизован и културен" западняк като дойде тука и става същото животно като местните.

Най вече мургавите “западняци”

Интересен е начина за представяне на новината. Онова за джипа има три новини претоплена манджа и едната е закотвена отгоре без да казва нищо ново а това излезе и го набутахте на четвърто място а после ще го махнете изобщо

...бързо се е ориентирал в "обстановката" в която се намира ...