Гроздан Караджов публикува в профила си във Фейсбук предизборно послание преди официалното закриване на кампанията.

"Скъпи приятели,

На финала сме на една хем приятна, хем тежка кампания. Приятна, защото се запознах с много хора, които въпреки кризите, през които преминаваме, не са загубили страстта си към живота и ентусиазма си нещо да променят. Тежка, защото проблемите, с които всички ние се сблъскваме, нямат нито лесно, нито бързо решение. Това обаче нас, от ИТН, не ни отчайва, а ни вдъхновява.

Защото навсякъде срещаме съмишленици. Които не се поддават на пропагандата, обвиненията и лъжите срещу ИТН. Които твърдо смятат, че принципите трябва да се отстояват. Че моралът е за предпочитане пред далаверата.

Докато бях министър, постоянно имах чувството, че съм в някакъв огледален свят. Едни хора ни се кълняха, че сме партньори, а постоянно ни саботираха. Узурпираха успехите и се разграничаваха от провалите. Уверяваха ни, че ще правим промяна, а ни предлагаха подмяна.

Ето с това ние от ИТН никога няма да се съгласим. Защото ние искаме целият порочен модел на управление да бъде взривен. Не приватизиран, а ликвидиран! Затова сме готови да изтърпим всичко.

Сигурен съм, че резултатите от тези избори ще покажат кой е бил прав, кой е бил крив. Дали онези, които искаха да останат във властта на всяка цена. Които погазваха закона и ви лъжеха в очите. Които проповядваха морал, а си купуваха депутати. Или ние, които рискувахме всичко, за да останем верни на обещанията си пред избирателите.

Снимка: Личен архив

Предстои ни много и то сериозна работа. Ние разчитаме на Вашия глас в неделя. А вие можете да разчитате на нашия глас в парламента след това. Защото само заедно ще променим страната към по-добро. Заедно с вас! Сами срещу всички!"

Снимка: Личен архив

Купуването и продаването на гласове е престъпление!