Бившият регионален министър Гроздан Караджов изненадващо поведе листата на "Има такъв народ" в Пловдив и Хасково, предаде БНТ. На миналите избори водач в Пловдив беше Тошко Йорданов, но сега той ще бъде начело в Пловдив-област и Варна.

Други знакови лица на партията ще водят листите в столицата - Ива Митева в 23-ти МИР, Любомир Каримански в 24-ти МИР, а Пламен Данаилов вероятно ще бъде изборът на ИТН за 25-ти МИР, където традиционно е лидерската битка за водещите партии.

Караджов коментира и думите на Кирил Петков, че Шоуто на Слави в политиката е омръзнало на всички и трябва да се каже стига.

"Ръководството на партията така е преценило, може би не е имало свободен район за София за мен, където всъщност живея, но като бивш регионален министър съм работил с всички области. Очаквам много хули и лъжи да се изсипят върху "Има такъв народ", даже и днес чух, че стига толкова партии, които да прекратяват правителства, всъщност винаги, когато има правителства, които не работят в интереса на народа, трябва да има някой, който да ги изхвърля на боклука, където им е мястото", заяви Гроздан Караджов.