Най-вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието, с което бе застреляна 44-годишната Кети Николова и семейството й, събщи БНР. Вчера тялото на жената бе открито в кладенец край необитаема вила на около 3 километра от семейната къща, в която бяха намерени труповете на останалите петима.

Все още няма яснота за основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението. Не е ясно към този момент дали използваното оръжие е едно или няколко. Знае се само, че по шестимата е стреляно с 22-ри калибър. Възможно е убиецът да е използвал и заглушител.

Очаква се по-късно днес полицията и прокуратурата да дадат актуална информация по случая.

И шестте жертви - 44-годишната Кети, мъжът й Неделчо и синът му Георги, дъщеря й Нанси и приятелят й Боби, както и 72-годишната й майка Еленка, са застреляни с по няколко куршума, обясни на брифинг снощи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Той допълни, че версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството вече не е на дневен ред.  Експертизите продължават, обясни главният секретар на МВР комисар Младен Маринов.

Той посочи, че вече се работи и по версията, че е възможно мотивът за жестокото престъпление да е свързан с търговската дейност на 41-годишния Неделчо Юнаков.