Коментари - Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена | Днес.dir.bg

Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена

"Нашите български партньори прекрасно разбират колко е важно да продължим да бъдем обединени и да подкрепяме отбраната на Украйна", похвали Мертен българското правителство

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена | Днес.dir.bg

Коментари

България не е мишена за Русия, но на г-н мъртън много му се иска това да не е така.

Алоо,аз съм галя от посолството. Спите ли бе модератори? Трийте то се вижда че мислещите българи са 100 към 2 глупака евроатлантици. Трийте бързо че се изложихме. За кво аз сорос давам милярди за дезинформация?

А вие господа идиоти кога ще разберете че Русия имат ядренно оръжие и не блъфират, блъфират тези които нямат! Русия имат Докторина и протокл за употребана ядренния арсенал за това Кремъл е там да следват устава.

Съвсем скоро ще ядеш ядрени оръжия. Съвсем скоро!!!

какъв САЩ порфавор? ако не говориш Испански а в скоро време и Руски или Китайск си в партер бе Злато а отзаде Мечока Руски с чапатия медведин

Драги ми смехурко къде е славата на САЩ че с тяхните оръжия се избиват милиони хора и че парите им са само хартийки затова Китай, Русия. Арабите и мн .др. масово изхфърлят долара инвестират в злато, за това че Венецуела и още 59 държави са кандидати за членство в БРИКС. ха ха ха това по скоро ми мяза на майтап "Резил"

БРИКС-а прилича на разкована щайга, драги ми смехурко. Коя му е валутата на БРИКС-а, не е ли Американският Долар, ами Бразилия и Южна Африка, не заявиха ли че ще се съобразят с решението на МНС и ще арестуват путака, ако стъпи на тяхна територия .... Да ти имам съюза ....

Смешко, ядрените оръжия се ядат от всички заедно, няма поотделно. А кои ще са провокаторите на това се вижда много ясно.

Американски глупости, мокри сънища! Просто Москва заделя по-малко пари за България поради големи разходи на други места. Като се опаричи ще видите какво ще стане! Нали вече са ни купили.(справка Пьотр Толстой) А то и тук каквото и да поиска Русия е безплатно или платено от нашия джоб. Пример: години на най-скъпи горива. Но любовта изисква жертви.

На генерал-губернатора на задморската УСА-територия, сър Кенеф Мъртъв, да благодарим от сърце за аварията в АЕЦ-Козлодуй и изтеклите 3 000 кофи(60 куб. метра) радиоактивна вода, заминала за река Дунав, а оттам за Черно море и плажовете по Шабла, Балчик, Албена, Кранево, Златните, Св. Св Константин и Елена, Варна, Бяла, Обзор, Св. Влас, Слънчака, Бургас и надолу към Резово. Да благодарим на сър Кенеф Мъртъв, че вече ще светим като крушки. Той нали си лапна сладко-сладко комисионката да лобира за измисленото атомно "гориво" на "Уестингхаус", боли го сега дъртия чеп за тъпите, слабоумни и ултра страхливи български чалгапарапитеци. Кво толкова, че щели да светят - те всичките отдавна са записана в графата "В разход". Да благодарим на сър Кенеф и за разрушената енергийна система на колониална България, за тотално разбитата и неставаща вече за нищо ПАВЕЦ 'Чаира", да му благодарим от душа за крадливите и некадърни шушумиги, които ни ги натресе на главите, и които още ги държи по места - резидентът Муньо, Тиквата, Беевската мазна свиня-майка, КироИдиота, Кокора, Сапунджията-академик(с фалшивата научна титла), Чифутлореала, Ристю, Гнома, Славуца от Учиндол, Копейко от Максуда, белият вълк под/надполковник Ники, Мая Общата, КУРнелата(и нейното крадливо Гуци), и още хиляди знайни и незнайни БГ-пачаври и изтривалки на Посолството в София. Да благодарим на Сър Кенеф Мъртъв, че днешна колониална България е една умираща територия в клинична смърт и жизнен стандарт по-нисък и от на африканските държави. Да благодарим на Кенефа, че България е вече Хаитито на Балканите и на цяла Европа!

Прекрасен пост, само дето кофите с радиоактивна вода изтекоха са от реактора с руско гориво ( не че вида на горивото им някакво значение за теча), но е възможно, даже е желателно зареждането с американско гориво на 5-ти блок да е предизвикало теч в 6-ти. Тъпи сте като слонски задници.

Същото важи и за Муньо! Само пълен дегенерат може да твърди, че Муньо е "натовски генерал"!!! А при Борисов България стоеше в пъти по-добре в международен план.

Какво очакваш от русофилистичен примат - да мисли ли .... Та чак да му поясняваш, откъде е теча .... Аре по сериозно ....

Ти откъде знаеш? Да не си бил в слонски задник?

Стига с тая "Москва" бе! Само Русия, Путин и Украйна са ви в главите. Тук е България и българските интереси трябва да са на първо място. Аман от тоя "евроатлантизъм"!

Друго си е путлерофашизма .... някак по родно ти звучи

Все пак по-добре звучи от Лайнян....

шефе сЪ кат Тръмп се появи ти па ли си тука ил друг педерас ще дойде ?

иви=цТ СОФия там всички останалото за посланика

от как има мой паметник България я няма

Чести и почитания Ваше превъзходителство, г-н Кенет Мертен!!!

Е ТЕЛЕФОН +359 (2) 937 5101

Аз ще се радвам, когато всички достигнат до този извод, не само Москва, като казвам всички, имам предвид вички, като почнеш от северно македонците, минеш през австрийци, холандци, француди и останалите брюкселци , та стигнеш до САЩ. Щото тва да подвиваш опашка дори на македонците..си е дъното...

блядовете разбраха, че българският народ не е лесна мишена за тях и , че той никога не ги е харесвал - нито ментално, нито идейно, нито поведенчески, нито физически, нито екзистенциално ! . това е голямото откритие и голямата изненана за тях ! те си мислеха, че народа ги харесва, щого го били "асвабидили" от турското "робство" , а не си дават ясна сметка, че съвсем повърхностен логическа-емпиричен анализ, . би показал на всеки, че дефакто не е имало абсолютно никакво робсто, и респективно няма как да има никакво "освобждение" освен ....поредното имперско завоевание ! . костелив орех се оказа българският народ - както за ненавижданите блядове ...така и за червената шумкарска мафия ! . идва време разделно по оста "изток" - "запад" ! българският народ, с цялата си същост е на запад ....а шумарската капиталистическа мафия - е на изток ! . следоветелно - нямаме няма ток във веригата .... и следва - пълан разпад !

Под "български партньори" дали включва и пеевски в тях? Че ако е така, значи сащ подкрепят партийната мафия превзела държавата ни.

Същевременно същия тоя Путин 2 пъти за последната седмица предлага преговори. Кой ли лъже тогава... хм.

Тези разказват за интересите на сащ в региона, т.е нас ни няма в цялата схема освен като територия и марионетно правителство.

И за какво да разказва(т), бе, като няма вече 35 (+ 45) години български управници да разказват ДЕФИНИРАТ и ЗАЩИТАВАТ публично българските интереси! Посланикът на САЩ у нас е представител на САЩ в България - чии интереси ти очакваш да защитава, тъпанар! Но той поне ги артикулира ясно и без лъжи и усукване (като тези на Москва), че те ни били братя, че само и винаги защитавали нашите интереси и прочие откровени лъжи! И като ги казва ясно техните интереси - а България е част от ЕС и НАТО и ако наистина сме приятелски страни и народи, но интересите ни трябва да са в унисон! А ако някъде не е така - нали затова са българските управляващи и политици - ясно да ги оповестят и да работят за постигането им!

А България разбра, че в следващите десетилетия не може да разчита на Русия.

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

А Вашингтон разбра, че е лесна мишена. Пращат просто Киро и 800 милиона и си имат правителство, с което да управляват колонията. Да и продават Ф16 и втечнен газ. А това, че инфлацията изяде спестяванията си е проблем на туземците.

ПАВЕЦ-овете и АЕЦ-овете, за да не ги конкурира на местно ниво...

Въпрос: В коя държава САЩ не могат да извършат държавен преврат? Отговор: В САЩ, защото там няма американско посолство!

Дали? Целият свят е наясно, че изборите през 2020 бяха изманипулирани, за да бъде свален Тръмп. Сега отново се гласят да сторят същото, за да останат на власт. Аз бих го нарекъл преврат.

Окупаторите вън! България суверенна и свободна от чужди войски държава!

Някой трябва да му обясни на този посланик, че България никога не е била и няма да бъде мишена на Русия, и че двете страни са братски и по вяра и исторически и сега сме с Америка защото са ни яхнали политици подлоги, алчни и безскрупулни в ламтежа си за забогатяване, но историята многократно е показвала какво се случва с предателите....

Като е така защо тогава Путин ни нарече неприятелска държава (с език от македонските земи) и точно ти и такива тъпанари като теб ро други поводи плашите със заплахите на Путин и ядреното му оръжие, бе!

На кое отгоре да ни смята за "приятелска" държава? Каквото повикало, такова се обадило.

На този въпрос можеш да си отговориш, дори и само да си завършил 4 клас , елементарно е/

Върши си човечецът работата, за която му плащат, може и сам да си вярва, но "нашите" политици не вършат и 1% от това, в което се заклеват да вършат.

лицемерен , нагъл и алчен боклук!

Лицеерен лъжец 30г ни държиш на Визи децата ,а сме ви предоставили всичко от ресурси до бази.Лицемерни престъпници ние трябва да ви наложим визи.

30 страни искат да влязат в БРИКС - съюзът на независимите държави. Дреме им на руснаците за някаква васална територия на Вашингтон на Балканите с има-няма 6 млн. население.

Четири чужди и враждебни на България бази. Това е окупирана България в момента.

Този негодник иска да каже, че България се оказа костелив орех за тях ! Само измекярите са с янките, народът е с РУСИЯ !!!

А Байдън разбра ли, че Б-я вече не е лесна мишена за болшевиките му ???

Я обяснете с какви точно "дейността в сферата на енергетиката" помагаме на Украйна? За това нашите медии са пропуснали да ни информират.

Когато българите или това което е останало от тях разберат че посолството се ебава с тях непрекъснато - работата може и да се оправи

Явно сме треторазрядна колония, след като за губернатор, сатанистите са ни назначили такъв палячо. А националните предатели, така наречените политици се кланят на това недоразумение. Пълна отврат.

Поздравления г-н Посланник !!! Квиченето на мурзилажа е показателно, че думите ви са верни!

Абе защо посланикът на янките се казва Кенеф Мъртъф?

Да се провери на този и на българските му партньори дали не са им изтекли българските визи вече.

Нека благодарим на САЩ, че ни освободиха от гнусното и човеконенавистно руско робство, довело до оскотяване на българският народ в периода 1944г.-1997г.

Неориентиран зеленчук си батка ! Откъде го научи това, от изкуствения интелект ли ???

Ами дай ми наклон на уя, след като съм бил неориентиран ....

Стягай куфарите и у САЩ

Правят същата грешка като в Украйна. Скарват братски славянски народи с цел победа. Мършите не са нясно още, че никой от Българите няма да им умира за далаверките. Да, ще ни дерете още. Да, ще ни промивате мозъците. Да, докарахте ни до най-умиращата държава в света. И пак ще го духате. Щото целият свят ви мрази. Заради двойните ви стандарти, кражбите, убийствата на цивилни, лъжите и измамите. Нямате бъдеще нито в Европа нито в Азия. Скоро и в Близият изток ще ви изхвърлят. Една продънена империя крепяща се на илюзии и олигофрени. Всичко е хубаво, ма няма да има хубав край за вас. Идете си с мир. Ние сме овчедушни, глупави, наивни. Но не искате да ни срещате когато сме бесни. Тогава ще разберете мръсни ционисти, че няма да има точка на планетата, където да се скриете.

Кой накара путака да влезе в Украйна ???? САЩ предупреждаваха ли руската мърша да не напада, но руските мършляци не искаха да чуят , защото елементарно си въобразяваха да са някакъв фактор/полюс в днешния свят. Истината се оказа друга-чукундур е пРоссия днес!

Москва не знам дали е разбрала, но наглостта на янките и намесата във вътрешните работи на други страни е отдавна известна в цял свят. Майдани, цветни революции, бомбардировки на суверенни страни, окупация са отдавна в арсенала на задокеанските хегемонисти. Тяхната цел е подчиняването на целия свят и изсмукване на ресурсите на народите. Но няма да им се получи, дори техни съюзници вече се отдръпват от тях. Що се отнася до България Капитан Петко Войвода го е казал: „Няма сопа, която да избие Русия от сърцето на българина!“

Ще започна с подобаващо обръщение. Ей, тъпанар, българите не сме вече толкова лесна мишена за пропагандата ви. Това смятам, че отдавна сте го разбрали. И да, базичките ви ще бъдат изринати, ако не си тръгнете доброволно. Прости методи и ефикасни методи за това, колкото искаш. Не е нужно дори да се въоръжаваме заради вас.

Вън краварските бази от България-фък аут фром БГ!

Да живеят нашите приятели САЩ.

известно е, че краварите се отнасят към своите васали по-зле отколкото към своите врагове... Аналогия: Величието но римската империя се е дължало на нещастието на много угнетени от нея васали. Къде е сега римската империя?

Господарят ни окупатор намеква, че е време за следващото плащане от 4-5 милиарда долара данък спокойствие /както каза преди години турчина Йордан Цонев от ДПС в НС/ .

Ето още един, който говори от името на Москва.... Абе, изобщо да ви е... У „дипломатите“!

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

скоро пак всичко ще си дойде по местата... ;-)

Има развитие в общественото мнение, защото доскоро хората не искаха да признаят изчезналото влияние на Русия в България. Русия няма да е фактор в България поне през следващите 100 години. Това няма общо с България, просто Русия е неадекватна във вътрешен и външен план и е заплашена от разпад.

Така едно време Бекерле е хвалил Филов, Габровски, Михов и цялата фашистко-нацистка сволач управлявала България и наречена по късно цвят???????????? на нацията. Слава богу една голяма част е унищожена след 9 септ.

Тоя все покрай изборите се появява. Да бе казал защо още не са паднали визите за българи за САЩ? Слагат не на който си искат и после процента на отказите бил висок. Няма ли истински политик да се заеме а визите?

Мъчи ме един въпрос......................Ако има десетократен спад на "помощите" на САЩ за българската демокрация. Кой е виновен? Бай Дън или Путин?Нека се види тогава кой, какво ще говори и пише. Стига вече “интереса клати феса”!!!!

Какви ги говори тоя?! България никога не е била “мишена” за Русия. Но ако реши да удари американските бази, сума ти народ ще бъде доволен!

Ако може и Народното събрание,лично ще им пратя кординатите

А тоя дали е разбрал, че не сме лесна мушена и с какъв костелив орех се е захванал? Да прочете "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово" на Пенчо Славейков за да разбере народопсихологията на българина. Не всички българи са на яслата на американските НПО-та.

Banker.ua ще разкаже историята на тези инвестиционни гиганти и ще разкрие тайните на техния успех, за да разбере как те оформят бъдещето на света.Vanguard Group, BlackRock и State Street не са просто инвеститори. Те са катализаторите на промяната, влиятелните играчи и оформителите, които определят посоката на глобалните финанси. https://banker.ua/projects/vanguard-group-blackrock-state-street-vladelcy-mira/

"Руското влияние, може да е лошо, но може и да е добро, когато е последното, трябва да се подкрепя, а когато е лошо да се борим." Кога в България е имало "добро" влияние на руския окупатор, бе умник?

А кога е било лошо, умнико? И не бъркай Русия със СССР, че в съюза беше и любимата ти Украйна!

СССР, Русия, все тая!

Ами например когато те освободиха от "Османско владичество", не САЩ, Руската империя се е била за твоята свобода дебиле! И спри да цапаш името на Апостола!

Кога стана толкова умен? Или ти е по рождение?

Коментари - Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена | Днес.dir.bg

Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена

"Нашите български партньори прекрасно разбират колко е важно да продължим да бъдем обединени и да подкрепяме отбраната на Украйна", похвали Мертен българското правителство

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ у нас: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена | Днес.dir.bg

Коментари

България не е мишена за Русия, но на г-н мъртън много му се иска това да не е така.

Алоо,аз съм галя от посолството. Спите ли бе модератори? Трийте то се вижда че мислещите българи са 100 към 2 глупака евроатлантици. Трийте бързо че се изложихме. За кво аз сорос давам милярди за дезинформация?

А вие господа идиоти кога ще разберете че Русия имат ядренно оръжие и не блъфират, блъфират тези които нямат! Русия имат Докторина и протокл за употребана ядренния арсенал за това Кремъл е там да следват устава.

Съвсем скоро ще ядеш ядрени оръжия. Съвсем скоро!!!

какъв САЩ порфавор? ако не говориш Испански а в скоро време и Руски или Китайск си в партер бе Злато а отзаде Мечока Руски с чапатия медведин

Драги ми смехурко къде е славата на САЩ че с тяхните оръжия се избиват милиони хора и че парите им са само хартийки затова Китай, Русия. Арабите и мн .др. масово изхфърлят долара инвестират в злато, за това че Венецуела и още 59 държави са кандидати за членство в БРИКС. ха ха ха това по скоро ми мяза на майтап "Резил"

БРИКС-а прилича на разкована щайга, драги ми смехурко. Коя му е валутата на БРИКС-а, не е ли Американският Долар, ами Бразилия и Южна Африка, не заявиха ли че ще се съобразят с решението на МНС и ще арестуват путака, ако стъпи на тяхна територия .... Да ти имам съюза ....

Смешко, ядрените оръжия се ядат от всички заедно, няма поотделно. А кои ще са провокаторите на това се вижда много ясно.

Американски глупости, мокри сънища! Просто Москва заделя по-малко пари за България поради големи разходи на други места. Като се опаричи ще видите какво ще стане! Нали вече са ни купили.(справка Пьотр Толстой) А то и тук каквото и да поиска Русия е безплатно или платено от нашия джоб. Пример: години на най-скъпи горива. Но любовта изисква жертви.

На генерал-губернатора на задморската УСА-територия, сър Кенеф Мъртъв, да благодарим от сърце за аварията в АЕЦ-Козлодуй и изтеклите 3 000 кофи(60 куб. метра) радиоактивна вода, заминала за река Дунав, а оттам за Черно море и плажовете по Шабла, Балчик, Албена, Кранево, Златните, Св. Св Константин и Елена, Варна, Бяла, Обзор, Св. Влас, Слънчака, Бургас и надолу към Резово. Да благодарим на сър Кенеф Мъртъв, че вече ще светим като крушки. Той нали си лапна сладко-сладко комисионката да лобира за измисленото атомно "гориво" на "Уестингхаус", боли го сега дъртия чеп за тъпите, слабоумни и ултра страхливи български чалгапарапитеци. Кво толкова, че щели да светят - те всичките отдавна са записана в графата "В разход". Да благодарим на сър Кенеф и за разрушената енергийна система на колониална България, за тотално разбитата и неставаща вече за нищо ПАВЕЦ 'Чаира", да му благодарим от душа за крадливите и некадърни шушумиги, които ни ги натресе на главите, и които още ги държи по места - резидентът Муньо, Тиквата, Беевската мазна свиня-майка, КироИдиота, Кокора, Сапунджията-академик(с фалшивата научна титла), Чифутлореала, Ристю, Гнома, Славуца от Учиндол, Копейко от Максуда, белият вълк под/надполковник Ники, Мая Общата, КУРнелата(и нейното крадливо Гуци), и още хиляди знайни и незнайни БГ-пачаври и изтривалки на Посолството в София. Да благодарим на Сър Кенеф Мъртъв, че днешна колониална България е една умираща територия в клинична смърт и жизнен стандарт по-нисък и от на африканските държави. Да благодарим на Кенефа, че България е вече Хаитито на Балканите и на цяла Европа!

Прекрасен пост, само дето кофите с радиоактивна вода изтекоха са от реактора с руско гориво ( не че вида на горивото им някакво значение за теча), но е възможно, даже е желателно зареждането с американско гориво на 5-ти блок да е предизвикало теч в 6-ти. Тъпи сте като слонски задници.

Същото важи и за Муньо! Само пълен дегенерат може да твърди, че Муньо е "натовски генерал"!!! А при Борисов България стоеше в пъти по-добре в международен план.

Какво очакваш от русофилистичен примат - да мисли ли .... Та чак да му поясняваш, откъде е теча .... Аре по сериозно ....

Ти откъде знаеш? Да не си бил в слонски задник?

Стига с тая "Москва" бе! Само Русия, Путин и Украйна са ви в главите. Тук е България и българските интереси трябва да са на първо място. Аман от тоя "евроатлантизъм"!

Друго си е путлерофашизма .... някак по родно ти звучи

Все пак по-добре звучи от Лайнян....

шефе сЪ кат Тръмп се появи ти па ли си тука ил друг педерас ще дойде ?

иви=цТ СОФия там всички останалото за посланика

от как има мой паметник България я няма

Чести и почитания Ваше превъзходителство, г-н Кенет Мертен!!!

Е ТЕЛЕФОН +359 (2) 937 5101

Аз ще се радвам, когато всички достигнат до този извод, не само Москва, като казвам всички, имам предвид вички, като почнеш от северно македонците, минеш през австрийци, холандци, француди и останалите брюкселци , та стигнеш до САЩ. Щото тва да подвиваш опашка дори на македонците..си е дъното...

блядовете разбраха, че българският народ не е лесна мишена за тях и , че той никога не ги е харесвал - нито ментално, нито идейно, нито поведенчески, нито физически, нито екзистенциално ! . това е голямото откритие и голямата изненана за тях ! те си мислеха, че народа ги харесва, щого го били "асвабидили" от турското "робство" , а не си дават ясна сметка, че съвсем повърхностен логическа-емпиричен анализ, . би показал на всеки, че дефакто не е имало абсолютно никакво робсто, и респективно няма как да има никакво "освобждение" освен ....поредното имперско завоевание ! . костелив орех се оказа българският народ - както за ненавижданите блядове ...така и за червената шумкарска мафия ! . идва време разделно по оста "изток" - "запад" ! българският народ, с цялата си същост е на запад ....а шумарската капиталистическа мафия - е на изток ! . следоветелно - нямаме няма ток във веригата .... и следва - пълан разпад !

Под "български партньори" дали включва и пеевски в тях? Че ако е така, значи сащ подкрепят партийната мафия превзела държавата ни.

Същевременно същия тоя Путин 2 пъти за последната седмица предлага преговори. Кой ли лъже тогава... хм.

Тези разказват за интересите на сащ в региона, т.е нас ни няма в цялата схема освен като територия и марионетно правителство.

И за какво да разказва(т), бе, като няма вече 35 (+ 45) години български управници да разказват ДЕФИНИРАТ и ЗАЩИТАВАТ публично българските интереси! Посланикът на САЩ у нас е представител на САЩ в България - чии интереси ти очакваш да защитава, тъпанар! Но той поне ги артикулира ясно и без лъжи и усукване (като тези на Москва), че те ни били братя, че само и винаги защитавали нашите интереси и прочие откровени лъжи! И като ги казва ясно техните интереси - а България е част от ЕС и НАТО и ако наистина сме приятелски страни и народи, но интересите ни трябва да са в унисон! А ако някъде не е така - нали затова са българските управляващи и политици - ясно да ги оповестят и да работят за постигането им!

А България разбра, че в следващите десетилетия не може да разчита на Русия.

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

А Вашингтон разбра, че е лесна мишена. Пращат просто Киро и 800 милиона и си имат правителство, с което да управляват колонията. Да и продават Ф16 и втечнен газ. А това, че инфлацията изяде спестяванията си е проблем на туземците.

ПАВЕЦ-овете и АЕЦ-овете, за да не ги конкурира на местно ниво...

Въпрос: В коя държава САЩ не могат да извършат държавен преврат? Отговор: В САЩ, защото там няма американско посолство!

Дали? Целият свят е наясно, че изборите през 2020 бяха изманипулирани, за да бъде свален Тръмп. Сега отново се гласят да сторят същото, за да останат на власт. Аз бих го нарекъл преврат.

Окупаторите вън! България суверенна и свободна от чужди войски държава!

Някой трябва да му обясни на този посланик, че България никога не е била и няма да бъде мишена на Русия, и че двете страни са братски и по вяра и исторически и сега сме с Америка защото са ни яхнали политици подлоги, алчни и безскрупулни в ламтежа си за забогатяване, но историята многократно е показвала какво се случва с предателите....

Като е така защо тогава Путин ни нарече неприятелска държава (с език от македонските земи) и точно ти и такива тъпанари като теб ро други поводи плашите със заплахите на Путин и ядреното му оръжие, бе!

На кое отгоре да ни смята за "приятелска" държава? Каквото повикало, такова се обадило.

На този въпрос можеш да си отговориш, дори и само да си завършил 4 клас , елементарно е/

Върши си човечецът работата, за която му плащат, може и сам да си вярва, но "нашите" политици не вършат и 1% от това, в което се заклеват да вършат.

лицемерен , нагъл и алчен боклук!

Лицеерен лъжец 30г ни държиш на Визи децата ,а сме ви предоставили всичко от ресурси до бази.Лицемерни престъпници ние трябва да ви наложим визи.

30 страни искат да влязат в БРИКС - съюзът на независимите държави. Дреме им на руснаците за някаква васална територия на Вашингтон на Балканите с има-няма 6 млн. население.

Четири чужди и враждебни на България бази. Това е окупирана България в момента.

Този негодник иска да каже, че България се оказа костелив орех за тях ! Само измекярите са с янките, народът е с РУСИЯ !!!

А Байдън разбра ли, че Б-я вече не е лесна мишена за болшевиките му ???

Я обяснете с какви точно "дейността в сферата на енергетиката" помагаме на Украйна? За това нашите медии са пропуснали да ни информират.

Когато българите или това което е останало от тях разберат че посолството се ебава с тях непрекъснато - работата може и да се оправи

Явно сме треторазрядна колония, след като за губернатор, сатанистите са ни назначили такъв палячо. А националните предатели, така наречените политици се кланят на това недоразумение. Пълна отврат.

Поздравления г-н Посланник !!! Квиченето на мурзилажа е показателно, че думите ви са верни!

Абе защо посланикът на янките се казва Кенеф Мъртъф?

Да се провери на този и на българските му партньори дали не са им изтекли българските визи вече.

Нека благодарим на САЩ, че ни освободиха от гнусното и човеконенавистно руско робство, довело до оскотяване на българският народ в периода 1944г.-1997г.

Неориентиран зеленчук си батка ! Откъде го научи това, от изкуствения интелект ли ???

Ами дай ми наклон на уя, след като съм бил неориентиран ....

Стягай куфарите и у САЩ

Правят същата грешка като в Украйна. Скарват братски славянски народи с цел победа. Мършите не са нясно още, че никой от Българите няма да им умира за далаверките. Да, ще ни дерете още. Да, ще ни промивате мозъците. Да, докарахте ни до най-умиращата държава в света. И пак ще го духате. Щото целият свят ви мрази. Заради двойните ви стандарти, кражбите, убийствата на цивилни, лъжите и измамите. Нямате бъдеще нито в Европа нито в Азия. Скоро и в Близият изток ще ви изхвърлят. Една продънена империя крепяща се на илюзии и олигофрени. Всичко е хубаво, ма няма да има хубав край за вас. Идете си с мир. Ние сме овчедушни, глупави, наивни. Но не искате да ни срещате когато сме бесни. Тогава ще разберете мръсни ционисти, че няма да има точка на планетата, където да се скриете.

Кой накара путака да влезе в Украйна ???? САЩ предупреждаваха ли руската мърша да не напада, но руските мършляци не искаха да чуят , защото елементарно си въобразяваха да са някакъв фактор/полюс в днешния свят. Истината се оказа друга-чукундур е пРоссия днес!

Москва не знам дали е разбрала, но наглостта на янките и намесата във вътрешните работи на други страни е отдавна известна в цял свят. Майдани, цветни революции, бомбардировки на суверенни страни, окупация са отдавна в арсенала на задокеанските хегемонисти. Тяхната цел е подчиняването на целия свят и изсмукване на ресурсите на народите. Но няма да им се получи, дори техни съюзници вече се отдръпват от тях. Що се отнася до България Капитан Петко Войвода го е казал: „Няма сопа, която да избие Русия от сърцето на българина!“

Ще започна с подобаващо обръщение. Ей, тъпанар, българите не сме вече толкова лесна мишена за пропагандата ви. Това смятам, че отдавна сте го разбрали. И да, базичките ви ще бъдат изринати, ако не си тръгнете доброволно. Прости методи и ефикасни методи за това, колкото искаш. Не е нужно дори да се въоръжаваме заради вас.

Вън краварските бази от България-фък аут фром БГ!

Да живеят нашите приятели САЩ.

известно е, че краварите се отнасят към своите васали по-зле отколкото към своите врагове... Аналогия: Величието но римската империя се е дължало на нещастието на много угнетени от нея васали. Къде е сега римската империя?

Господарят ни окупатор намеква, че е време за следващото плащане от 4-5 милиарда долара данък спокойствие /както каза преди години турчина Йордан Цонев от ДПС в НС/ .

Ето още един, който говори от името на Москва.... Абе, изобщо да ви е... У „дипломатите“!

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

скоро пак всичко ще си дойде по местата... ;-)

Има развитие в общественото мнение, защото доскоро хората не искаха да признаят изчезналото влияние на Русия в България. Русия няма да е фактор в България поне през следващите 100 години. Това няма общо с България, просто Русия е неадекватна във вътрешен и външен план и е заплашена от разпад.

Така едно време Бекерле е хвалил Филов, Габровски, Михов и цялата фашистко-нацистка сволач управлявала България и наречена по късно цвят???????????? на нацията. Слава богу една голяма част е унищожена след 9 септ.

Тоя все покрай изборите се появява. Да бе казал защо още не са паднали визите за българи за САЩ? Слагат не на който си искат и после процента на отказите бил висок. Няма ли истински политик да се заеме а визите?

Мъчи ме един въпрос......................Ако има десетократен спад на "помощите" на САЩ за българската демокрация. Кой е виновен? Бай Дън или Путин?Нека се види тогава кой, какво ще говори и пише. Стига вече “интереса клати феса”!!!!

Какви ги говори тоя?! България никога не е била “мишена” за Русия. Но ако реши да удари американските бази, сума ти народ ще бъде доволен!

Ако може и Народното събрание,лично ще им пратя кординатите

А тоя дали е разбрал, че не сме лесна мушена и с какъв костелив орех се е захванал? Да прочете "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово" на Пенчо Славейков за да разбере народопсихологията на българина. Не всички българи са на яслата на американските НПО-та.

Banker.ua ще разкаже историята на тези инвестиционни гиганти и ще разкрие тайните на техния успех, за да разбере как те оформят бъдещето на света.Vanguard Group, BlackRock и State Street не са просто инвеститори. Те са катализаторите на промяната, влиятелните играчи и оформителите, които определят посоката на глобалните финанси. https://banker.ua/projects/vanguard-group-blackrock-state-street-vladelcy-mira/

"Руското влияние, може да е лошо, но може и да е добро, когато е последното, трябва да се подкрепя, а когато е лошо да се борим." Кога в България е имало "добро" влияние на руския окупатор, бе умник?

А кога е било лошо, умнико? И не бъркай Русия със СССР, че в съюза беше и любимата ти Украйна!

СССР, Русия, все тая!

Ами например когато те освободиха от "Османско владичество", не САЩ, Руската империя се е била за твоята свобода дебиле! И спри да цапаш името на Апостола!

Кога стана толкова умен? Или ти е по рождение?