Коментари - "Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София | Днес.dir.bg

"Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София

Инициативата е породена от недостатъчните действия на съда и прокуратурата относно Орлин Гигов, обвиняем за убийството на Силвия К., заявяват организаторите

Обратно в новината

Коментари - "Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София | Днес.dir.bg

Коментари

Значи, убийството е станало на 20 юни. Вероятният извършител сам е подал сигнал. От тогава е в ареста. Тези какво очакват от съд и прокуратура, та на петия ден вече правят демонстрация? Да проведат разследването за 4 (четири) дни и да го осъдят по бързата процедура? И какво общо има партриархатът с всичко това? Ами ЛГБТ+безкрайност? Те пък какво общо имат? И какво от това, че онаи е била украинка? Ако беше българка по-различно ли щеше да бъде? Или пак намесваме политиката в семейния живот на хората? Или всичко това е само подовод за поредната грантова изява на петнайсетина изперкали от жегата свръхактивни феминистки и джендеросани? Които свързват традиционното семейство непременно с патриархата? А защо не протестират и срещу матриархата? Щото и такъв има? Що за простотия е това "зов за колективно отхвърляне на "патриархалното насилие" във всичките му форми - физическо, психическо, икономическо и институционално."?! Колективно - тоест Истанбулската конвенция. Патриархално насилие - тоест, мъжът като неоспорим господар в семейството решава, коли и беси! Къде го има това у нас, бе? Психическо насилие - това пък се определя от "жертвата". Тя решава - ако не й казваш, че е най-красивата на света или недай Боже погледнеш след някоя млада красавица, пак може тя да реши, че е психическо насилие. Икономическо - ако не й даваш да си живурка на твой гръб и да харчи за глупости парите, които ти с труд изкарваш, сигурно пак е икономическо насилие. Институционално - това пък е направо връх! Та в погледнете в Прокуратурата и съда - та там преобладават жените. Ама те сигурно са защитнички на патриархата и го насаждат по всякакъв начин. И изобщо - в България, децата (тоест и мъжете) се възпитават основно от жени - майки, баби, "лелки" и учителки в яслите, детските градини, училищата, университетите ... Кой бе, уважаеми им насажда "патриархатът, който убива"? Кой възпитава насилниците? Стига вече! Искате да се отнасят с вас като с дами, но без да сте такива!

Според феминистката и ЛГБТ пропаганди, лоши са белите мъже. Иначе ако си бежанец от Африка или близкия изток, няма проблеми...

Тия къде бяха, когато двете кучки удушиха Пейо в колата?

Какво ви е виновен патриархът? чакайте поне да го изберат. Или искате жена-патриарх?

Сега защо няма протест в защита на традиционното семейство? Къде е църквата, къде са онези лошо гледащи ербапи и традиционните им жени (които ги имат)? Или всичките защитници на традиционното семейство са ербапи само пред геювете, въпреки че всяка година се оправдават как в никакъв случай не били срещу тях?!

Добре, че не си попаднал на украинка. Те тогава щеше да видиме кой щеше да яде бой. Има луди патки, които въпреки, че знаят, че ще ги смачкаш ще ти скочат. На един приятел за две бройки да го запали такава. Чудна кукличка. Като картинка. Един крак. Едно стегнато дупе. Една сладка муцунка. Пирфектна. Па и го обслужваше културно, като жена. Това беше три месеца. Побърка го с идиотия. Човекът търпелив. Носи. Добре, че има инстинкт и в един от спектаклите, девойката се била напила и пила някви хапчета. Така се омазала, че той викнал доктор. Доктора диагностицирал проблема, написал диагноза. Нещо му казало на моя френд да снима диагнозата. Месец по-късно кукличката прави скандал, посяга му с някви домашни уреди, той и плясва един шамар, и събира багажа. Ден по-късно мурвата му праща медицинско в което тя е с ужулен сорат и следи от душене. Пича просто и пратил снимката на диагнозата: Злоупотреба с алкохол и медикаменти. Конкретно Лексотан. Е тва е на косъм да попаднеш под ударите на закона. Докато обществото толерира жените като слаби същества, винаги мъжете ще са жертва. Не трябва да има разделение на полове. Трябва да има ЗАКОНОВА УРЕДБА ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИ.

Евала, човек, направо брилянтно!!! Пртед закона всички трябва да са равни. И ако има някакво насилие, то винаги има причина. В частност честия случай е психическия тормоз извършван от жени, на мъжа му писва и почва да удря. В случая жената трябва да понесе отговорност като подстрекател. Макар ако има употреба на алкохол или опиати, ролите може и обратно да са. На жената да й писне. За това закон е един за всички, без толериране. А тази проява е продължение на парада на извращенците. Същите организатори и иделози и плащачи от запада стоят зад това събитие. На местни грантаджии. Дори статистиката, която представят е фалшива, от години ни пробутват как всяка трета жена била жертва. Да ама по полицейските статистики не само в България, се оказало, че такива насилия не са повече от 5%. Следва логичния въпрос, а защо лъжат тези? И само за това ли лъжат? Какво целят с тези лъжи? А защо покрай насилие срещу жени изведнъж се примъкнаха и извращенците от ЛГБТ. Та това да е валидно и за тях? Защо се опитва някой да направи мъжа враг, да му се насаждат комплекси? Защо някой се опитва да унищожи семейството по този начин. Та да стигнем до същата цел на извращенците - третополови, развъждани в епруветка. Еднаква цел, само че по друг път.

Патриархат и насилие нямат нищо общо. Това, че има насилници не означава, че патриархатът е виновен.

Някога на Руското Мурве с което бях му обясних , че ако ми пипне парите които аз съм си изработил ще и строша главата без да се замисля и се саморазкара. Много съм доволен. Сега съм щастливо женен за читава жена. 50% от наглите мурви си заслужават съдбата.

Пак нпо-та борещи се за държавно финансиране чрез приемане на истанбулската конвенция - не им дреме за домашното насилие, интересуват ги само парите, които биха получавали от държавата! организаторите на "протеста" също са платени нпо-та.

А Феминизма обезлюдява планетата. Ми са ко че праиме? Че бутаме Булгаристан да става по-нагоре в демографският срив ли? То по-нагоре няма. НИЕ СМЕ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ. Ходят 35 годишни патки, половината лизбийки, другата кукувици курви и ми разхождат кученца да серат по улиците. ТОВА КАКВО Е? Прогрес? Или директно следване на плана на ционистите за ДЕПОПУЛАЦИЯ? Не ни стигаше робията за жълти стинки. Не ни стига, че нямаме промишленост, земеделие, армия. А са и тая свинщина? Заради десет процента мачо тъпаци и олигофрени всички в кюпа ли? Това като с петте процена ЛГБТКЮ+. Значи като ЗЕМА ЕДНО ДЪРВО И БОЙ, БОЙ, БОЙ. Упс. Аре и аз попаднах у враговете. Ех нааачииии.

Опичайте си акъла и не дърпайте дявола за опашката. Това, което биологично е заложено в човека, с конвенции, агенции за закрила, лозунги и фести не може да се унищожи.

Проблемът е еманципацията и крайното и проявление необузданият курварлък! И ще става по лошо - курвите стават все по нагли !

Кобрата беше ли там? Нешка? Устичката...продава ли ти-шъртни, че харесва жени без пениси? Деси Добрева? Някой носеше ли "Руски кръст"?

На тая трупа и липсва с е к с иначе няма обяснение за патологиите им:)вервам некъде индоевропеец граби или убива българин тая паплач дали ще скандира нито един повече, и з м е к я р и. долни

Как мазничко омешаха агресията с педалщината. Ама няма за какво да скимтят. Това е поколението на "тера", "гига", "мега" световния "евергрийн" хит "Радка - пиратка". Как беше там ... са ша та гепна дънки да ти цепна ... ммм ? За какво мрънкат сега. А това с патриархата си е направо олигофрения.

Мъжете много разпуснаха женските и те се самозабравиха ,

Колите и пътищата са виновни за катастрофите.

Онзи извънземният тип от втората снимка с очилцата, голата кратуна и татуиран като маорски войн от Нова Зеландия, направо кърти мивки и цепи мрака отвсякъде! 100% сигурация, че освен от електората и феновете на ПП-ДБ, е и ЛГБТ-активист в някоя от безбройните хомо-лезбо дружества и НПО на Сорос. Около него кифлетата, дето кифлеят, са само допълнение и гарнитура към общия пейзаж. Това е бъдещето на днешна, модерна, евроатлантическа, колониална България! Просто красота!

бе не че нещо, ма да попитам, мили девойки и жени, кой ви ги избира тия партньори бе? аз, съседите, партийната организация, профсаюзите, светия синод, ловната дружинка или здружението на пчеларите??? ма вие сам сами сте си избрари тия мъжкари ! е, носете си последствията от избора сами, не товарете обществото с последствията от малоумният ви избор!

Оная ППДБ активистка, дето удуши мъжа си в колата , заедно с майка си, успешно прилага добрите практики за справяне с патриархата. Като гледам тия платени активистки, всички са с психични отклонения и латентни убиици на мъжете си

Това трудно може да мине за патриархат, поне половината ми шефове са били жени и т.н. Във всяка система ще има такива неща. Мъжете са по-силни и по-агресивни по природа, това не може да се промени. Но жените не са по-малко злобни. Има доста неприятни жени. И мъже. Плюс това, новата тенденция е жените да стават все по-агресивни и да се правят на мъже. Доста неприятно. Тенденцията трябва да е да се цивилизоваме все повече. Но има явен регрес.

Философски въпрос: Жените стават по мъжествени или мъжете стават по.....женствени според теб?

Да напомним ли на тия "дами", че при последното знаково убийство, мъж беше удушен от жена си и тъщата. Нещо не ги видях тогава пред съдебната палата.

А, оня ден един убавец закла жена си пред детето си, е и се самоуби след това... нищо знаково, а?

Тая уфсъ с маската на снимката, лицето ли си крие или ковида я гони?

Каква е тази дискриминационна проява? Кой я е разрешил? Искам да знам кмета давал ли е разрешение за нея, и ако не е разрешена защо ЛГБТ активистите участващи в нея не са задържани?! Ако пък я е разрешил , на какво основание кмета подкрепя дискриминацията и ощетява правата на останалите хора?! Освен всичко ами пречат на хората да влизат в съда. Едно е да се иска справедливост и законност, а съвсем друго е да се използва случаят за пропаганда на дискриминиране на мъжете Обаче какво друго да очакваме когато комисията за защита от дискриминация се държи пт противоконституционната етническа партия ДПС, което само по себе си е дискриминация и нонсенс. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Две пияндета се сбиват с фатален изход, но тази битово-алкохолна драма е използвана по някакъв удивителен начин да се вмъкне темата за ЛГБТ. Последно време ми направи впечатление, че масово надписи с названията на градовете са в цветовете на дъгата. Каква е тази напаст?

Мъжете и жените трябва да са равни, иначе светът изчезва. Западът иска да унищожи белите мъже, но който копае гроб другиму, сам пада в гроба.

Този слоган, в момент в който българите християни избират новия си партиарх - това случайност ли е или съвсем не? Къде ви е етиката? Вие къде бяхте в събота - на "Похода на християнското семейство" или на "София прайд"? Аз знам какви сте. А вие знаете ли?

"Аз знам какви сте. А вие знаете ли?" Не мисля че, знаят.......но знаят, че ти си виновен :)

Важното е да се пробутва ЛГБТ и никой всъщност не го интересува истината. А тя е, че въпросният Орлин (който дълги години живя в Младост 2) просто стана алкохолик в комбинация с лошо пиянство. Предполагам, че жертвата не е по-различна от извършителя. Може да протестирате за забрана на алкохола, успех ви пожелавам.

1. Кой ги организира и финансира? 2. Кой определя, че е патриархат? Какви повече права имат мъжете? 3. Там в държавите с ценностите, по-малко ли са убитите жени процентно? 4. Защо след приемане на ИК в Турция, убитите жени станали почти двойно повече? После отменена. 5. Защо се убиват в България 2.5-3 пъти повече мъже на година? 6. Защо няма протести, когато жени убиват мъже? 7. Защо делят правата по пол (реалният сексизъм) и нарушават конституцията ни? 8. Нали нямало полове по новите ценности? Не ме разбирайте погрешно. Съвсем нормално е да си се защитават. Но не слагат правилните въпроси. Например колко от тези са убити с огнестрелно оръжие? Защо сега масово се сдобиват с такова? Когато се решават реални въпроси, може реално да са по-малко убитите жени. И част не от домашно насилие. А когато се потискат права на някой, то да избие е адски вероятно. Жените не могат без мъже и обратното. Това е природата!

споко, умишлено се слага равенство между убиец и патриарх

Какво имаш предвид - патриарх като тоя дето е главния поп на брадатите или не си си сложил очилата и не си видял, че пише патриархат. Те са малко различни двете неща патриарх и патриархат

Боже, колко хора не са хващали (и няма да хванат до края на дните си) мотика в тази държава...

Е, и? От теб ли не можем да се вредим?

Само да напомня на протестиращите, че патриархатът е причината за всичко измислено и направено в днешният свят. (не за дълго) Ако толкова много и пречи, все още има племенно-общинен строй на няколко места в Африка и Ю.Америка.......полети също!

аз също искам да ти припомня. че независимо от всичко измислено и направено в днешния свят, душевността , задръжките и себеуважението в патриархата не са мръднали и на йота от първобитнообщинния строй, нерядко напомнят и орангутаните. И в Космоса да отидете и там ще занесете агресия, ниска култура, неуважение и липса на задръжки.

Бъркаш ги понятията баба.......строй на обществото и ценности/нрави/култура са различни неща. Можеш да измислиш най- добрият предпазен колан на планетата, но ако водача си го сложи около врата...............

Жените и мъжете имат различни силни страни. Например сред изобретенията преди давано само 4% били на жени срещу 96% на мъже. Може при матриархат, щяхме да сме сега в каменната ера. Кой проектира и строи блокове? Кой работи по мини? Кой мобилизират на фронта в Украйна? Кой получаваше по-рано пенсия, въпреки че за България живееха средно 7.5 години повече? Жените са по-добри на мултитаскинг - множествена работа. Май помнят повече. Занимания на които на мъжете няма да издържат нервите, като с деца.

Не ми хареса начина по който го казваш, излиза че единият пол е по-добър от другия. Това най ме дразни при феминистите........мъжете и жените (лудите няма да ги слагам тук) не се съревновават един с друг, а се допълват един друг!

От НПО-то и Посолството нямаха ли пари за повече платени протестери?

И те почнаха да икономисват. Затова затвор и разпускане на НПО-та, а за безсмислен протест уволнение..

Коментари - "Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София | Днес.dir.bg

"Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София

Инициативата е породена от недостатъчните действия на съда и прокуратурата относно Орлин Гигов, обвиняем за убийството на Силвия К., заявяват организаторите

Обратно в новината

Коментари - "Патриархатът убива": Протест срещу насилието след поредното жестоко убийство на жена в София | Днес.dir.bg

Коментари

Значи, убийството е станало на 20 юни. Вероятният извършител сам е подал сигнал. От тогава е в ареста. Тези какво очакват от съд и прокуратура, та на петия ден вече правят демонстрация? Да проведат разследването за 4 (четири) дни и да го осъдят по бързата процедура? И какво общо има партриархатът с всичко това? Ами ЛГБТ+безкрайност? Те пък какво общо имат? И какво от това, че онаи е била украинка? Ако беше българка по-различно ли щеше да бъде? Или пак намесваме политиката в семейния живот на хората? Или всичко това е само подовод за поредната грантова изява на петнайсетина изперкали от жегата свръхактивни феминистки и джендеросани? Които свързват традиционното семейство непременно с патриархата? А защо не протестират и срещу матриархата? Щото и такъв има? Що за простотия е това "зов за колективно отхвърляне на "патриархалното насилие" във всичките му форми - физическо, психическо, икономическо и институционално."?! Колективно - тоест Истанбулската конвенция. Патриархално насилие - тоест, мъжът като неоспорим господар в семейството решава, коли и беси! Къде го има това у нас, бе? Психическо насилие - това пък се определя от "жертвата". Тя решава - ако не й казваш, че е най-красивата на света или недай Боже погледнеш след някоя млада красавица, пак може тя да реши, че е психическо насилие. Икономическо - ако не й даваш да си живурка на твой гръб и да харчи за глупости парите, които ти с труд изкарваш, сигурно пак е икономическо насилие. Институционално - това пък е направо връх! Та в погледнете в Прокуратурата и съда - та там преобладават жените. Ама те сигурно са защитнички на патриархата и го насаждат по всякакъв начин. И изобщо - в България, децата (тоест и мъжете) се възпитават основно от жени - майки, баби, "лелки" и учителки в яслите, детските градини, училищата, университетите ... Кой бе, уважаеми им насажда "патриархатът, който убива"? Кой възпитава насилниците? Стига вече! Искате да се отнасят с вас като с дами, но без да сте такива!

Според феминистката и ЛГБТ пропаганди, лоши са белите мъже. Иначе ако си бежанец от Африка или близкия изток, няма проблеми...

Тия къде бяха, когато двете кучки удушиха Пейо в колата?

Какво ви е виновен патриархът? чакайте поне да го изберат. Или искате жена-патриарх?

Сега защо няма протест в защита на традиционното семейство? Къде е църквата, къде са онези лошо гледащи ербапи и традиционните им жени (които ги имат)? Или всичките защитници на традиционното семейство са ербапи само пред геювете, въпреки че всяка година се оправдават как в никакъв случай не били срещу тях?!

Добре, че не си попаднал на украинка. Те тогава щеше да видиме кой щеше да яде бой. Има луди патки, които въпреки, че знаят, че ще ги смачкаш ще ти скочат. На един приятел за две бройки да го запали такава. Чудна кукличка. Като картинка. Един крак. Едно стегнато дупе. Една сладка муцунка. Пирфектна. Па и го обслужваше културно, като жена. Това беше три месеца. Побърка го с идиотия. Човекът търпелив. Носи. Добре, че има инстинкт и в един от спектаклите, девойката се била напила и пила някви хапчета. Така се омазала, че той викнал доктор. Доктора диагностицирал проблема, написал диагноза. Нещо му казало на моя френд да снима диагнозата. Месец по-късно кукличката прави скандал, посяга му с някви домашни уреди, той и плясва един шамар, и събира багажа. Ден по-късно мурвата му праща медицинско в което тя е с ужулен сорат и следи от душене. Пича просто и пратил снимката на диагнозата: Злоупотреба с алкохол и медикаменти. Конкретно Лексотан. Е тва е на косъм да попаднеш под ударите на закона. Докато обществото толерира жените като слаби същества, винаги мъжете ще са жертва. Не трябва да има разделение на полове. Трябва да има ЗАКОНОВА УРЕДБА ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИ.

Евала, човек, направо брилянтно!!! Пртед закона всички трябва да са равни. И ако има някакво насилие, то винаги има причина. В частност честия случай е психическия тормоз извършван от жени, на мъжа му писва и почва да удря. В случая жената трябва да понесе отговорност като подстрекател. Макар ако има употреба на алкохол или опиати, ролите може и обратно да са. На жената да й писне. За това закон е един за всички, без толериране. А тази проява е продължение на парада на извращенците. Същите организатори и иделози и плащачи от запада стоят зад това събитие. На местни грантаджии. Дори статистиката, която представят е фалшива, от години ни пробутват как всяка трета жена била жертва. Да ама по полицейските статистики не само в България, се оказало, че такива насилия не са повече от 5%. Следва логичния въпрос, а защо лъжат тези? И само за това ли лъжат? Какво целят с тези лъжи? А защо покрай насилие срещу жени изведнъж се примъкнаха и извращенците от ЛГБТ. Та това да е валидно и за тях? Защо се опитва някой да направи мъжа враг, да му се насаждат комплекси? Защо някой се опитва да унищожи семейството по този начин. Та да стигнем до същата цел на извращенците - третополови, развъждани в епруветка. Еднаква цел, само че по друг път.

Патриархат и насилие нямат нищо общо. Това, че има насилници не означава, че патриархатът е виновен.

Някога на Руското Мурве с което бях му обясних , че ако ми пипне парите които аз съм си изработил ще и строша главата без да се замисля и се саморазкара. Много съм доволен. Сега съм щастливо женен за читава жена. 50% от наглите мурви си заслужават съдбата.

Пак нпо-та борещи се за държавно финансиране чрез приемане на истанбулската конвенция - не им дреме за домашното насилие, интересуват ги само парите, които биха получавали от държавата! организаторите на "протеста" също са платени нпо-та.

А Феминизма обезлюдява планетата. Ми са ко че праиме? Че бутаме Булгаристан да става по-нагоре в демографският срив ли? То по-нагоре няма. НИЕ СМЕ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ. Ходят 35 годишни патки, половината лизбийки, другата кукувици курви и ми разхождат кученца да серат по улиците. ТОВА КАКВО Е? Прогрес? Или директно следване на плана на ционистите за ДЕПОПУЛАЦИЯ? Не ни стигаше робията за жълти стинки. Не ни стига, че нямаме промишленост, земеделие, армия. А са и тая свинщина? Заради десет процента мачо тъпаци и олигофрени всички в кюпа ли? Това като с петте процена ЛГБТКЮ+. Значи като ЗЕМА ЕДНО ДЪРВО И БОЙ, БОЙ, БОЙ. Упс. Аре и аз попаднах у враговете. Ех нааачииии.

Опичайте си акъла и не дърпайте дявола за опашката. Това, което биологично е заложено в човека, с конвенции, агенции за закрила, лозунги и фести не може да се унищожи.

Проблемът е еманципацията и крайното и проявление необузданият курварлък! И ще става по лошо - курвите стават все по нагли !

Кобрата беше ли там? Нешка? Устичката...продава ли ти-шъртни, че харесва жени без пениси? Деси Добрева? Някой носеше ли "Руски кръст"?

На тая трупа и липсва с е к с иначе няма обяснение за патологиите им:)вервам некъде индоевропеец граби или убива българин тая паплач дали ще скандира нито един повече, и з м е к я р и. долни

Как мазничко омешаха агресията с педалщината. Ама няма за какво да скимтят. Това е поколението на "тера", "гига", "мега" световния "евергрийн" хит "Радка - пиратка". Как беше там ... са ша та гепна дънки да ти цепна ... ммм ? За какво мрънкат сега. А това с патриархата си е направо олигофрения.

Мъжете много разпуснаха женските и те се самозабравиха ,

Колите и пътищата са виновни за катастрофите.

Онзи извънземният тип от втората снимка с очилцата, голата кратуна и татуиран като маорски войн от Нова Зеландия, направо кърти мивки и цепи мрака отвсякъде! 100% сигурация, че освен от електората и феновете на ПП-ДБ, е и ЛГБТ-активист в някоя от безбройните хомо-лезбо дружества и НПО на Сорос. Около него кифлетата, дето кифлеят, са само допълнение и гарнитура към общия пейзаж. Това е бъдещето на днешна, модерна, евроатлантическа, колониална България! Просто красота!

бе не че нещо, ма да попитам, мили девойки и жени, кой ви ги избира тия партньори бе? аз, съседите, партийната организация, профсаюзите, светия синод, ловната дружинка или здружението на пчеларите??? ма вие сам сами сте си избрари тия мъжкари ! е, носете си последствията от избора сами, не товарете обществото с последствията от малоумният ви избор!

Оная ППДБ активистка, дето удуши мъжа си в колата , заедно с майка си, успешно прилага добрите практики за справяне с патриархата. Като гледам тия платени активистки, всички са с психични отклонения и латентни убиици на мъжете си

Това трудно може да мине за патриархат, поне половината ми шефове са били жени и т.н. Във всяка система ще има такива неща. Мъжете са по-силни и по-агресивни по природа, това не може да се промени. Но жените не са по-малко злобни. Има доста неприятни жени. И мъже. Плюс това, новата тенденция е жените да стават все по-агресивни и да се правят на мъже. Доста неприятно. Тенденцията трябва да е да се цивилизоваме все повече. Но има явен регрес.

Философски въпрос: Жените стават по мъжествени или мъжете стават по.....женствени според теб?

Да напомним ли на тия "дами", че при последното знаково убийство, мъж беше удушен от жена си и тъщата. Нещо не ги видях тогава пред съдебната палата.

А, оня ден един убавец закла жена си пред детето си, е и се самоуби след това... нищо знаково, а?

Тая уфсъ с маската на снимката, лицето ли си крие или ковида я гони?

Каква е тази дискриминационна проява? Кой я е разрешил? Искам да знам кмета давал ли е разрешение за нея, и ако не е разрешена защо ЛГБТ активистите участващи в нея не са задържани?! Ако пък я е разрешил , на какво основание кмета подкрепя дискриминацията и ощетява правата на останалите хора?! Освен всичко ами пречат на хората да влизат в съда. Едно е да се иска справедливост и законност, а съвсем друго е да се използва случаят за пропаганда на дискриминиране на мъжете Обаче какво друго да очакваме когато комисията за защита от дискриминация се държи пт противоконституционната етническа партия ДПС, което само по себе си е дискриминация и нонсенс. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Две пияндета се сбиват с фатален изход, но тази битово-алкохолна драма е използвана по някакъв удивителен начин да се вмъкне темата за ЛГБТ. Последно време ми направи впечатление, че масово надписи с названията на градовете са в цветовете на дъгата. Каква е тази напаст?

Мъжете и жените трябва да са равни, иначе светът изчезва. Западът иска да унищожи белите мъже, но който копае гроб другиму, сам пада в гроба.

Този слоган, в момент в който българите християни избират новия си партиарх - това случайност ли е или съвсем не? Къде ви е етиката? Вие къде бяхте в събота - на "Похода на християнското семейство" или на "София прайд"? Аз знам какви сте. А вие знаете ли?

"Аз знам какви сте. А вие знаете ли?" Не мисля че, знаят.......но знаят, че ти си виновен :)

Важното е да се пробутва ЛГБТ и никой всъщност не го интересува истината. А тя е, че въпросният Орлин (който дълги години живя в Младост 2) просто стана алкохолик в комбинация с лошо пиянство. Предполагам, че жертвата не е по-различна от извършителя. Може да протестирате за забрана на алкохола, успех ви пожелавам.

1. Кой ги организира и финансира? 2. Кой определя, че е патриархат? Какви повече права имат мъжете? 3. Там в държавите с ценностите, по-малко ли са убитите жени процентно? 4. Защо след приемане на ИК в Турция, убитите жени станали почти двойно повече? После отменена. 5. Защо се убиват в България 2.5-3 пъти повече мъже на година? 6. Защо няма протести, когато жени убиват мъже? 7. Защо делят правата по пол (реалният сексизъм) и нарушават конституцията ни? 8. Нали нямало полове по новите ценности? Не ме разбирайте погрешно. Съвсем нормално е да си се защитават. Но не слагат правилните въпроси. Например колко от тези са убити с огнестрелно оръжие? Защо сега масово се сдобиват с такова? Когато се решават реални въпроси, може реално да са по-малко убитите жени. И част не от домашно насилие. А когато се потискат права на някой, то да избие е адски вероятно. Жените не могат без мъже и обратното. Това е природата!

споко, умишлено се слага равенство между убиец и патриарх

Какво имаш предвид - патриарх като тоя дето е главния поп на брадатите или не си си сложил очилата и не си видял, че пише патриархат. Те са малко различни двете неща патриарх и патриархат

Боже, колко хора не са хващали (и няма да хванат до края на дните си) мотика в тази държава...

Е, и? От теб ли не можем да се вредим?

Само да напомня на протестиращите, че патриархатът е причината за всичко измислено и направено в днешният свят. (не за дълго) Ако толкова много и пречи, все още има племенно-общинен строй на няколко места в Африка и Ю.Америка.......полети също!

аз също искам да ти припомня. че независимо от всичко измислено и направено в днешния свят, душевността , задръжките и себеуважението в патриархата не са мръднали и на йота от първобитнообщинния строй, нерядко напомнят и орангутаните. И в Космоса да отидете и там ще занесете агресия, ниска култура, неуважение и липса на задръжки.

Бъркаш ги понятията баба.......строй на обществото и ценности/нрави/култура са различни неща. Можеш да измислиш най- добрият предпазен колан на планетата, но ако водача си го сложи около врата...............

Жените и мъжете имат различни силни страни. Например сред изобретенията преди давано само 4% били на жени срещу 96% на мъже. Може при матриархат, щяхме да сме сега в каменната ера. Кой проектира и строи блокове? Кой работи по мини? Кой мобилизират на фронта в Украйна? Кой получаваше по-рано пенсия, въпреки че за България живееха средно 7.5 години повече? Жените са по-добри на мултитаскинг - множествена работа. Май помнят повече. Занимания на които на мъжете няма да издържат нервите, като с деца.

Не ми хареса начина по който го казваш, излиза че единият пол е по-добър от другия. Това най ме дразни при феминистите........мъжете и жените (лудите няма да ги слагам тук) не се съревновават един с друг, а се допълват един друг!

От НПО-то и Посолството нямаха ли пари за повече платени протестери?

И те почнаха да икономисват. Затова затвор и разпускане на НПО-та, а за безсмислен протест уволнение..