Коментари - Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български | Днес.dir.bg

Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български

"Медиапул" и "24 часа" са сред засегнатите издания; има и общоевропейски, сред които "Политико" и "И Ю Обзървър"

Обратно в новината

Коментари - Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български | Днес.dir.bg

Коментари

Ми каквото почукало, такова се обадило, тука всяка руска медия е забранена, какво очакват...

И откога 24 часа е българско издание ??? 100% немски капитал, 100% немска редакционна политика. Едно от най–антибългарските и най-расистки издания, преливащо във всяка буква от презрение и омраза към унтерменшите от Балканите. Утвърждаващо превъзходството на западната раса. Съперничещо си само с дойчевеле. Русия ми се издига в очите !

Шефа

Да не си кьорав?

Ами кьорав е, не му ли виждаш снимката ... А и е от варна, а това говори много ....

не е кьорав, прав е в това което е написал

ДЕМОКРАЦИЯТА не е за прости народи!

Текста не съм чел - просто е безинтересен! Виж симката разгледах с интерес - братушка, наш човек, славянин, освободител!!! Мокрият нощен блян на всички русофили от женски и не само пол - атакисти, възрожденци, величествени и вся астальная непьющая сволоч. И на Филип Киркоров.

И в България трябва да се забранят тези медии , даже може да прибавят още няколко като "ФАКТИ, БЛИЗ , ....... И още поне 6 -7 жълти парцала които само преписват дори не си правят труда да превеждат правилно :))) , а за останалите европейски медии - едва ли някой ги следи тук в България , тук се гледат само някои специализирани :))))

Когато ЕС забрани руски медии - това е справедливост. Когато Русия забрани ЕС медии - това е много лошо, и е цензура.

Така е, когато наричаш войната с измисление определения, като "сво" за да оправдаеш грабителството на чужда земя. Когато се опитваш пощло да подражаваш на Запада и да назначаваш "бизнесмени", които в момента в който си въобразят че са самостоятелни и вземат та паднат от висок етаж, или чаят им се окаже нездравословен ... Та така в общи линии за това кое е "добро" и кое е "лошо"...

Нормален-найли-лайкли

Щом искат да се самоизолират да се самоизолират . Като помислиш и от северна Корея може да си внесат вестници.

Те не се различават от руските, но поне ще имат изобилие от "тоалетна хартия"

Нормално. Срещу гестаповските мерки на ЕС, също такива. "Демократичният" колективен Запад пръв абрани редица руски медии. Уж заради руска пропаганда, ама най си беше, че предлагаха информация, много по-близка до истината от европейските медии. Това не са "неприятелски", а логични действия.

Нормално за путлеровците. Тия и северна корея ще задминат към дъното...

Защо така мислиш? Ключовият момент е, че забраната на Русия е ОТГОВОР на западните забрани. Което по твоята логика: Русия се опитва да настигне Запада, който отдавна не само е стигнал дъното, но и го пробива и достига нови и нови дъна. Вярно, че си тъп трол, но мислех, само професионално су тъп. Но явно е лична характеристика. Казано просто, ама верно си тъпо парче. Западът на прощава на човешкия интелект. Все пак от вас се очаква да сте послушни зомбита - роби. А не да сте мислители и умни. За това ви готвят.

Отърваха се руснаците от "24 часа". Трябва и у нас да го забранят това дъно на журналистическата некадърност.

По-принцип не е добре да се забраняват (вествиците) и изобщо източниците за информация. За всеки влак си има пътници. Но трябва да отбележиме ,че запада започна с пускането на "желязната завеса", за информацията обяснявайки го с прекратяване на проруската пропаганда...

Сред забранените медии са и две български - порталът "Медиапул" и вестник "24 часа" -------------- да разбираме, че всички останали обслужват блядавете! кота вдействиетлност отдавна се забелязва ! . няма нито един сайт, телевизи или радио, в което да се говори с така желаният от всички - остър и категоричен език и тон !* . навсякъде говорят криширано, обтекаемо и с тънко просмуквна "между редовете" блядофилия !

"Русия е доказала висока степен на готовност за технологична трансформация" Някъде малко преди 2010 година Путин събра олигарсите и в прав текст им каза, че повече така не може. Трябва да се инвестира във високотехнологични продукти, като Русия заеме достойно място на международната сцена като генератор на развитие. Олигарсите кимаха и се съгласяваха. После запретнаха ръкави и произведоха ... процесор "Елбрус"! Последваха повече от десетилетие на кражби с нечувани дори в Русия размери. Всъщност единствените бройки от въпросният процесор, произвеждани някога, бяха произведени от ТСМЦ в Тайван на бракувани поточни линии в символични количества. В крайна сметка в края на 2021 година руското министерство на промишлеността и търговията подаде искане в съда да му бъдат възстановени в пълен размер всички субсидии, изразходвани в разработването на този процесор. С това, най-общо, приключва доказаната "висока степен на готовност за технологична трансформация". Останалото го знаем - износ на суровини на безценица за Китай, откъдето да внасят поне смартфони и телевизори, че без Китай и това няма да имат. Да, говорим за Русия, най-богата на ресурси държава на планетата ни, чиито принос към технологичното развитие на човечеството от трийсетина години насам е точно 0! Забележителното е, че дядовците на днешните руски диваци бяха пионери в усвояването на космоса и дори там, където изоставаха безнадеждно, все пак полагаха изключителни усилия да задържат руската нация на някакво поносимо технологично ниво на развитие.

През последните години, руснаците направиха своя Ковид ваксина, реактор с бавни неутрони, лечение за рак на червата и диабет тип 2 (още в експериментална фаза). През това време ние българите ги изпреварихме с много. Ние измислимхе... ами... Добре де, нищо не измислихме, но сме по-умни от тях!

Руснаците създадоха първата в света ваксина против ковид, бе дебил! Защо не я разрешиха в Гейропейския съюз?

Руснаците са по голями демократи от западните педали....те сакопие на комунистите!

Българите винаги са били продажници!

Не съм българин, но съм Сандьо от Ветово. Кажи ми продажник и на теб ще ти намеря колая.

Много правилно. Медии които се занимават с отявлена антируска пропаганда и изобщо не стимулират обективна информация за обществото са вредни, направо.

Да си враг на САЩ е опасно, но да си техен съюзник е още по-опасно.

А ти колко стотин пенсионера измами както се хвалиш, а ветовско сандьовска мършо?

Чак сега? Руснаците са по-големи демократи от фалшивите такива от западния свят.

след като "демократичния" ЕС под демокрация разбира да се забрани другото мнение и забрани руските телевизии, най-накрая и Русия отговори с подобна мярка

Е и?

Че кой гледа руски телевизии????????

Никой нормален

Аз...що - не може ли!? Е вече не може де..ма така е в демокрациите и легендите за свободата на словото...

Как кОЙ,бе?Убитаците с 6 клас

Боли ги фара Европа какво е забранила Русия.

УЖАС!!!! И сега какво ще правят милионите "български" граждани в русия без любимите си медии!!! Предлагам сега да се забранят 80 руски медии за разпространение в ЕС. Ааааа извинявам се то в русия вече няма толкова, а тези които са останали са подходящи само за руска употреба и за тоалетните в сибир. НЯМА ПО ПРОСТО СЪЩЕСТВО ОТ РУСОФИЛА!!! Хем е тъп, хем не може да мисли, но все за западни стоки и западен начин на живот мечтае. Отиде в Англия да бере ягоди, но пак говори, че в русия се живее по добре. Какво правиш на запад тогава бе ТЪПАК лицемерен!!! Защо всички искате Мерцедеси, БМВ-та и Аудита. Що не карате лади и москвичи бе лицемери мазни????

Кви мерцедеси бе нарко... и вибратора ти е китайски...фентанила - тоже

Ти си неграмотен, но това е нормално за козяшките хемороиди.

Логиката на един третополов, който дори и представа си няма кое какво се случва по този свят. А тока в България от къде е. От АЕЦ Козлодуй. А ядренто гориво от къде е. Да не мислиш, че е американско. Ами старо руско е. Докарано от Чехия.. Та само тоя ток крепи държавата ни. А ти си глупака с тублерона. На който му бил лош соца, щото не можел да си купи тублерон. А сега решение на проблемите му било, че вече можел да си купи мерцедес. Ба си и примитивното мислени, ба си и примитивната ценностна система. колко по-малко такива боклуци, толкова по-добре за България.

В Китай тия медии на ЕС и не само са ТОТАЛНО забранени от десетилетия, причината е, че между две три нормални статии се лее яко пропаганда. Просто западналите си имат методики за полиране на мозъци, Китай също си има методики, а при независимите държави, чужди агенти не виреят или са под контрол. Сега и Русия се включва в нещо което много отдавна е трябвало да направят. Външната намеса не е лошо нещо обезателно, стига критиките да са конструктивни, но не и когато е против интересите на държавата ти. Само колонии като България и други пудели тотално са свалили гащите.

Напротив, лъжите, делюзийте и цинизма на запада трябва да са денонощно на показ.

Изпуснал си 'о'-то в 'цинизма'.

Нивото на коментиращите е потресаващо ниско В коментарите в дира разбираме всъщнос че руските защитници са безгръбначни и безмозъчни същества които страдат от биполярно разстройство Когато става дума за забрани които ЕС налага те започват да плачкат и отключват депресивната фаза като проклинят двойните стандарти неравенствата и всичко което можете да се сетите Когато обаче Русия пуска бомби ,избива цивилни ,праща инакомислещите в затвора даже и тези които са за мир просто / за разлика от Америка където от Виетнам още на всяка гледна точка и е осигурена изява / те изпадат в еуфоричната фаза където нищо не виждат,всичко отричат което не им изнася а просто се възхищават на всяка доза русодебилизми … Аз на болните хора няма как да се сърдя а мога само да ви съчувства но ще кажа че историята с забраните затворите и лагера ми е известна как завършва за режимите но явно престои още веднъж руснаците да си ударят главата в стената за да докажат правилото ….съдба може само да съжалим хорицата там ,те поне в нолшиснството си не са болни въпреки че са принудени по цел ден да гледат зомбирането по медиите на Путин Всъщност по Путиновите правила повечето редовни биполярни руски “сума сошли” щяха да са ги прибрали на лечение отдавна

Ооо американоидче, третополов. А ти първо ясно ли ти е от кой пол си. Името е като на мъж, ама транс или някоя вариация? Нещо пропагандата ти е малко остаряла. Това с биполярното разстройство беше преди десетина години моден тренд и то в американската пропаганда и дезинформация. Тогава всеки, който не слушка "изключителните" САЩ е диктатор с биполярно разстройство. Това значи тази "диагноза". Ма нещо да ни кажеш как САЩ окупира Украйна? Как извърши държавен преврат в тази държава и свали законния президент? Как започна да бомбардира мистните градове в Донбас. Пъвите 9 жертви бяха цивилни, след самолетна ракетна атака. Какво търси САЩ в Украйна? Защо не се изнасят от там? Само ти ли не разбра, че САЩ се управлява от един кървав режим. Знаем всички, как "помага" на бедните и онеправдани. И във Виетнам, Либия, Сирия, Афганистан. А между другото, какво пррави в Сирия САЩ сега? Краде петрол. Сирия се оплака и в ООН, ама без резултат. Това що го няма в демократичните медии? Нещо си прихванал "америкън изключителност". А като те чета какво ги пишеш, си просто нарцистично и самовлюбено, но самоповярвало си, неадекватно ла.но. Ще извиняваш, ама факт. Тотално ментално дезориентирано.

Вие там в руското посолство на опорките вече грозната истина ли им казвате?

Ааа. само се забавлявай с идиотизмите на този плоскомозъчен дебил. Днес него Мутрафона го оставила дежурен. Нека изкара някоя рубла. :-)))))))))))

Единственият начин на водене на диалог на путинофилчето: 1. "... Ооо американоидче, третополов. А ти първо ясно ли ти е от кой пол си. Името е като на мъж, ама транс или някоя вариация?..." 2. "... 2024-05-29 15:21:26 Чекмеджето от Банкя (нерегистриран) Ей боклук Ки го тура на майка ти у пуутката директно ..."

Важното е че пик, близ, гласове, труд и още стотина руски тролски педерастки сайтове не са...

Толкова вземат но в ЛЕВА. американски мизерник Къде си бе, във Филаделфия и ли Ню Йорк, мизерен не-българин?

Гледам ти е тегаво ,а вата? А ти от коя фабрика за руски тролчета педерастчета се обаждаш ,от тази във варненския квартал маскуда или от Ленинград?

мизернико. Ти за Волво, чувал ли си, или само москвичи и лади има в празните ви тролски тикви! мизерници ТОВА СТЕ ВСИЧКИТЕ ПОДЛОГИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.

С тези 2800 Еврака на месец, на бас, че караш 25 годишно Волво ХС70 и си го купил за да можеш като завлечеш опинците и цървулите си към родното село, да може да натовариш и побереш в него продукти купени от лидъл на промоция, с които да изкараш отпуската. :-)))))))))))))))))))))))))

Волво е прекрасна индийска кола.

Диктатура братче. Западните "демократични" държави никога не биха направили така ;-)

Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин!

Избягал един луд от лудницата и казал: Я що луди, я да се върна обратно при нормалните. И се прибрал в САЩ. Айде и ти си стой в лудницата, не сме глупави да виждаме какво става и кой какв ги върши. А ти третополов, като мразиш толкова руснаците, що не си в Украйна да се биеш. какво търсиш майка си при нас. Айде уа, при лудите.

Русия твърдо се доближава до Северна Корея по всички критерии и начин на жимот Нещастни народи

Сега Руснаците няма да знаят какви пазарлъци се правят за сформиране на българско правителство. Нито каква сме я надробили с аварията в Козлодуй.

Пускам идиотски хил.

По-интересното в случая е, кои български медии НЕ СА забранени. Останалите остават разрешени, защото Русия си знае, че по тях върви руска пропаганда.

Първо пропагандните платени парцали, после продажните слуги и т.н. Народният Съд е близо и списъка трябва вече да се попълва.

Не Русия започна санкциите. Факт. Сега имаме обратният ефект - ефектът на бумеранга. Принципно, когато някой се опитва да ти ЗАБРАНИ да се информираш от различни източници и да имаш достъп до различни гледни точки, под предлога, че те предпазва от "дезинформация", това означава само едно - че се опитва да те лъже и да ти промива мозъка... Също факт. Още когато западните медии и говорещите кухи глави подхванаха опората за "Непровокираната и необоснована агресия срещу Украйна" на по-умните и информирани хора им светна, че тази война, нито е "НЕпровокирана", нито "НЕобоснована" нито е "агресия"! ...Оказа се всъщност, че е точно ОБРАТНОТО. Но без значение на всичко, важното е, че сме изправени пред реалната опасност от ядрен Армагедон! Дано ни се размине и този път! Дано Разумът надделее.

Но Русия започна войната, която доведе до санкциите

А кой бомбардира мирните жители на ДНР и ЛНР? фашистка подлого, търсят се хора за работа по морето. ХВАНИ СЕ НА НОРМАЛНА РАБОТА И НЯМА ДА СИ МИЗЕРНИК.

Конкретно войната я започна БайГън, глупако! При това, много отдавна! А УСраинския Проект, ЦРУ го планират още от края на миналия век! Но ти няма как да знаеш, защото явно гледаш само БТВ и НОВА... И си буквално от вчера на тоя свят. Не е истина, че още има слепи глъмари и наивници!

Ахахааа... Тази забрана е еквивалентна на забраната за износа на москвичи и лади в САЩ. :-)))))))))))

Още един мизерник се появи да плюе срещу вятъра. Русофобите в България са най-бедните и мизерни нещастници на света! Живеят в кочина и могат да си позволят само 2 дена на черноморието за цяла година.

Затова пък вие, квалифицираните миячи на дърти англосаксонски задници в Ингланд и това не може да си позволите. :-))))))))))))

Ама ти верно имаш интелект на майски бръмбър. И си меко казано съвършено неадеквтен какво се случва. А си мръдни малко календара с едни 40 години напред. Боже каква тъпота. Личи си, че живееш в обетованата, дето ви държат като стадо в обор. Поучи се малко от американците, имат доверие в американските медии някъде около 15% беше статистиката преди няколко години. Тяхна статистика, между другото. Явно си от тия 15% полирани мозъци. Какво щастие, че не живееш в България, един боклук по-малко.

Ами, грозната истина е, че си такъв дебил и съвършен плоскомозъчен идиот, че ти дори интелект на майски бръмбар нямаш. Щото ако го имаше на секундата щеше да се гръмнеш разбирайки каква жалка твар си. :-))))))))))))

йоско, ами то за твоите твърдения доказателства нямаш, а за моите има. По същество очевидно възражения нямаш. И веднага се метна на обиди. Като няма какво да възразиш. Аз не те обиждам на интелект. Просто констатация на факт. Ако кажа на ябълката, че е ябълка, това не е обида. Така че напразно се обиждаш. А ако си прочетеш коментара и наистина го мислиш, може и да разбереш с малко чужда помощ колко съм прав.

Това е най-голямата глупост, че сме все наведени според вятъра. Ще свърши войната, пак ще тръгне бизнеса с Русия, и който знае Руски език освен другите, ще е с огромно предимство за добра работа, а другите с Английски ... ще се конкурират с други с идеален Английски. Всички знаят Английски, никакви преимущества няма да имат децата, за това учете Руски и не се подвеждайте от временни пориви на вятъра.

За сметка на това, в Русия свободно се разпространяват китайски програми. Все пак, редно е да научат езика на по-големият си брат и бъдещ господар. Руснаците са уникални идиоти и намаше да имам нищо против тях ако си бяха седяли в кочината. Но за съжаление, едно прасе като се ояде и кърти дъските. Е, сега ще има квичене, скимтене и в следващите няколко десетки години руснаците ще се чувстват като евреи в Берлин през 1941.

На китайски..на руски....нема лошо все пак по някакъв начин требе да се разберат - кат дялкат краварнико...

По-точно,като сковават кочината.

" което според Москва е ответна мярка за подобна забрана от страна на ЕС за няколко руски медии " А според аФторът не е ли ответна мярка? Много сте зле с еФтината пропаганда. Все едно чета Работническо дело ... само дето вече не градим "светлото бъдеще" щото нЕма ток и газ.

Младото поколение в България бъкел руски не говори, всички говорят английски. Това е най-голямата победа на Америка над Русия в България, не някакви си шпиони и сделки с газ. Културната връзка между БГ и Русия е напълн0о прекъсната. Но надменните руснаци това си заслужават...

Т.....ак, На руски съм говорил с французи, немци и индийци. А ти като си мизерна американска подлога чакай си зелената карта сащ! ЗА ДА ВИДИШ СВЕТА. мизерник

Ти си САМО поредния български дебил... И нямаш нищо общо с патриотизма, защото си елементарна колониална краварска подлога. Честита ти лоботомия! …И не обобщава, защото не си представителна извадка!

От Механиката (раздел от Физиката) знаем, че всяко действие има своето реципрочно (правопропорционално) противодействие... Е, все пак нека си спомним, кой е инициаторът на всички дебилни санкции... А така! За това, няма какво да се мрънка по въпроса, какво били решили в Москва. Казано е: каквото почукало, такова с обадило! В крайна сметка, за всеки, който се интересува от различната гледна точка и наистина желае да бъде информиран, има решение. Казва се Интернет. Там, с малко повече усилия ВСЕКИ може да получи достъп до различни новини, медии и телевизии, вкл. и забранените руски... Стига да има желание, да живее с отворени очи и отпушени уши, разбира се... Ясно е, че живеем във времена на нечувана цензура, нямаща нищо общо с РЕАЛНАТА свобода на словото. Но за щастие, все още не могат да ни лишат от достъп в Интернет...

1 000 000 000+

Така се спира информация. Я какъв пазач на бариерата са сложили. И буква не може да премине покрай него.

Щеше да е много смешно ако дир бг беше в списъка.

както винаги......реакцията на Русия е шокираща непредизвикана! В същото време в Украйна са забранени.......избори/църкви/партии/независими медии/езици.......и спасяваме "демокрацията" там :)

Интересна работа! Още в началото на войната Запада забрани повечето руски медии, а малкото останали бяха в последствие забранени поради риска от руска пропаганда. Изразяваща се в това, че журналистите заявяват как подкрепят властта си за войната. А същевременно западните медии в Русия напълно свободно, без никакви ограничения разпространяват каквито си искат репортажи!?!? Та кой беше демократичният и кой с имперските възгледи, че нещо нещо не излизат твърденията?!

Медияпул не е българска медия а чужедстрненагент финансран преко от Америка за България!!!

Абе руснаците за ВиПиЕн чували ли са? Както съм казвал много пъти, руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ.

Със сигурност са чували, имат доста известни хакерски мрежи. Както и тук си гледаму техни програми, така и те ще си четат наши сайтове. Въпроса е в принципа, че трябва да отговорят на глупостите с нещо!

А стига бе!? "24 часа" още ли съществува! Ако руснаците не го бяха забранили нямаше да знам че още ги има! Трябва да си платят за реклама! :))))))

Занимавам се с компютърен и компютъризиран анализ на медии. Ами 24часа го геалифицирах като нулев източник на информация още през 2015. Следващата година след поредната чистка в редакцията му вече стана в категорията джамер (заглушител), медия която пуска шум за да обърка читателите и да измени възприемането на други медии. Та изобщо не ме учудва че руснаците са ги забранили. А виж до това доколко политико е общоевропейски вестник... ако не е някакъв сарказъм, само по себе си е дезинформация.

Путин вместо да се занимава с глупости, да увеличи заплатите и пенсиите, че е срамота да се взимат 5 пъти по-ниски заплати при само 2 пъти по-ниски цени с магазините.

как се забранява достъпа нещо, което свободно присъства в Инернет, дори и да е тъмната мрежа? Това може да ограничи само дебилите. Моля да бъда ограмотен в материята, защото ми звучи като от рода- вашият ИП адрес е блокиран и нямаш право да се изразяваш в ДИРниците?

Веднага да се спре достъпа на руснаците до ютуб, фейсбук и европейски радиа и телевизии. Иначе ще почнат да смятат, че няма Тексаска народна република, че Франция не фалира, а Германия не умира от студ.

Даа не е лесно да си в Путинария

Коментари - Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български | Днес.dir.bg

Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български

"Медиапул" и "24 часа" са сред засегнатите издания; има и общоевропейски, сред които "Политико" и "И Ю Обзървър"

Обратно в новината

Коментари - Москва забрани разпространението на 81 медии от ЕС, сред тях две български | Днес.dir.bg

Коментари

Ми каквото почукало, такова се обадило, тука всяка руска медия е забранена, какво очакват...

И откога 24 часа е българско издание ??? 100% немски капитал, 100% немска редакционна политика. Едно от най–антибългарските и най-расистки издания, преливащо във всяка буква от презрение и омраза към унтерменшите от Балканите. Утвърждаващо превъзходството на западната раса. Съперничещо си само с дойчевеле. Русия ми се издига в очите !

Шефа

Да не си кьорав?

Ами кьорав е, не му ли виждаш снимката ... А и е от варна, а това говори много ....

не е кьорав, прав е в това което е написал

ДЕМОКРАЦИЯТА не е за прости народи!

Текста не съм чел - просто е безинтересен! Виж симката разгледах с интерес - братушка, наш човек, славянин, освободител!!! Мокрият нощен блян на всички русофили от женски и не само пол - атакисти, възрожденци, величествени и вся астальная непьющая сволоч. И на Филип Киркоров.

И в България трябва да се забранят тези медии , даже може да прибавят още няколко като "ФАКТИ, БЛИЗ , ....... И още поне 6 -7 жълти парцала които само преписват дори не си правят труда да превеждат правилно :))) , а за останалите европейски медии - едва ли някой ги следи тук в България , тук се гледат само някои специализирани :))))

Когато ЕС забрани руски медии - това е справедливост. Когато Русия забрани ЕС медии - това е много лошо, и е цензура.

Така е, когато наричаш войната с измисление определения, като "сво" за да оправдаеш грабителството на чужда земя. Когато се опитваш пощло да подражаваш на Запада и да назначаваш "бизнесмени", които в момента в който си въобразят че са самостоятелни и вземат та паднат от висок етаж, или чаят им се окаже нездравословен ... Та така в общи линии за това кое е "добро" и кое е "лошо"...

Нормален-найли-лайкли

Щом искат да се самоизолират да се самоизолират . Като помислиш и от северна Корея може да си внесат вестници.

Те не се различават от руските, но поне ще имат изобилие от "тоалетна хартия"

Нормално. Срещу гестаповските мерки на ЕС, също такива. "Демократичният" колективен Запад пръв абрани редица руски медии. Уж заради руска пропаганда, ама най си беше, че предлагаха информация, много по-близка до истината от европейските медии. Това не са "неприятелски", а логични действия.

Нормално за путлеровците. Тия и северна корея ще задминат към дъното...

Защо така мислиш? Ключовият момент е, че забраната на Русия е ОТГОВОР на западните забрани. Което по твоята логика: Русия се опитва да настигне Запада, който отдавна не само е стигнал дъното, но и го пробива и достига нови и нови дъна. Вярно, че си тъп трол, но мислех, само професионално су тъп. Но явно е лична характеристика. Казано просто, ама верно си тъпо парче. Западът на прощава на човешкия интелект. Все пак от вас се очаква да сте послушни зомбита - роби. А не да сте мислители и умни. За това ви готвят.

Отърваха се руснаците от "24 часа". Трябва и у нас да го забранят това дъно на журналистическата некадърност.

По-принцип не е добре да се забраняват (вествиците) и изобщо източниците за информация. За всеки влак си има пътници. Но трябва да отбележиме ,че запада започна с пускането на "желязната завеса", за информацията обяснявайки го с прекратяване на проруската пропаганда...

Сред забранените медии са и две български - порталът "Медиапул" и вестник "24 часа" -------------- да разбираме, че всички останали обслужват блядавете! кота вдействиетлност отдавна се забелязва ! . няма нито един сайт, телевизи или радио, в което да се говори с така желаният от всички - остър и категоричен език и тон !* . навсякъде говорят криширано, обтекаемо и с тънко просмуквна "между редовете" блядофилия !

"Русия е доказала висока степен на готовност за технологична трансформация" Някъде малко преди 2010 година Путин събра олигарсите и в прав текст им каза, че повече така не може. Трябва да се инвестира във високотехнологични продукти, като Русия заеме достойно място на международната сцена като генератор на развитие. Олигарсите кимаха и се съгласяваха. После запретнаха ръкави и произведоха ... процесор "Елбрус"! Последваха повече от десетилетие на кражби с нечувани дори в Русия размери. Всъщност единствените бройки от въпросният процесор, произвеждани някога, бяха произведени от ТСМЦ в Тайван на бракувани поточни линии в символични количества. В крайна сметка в края на 2021 година руското министерство на промишлеността и търговията подаде искане в съда да му бъдат възстановени в пълен размер всички субсидии, изразходвани в разработването на този процесор. С това, най-общо, приключва доказаната "висока степен на готовност за технологична трансформация". Останалото го знаем - износ на суровини на безценица за Китай, откъдето да внасят поне смартфони и телевизори, че без Китай и това няма да имат. Да, говорим за Русия, най-богата на ресурси държава на планетата ни, чиито принос към технологичното развитие на човечеството от трийсетина години насам е точно 0! Забележителното е, че дядовците на днешните руски диваци бяха пионери в усвояването на космоса и дори там, където изоставаха безнадеждно, все пак полагаха изключителни усилия да задържат руската нация на някакво поносимо технологично ниво на развитие.

През последните години, руснаците направиха своя Ковид ваксина, реактор с бавни неутрони, лечение за рак на червата и диабет тип 2 (още в експериментална фаза). През това време ние българите ги изпреварихме с много. Ние измислимхе... ами... Добре де, нищо не измислихме, но сме по-умни от тях!

Руснаците създадоха първата в света ваксина против ковид, бе дебил! Защо не я разрешиха в Гейропейския съюз?

Руснаците са по голями демократи от западните педали....те сакопие на комунистите!

Българите винаги са били продажници!

Не съм българин, но съм Сандьо от Ветово. Кажи ми продажник и на теб ще ти намеря колая.

Много правилно. Медии които се занимават с отявлена антируска пропаганда и изобщо не стимулират обективна информация за обществото са вредни, направо.

Да си враг на САЩ е опасно, но да си техен съюзник е още по-опасно.

А ти колко стотин пенсионера измами както се хвалиш, а ветовско сандьовска мършо?

Чак сега? Руснаците са по-големи демократи от фалшивите такива от западния свят.

след като "демократичния" ЕС под демокрация разбира да се забрани другото мнение и забрани руските телевизии, най-накрая и Русия отговори с подобна мярка

Е и?

Че кой гледа руски телевизии????????

Никой нормален

Аз...що - не може ли!? Е вече не може де..ма така е в демокрациите и легендите за свободата на словото...

Как кОЙ,бе?Убитаците с 6 клас

Боли ги фара Европа какво е забранила Русия.

УЖАС!!!! И сега какво ще правят милионите "български" граждани в русия без любимите си медии!!! Предлагам сега да се забранят 80 руски медии за разпространение в ЕС. Ааааа извинявам се то в русия вече няма толкова, а тези които са останали са подходящи само за руска употреба и за тоалетните в сибир. НЯМА ПО ПРОСТО СЪЩЕСТВО ОТ РУСОФИЛА!!! Хем е тъп, хем не може да мисли, но все за западни стоки и западен начин на живот мечтае. Отиде в Англия да бере ягоди, но пак говори, че в русия се живее по добре. Какво правиш на запад тогава бе ТЪПАК лицемерен!!! Защо всички искате Мерцедеси, БМВ-та и Аудита. Що не карате лади и москвичи бе лицемери мазни????

Кви мерцедеси бе нарко... и вибратора ти е китайски...фентанила - тоже

Ти си неграмотен, но това е нормално за козяшките хемороиди.

Логиката на един третополов, който дори и представа си няма кое какво се случва по този свят. А тока в България от къде е. От АЕЦ Козлодуй. А ядренто гориво от къде е. Да не мислиш, че е американско. Ами старо руско е. Докарано от Чехия.. Та само тоя ток крепи държавата ни. А ти си глупака с тублерона. На който му бил лош соца, щото не можел да си купи тублерон. А сега решение на проблемите му било, че вече можел да си купи мерцедес. Ба си и примитивното мислени, ба си и примитивната ценностна система. колко по-малко такива боклуци, толкова по-добре за България.

В Китай тия медии на ЕС и не само са ТОТАЛНО забранени от десетилетия, причината е, че между две три нормални статии се лее яко пропаганда. Просто западналите си имат методики за полиране на мозъци, Китай също си има методики, а при независимите държави, чужди агенти не виреят или са под контрол. Сега и Русия се включва в нещо което много отдавна е трябвало да направят. Външната намеса не е лошо нещо обезателно, стига критиките да са конструктивни, но не и когато е против интересите на държавата ти. Само колонии като България и други пудели тотално са свалили гащите.

Напротив, лъжите, делюзийте и цинизма на запада трябва да са денонощно на показ.

Изпуснал си 'о'-то в 'цинизма'.

Нивото на коментиращите е потресаващо ниско В коментарите в дира разбираме всъщнос че руските защитници са безгръбначни и безмозъчни същества които страдат от биполярно разстройство Когато става дума за забрани които ЕС налага те започват да плачкат и отключват депресивната фаза като проклинят двойните стандарти неравенствата и всичко което можете да се сетите Когато обаче Русия пуска бомби ,избива цивилни ,праща инакомислещите в затвора даже и тези които са за мир просто / за разлика от Америка където от Виетнам още на всяка гледна точка и е осигурена изява / те изпадат в еуфоричната фаза където нищо не виждат,всичко отричат което не им изнася а просто се възхищават на всяка доза русодебилизми … Аз на болните хора няма как да се сърдя а мога само да ви съчувства но ще кажа че историята с забраните затворите и лагера ми е известна как завършва за режимите но явно престои още веднъж руснаците да си ударят главата в стената за да докажат правилото ….съдба може само да съжалим хорицата там ,те поне в нолшиснството си не са болни въпреки че са принудени по цел ден да гледат зомбирането по медиите на Путин Всъщност по Путиновите правила повечето редовни биполярни руски “сума сошли” щяха да са ги прибрали на лечение отдавна

Ооо американоидче, третополов. А ти първо ясно ли ти е от кой пол си. Името е като на мъж, ама транс или някоя вариация? Нещо пропагандата ти е малко остаряла. Това с биполярното разстройство беше преди десетина години моден тренд и то в американската пропаганда и дезинформация. Тогава всеки, който не слушка "изключителните" САЩ е диктатор с биполярно разстройство. Това значи тази "диагноза". Ма нещо да ни кажеш как САЩ окупира Украйна? Как извърши държавен преврат в тази държава и свали законния президент? Как започна да бомбардира мистните градове в Донбас. Пъвите 9 жертви бяха цивилни, след самолетна ракетна атака. Какво търси САЩ в Украйна? Защо не се изнасят от там? Само ти ли не разбра, че САЩ се управлява от един кървав режим. Знаем всички, как "помага" на бедните и онеправдани. И във Виетнам, Либия, Сирия, Афганистан. А между другото, какво пррави в Сирия САЩ сега? Краде петрол. Сирия се оплака и в ООН, ама без резултат. Това що го няма в демократичните медии? Нещо си прихванал "америкън изключителност". А като те чета какво ги пишеш, си просто нарцистично и самовлюбено, но самоповярвало си, неадекватно ла.но. Ще извиняваш, ама факт. Тотално ментално дезориентирано.

Вие там в руското посолство на опорките вече грозната истина ли им казвате?

Ааа. само се забавлявай с идиотизмите на този плоскомозъчен дебил. Днес него Мутрафона го оставила дежурен. Нека изкара някоя рубла. :-)))))))))))

Единственият начин на водене на диалог на путинофилчето: 1. "... Ооо американоидче, третополов. А ти първо ясно ли ти е от кой пол си. Името е като на мъж, ама транс или някоя вариация?..." 2. "... 2024-05-29 15:21:26 Чекмеджето от Банкя (нерегистриран) Ей боклук Ки го тура на майка ти у пуутката директно ..."

Важното е че пик, близ, гласове, труд и още стотина руски тролски педерастки сайтове не са...

Толкова вземат но в ЛЕВА. американски мизерник Къде си бе, във Филаделфия и ли Ню Йорк, мизерен не-българин?

Гледам ти е тегаво ,а вата? А ти от коя фабрика за руски тролчета педерастчета се обаждаш ,от тази във варненския квартал маскуда или от Ленинград?

мизернико. Ти за Волво, чувал ли си, или само москвичи и лади има в празните ви тролски тикви! мизерници ТОВА СТЕ ВСИЧКИТЕ ПОДЛОГИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.

С тези 2800 Еврака на месец, на бас, че караш 25 годишно Волво ХС70 и си го купил за да можеш като завлечеш опинците и цървулите си към родното село, да може да натовариш и побереш в него продукти купени от лидъл на промоция, с които да изкараш отпуската. :-)))))))))))))))))))))))))

Волво е прекрасна индийска кола.

Диктатура братче. Западните "демократични" държави никога не биха направили така ;-)

Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин!

Избягал един луд от лудницата и казал: Я що луди, я да се върна обратно при нормалните. И се прибрал в САЩ. Айде и ти си стой в лудницата, не сме глупави да виждаме какво става и кой какв ги върши. А ти третополов, като мразиш толкова руснаците, що не си в Украйна да се биеш. какво търсиш майка си при нас. Айде уа, при лудите.

Русия твърдо се доближава до Северна Корея по всички критерии и начин на жимот Нещастни народи

Сега Руснаците няма да знаят какви пазарлъци се правят за сформиране на българско правителство. Нито каква сме я надробили с аварията в Козлодуй.

Пускам идиотски хил.

По-интересното в случая е, кои български медии НЕ СА забранени. Останалите остават разрешени, защото Русия си знае, че по тях върви руска пропаганда.

Първо пропагандните платени парцали, после продажните слуги и т.н. Народният Съд е близо и списъка трябва вече да се попълва.

Не Русия започна санкциите. Факт. Сега имаме обратният ефект - ефектът на бумеранга. Принципно, когато някой се опитва да ти ЗАБРАНИ да се информираш от различни източници и да имаш достъп до различни гледни точки, под предлога, че те предпазва от "дезинформация", това означава само едно - че се опитва да те лъже и да ти промива мозъка... Също факт. Още когато западните медии и говорещите кухи глави подхванаха опората за "Непровокираната и необоснована агресия срещу Украйна" на по-умните и информирани хора им светна, че тази война, нито е "НЕпровокирана", нито "НЕобоснована" нито е "агресия"! ...Оказа се всъщност, че е точно ОБРАТНОТО. Но без значение на всичко, важното е, че сме изправени пред реалната опасност от ядрен Армагедон! Дано ни се размине и този път! Дано Разумът надделее.

Но Русия започна войната, която доведе до санкциите

А кой бомбардира мирните жители на ДНР и ЛНР? фашистка подлого, търсят се хора за работа по морето. ХВАНИ СЕ НА НОРМАЛНА РАБОТА И НЯМА ДА СИ МИЗЕРНИК.

Конкретно войната я започна БайГън, глупако! При това, много отдавна! А УСраинския Проект, ЦРУ го планират още от края на миналия век! Но ти няма как да знаеш, защото явно гледаш само БТВ и НОВА... И си буквално от вчера на тоя свят. Не е истина, че още има слепи глъмари и наивници!

Ахахааа... Тази забрана е еквивалентна на забраната за износа на москвичи и лади в САЩ. :-)))))))))))

Още един мизерник се появи да плюе срещу вятъра. Русофобите в България са най-бедните и мизерни нещастници на света! Живеят в кочина и могат да си позволят само 2 дена на черноморието за цяла година.

Затова пък вие, квалифицираните миячи на дърти англосаксонски задници в Ингланд и това не може да си позволите. :-))))))))))))

Ама ти верно имаш интелект на майски бръмбър. И си меко казано съвършено неадеквтен какво се случва. А си мръдни малко календара с едни 40 години напред. Боже каква тъпота. Личи си, че живееш в обетованата, дето ви държат като стадо в обор. Поучи се малко от американците, имат доверие в американските медии някъде около 15% беше статистиката преди няколко години. Тяхна статистика, между другото. Явно си от тия 15% полирани мозъци. Какво щастие, че не живееш в България, един боклук по-малко.

Ами, грозната истина е, че си такъв дебил и съвършен плоскомозъчен идиот, че ти дори интелект на майски бръмбар нямаш. Щото ако го имаше на секундата щеше да се гръмнеш разбирайки каква жалка твар си. :-))))))))))))

йоско, ами то за твоите твърдения доказателства нямаш, а за моите има. По същество очевидно възражения нямаш. И веднага се метна на обиди. Като няма какво да възразиш. Аз не те обиждам на интелект. Просто констатация на факт. Ако кажа на ябълката, че е ябълка, това не е обида. Така че напразно се обиждаш. А ако си прочетеш коментара и наистина го мислиш, може и да разбереш с малко чужда помощ колко съм прав.

Това е най-голямата глупост, че сме все наведени според вятъра. Ще свърши войната, пак ще тръгне бизнеса с Русия, и който знае Руски език освен другите, ще е с огромно предимство за добра работа, а другите с Английски ... ще се конкурират с други с идеален Английски. Всички знаят Английски, никакви преимущества няма да имат децата, за това учете Руски и не се подвеждайте от временни пориви на вятъра.

За сметка на това, в Русия свободно се разпространяват китайски програми. Все пак, редно е да научат езика на по-големият си брат и бъдещ господар. Руснаците са уникални идиоти и намаше да имам нищо против тях ако си бяха седяли в кочината. Но за съжаление, едно прасе като се ояде и кърти дъските. Е, сега ще има квичене, скимтене и в следващите няколко десетки години руснаците ще се чувстват като евреи в Берлин през 1941.

На китайски..на руски....нема лошо все пак по някакъв начин требе да се разберат - кат дялкат краварнико...

По-точно,като сковават кочината.

" което според Москва е ответна мярка за подобна забрана от страна на ЕС за няколко руски медии " А според аФторът не е ли ответна мярка? Много сте зле с еФтината пропаганда. Все едно чета Работническо дело ... само дето вече не градим "светлото бъдеще" щото нЕма ток и газ.

Младото поколение в България бъкел руски не говори, всички говорят английски. Това е най-голямата победа на Америка над Русия в България, не някакви си шпиони и сделки с газ. Културната връзка между БГ и Русия е напълн0о прекъсната. Но надменните руснаци това си заслужават...

Т.....ак, На руски съм говорил с французи, немци и индийци. А ти като си мизерна американска подлога чакай си зелената карта сащ! ЗА ДА ВИДИШ СВЕТА. мизерник

Ти си САМО поредния български дебил... И нямаш нищо общо с патриотизма, защото си елементарна колониална краварска подлога. Честита ти лоботомия! …И не обобщава, защото не си представителна извадка!

От Механиката (раздел от Физиката) знаем, че всяко действие има своето реципрочно (правопропорционално) противодействие... Е, все пак нека си спомним, кой е инициаторът на всички дебилни санкции... А така! За това, няма какво да се мрънка по въпроса, какво били решили в Москва. Казано е: каквото почукало, такова с обадило! В крайна сметка, за всеки, който се интересува от различната гледна точка и наистина желае да бъде информиран, има решение. Казва се Интернет. Там, с малко повече усилия ВСЕКИ може да получи достъп до различни новини, медии и телевизии, вкл. и забранените руски... Стига да има желание, да живее с отворени очи и отпушени уши, разбира се... Ясно е, че живеем във времена на нечувана цензура, нямаща нищо общо с РЕАЛНАТА свобода на словото. Но за щастие, все още не могат да ни лишат от достъп в Интернет...

1 000 000 000+

Така се спира информация. Я какъв пазач на бариерата са сложили. И буква не може да премине покрай него.

Щеше да е много смешно ако дир бг беше в списъка.

както винаги......реакцията на Русия е шокираща непредизвикана! В същото време в Украйна са забранени.......избори/църкви/партии/независими медии/езици.......и спасяваме "демокрацията" там :)

Интересна работа! Още в началото на войната Запада забрани повечето руски медии, а малкото останали бяха в последствие забранени поради риска от руска пропаганда. Изразяваща се в това, че журналистите заявяват как подкрепят властта си за войната. А същевременно западните медии в Русия напълно свободно, без никакви ограничения разпространяват каквито си искат репортажи!?!? Та кой беше демократичният и кой с имперските възгледи, че нещо нещо не излизат твърденията?!

Медияпул не е българска медия а чужедстрненагент финансран преко от Америка за България!!!

Абе руснаците за ВиПиЕн чували ли са? Както съм казвал много пъти, руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ.