Коментари - Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва | Днес.dir.bg

Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва

Съставен е от двама ключови съветници на бившия президент на САЩ и той е реагирал положително на него

Обратно в новината

Коментари - Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Доживяхме американецът Тръмп, от друг континент, да защитава интересите на България по най-добрия начин, а нито един от местните подлизурковци не смее да предложи това условие, което е напълно реално и разумно, че и хуманно. Избиват се наши братя. От 2 г насам можеше да се спре войната, ако не насъскваха, включително журналистите с техните снимки на клоуна с фланелката, зеленият кретеноид да воюва на всяка цена, именно с цената на животите на украинци и руснаци.

"За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал."

Тролчо, на теб ли да вЕрваме, хахаха?!

А бе ти си живееш някъде в курника на село при баба ти. Закъснял си с първата ракия.

Сред украинците, опитващи се да избегнат пълна мобилизация, вече има смъртни случаи, твърдят медии. Поне 10 души са се опитали нелегално да преплуват река Тиса и да напуснат страната, но брегът е миниран от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Новият мобилизационен закон влезе в сила на 18 май. Възрастта на подлежащите на военна служба вече е намалена. Граничната охрана съобщи за най-малко 45 загинали общо, укриващи се от военна служба. Западният регионален отдел на Държавната гранична служба на Украйна на страницата си във Фейсбук съобщи, че са убити най-малко 45 души докато се опитвали да пресекат границата на Украйна със страните от Европейския съюз. Те са наречени жертви на авантюризъм и малодушие. Уточнява се, че само през май в река Тиса са се удавили 10 души. От ведомството смятат, че реално смъртните случаи са повече. Граничарите предупредиха още, че наскоро в тази зона са забелязани диви животни, включително мечки. Ръководителят на отдела за стратегически разследвания на Националната полиция на Украйна Андрей Рубел съобщи, че след влизането в сила на закона за засилване на мобилизацията цените за осигуряването на бягството на мъже в военна възраст от страната са се увеличили значително - гражданите са готови да плащат 20 хиляди долара за незаконно преминаване на границата. Според него до 18 май цените на подобни услуги са се задържали на ниво от 4000-5000 долара. Рубел каза още, че от началото на годината са образувани 161 наказателни дела срещу 519 граждани на страната, които са заподозрени в незаконно преминаване на границата. Вече са повдигнати обвинения на 155 от тях.

Отново стене русофилистичната мърша и руските отпадъци. Явно се движим в правилната посока!!!

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Щом така си мислиш, не ми пречиш .... Стой си във вмирисана пРоссия, но ти и болшинството руски гниди се натискате все в държави от Запада да се завлечете. Какво дирят парите ви в банки от Запада ?!?! Що не си ги държите в "просперираща" пРоссия ?!?!?! А сега хленчите, че Запада ги е взел и ги е дал на Украйна ... Ти що си натискаш опиканите руски парцали в този форум, ами не се наслаждаваш на живота в пРоссия - нали е много яко там ?!?!?!

Америка вече е бита карта....не е вече това, когато милиони свободни хора с кеф слушаха свободна Европа....сега тя е в ролята на комунистическа държава забраняваща щяло и не щяло...отврат!

Тръмп ако е като бай Дън, ще го духа на Путин под вода, за да не вдига прах!

Може би, подобен подход би бил честен и правилен. Обаче, първо Тръмп трябва да победи, а това при сегашните злоупотреби на демократите както при броенето на изборите, така и при намесата на изпълнителната власт над президентската, не е ясно. Аз лично се надявам да победи не защото е Тръмп, а защото ако не се случи това означава окончателен край на демокрацията в САЩ, а оттам и навсякъде. Второто е по-тривиално. Номерът с преговорите - а това ще се стори на Русия точно номер - е игран доста подло вече един път.

кат свърши белото и Зелю може да се сит да преговаря.

Едно е ясно ! Войната ще продължи до тогава,докато на Украйна не бъде убит и последният и войник. Това,Байдън,Тръмп са приказки ала бала.

Така си мислиш. Ние ще воюваме със Запада до последният руснак

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А също, полюциите на русофилистичната сган нямат почитатели

Украйна не е необходимо веднага да преговаря! От 2,3 милиона украинци, подлежащи на военна служба, 1,1 милиона отговарят на изискванията за набор. Това съобщи представителят на Министерството на отбраната на Украйна Дмитрий Лазуткин. С толкова живо месо с, което да захранват руската месомелачка, ще могат да издържат поне още 6 месеца докато започнат да умират зимата от студ.

Добре е да започнат преговори. След още една две години ще трябва да събират 22 глави на автономни републики за подписване на руската капитулация.

сакън! ако спре войната америка ше фалира бе

Тия наркомани са кат малките деца - ако не правиш квото кажа ще дам на другия!? Альоооу...хамбургероядец заблуден...това не е Гранада, Никарагуа или ЛИбия и светът вече не в 1940...да се криете зад океана ни да няма кой да ви стигне... Нито пък е 1970...когато все още бяхте нещо....прекрасната алтернатива... сега всички вече ви знаят двуличието...никои не ви се върже повече... и вече и нови играчи се появяват...огромни..милиардни...развиващи се....

В отговор Укранците му казали, че имат 15 ядрени реактора, и ако спрат доставките на Американско оръжие, атомна бомба могат да сглобят за 15 дена. Да си помисли Тръмп по-добре, кой вариант е за предпочитане според него...

"Казваме на украинците: "Трябва да седнете на масата и ако не седнете да преговаряте, подкрепата от страна на Съединените щати ще пресъхне", казва той. "А на Путин казвате: "Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място". .... зъшто ни кажът съштуту и за "ялупх" - зеленски на еврейски - чи шти гу убият нъ мясту! ясну че евреите си имад сашт!!

Стана ли ви ясно кой всъщност се бие с ръцете на украинците и ги насъсква толкова години? Сега ще ги изчака да свършат оръжието, ще ги обвърже с още оръжейни договори ще ги накара да преговарят за мир (отсрочка докато изпълни договорите). После пак.

Справедлив план, Украйна спасена, Русия доволна, Америка реабилитирана, Европа насрана,

всъщност това, което "предлага тръмп" е планът на путин - предайте ми каквото искам, а аз обещавам да преговаряме за какво още може да ми предадета за да има евентуално мир... т.е. пауза за да събера още желязо и вата и да нападна пак.Ако някой е имал съмнения как точно тръмп се е спасил от последният фалит, тези "планове за прекратяване на войната" трябва да ги разсеят, нещо както елън мъск намери на улицата 50 милиарда долара за да купи туитър и стана 1:1 със зеленият чорап, толупий 2 и ония, отстреляният фицо... а отскоро и с найджъл фарадж - кремльовски радиоточки, "колеги" на ростр0лбригадата дето беснее и вихри виртуална взаимна дедовщина под всяка статия, но разбира се неизмеримо по-добре платени.

Това е добре. Очевидно (вече?) доста американсери са на страната на Путин и подкрепят неговия план.

Абсолютна тъпотия. Заплахи с доставки за оръжие може и да доведе до някакво временно спиране / намаляване на огъня, но това не може да е мир. Трябва да се изработи рамка от гаранции за сигурност на Украйна, най вероятно с участието и на Китай.

Тоя Китай. Сигурно си мислите, че той командва Русия. Наркомани.

Не само я командва, ботокса пулзи на колене пред Си, както нашия мунья облизва Путин. Смятай къде е фуражчо в йерархията на лизачите.

Когато Путин отиде в Китай. Си го посрещна лично с почести и червен килим със златни кантове. Когато Шолц отиде в Китай, го посрещна някакъв неизвестен кмет на дребно по китайските стандарти градче и никой не го изпрати. Когато Зелю поиска да отиде в Китай, Си го отряза като последния прошляк (което впрочем реално е точно така, предвид украинската просия в последните 3 години).

Тръмпи е непредсказуем.......но не луд да започне 3-та световна война!

Ционисткият план на Бжежински за смазване на Близкият изток и Русия докара Краварите до тотален колапс. Цъфнаха им гащите, че са най-обикновени роби на Израелските Ционисти. Има няма малко след създаването си. Малцина могат да сглобят картинката с масонските ложи. Реално във всеки малко по-голям град има по две такива. Къде е връзката ще питат неграмотните? Връзката е много сериозна. Едни уж рицари Кръстоносци, след като се награбили с квото могат открили едни важни скрижалчета и срещнали едни жреци на Моллох, Баал и Кали. Единствената религия на господарите на тоя метавърс. Сатанизъм, човешки жертвоприношения, педофилия, кражби. Та същите решили да завладеят Европейският континент отвътре през раздаване на заеми. Дотук добре ма ги докопал Филип Хубави и направил 13 ти фатална дата като ги позачистил. Ма мършата се покрила и станала Тамплиерски орден. Та властта им започнала реално след като банкерсите врътки затрили връзката с материалното изразяване на парите - златото и вкарали в употреба измислените пари. Та те давали заеми с измислени пари, но лихвата прибирали в злато. В последствие решили, че им трябва знаменосец. Избрали клана Ротшилд, евреи близки с господарските родови линии. Та от тогава войните станали бизнес. Проблема е, че славяните са трън в очите на хазарските чифути от векове. Само с тях не успели да се справят директно. Та ги поразделили, като отказали да работят в глобална финансова система им направили една революцийка болшевишка, геноцид към Руските християни. Покорили ги отвътре. Интересното е, че славянина се обединил с мосюлманите и азиатците и сега предстои срещата на богоизбралите се с тяхното божество и Машаах - Сатаната.

Комбинацията от Дан Браун и домашна ракийца не ти действа добре.

Друго си е викаш демократичният фентанолец. Бързо. Смело. Сръчно. ХАХАХА

Завоалирано и с много думи е казано това, което Западът казва и сега - повече помощ за Украйна накрая ще откаже Путин от тази война и бъдеща агресия.

Дупе ционистко виждаме ние. Ти твойто няма как да го видиш. Тря се погледнеш в огледалото.

Така де то и във Виетнам и Афганистан беше така 10 години после нищо. Войната във Виетнам коства на Америка златното покритие на долара + двуцифрена инфлация на моменти близо 20%, сега ще им коства петродолара. Те така

Е, петродолар, ти пък ся! Те едни монголско-варяжки варвари цяла държава просраха с Авганистан, ти петродолар! Кремльовски клоуни!

На медийния фронт, ПР офанзивата е в пълен ход! Тази война може да приключи по единствено възможния начин - пълна капитулация на Украйна.

"На Путин казваме: Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място." Кратко, точно, ясно.

Сармат. Ярс. Авангард. Кинжал. Посейдон. Циркон. Кратко. Точно. и ЯСНО.

Ха, Ха, Ха! Кое литне, кое не, Минутковците чакат!

... и заблуждаващо. Ако можеха да дадат такова нещо на украинците, досега отдавна да са го направили.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Некви наркомани в Белият дом още си мислят, че е 99 година. А тоя тупан Тръмп е ционистки ибрик, който нищо няма да направи за да подобри филма. Неизбежно е сриването на Кравария и Израел. За съжаление целият свят ще страда заради тия изроди тъпи.

Абее...като в България.И в САЩ не могат да случат на президенти и правителства. Тръмп е един смешен плашихуйник.

Стане ли Тръмп Президент на краварите, нашите изнежени демократи и евроатлантици ще вият на умрело. От Партия Възраждане директно ги пращаме в новите уранови мини, по сторежите на мостове, тунели, жп прелези и гари! България ще стане рай за отрудения народ и ад за прогнилия буржуазия.

на малките нежни демократи с червени нежни душички, това им остана единствената надежда - Тръмп президент на омразните кравари,че иначе Матушка Рашка ще изтече окончателно в канала

Има някакво объркване. Тръмп и хората ми си мислят, че могът да диктуват на Киев. Както конфликта в Украйна доказа нагледно и черно на бяло: САЩ не могът да диктуват на Киев!

Има някакво объркване. Тръмп и хората ми си мислят че могът да диктуват на Кремъл. Както конфликта в Украйна доказа нагледно и черно на бяло: САЩ не могът да диктуват на Русия!

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милион руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

Робите сме ние, на които директно ни назначават правителството от американското посолство. Бай Ганьо обаче е толкова тъп, че тръгнал да се подиграва и да вика "роби" на рашките, които не позволяват на никой отвън да им се налага и да диктува как да живеят.

Именно преднината на Байдън пред Тръмп и отношението му към войната в Украйна ще бъде причината конфликтът между Русия и Украйна да ескалира преди президентските избори в САЩ. Очаквам в следващите няколко месеца, но задължително преди зимата, да има ескалация в посока Москва и Питер. Нас руснаците не смеят да ни пипнат. Те в Украйна се осраха, а камо ли да посегнат на натовска държава. Може да прости алкохолици, но руснаците все пак осъзнават, че един директен сблъсък с НАТО би изличило държавицата им от лицето на Земята.

Нищо, че умните сме на село. Ти не си нито на село, нито си умен.

Направи си скрийншот на коментара ми и след време ще ми се извиняваш!

човече, ако Русия е "държавица", твоята каква е????? В момента "целият запад" е срещу нея - има-няма от 20 години. В историята оттекоха френци и немци, сега са наред ингилизите. Мноо съ кефя.

Този коментар е фалшифициран. Аз съм истинският автор и оригиналният ми коментар е публикуван по-долу. Чак мен успя да заблуди този крадец на псевдоними.

"Казваме на украинците: "Трябва да седнете на масата и ако не седнете да преговаряте, подкрепата от страна на Съединените щати ще пресъхне", казва той. "А на Путин казвате: "Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място". . не схващам смисъла на това изказване. От една страна Киев трябва да преговарят иначе лошо им се пише, от друга Москва трябва да преговарят иначе лошо им се пише. типични политически ала-бала в стил казвам много много думички обаче точно нищо не казвам. Така Тръм хем да е про-Украйна, хем против-Украйна, хем про-Русия, хем против-Русия.

Да Тръмп е наистина един шанс за мира. Той е политик който много добре защитава американските интереси и муй пределно ясно, че една просперираща и велика Америка трябва да е саюзник с Могъща и Просперираща Русия. При Тръмп Русия и Америка спокойно могат да си поделят Европа на зони на влияние. Цяла Източна и Централна Европа а Русия, а остатака за Америка. Така би било справедливо. И Тръмп няма да има нищо напротив да се затворят границите меду ИЗточна и Западна Европа, за му е мирна главата на Америка и да стане пак Велика по начина на Тръмп и Путин!

Тръмп е човека на Израел и избран с помоща на Мосад (чрез израелското влияение в САЩ което наклони везните на Колегиата да избере Тръмп). За благодарност, Тръмп сложи съпруга на дъщеря си (отявлен евреин) по всички въпроси свързани с Израел и както каза един от неговата администрация (Израелският посланик така се разпореждаше в Белият Дом, че по едно време даже Кушнер трябваше да му каже да успокои топката малко). Тръмп с готовност ще изостави Украйна и ще концетрира цялата американска мощ в полза на Израел, за решаването на израелските интереси в посока Хамас, Хизбола и Иран. Това е много важна битка за Израел и те ще направят ВСИЧКО възможно за да въвлекат и САЩ в нея иначе няма как да я спечелят! Важно. Това не е критика срещу Израел. Дет се вика, имат крава - пият мляко. Дал Бог всекиму да има такова влияние! Просто посочвам фактите. А Киев....те така или иначе са обречени да изгубят. Американската помощ просто забавя неизбежното!!!

Е че там САЩ няма да срещнат само Иран и Хизбула, а колективен фронт от съюзници. Региона е важен и за Китай. Иран и Русия са най-богати на ресурси, съответно се очаква договор за сътрудничество като този със С.Корея. Само заспалите не видяха, как преди Иран да хвърли демо на новите си ракети, които най-съвършената американска система проспа и целнаха летищата от където излитаха Фръц 35, Русия пусна балистична ракета без да предупреди никой. Да припомни на Израел, че ако ще ползва Ядрено оръжие ще стане мазало. Да не говорим, че колкото и да правят бизнес Турция с Израел, в този момент сделките излитат от прозореца, Пакистан дава ядрено оръжие на Турция и ционистките мърши са аут. Въобще Тръмп е ционистки роб, като повечето американски президенти. Ма хората го зацепват тоя филм вече. За съжаление Америка няма силен лидер, който да ги отърве от потъващият камък Израел. Нямам идея какво ще последва в момента, в който Американците стоплят, че 9/11 е операция на Мосад с цел войни в региона.

Бий ОРКАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Именно преднината на Тръмп пред байдън и отношението му към войната в Украйна ще бъде причината конфликтът между Русия и Украйна да ескалира преди президентските избори в сащ. Очаквам в следващите няколко месеца, но задължително преди зимата, да има ескалация в посока Румъния и Полша. То на нас няма и какво да ни нападнат. Може евентуално да пратят някоя бомба по американските бази, но друго едва ли. Пък и ако решат ще ни окопират за 3 дни както сме без армия и въоръжение.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милион руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

Само че руснаците, които умират там са много по-малко отколкото украинците.

Ъхъ, но пропусна да кажеш, че това е според ТАСС ...

Тръмп пак е намачкал войнолюбивите урсули и борели.

ако тръмп спира милиардите към зеленски, значи, че тръмп няма да бъде преизбран. войната е супер бизнес.

Бизнес не се прави в бункери под земята идиотино.

Тръмп ще завърти кранчето, това се знае от много време. А като го завърти войната свършва.

Ми не! За съжаление ще намерят начин просто Тръмп да не стигне до президентското място. Очаквам убийство на Тръмп или ескалация на войната преди изборите в посока средна европа (Полша, Румъния)

Реалността е, че ако Фашистка Русия не се чупи от Украйна, ще има световна война. Оградата минава на изток от Черно море и всяко бутане в посока Европа значи Кютек. Намеренията на Фашистка Русия са прозрачни - първо окупират Европа, а после заедно а Америка и Китай си поделят планетата. Разбира се, тези планове са смехотворни, не може с икономика по-малка от тази на Италия Фашистка Русия да владее цели континенти...

Сте много смешни. Цялата операция на НАТО докара Русия близо до САЩ. Честито. ХАХАХАХАХ

Недей така, прав е човека, по телевизията го казаха!

Браточка, още обикалят краварите като луди покрай Калифорния да тъсят Руските подводници. Пусни си флайтрадарчето да гледаш кви спагети са. С.Корея има две системи Авангард. Всяка точка на САЩ се достига с тях. Ма дишайте сорос лепилото.

Дяконе, ти си като кирил петков. Не знаеш къде се намираш!

Май скоро ще бесят зеленото кокаиново киевско жуже. Янките са така. Използват добитъка и после го изхвърлят. Като Саакашвили.

"който включва да се заяви на Украйна, че ще получи повече американски оръжия само ако започне мирни преговори, съобщи Ройтерс." Че защо и са на Украйна повече оръжия след като ще има мир с Русия?

Мир е едно, преговори за мир е друго!

На БайГън в момента му търсят памперси ,които да не изпуснат след 2 дена на дебата с Тръпм (минимум 1,5 часа), а освен това ще го напълнят с лекарства, за да изгуби ориентация като украински войник по време на смъртоносна атака, каквато получи на Г7 и Мелани въпреки, че го спаси от загубата на пространствена ориентация, не беше в състояние да му върне разума.

Реалността е, че ако Западът не се чупи от Украйна ще има световна война. Оградата минава през границата беларус-Украйна и всяко бутане в посока Русия значи Кютек. Намеренията на САЩ са прозрачни - първо събарят Русия и после Китай и стават единствен господар на планетата. Обаче досега на никой не му се е получавало, хахаха

Страхотен мирен план - ще преговаряш за мир, или ще те гръмна като куче...

Лоша новина за Зельо, който си забрани с указ всякакви преговори с Москва. Най-вероятно свои ще го свитнат, но никой не е казал, че съдбата на шута е лека. Язък за окраденото - любовниците на жена му ще го харчат.

На Путкин-Шеломов му остана последна надежда Тръмп да стане президент. От "Киев за три дни" до лазене в краката на американския президент. Жалка гледка...

Много късно се е сетил Тръмп. 40-те милиарда долара вече бяха гласувани в американския парламент и станаха закон. А нищо чудно Тръмп да е още по-агресивен към Русия, както беше през първия си мандат.

Викаш една ядрена войница ще ти дойде чудничко. Ще победи онаниста в тебе. Ще срещне Бандера.

още по "агресивен" срещу Русия значи бърза по бърза ликвидация на САЩ и нейните остатъци. От космоса се вижда че САЩ и западните сателити са едно военно и икономическо джудже-5 % от света срещу останалия свят. Няма мърдане.

С ръждясалите руски "атомни" оръжия ли?

Трайдънтите продадени на Великобритания два пъти цопнаха. САЩ имат проблем с ядреният арсенал. Китай пък произведе за миналата година 500 ядрени глави. Русия пуца ракети на кило. Ма некви наркомани друсате тука яко фентанол. Кво нямат бе? РОСАТОМ е ЛИДЕР. Според западната статистика.

Важно е за какво и как ще се използват тези пари.

Коментари - Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва | Днес.dir.bg

Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва

Съставен е от двама ключови съветници на бившия президент на САЩ и той е реагирал положително на него

Обратно в новината

Коментари - Тръмп с план за спиране на военната помощ за Украйна, ако Киев не преговаря за мир с Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Доживяхме американецът Тръмп, от друг континент, да защитава интересите на България по най-добрия начин, а нито един от местните подлизурковци не смее да предложи това условие, което е напълно реално и разумно, че и хуманно. Избиват се наши братя. От 2 г насам можеше да се спре войната, ако не насъскваха, включително журналистите с техните снимки на клоуна с фланелката, зеленият кретеноид да воюва на всяка цена, именно с цената на животите на украинци и руснаци.

"За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал."

Тролчо, на теб ли да вЕрваме, хахаха?!

А бе ти си живееш някъде в курника на село при баба ти. Закъснял си с първата ракия.

Сред украинците, опитващи се да избегнат пълна мобилизация, вече има смъртни случаи, твърдят медии. Поне 10 души са се опитали нелегално да преплуват река Тиса и да напуснат страната, но брегът е миниран от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Новият мобилизационен закон влезе в сила на 18 май. Възрастта на подлежащите на военна служба вече е намалена. Граничната охрана съобщи за най-малко 45 загинали общо, укриващи се от военна служба. Западният регионален отдел на Държавната гранична служба на Украйна на страницата си във Фейсбук съобщи, че са убити най-малко 45 души докато се опитвали да пресекат границата на Украйна със страните от Европейския съюз. Те са наречени жертви на авантюризъм и малодушие. Уточнява се, че само през май в река Тиса са се удавили 10 души. От ведомството смятат, че реално смъртните случаи са повече. Граничарите предупредиха още, че наскоро в тази зона са забелязани диви животни, включително мечки. Ръководителят на отдела за стратегически разследвания на Националната полиция на Украйна Андрей Рубел съобщи, че след влизането в сила на закона за засилване на мобилизацията цените за осигуряването на бягството на мъже в военна възраст от страната са се увеличили значително - гражданите са готови да плащат 20 хиляди долара за незаконно преминаване на границата. Според него до 18 май цените на подобни услуги са се задържали на ниво от 4000-5000 долара. Рубел каза още, че от началото на годината са образувани 161 наказателни дела срещу 519 граждани на страната, които са заподозрени в незаконно преминаване на границата. Вече са повдигнати обвинения на 155 от тях.

Отново стене русофилистичната мърша и руските отпадъци. Явно се движим в правилната посока!!!

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Щом така си мислиш, не ми пречиш .... Стой си във вмирисана пРоссия, но ти и болшинството руски гниди се натискате все в държави от Запада да се завлечете. Какво дирят парите ви в банки от Запада ?!?! Що не си ги държите в "просперираща" пРоссия ?!?!?! А сега хленчите, че Запада ги е взел и ги е дал на Украйна ... Ти що си натискаш опиканите руски парцали в този форум, ами не се наслаждаваш на живота в пРоссия - нали е много яко там ?!?!?!

Америка вече е бита карта....не е вече това, когато милиони свободни хора с кеф слушаха свободна Европа....сега тя е в ролята на комунистическа държава забраняваща щяло и не щяло...отврат!

Тръмп ако е като бай Дън, ще го духа на Путин под вода, за да не вдига прах!

Може би, подобен подход би бил честен и правилен. Обаче, първо Тръмп трябва да победи, а това при сегашните злоупотреби на демократите както при броенето на изборите, така и при намесата на изпълнителната власт над президентската, не е ясно. Аз лично се надявам да победи не защото е Тръмп, а защото ако не се случи това означава окончателен край на демокрацията в САЩ, а оттам и навсякъде. Второто е по-тривиално. Номерът с преговорите - а това ще се стори на Русия точно номер - е игран доста подло вече един път.

кат свърши белото и Зелю може да се сит да преговаря.

Едно е ясно ! Войната ще продължи до тогава,докато на Украйна не бъде убит и последният и войник. Това,Байдън,Тръмп са приказки ала бала.

Така си мислиш. Ние ще воюваме със Запада до последният руснак

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А също, полюциите на русофилистичната сган нямат почитатели

Украйна не е необходимо веднага да преговаря! От 2,3 милиона украинци, подлежащи на военна служба, 1,1 милиона отговарят на изискванията за набор. Това съобщи представителят на Министерството на отбраната на Украйна Дмитрий Лазуткин. С толкова живо месо с, което да захранват руската месомелачка, ще могат да издържат поне още 6 месеца докато започнат да умират зимата от студ.

Добре е да започнат преговори. След още една две години ще трябва да събират 22 глави на автономни републики за подписване на руската капитулация.

сакън! ако спре войната америка ше фалира бе

Тия наркомани са кат малките деца - ако не правиш квото кажа ще дам на другия!? Альоооу...хамбургероядец заблуден...това не е Гранада, Никарагуа или ЛИбия и светът вече не в 1940...да се криете зад океана ни да няма кой да ви стигне... Нито пък е 1970...когато все още бяхте нещо....прекрасната алтернатива... сега всички вече ви знаят двуличието...никои не ви се върже повече... и вече и нови играчи се появяват...огромни..милиардни...развиващи се....

В отговор Укранците му казали, че имат 15 ядрени реактора, и ако спрат доставките на Американско оръжие, атомна бомба могат да сглобят за 15 дена. Да си помисли Тръмп по-добре, кой вариант е за предпочитане според него...

"Казваме на украинците: "Трябва да седнете на масата и ако не седнете да преговаряте, подкрепата от страна на Съединените щати ще пресъхне", казва той. "А на Путин казвате: "Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място". .... зъшто ни кажът съштуту и за "ялупх" - зеленски на еврейски - чи шти гу убият нъ мясту! ясну че евреите си имад сашт!!

Стана ли ви ясно кой всъщност се бие с ръцете на украинците и ги насъсква толкова години? Сега ще ги изчака да свършат оръжието, ще ги обвърже с още оръжейни договори ще ги накара да преговарят за мир (отсрочка докато изпълни договорите). После пак.

Справедлив план, Украйна спасена, Русия доволна, Америка реабилитирана, Европа насрана,

всъщност това, което "предлага тръмп" е планът на путин - предайте ми каквото искам, а аз обещавам да преговаряме за какво още може да ми предадета за да има евентуално мир... т.е. пауза за да събера още желязо и вата и да нападна пак.Ако някой е имал съмнения как точно тръмп се е спасил от последният фалит, тези "планове за прекратяване на войната" трябва да ги разсеят, нещо както елън мъск намери на улицата 50 милиарда долара за да купи туитър и стана 1:1 със зеленият чорап, толупий 2 и ония, отстреляният фицо... а отскоро и с найджъл фарадж - кремльовски радиоточки, "колеги" на ростр0лбригадата дето беснее и вихри виртуална взаимна дедовщина под всяка статия, но разбира се неизмеримо по-добре платени.

Това е добре. Очевидно (вече?) доста американсери са на страната на Путин и подкрепят неговия план.

Абсолютна тъпотия. Заплахи с доставки за оръжие може и да доведе до някакво временно спиране / намаляване на огъня, но това не може да е мир. Трябва да се изработи рамка от гаранции за сигурност на Украйна, най вероятно с участието и на Китай.

Тоя Китай. Сигурно си мислите, че той командва Русия. Наркомани.

Не само я командва, ботокса пулзи на колене пред Си, както нашия мунья облизва Путин. Смятай къде е фуражчо в йерархията на лизачите.

Когато Путин отиде в Китай. Си го посрещна лично с почести и червен килим със златни кантове. Когато Шолц отиде в Китай, го посрещна някакъв неизвестен кмет на дребно по китайските стандарти градче и никой не го изпрати. Когато Зелю поиска да отиде в Китай, Си го отряза като последния прошляк (което впрочем реално е точно така, предвид украинската просия в последните 3 години).

Тръмпи е непредсказуем.......но не луд да започне 3-та световна война!

Ционисткият план на Бжежински за смазване на Близкият изток и Русия докара Краварите до тотален колапс. Цъфнаха им гащите, че са най-обикновени роби на Израелските Ционисти. Има няма малко след създаването си. Малцина могат да сглобят картинката с масонските ложи. Реално във всеки малко по-голям град има по две такива. Къде е връзката ще питат неграмотните? Връзката е много сериозна. Едни уж рицари Кръстоносци, след като се награбили с квото могат открили едни важни скрижалчета и срещнали едни жреци на Моллох, Баал и Кали. Единствената религия на господарите на тоя метавърс. Сатанизъм, човешки жертвоприношения, педофилия, кражби. Та същите решили да завладеят Европейският континент отвътре през раздаване на заеми. Дотук добре ма ги докопал Филип Хубави и направил 13 ти фатална дата като ги позачистил. Ма мършата се покрила и станала Тамплиерски орден. Та властта им започнала реално след като банкерсите врътки затрили връзката с материалното изразяване на парите - златото и вкарали в употреба измислените пари. Та те давали заеми с измислени пари, но лихвата прибирали в злато. В последствие решили, че им трябва знаменосец. Избрали клана Ротшилд, евреи близки с господарските родови линии. Та от тогава войните станали бизнес. Проблема е, че славяните са трън в очите на хазарските чифути от векове. Само с тях не успели да се справят директно. Та ги поразделили, като отказали да работят в глобална финансова система им направили една революцийка болшевишка, геноцид към Руските християни. Покорили ги отвътре. Интересното е, че славянина се обединил с мосюлманите и азиатците и сега предстои срещата на богоизбралите се с тяхното божество и Машаах - Сатаната.

Комбинацията от Дан Браун и домашна ракийца не ти действа добре.

Друго си е викаш демократичният фентанолец. Бързо. Смело. Сръчно. ХАХАХА

Завоалирано и с много думи е казано това, което Западът казва и сега - повече помощ за Украйна накрая ще откаже Путин от тази война и бъдеща агресия.

Дупе ционистко виждаме ние. Ти твойто няма как да го видиш. Тря се погледнеш в огледалото.

Така де то и във Виетнам и Афганистан беше така 10 години после нищо. Войната във Виетнам коства на Америка златното покритие на долара + двуцифрена инфлация на моменти близо 20%, сега ще им коства петродолара. Те така

Е, петродолар, ти пък ся! Те едни монголско-варяжки варвари цяла държава просраха с Авганистан, ти петродолар! Кремльовски клоуни!

На медийния фронт, ПР офанзивата е в пълен ход! Тази война може да приключи по единствено възможния начин - пълна капитулация на Украйна.

"На Путин казваме: Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място." Кратко, точно, ясно.

Сармат. Ярс. Авангард. Кинжал. Посейдон. Циркон. Кратко. Точно. и ЯСНО.

Ха, Ха, Ха! Кое литне, кое не, Минутковците чакат!

... и заблуждаващо. Ако можеха да дадат такова нещо на украинците, досега отдавна да са го направили.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Некви наркомани в Белият дом още си мислят, че е 99 година. А тоя тупан Тръмп е ционистки ибрик, който нищо няма да направи за да подобри филма. Неизбежно е сриването на Кравария и Израел. За съжаление целият свят ще страда заради тия изроди тъпи.

Абее...като в България.И в САЩ не могат да случат на президенти и правителства. Тръмп е един смешен плашихуйник.

Стане ли Тръмп Президент на краварите, нашите изнежени демократи и евроатлантици ще вият на умрело. От Партия Възраждане директно ги пращаме в новите уранови мини, по сторежите на мостове, тунели, жп прелези и гари! България ще стане рай за отрудения народ и ад за прогнилия буржуазия.

на малките нежни демократи с червени нежни душички, това им остана единствената надежда - Тръмп президент на омразните кравари,че иначе Матушка Рашка ще изтече окончателно в канала

Има някакво объркване. Тръмп и хората ми си мислят, че могът да диктуват на Киев. Както конфликта в Украйна доказа нагледно и черно на бяло: САЩ не могът да диктуват на Киев!

Има някакво объркване. Тръмп и хората ми си мислят че могът да диктуват на Кремъл. Както конфликта в Украйна доказа нагледно и черно на бяло: САЩ не могът да диктуват на Русия!

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милион руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

Робите сме ние, на които директно ни назначават правителството от американското посолство. Бай Ганьо обаче е толкова тъп, че тръгнал да се подиграва и да вика "роби" на рашките, които не позволяват на никой отвън да им се налага и да диктува как да живеят.

Именно преднината на Байдън пред Тръмп и отношението му към войната в Украйна ще бъде причината конфликтът между Русия и Украйна да ескалира преди президентските избори в САЩ. Очаквам в следващите няколко месеца, но задължително преди зимата, да има ескалация в посока Москва и Питер. Нас руснаците не смеят да ни пипнат. Те в Украйна се осраха, а камо ли да посегнат на натовска държава. Може да прости алкохолици, но руснаците все пак осъзнават, че един директен сблъсък с НАТО би изличило държавицата им от лицето на Земята.

Нищо, че умните сме на село. Ти не си нито на село, нито си умен.

Направи си скрийншот на коментара ми и след време ще ми се извиняваш!

човече, ако Русия е "държавица", твоята каква е????? В момента "целият запад" е срещу нея - има-няма от 20 години. В историята оттекоха френци и немци, сега са наред ингилизите. Мноо съ кефя.

Този коментар е фалшифициран. Аз съм истинският автор и оригиналният ми коментар е публикуван по-долу. Чак мен успя да заблуди този крадец на псевдоними.

"Казваме на украинците: "Трябва да седнете на масата и ако не седнете да преговаряте, подкрепата от страна на Съединените щати ще пресъхне", казва той. "А на Путин казвате: "Той трябва да седне да преговаря, а ако не го стори, тогава ще дадем на украинците всичко, от което се нуждаят, за да те убият на място". . не схващам смисъла на това изказване. От една страна Киев трябва да преговарят иначе лошо им се пише, от друга Москва трябва да преговарят иначе лошо им се пише. типични политически ала-бала в стил казвам много много думички обаче точно нищо не казвам. Така Тръм хем да е про-Украйна, хем против-Украйна, хем про-Русия, хем против-Русия.

Да Тръмп е наистина един шанс за мира. Той е политик който много добре защитава американските интереси и муй пределно ясно, че една просперираща и велика Америка трябва да е саюзник с Могъща и Просперираща Русия. При Тръмп Русия и Америка спокойно могат да си поделят Европа на зони на влияние. Цяла Източна и Централна Европа а Русия, а остатака за Америка. Така би било справедливо. И Тръмп няма да има нищо напротив да се затворят границите меду ИЗточна и Западна Европа, за му е мирна главата на Америка и да стане пак Велика по начина на Тръмп и Путин!

Тръмп е човека на Израел и избран с помоща на Мосад (чрез израелското влияение в САЩ което наклони везните на Колегиата да избере Тръмп). За благодарност, Тръмп сложи съпруга на дъщеря си (отявлен евреин) по всички въпроси свързани с Израел и както каза един от неговата администрация (Израелският посланик така се разпореждаше в Белият Дом, че по едно време даже Кушнер трябваше да му каже да успокои топката малко). Тръмп с готовност ще изостави Украйна и ще концетрира цялата американска мощ в полза на Израел, за решаването на израелските интереси в посока Хамас, Хизбола и Иран. Това е много важна битка за Израел и те ще направят ВСИЧКО възможно за да въвлекат и САЩ в нея иначе няма как да я спечелят! Важно. Това не е критика срещу Израел. Дет се вика, имат крава - пият мляко. Дал Бог всекиму да има такова влияние! Просто посочвам фактите. А Киев....те така или иначе са обречени да изгубят. Американската помощ просто забавя неизбежното!!!

Е че там САЩ няма да срещнат само Иран и Хизбула, а колективен фронт от съюзници. Региона е важен и за Китай. Иран и Русия са най-богати на ресурси, съответно се очаква договор за сътрудничество като този със С.Корея. Само заспалите не видяха, как преди Иран да хвърли демо на новите си ракети, които най-съвършената американска система проспа и целнаха летищата от където излитаха Фръц 35, Русия пусна балистична ракета без да предупреди никой. Да припомни на Израел, че ако ще ползва Ядрено оръжие ще стане мазало. Да не говорим, че колкото и да правят бизнес Турция с Израел, в този момент сделките излитат от прозореца, Пакистан дава ядрено оръжие на Турция и ционистките мърши са аут. Въобще Тръмп е ционистки роб, като повечето американски президенти. Ма хората го зацепват тоя филм вече. За съжаление Америка няма силен лидер, който да ги отърве от потъващият камък Израел. Нямам идея какво ще последва в момента, в който Американците стоплят, че 9/11 е операция на Мосад с цел войни в региона.

Бий ОРКАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Именно преднината на Тръмп пред байдън и отношението му към войната в Украйна ще бъде причината конфликтът между Русия и Украйна да ескалира преди президентските избори в сащ. Очаквам в следващите няколко месеца, но задължително преди зимата, да има ескалация в посока Румъния и Полша. То на нас няма и какво да ни нападнат. Може евентуално да пратят някоя бомба по американските бази, но друго едва ли. Пък и ако решат ще ни окопират за 3 дни както сме без армия и въоръжение.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милион руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

Само че руснаците, които умират там са много по-малко отколкото украинците.

Ъхъ, но пропусна да кажеш, че това е според ТАСС ...

Тръмп пак е намачкал войнолюбивите урсули и борели.

ако тръмп спира милиардите към зеленски, значи, че тръмп няма да бъде преизбран. войната е супер бизнес.

Бизнес не се прави в бункери под земята идиотино.

Тръмп ще завърти кранчето, това се знае от много време. А като го завърти войната свършва.

Ми не! За съжаление ще намерят начин просто Тръмп да не стигне до президентското място. Очаквам убийство на Тръмп или ескалация на войната преди изборите в посока средна европа (Полша, Румъния)

Реалността е, че ако Фашистка Русия не се чупи от Украйна, ще има световна война. Оградата минава на изток от Черно море и всяко бутане в посока Европа значи Кютек. Намеренията на Фашистка Русия са прозрачни - първо окупират Европа, а после заедно а Америка и Китай си поделят планетата. Разбира се, тези планове са смехотворни, не може с икономика по-малка от тази на Италия Фашистка Русия да владее цели континенти...

Сте много смешни. Цялата операция на НАТО докара Русия близо до САЩ. Честито. ХАХАХАХАХ

Недей така, прав е човека, по телевизията го казаха!

Браточка, още обикалят краварите като луди покрай Калифорния да тъсят Руските подводници. Пусни си флайтрадарчето да гледаш кви спагети са. С.Корея има две системи Авангард. Всяка точка на САЩ се достига с тях. Ма дишайте сорос лепилото.

Дяконе, ти си като кирил петков. Не знаеш къде се намираш!

Май скоро ще бесят зеленото кокаиново киевско жуже. Янките са така. Използват добитъка и после го изхвърлят. Като Саакашвили.

"който включва да се заяви на Украйна, че ще получи повече американски оръжия само ако започне мирни преговори, съобщи Ройтерс." Че защо и са на Украйна повече оръжия след като ще има мир с Русия?

Мир е едно, преговори за мир е друго!

На БайГън в момента му търсят памперси ,които да не изпуснат след 2 дена на дебата с Тръпм (минимум 1,5 часа), а освен това ще го напълнят с лекарства, за да изгуби ориентация като украински войник по време на смъртоносна атака, каквато получи на Г7 и Мелани въпреки, че го спаси от загубата на пространствена ориентация, не беше в състояние да му върне разума.

Реалността е, че ако Западът не се чупи от Украйна ще има световна война. Оградата минава през границата беларус-Украйна и всяко бутане в посока Русия значи Кютек. Намеренията на САЩ са прозрачни - първо събарят Русия и после Китай и стават единствен господар на планетата. Обаче досега на никой не му се е получавало, хахаха

Страхотен мирен план - ще преговаряш за мир, или ще те гръмна като куче...

Лоша новина за Зельо, който си забрани с указ всякакви преговори с Москва. Най-вероятно свои ще го свитнат, но никой не е казал, че съдбата на шута е лека. Язък за окраденото - любовниците на жена му ще го харчат.

На Путкин-Шеломов му остана последна надежда Тръмп да стане президент. От "Киев за три дни" до лазене в краката на американския президент. Жалка гледка...