Коментари - Кремъл заяви, че предложенията на Путин за мир могат да спрат конфликта почти незабавно | Днес.dir.bg

Коментари - Кремъл заяви, че предложенията на Путин за мир могат да спрат конфликта почти незабавно | Днес.dir.bg

Коментари

Какви предложения може да идват от един издирван международен престъпник ?! Путака да си стяга багажа ... чакат го "афроамериканци" и "афроевропейци"....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам, че непознатия за него все още свят на интимна физическа и емоционална наслада която сте получи на истински страстно желаеща го жена (аз) само аз мога да му предложа и осигуря и само тази сфера има смисъл да бъде открита. Ще ми окаже ли тази чест? Ще ми се довери ли? Гарантирам, че ще пожелае да е завинаги - да съм в интимната ми сфера перманентно. От все тази красива, млада, слаба, спортна фигура, страстна, лоялна, преданна, дискретна и безумно желаеща го интимно жена-българка. Просто е перфектен! Групировка Зеленски не желаят мир. Освен, ако започнат някакви по-ефективни действия за присъединяването им само към ЕУ, но пак трябва да освободят законно върнатите на Русия руски земи по волята на народа там. Още повече се изискваха липса на териториални претенции, а те само за земята на руснаците и русия ламтят.

Тия наистина са на някаква друга платенета.Те и предложенията на Зеленски могат незабавно да спрат войната

Тия хора в Кремъл всички ли пият водка вместо вода? Имам чувството, че не изтрезняват...

сме на фронтъъъъ и сме били винагии, а избраните гледат сеира командват и раздават живот и смърт, това е да си молепсан, затова ги е мразел целия гер. народ приди 79 гудини

За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал.

За какво и беше на рузия Украйна и те не знаят. Малко земя ли имат, че искат още да съсипят. Я да си оправят първо кенефа, пък то и сами ще поискат да се присъединят, ако са като Канада.

На Путлер и Буци вече никой не вярва...

Не случайно се обясняват руснаците. Те подсказват, че искат преки преговори със САЩ и са готови на отстъпка. Но трябва Щатите да клекнат на преки преговори с тях, което САЩ вече 10 години отказват, за да им са развързани и ръцете и устата, та войната да продължава до... -те си знаят до кога. Проблемът с преките преговори между САЩ и Русия, без Украйна, е ключов за РУснаците. Защото означава признаване на нищожността на държавата Украйна с вички последствия.

"...Но трябва Щатите да клекнат на преки преговори с тях..." - Ха ха ха.....!!! От къде на къде? Щатите, ТРЯБВАЛО да клекнат и те, че да преговарят с русия. Само да ви напомня,че щатите унищожиха руската армия, черноморския флот и половината тактическа авиация на русия без да дадат нито един изстрел. Чакайте да клекнат! Този вариант ги устройва чудесно и те ще направят, така че руската агония да продилжи максимално дълго. Русия я чака и китайския х... след украинския. Китай вече си е заплюл неговото. Въпрос на време е кога ще си го вземе.

Споразумения, договори и обещания имат смисъл само ако се изпълняват. Вече никой няма абсолютно никаква вяра, че Русия ще изпълни каквито и да е било договори. Те нямат никаква стойност. В крайна на краищата сметката винаги идва и някой трябва да я плаща

Думата на Путин не струва и кучешко изпражнение

Украинците си мислят, еха "Сбъдва се европейската мечта на цели поколения от нашия народ". Ние българите мечтаехме за същото и ни се сбъдна преди 15 години. Да не би да процъфтяхме от тогава? Обезлюдяване, мигранти, инфлация, затворени заводи, пустеещи ниви, чужди военни бази, надупчени пътища... Наистина не виждам какво подобрение ни е донесъл ЕС. Някой тарикат е прилапал еврофондове тук-там, но това не е подобрило живота на населението. Сега украинците ще разберат за своя сметка, какво е да си под Брюкселска власт.

По-скоро под американска власт. Надали Брюксел щяха да докарат проблемът до война в Европа.

Мяу, мяу. Редуването на заплахи и молби от страна на Путин, няма да му помогне.

Бай. Бай. Джендерняка само пръцкане ви остана в нета.

До две години няма да го има това извращение - украйна и нещата ще се нормализират.

Ще, ще....таваришч Яков, той така викаше и тейко ти преди 30 години, ама яде после жито на панахидата на СССР. Сега и ти си се одупил на това клекало. :-))))))))))))

Еййй, най-накрая да сменят снимката на подивялата ботоксна маймуна. На тази са хванали момента, в който осрания шебек пита, кой ми изяде бананите? Иначе, тук пак ни се пускат полюциите му за "мирния му план". Каза му се на този примат- Не си в позиция да поставяш условия. Толкова. А задунайските му ибрици да си лаят и плашат гаргите с техните ЩЕ-та... Само ни радват и забавляват. :-)))))))))))))

Над 1500 госта при бандера на ден. Ебати забавлението пада. Ти трябва да си доста изватена утайка, която си е сменила пола поне 7 пъти.

над 2500 гости на Кобзон на ден,джуджето през ден проси мир,ама на този изрод няма кой да му даде милостиня

Планът му може да е прекрасен за Кремъл, но е невъзможен за Украйна и останалия цивилизован свят, абсолютно невъзможен. Не е възможно светът да признае присъединяване на територия на чужда държава със силата на оръжието в разрез с международно признатите граници на държавата. Както виждате изобщо не споменавам Будапещенския меморандум в който Украйна се отказва от статута си на ядрена сила, предава ядреното си оръжие не на кого да е, а на Русия, която в замяна на това се задължава да гарантира териториалната цялост на Украйна и да не използва спрямо нея икономическа и военна принуда. Заедно разбира се с още няколко "велики" сили, които кротко си мълчаха, когато Русия със силата на оръжието анексира Крим( всички държавни учреждения и украинските казарми бяха поставени под контрола на "вежливи зелени човечета" без опознавателни знаци на униформите, разбирайте Вагнер. Цивилизования свят "умуваше" и когато руските войски пълно мащабно нахлуха в Украйна от руска и белоруска територия - преди това Путин в официални изказвания непрекъснато повтаряше, че няма да напада Украйна. За мен реалистичния план за спиране на войната е незабавно изтегляне на руските войски от украинска територия. Тогава гарантирано войната ще спре след като и последният руски генерал прекоси граничния пункт в посока Кремъл както от Афганистан.

това не е мирно предложение, а предложение за капитулация, а както знаем от втората световна война, подобни "мирни" предложения, водят до много по-големи войни, поради това единственото предложение за мир е бункерният молец да изтегли зомбоватата от територията на украйна до границите, които и русия е признала от 91-ва година и да предаде виновните за войната на трибунала в хага, както и да плати репарации за разрушенията и жертвите, освен това да предаде остатъчният си ядрен арсенал за да не може да заплашва на всеки кръгъл час с ядрено оръжие, иначе украйна ще получава все повече и повече и по-модерни оръжия.

Симулират семеен скандал между хасиди и хазари. На финала пак те печелят. Останалите просто умират.

Хич да не ти пука, че те печелят! За нас е важно, ние да ги мразим, и ние от това печелим!

Банките техни, ресурсите техни, лекарствата техни, земята тяхна. Освен да страдате и да си мислите, че има смисъл друга опция не са ви оставили.

Ние печелим, че мразим! За кво ни е друга печалба?

Балама бил Путин! Украйна да се откажела от 4 от своите области! Украйна е толкова голяма, а пък тези области са толкова малки, така че чак пък толкоз да не се стискат, това не е голям проблем за украинците! Ама за сметка на това пък териториалната цялост на Русия? Ако Зеленски поиска само две руски области, не четири? Русия като е още по-голяма от Украйна, няма ли руснаците да са малко по-ларж!

На мама генийчето.

Браво на Путин! Не разбираш ли, че той е по-хитър? От цялата работа Путин е на далавера!

На далавера са банкерите. Целта е да сменят финансовите и икономически модели. Театъра е за гоите. Както и умирането и робията. Достигна се лимита на фалшивите кинти от старото поколение. Идват дигиталните в пакет с тотален социален контрол. Ма технологично неграмотни и объркани с идеология не научихте първият принцип в журналистиката: СЛЕДВАЙ ПАРИТЕ. Те не миришат. И нямат НАЦИОНАЛНОСТ.

Добре бе защо тази аделина е толкова проста. Хохлите и арменците преговарят за ес повече от 20 години. Патката чете какво е казал някакъв киевки наркоман.

Тва е каймакът на модерна Германия. Бербок, Бабек, Шолц, Лайнен. Толкова си могат.

Путин да обмисли и вариант , да изтегли войските си от чуждата територия. Крим също влиза в тази сметка.

Предложението на Путин доказва теорията на Дарвин. Човека е произлязъл от маймуната а маймуната е произлезела от руснака ха ха ха ха ха а

Русия ще внася в Иран рускини втора употреба а Иран ще внася в Русия чалми и килимчета.

Путин има последен шанс. Не развее ли бели гащи над Кремъл ще мре унизително като Кадафи, Садам и Бил гладен. ...в бункер

Имам промоция. Докарал съм ви матрял от тоя синтетичният на Зеленски. Скоро ще имате пратки в НПО таа. Радвайте се.

на Зеленски също могат да спрат войната, но вие подобна статия няма да публикувате. Тук антируските мнения се игнорират или негативират.

Като Опорки ли? Нови думички ли измисляте пак?

Нелигитимен клоун под наем. С неясно бъдеще. Или много ясно бъдеще.

ама накара цял свят да се смее на Путин и руснака. Вече ако по света се запали някой руснак никой няма да го напикае даже за да го загаси.. ще го остави да стане руска опърлена върша мбхааа

Macron warns podcast of 'civil war' risk as French elections loom https://www.reuters.com/world/europe/macron-warns-podcast-civil-war-risk-french-elections-loom-2024-06-24/

Путин иска още територия от Украйна без да идава и най-малка гаранция а не нейната сигурност. Преговорите може да започнат веднага, но как може да завършат, никой човек размумен и разполгащ с избор не би се съгласил на това.

Най-доброто за Наполеон Микрони French President Emmanuel Macron told a podcast episode shown on Monday that both the far right National Rally (RN) party and the left-wing New Popular Front coalition - front runners in the parliamentary election- risked bringing "civil war" to France.

ако Украйна изтегли войските си от Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск. Тук троловете си мислят, че Украйна печели и Путин разбираш ли им се моли, да изтеглят войските си. А цялото изречение което каза Путин е, "Украйна изтегли войските си, а Русия ще подсигури безопасни коридори за тях". Дава им се шанс на живот защото до този момент ги избиват като животни. Много е важно, медиите да дават цялата информация а не само част от изречение.

а с хляб и сол в Киев не искаш ли да посрещат руските терористи и военнопрестъпници.. .. ех тия руски мечти..мбпа ха.ха ха ха Кой е путьо .. никой по света не го има за нищо мбхааааа

Кви коридори ще подсигури бункерния ботоксен шебек, бе дебил плоскомосъчен с петолъчка на челото. Украинските войски да не са в обкръжение, та да им предоставя коридори. Хеле пък в Херсон, където монголотарския башибозук го наритаха на другия бряг на Днепър. Ей това задунайските ибрици на тази осрана ботоксна маймуна и една мозъчна гънка не ви е оставила рашистката пропаганда. :-))))))))

къде ви копаят такива неадекватни. Или за пари сте готови да продадете и майка си ?

С коя Украйна започват преговори? С тая от преди 2022 година или с това, което е останало сега? Колко регламента са нарушени още на този етап за Украйна? Сещам се за три - страна във война, с неопределени граници, без президент(с изтекъл мандат, сиреч диктатор, узурпатор). Едно време, за да влезем в ЕС ни накараха да затворим 4 блока на АЕЦ. За Украйна ще има ли такива условия? Двойните стандарти са запазена марка на ЕС. Въпросът е защо България трябва да спазва каквито и да е правила при това положение?

Всички русофили са хомосексуалисти, но не всички хомосексуалисти са русофили. Това да се отдадеш на мъж е най голямата радост за един русофил, прави ни същите като господаря ни Путин който като една цветарка ходи да го опрашват първо в Анадола, после в Китай, а сега има нов любовник, гиганта Ким Чен Ун които с голямата си тояга наказва Путин всяка вечер. Ех, мечтата на всеки русофил е да го налагат с голяма тояга всяка вечер точно като Путин.В Русия ще се завърнат вербуваните от "Вагнер", сред тях са убийци и канибали. Винаги съм се чудил къде изчезват руските трупове от войната...ВЧЕРА РАЗБРАХ..Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“ 16.11.2021 г. • Руски канибал е осъден на доживотен затвор за убийството на трима души и ядене на суровото им месо с водка. 32-годишният Владимир Яднев 15.09.2020 г. • Между 1979-1981 г. този руски канибал е успял да консумира девет човека – поне толкова са документирани. 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му Сериен убиец, погубил най-малко шестима, е арестуван в Русия, съобщи московският вестник "Известия". Според разследващите канибалът изяждал черния дроб на жертвите си. "През периода от 2009 до 2011 г. заподозреният е убил поне шестима жители на Пензенска област (на 560 километра югоизточно от Москва) и заровил телата", съобщи федералният Следствен комитет, като уточни, че останките са намерени. Жителите на Березовка в Хабаровския край на Руската федерация са в шок от 30 януари, когато край топлопровода на селото бяха открити части от човешко тяло. Изяснило се, че те принадлежат на украински гражданин, който работел като портиер.

Путин да им изчисти Окрайна от фашисти и ще се заселят сите в Таврическа Република Крим. Седи глей мача. Пари имат. Ще си платят. Моренце. Черноземче. Полезни изкопаеми. За кво мислиш е патардията? Ма нали сте ми с ниско айкю, не зацепихте. Кой ще ги търпи тия Бандерки? Я да ми покаже някой ударена синагога в Окрайната от Руска ракета? Има ли такава? Щото църкви горят всеки ден. Както и джамии.

Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск - най-богатите на полезни изкопаеми райони. Земи с находища, считани за най-големи в Европа. По някаква чиста случайно, това са районите, в които Путин вижда фашисти и нацисти на всеки метър и спешно се нуждаят от руско освобождение.

И ние така казваме. Трилион долара изгубихме. Щото искахме и на Русия да вземеме богатствата.

удри г-н Зеленски.. никаква милост за руските окупанти и терористи... руските договори за мир и до сега не се спазват.. никаква почивка между рунда..

Явно, на ботокса му е припарило яко под задника, след като говори вече за преговори. Забрави термините "денацификация", "специална военна операция" и " дефашизация".

На тези путиноидни фашаги, които са сложили минуси за мнението ми, да им излязат по 100 цирки на задника им. И чеченците да им ги пукат по техния си начин. Дано-о-о-о ...

Пренареди картата на света. Тия за неква Окрайна още потъват. Супер. Няма лошо. Трябваше да му се види края на това маоумие.

за да има мир руските орки в Сибир. На майка си путка ли търсят на Крим и Украйна да убиват и крадат перални..

Ако няма гаранции за изтегляне на войските значи няма предложение за мир! Независимо как го наричат от Кремъл.

Ходи си ги земи бе. Герой на Бандера.

Аб3 вие, героите на Пундера, много сте били смели бе ама само зад клавиатурата. Разпиляха го при Вовчанск, Липки,Кринки, но никой не му се притече на помощ и сега взе да хленчи за мир.

PEYTSCH

Късно е либе за китка...С ЕС и НАТО следва да се молите...

PEYTSCH

Няма какво да се сърдите. С минусите си показвате че сте далеч от реалността. А реалността е че ЕС и НАТО скъсиха разстоянието до Москва.

Реалността е, че Руските ракети са в С.Корея, Виетнам, Иран, даже Хусите ползват Красуха 2 и 4 да се гаврят с Краваристан и Фашистки Израел. И корабчетата заобикалят половин планета. Малайзия и Тайланд икономика за над трилион долара влиза в БРИКС. А на кой е проект БРИКС? А? На СИ ли? НЕ. НА ПУТИН. Та надявайте се на още безплатен вазелин. Ма са като удари ЕССР санкции на Китай и той ще зачезне.

"Ако вземете безпристрастно отношение към него и се замислите, наистина ще откриете зрънце на разум в него." - Е, ако много се вгледаме, едно зрънце разум може и да открием, ама не е сигурно.

Предложенията за мир са закъснели.. има убити деца и цивилни време е за присъди в Хага. .. и плащане на репарации

Точно така. Почти половин век САЩ убиват и крадат. Време е за РЕПАРАЦИИ и СЪД.

по погрешка ДЕНКОВ: НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ БЪЛГАРИЯ СТРАДА, ВАЖНА Е УКРАЙНА?!? https://www.youtube.com/watch?v=7yZPalteyzs

Тоя джуджак защо си мисли, че все още има някой, на когото му пука за мнението на рашистите ? СУВЕРЕННА УКРАЙНА ще влезе в НАТО. Това е действителността.

Е тия се омазаха. Турция чака 20 години, тия мишки да ги хакнат ще е резила на резилите. И пак няма пътека по която да оправдаят военно присъствие в Украйна. ЕССР не е ОТАН. Ма за тия нищо вече не важи освен задачата да спасят парите на Блек Рок и Вангард, демек Билдербърг.

Хич не си прави и труда, Украйна ще бъде приета в НАТО и при следващото настъпление ще те водим на каишка в Хага, а Русия ще бъде демократизирана, ресурсите и на свободен достъп за цялото демократично и прогресивно човечество. Преговори, дрън, дрън

Щеее Рееевете ЯКОООО:) Ако не се изпарите бързо де.

При рашистите, путинистите и комунистите всичко се случва само в "ще" време, още от 1917 все запада ще фалира, все ще построим комунизма, все ще завладеем вселената....само дето до момента нищо не се е случило в действителност :) хахахахахаха

Украйна не може да покрие и входният билет за ЕССР, камо ли Молдова. ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ТОЯ ЕВРОКЕНЕФ. Да видим дали ще сте толкова малоумни, колкото дотук.

Те такава ви е целата работа на ватенките, все запада западал, загнивал, все долара щел да са срути и не знам си кво па все седите гладни...тва кат оня майтап каде лисицата видела как са клатат на коча м@дети и трагнала след него да види как ша паднат, ма они си си са клатат,клатат, па не падат а лисицата умрела от глад дока ги чека да паднат :)

Каза тази година Руската икономика, атакувана с над 17 000 санкции има растеж от 2.9 процента. Та леко с гладните. Лапни хлебарчица, укрожитце с отрови ексклузивно и мажи там дилдото със служебният вазелинец. Докато го има.

Да, той стандарта на руснаците се покачи значително, стана почти колкото в Конго :) хахахахаххахахаха

Коментари - Кремъл заяви, че предложенията на Путин за мир могат да спрат конфликта почти незабавно | Днес.dir.bg

Коментари - Кремъл заяви, че предложенията на Путин за мир могат да спрат конфликта почти незабавно | Днес.dir.bg

Коментари

Какви предложения може да идват от един издирван международен престъпник ?! Путака да си стяга багажа ... чакат го "афроамериканци" и "афроевропейци"....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам, че непознатия за него все още свят на интимна физическа и емоционална наслада която сте получи на истински страстно желаеща го жена (аз) само аз мога да му предложа и осигуря и само тази сфера има смисъл да бъде открита. Ще ми окаже ли тази чест? Ще ми се довери ли? Гарантирам, че ще пожелае да е завинаги - да съм в интимната ми сфера перманентно. От все тази красива, млада, слаба, спортна фигура, страстна, лоялна, преданна, дискретна и безумно желаеща го интимно жена-българка. Просто е перфектен! Групировка Зеленски не желаят мир. Освен, ако започнат някакви по-ефективни действия за присъединяването им само към ЕУ, но пак трябва да освободят законно върнатите на Русия руски земи по волята на народа там. Още повече се изискваха липса на териториални претенции, а те само за земята на руснаците и русия ламтят.

Тия наистина са на някаква друга платенета.Те и предложенията на Зеленски могат незабавно да спрат войната

Тия хора в Кремъл всички ли пият водка вместо вода? Имам чувството, че не изтрезняват...

сме на фронтъъъъ и сме били винагии, а избраните гледат сеира командват и раздават живот и смърт, това е да си молепсан, затова ги е мразел целия гер. народ приди 79 гудини

За всички, които милеят за руската икономика и и се възхищават. Работя в една от бившите съюзни републики. До 2023 търговията с русия вървеше...някак. До 2022 90% от стокообмена и търговията на тази съюзна държава беше с Руската федерация. В момента НЯМА руски клиенти, а тези които останаха поръчват в 10-рно по-малки обеми каквото и да било. От друга страна, бившата съюзна република някак си не ще да и се плаща в рубли, иска твърда валута - било евро или долари. А тези, които се занимават с бизнес в Русия вече търсят как да изчезнат от там по-най-бързият начин и се преселват на тумби където им видят очите...и където ги пуснат разбира се. Та уважаеми руски тролове, продължавайте да вярвате на руските газети, телевизии и пропаганда. Продължавайте да четете сводките на каквито искате банки, продължавайте да чакате БРИКС да направи Русия велика, продължавайте да живеете в бъдеще време. Ние тук живеем днес и сега и това което се вижда е че русия се превръща в един дрипав парцал.

За какво и беше на рузия Украйна и те не знаят. Малко земя ли имат, че искат още да съсипят. Я да си оправят първо кенефа, пък то и сами ще поискат да се присъединят, ако са като Канада.

На Путлер и Буци вече никой не вярва...

Не случайно се обясняват руснаците. Те подсказват, че искат преки преговори със САЩ и са готови на отстъпка. Но трябва Щатите да клекнат на преки преговори с тях, което САЩ вече 10 години отказват, за да им са развързани и ръцете и устата, та войната да продължава до... -те си знаят до кога. Проблемът с преките преговори между САЩ и Русия, без Украйна, е ключов за РУснаците. Защото означава признаване на нищожността на държавата Украйна с вички последствия.

"...Но трябва Щатите да клекнат на преки преговори с тях..." - Ха ха ха.....!!! От къде на къде? Щатите, ТРЯБВАЛО да клекнат и те, че да преговарят с русия. Само да ви напомня,че щатите унищожиха руската армия, черноморския флот и половината тактическа авиация на русия без да дадат нито един изстрел. Чакайте да клекнат! Този вариант ги устройва чудесно и те ще направят, така че руската агония да продилжи максимално дълго. Русия я чака и китайския х... след украинския. Китай вече си е заплюл неговото. Въпрос на време е кога ще си го вземе.

Споразумения, договори и обещания имат смисъл само ако се изпълняват. Вече никой няма абсолютно никаква вяра, че Русия ще изпълни каквито и да е било договори. Те нямат никаква стойност. В крайна на краищата сметката винаги идва и някой трябва да я плаща

Думата на Путин не струва и кучешко изпражнение

Украинците си мислят, еха "Сбъдва се европейската мечта на цели поколения от нашия народ". Ние българите мечтаехме за същото и ни се сбъдна преди 15 години. Да не би да процъфтяхме от тогава? Обезлюдяване, мигранти, инфлация, затворени заводи, пустеещи ниви, чужди военни бази, надупчени пътища... Наистина не виждам какво подобрение ни е донесъл ЕС. Някой тарикат е прилапал еврофондове тук-там, но това не е подобрило живота на населението. Сега украинците ще разберат за своя сметка, какво е да си под Брюкселска власт.

По-скоро под американска власт. Надали Брюксел щяха да докарат проблемът до война в Европа.

Мяу, мяу. Редуването на заплахи и молби от страна на Путин, няма да му помогне.

Бай. Бай. Джендерняка само пръцкане ви остана в нета.

До две години няма да го има това извращение - украйна и нещата ще се нормализират.

Ще, ще....таваришч Яков, той така викаше и тейко ти преди 30 години, ама яде после жито на панахидата на СССР. Сега и ти си се одупил на това клекало. :-))))))))))))

Еййй, най-накрая да сменят снимката на подивялата ботоксна маймуна. На тази са хванали момента, в който осрания шебек пита, кой ми изяде бананите? Иначе, тук пак ни се пускат полюциите му за "мирния му план". Каза му се на този примат- Не си в позиция да поставяш условия. Толкова. А задунайските му ибрици да си лаят и плашат гаргите с техните ЩЕ-та... Само ни радват и забавляват. :-)))))))))))))

Над 1500 госта при бандера на ден. Ебати забавлението пада. Ти трябва да си доста изватена утайка, която си е сменила пола поне 7 пъти.

над 2500 гости на Кобзон на ден,джуджето през ден проси мир,ама на този изрод няма кой да му даде милостиня

Планът му може да е прекрасен за Кремъл, но е невъзможен за Украйна и останалия цивилизован свят, абсолютно невъзможен. Не е възможно светът да признае присъединяване на територия на чужда държава със силата на оръжието в разрез с международно признатите граници на държавата. Както виждате изобщо не споменавам Будапещенския меморандум в който Украйна се отказва от статута си на ядрена сила, предава ядреното си оръжие не на кого да е, а на Русия, която в замяна на това се задължава да гарантира териториалната цялост на Украйна и да не използва спрямо нея икономическа и военна принуда. Заедно разбира се с още няколко "велики" сили, които кротко си мълчаха, когато Русия със силата на оръжието анексира Крим( всички държавни учреждения и украинските казарми бяха поставени под контрола на "вежливи зелени човечета" без опознавателни знаци на униформите, разбирайте Вагнер. Цивилизования свят "умуваше" и когато руските войски пълно мащабно нахлуха в Украйна от руска и белоруска територия - преди това Путин в официални изказвания непрекъснато повтаряше, че няма да напада Украйна. За мен реалистичния план за спиране на войната е незабавно изтегляне на руските войски от украинска територия. Тогава гарантирано войната ще спре след като и последният руски генерал прекоси граничния пункт в посока Кремъл както от Афганистан.

това не е мирно предложение, а предложение за капитулация, а както знаем от втората световна война, подобни "мирни" предложения, водят до много по-големи войни, поради това единственото предложение за мир е бункерният молец да изтегли зомбоватата от територията на украйна до границите, които и русия е признала от 91-ва година и да предаде виновните за войната на трибунала в хага, както и да плати репарации за разрушенията и жертвите, освен това да предаде остатъчният си ядрен арсенал за да не може да заплашва на всеки кръгъл час с ядрено оръжие, иначе украйна ще получава все повече и повече и по-модерни оръжия.

Симулират семеен скандал между хасиди и хазари. На финала пак те печелят. Останалите просто умират.

Хич да не ти пука, че те печелят! За нас е важно, ние да ги мразим, и ние от това печелим!

Банките техни, ресурсите техни, лекарствата техни, земята тяхна. Освен да страдате и да си мислите, че има смисъл друга опция не са ви оставили.

Ние печелим, че мразим! За кво ни е друга печалба?

Балама бил Путин! Украйна да се откажела от 4 от своите области! Украйна е толкова голяма, а пък тези области са толкова малки, така че чак пък толкоз да не се стискат, това не е голям проблем за украинците! Ама за сметка на това пък териториалната цялост на Русия? Ако Зеленски поиска само две руски области, не четири? Русия като е още по-голяма от Украйна, няма ли руснаците да са малко по-ларж!

На мама генийчето.

Браво на Путин! Не разбираш ли, че той е по-хитър? От цялата работа Путин е на далавера!

На далавера са банкерите. Целта е да сменят финансовите и икономически модели. Театъра е за гоите. Както и умирането и робията. Достигна се лимита на фалшивите кинти от старото поколение. Идват дигиталните в пакет с тотален социален контрол. Ма технологично неграмотни и объркани с идеология не научихте първият принцип в журналистиката: СЛЕДВАЙ ПАРИТЕ. Те не миришат. И нямат НАЦИОНАЛНОСТ.

Добре бе защо тази аделина е толкова проста. Хохлите и арменците преговарят за ес повече от 20 години. Патката чете какво е казал някакъв киевки наркоман.

Тва е каймакът на модерна Германия. Бербок, Бабек, Шолц, Лайнен. Толкова си могат.

Путин да обмисли и вариант , да изтегли войските си от чуждата територия. Крим също влиза в тази сметка.

Предложението на Путин доказва теорията на Дарвин. Човека е произлязъл от маймуната а маймуната е произлезела от руснака ха ха ха ха ха а

Русия ще внася в Иран рускини втора употреба а Иран ще внася в Русия чалми и килимчета.

Путин има последен шанс. Не развее ли бели гащи над Кремъл ще мре унизително като Кадафи, Садам и Бил гладен. ...в бункер

Имам промоция. Докарал съм ви матрял от тоя синтетичният на Зеленски. Скоро ще имате пратки в НПО таа. Радвайте се.

на Зеленски също могат да спрат войната, но вие подобна статия няма да публикувате. Тук антируските мнения се игнорират или негативират.

Като Опорки ли? Нови думички ли измисляте пак?

Нелигитимен клоун под наем. С неясно бъдеще. Или много ясно бъдеще.

ама накара цял свят да се смее на Путин и руснака. Вече ако по света се запали някой руснак никой няма да го напикае даже за да го загаси.. ще го остави да стане руска опърлена върша мбхааа

Macron warns podcast of 'civil war' risk as French elections loom https://www.reuters.com/world/europe/macron-warns-podcast-civil-war-risk-french-elections-loom-2024-06-24/

Путин иска още територия от Украйна без да идава и най-малка гаранция а не нейната сигурност. Преговорите може да започнат веднага, но как може да завършат, никой човек размумен и разполгащ с избор не би се съгласил на това.

Най-доброто за Наполеон Микрони French President Emmanuel Macron told a podcast episode shown on Monday that both the far right National Rally (RN) party and the left-wing New Popular Front coalition - front runners in the parliamentary election- risked bringing "civil war" to France.

ако Украйна изтегли войските си от Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск. Тук троловете си мислят, че Украйна печели и Путин разбираш ли им се моли, да изтеглят войските си. А цялото изречение което каза Путин е, "Украйна изтегли войските си, а Русия ще подсигури безопасни коридори за тях". Дава им се шанс на живот защото до този момент ги избиват като животни. Много е важно, медиите да дават цялата информация а не само част от изречение.

а с хляб и сол в Киев не искаш ли да посрещат руските терористи и военнопрестъпници.. .. ех тия руски мечти..мбпа ха.ха ха ха Кой е путьо .. никой по света не го има за нищо мбхааааа

Кви коридори ще подсигури бункерния ботоксен шебек, бе дебил плоскомосъчен с петолъчка на челото. Украинските войски да не са в обкръжение, та да им предоставя коридори. Хеле пък в Херсон, където монголотарския башибозук го наритаха на другия бряг на Днепър. Ей това задунайските ибрици на тази осрана ботоксна маймуна и една мозъчна гънка не ви е оставила рашистката пропаганда. :-))))))))

къде ви копаят такива неадекватни. Или за пари сте готови да продадете и майка си ?

С коя Украйна започват преговори? С тая от преди 2022 година или с това, което е останало сега? Колко регламента са нарушени още на този етап за Украйна? Сещам се за три - страна във война, с неопределени граници, без президент(с изтекъл мандат, сиреч диктатор, узурпатор). Едно време, за да влезем в ЕС ни накараха да затворим 4 блока на АЕЦ. За Украйна ще има ли такива условия? Двойните стандарти са запазена марка на ЕС. Въпросът е защо България трябва да спазва каквито и да е правила при това положение?

Всички русофили са хомосексуалисти, но не всички хомосексуалисти са русофили. Това да се отдадеш на мъж е най голямата радост за един русофил, прави ни същите като господаря ни Путин който като една цветарка ходи да го опрашват първо в Анадола, после в Китай, а сега има нов любовник, гиганта Ким Чен Ун които с голямата си тояга наказва Путин всяка вечер. Ех, мечтата на всеки русофил е да го налагат с голяма тояга всяка вечер точно като Путин.В Русия ще се завърнат вербуваните от "Вагнер", сред тях са убийци и канибали. Винаги съм се чудил къде изчезват руските трупове от войната...ВЧЕРА РАЗБРАХ..Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“ 16.11.2021 г. • Руски канибал е осъден на доживотен затвор за убийството на трима души и ядене на суровото им месо с водка. 32-годишният Владимир Яднев 15.09.2020 г. • Между 1979-1981 г. този руски канибал е успял да консумира девет човека – поне толкова са документирани. 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му Сериен убиец, погубил най-малко шестима, е арестуван в Русия, съобщи московският вестник "Известия". Според разследващите канибалът изяждал черния дроб на жертвите си. "През периода от 2009 до 2011 г. заподозреният е убил поне шестима жители на Пензенска област (на 560 километра югоизточно от Москва) и заровил телата", съобщи федералният Следствен комитет, като уточни, че останките са намерени. Жителите на Березовка в Хабаровския край на Руската федерация са в шок от 30 януари, когато край топлопровода на селото бяха открити части от човешко тяло. Изяснило се, че те принадлежат на украински гражданин, който работел като портиер.

Путин да им изчисти Окрайна от фашисти и ще се заселят сите в Таврическа Република Крим. Седи глей мача. Пари имат. Ще си платят. Моренце. Черноземче. Полезни изкопаеми. За кво мислиш е патардията? Ма нали сте ми с ниско айкю, не зацепихте. Кой ще ги търпи тия Бандерки? Я да ми покаже някой ударена синагога в Окрайната от Руска ракета? Има ли такава? Щото църкви горят всеки ден. Както и джамии.

Запорожие, Херсон, Донецк и Луганск - най-богатите на полезни изкопаеми райони. Земи с находища, считани за най-големи в Европа. По някаква чиста случайно, това са районите, в които Путин вижда фашисти и нацисти на всеки метър и спешно се нуждаят от руско освобождение.

И ние така казваме. Трилион долара изгубихме. Щото искахме и на Русия да вземеме богатствата.

удри г-н Зеленски.. никаква милост за руските окупанти и терористи... руските договори за мир и до сега не се спазват.. никаква почивка между рунда..

Явно, на ботокса му е припарило яко под задника, след като говори вече за преговори. Забрави термините "денацификация", "специална военна операция" и " дефашизация".

На тези путиноидни фашаги, които са сложили минуси за мнението ми, да им излязат по 100 цирки на задника им. И чеченците да им ги пукат по техния си начин. Дано-о-о-о ...

Пренареди картата на света. Тия за неква Окрайна още потъват. Супер. Няма лошо. Трябваше да му се види края на това маоумие.

за да има мир руските орки в Сибир. На майка си путка ли търсят на Крим и Украйна да убиват и крадат перални..

Ако няма гаранции за изтегляне на войските значи няма предложение за мир! Независимо как го наричат от Кремъл.

Ходи си ги земи бе. Герой на Бандера.

Аб3 вие, героите на Пундера, много сте били смели бе ама само зад клавиатурата. Разпиляха го при Вовчанск, Липки,Кринки, но никой не му се притече на помощ и сега взе да хленчи за мир.

PEYTSCH

Късно е либе за китка...С ЕС и НАТО следва да се молите...

PEYTSCH

Няма какво да се сърдите. С минусите си показвате че сте далеч от реалността. А реалността е че ЕС и НАТО скъсиха разстоянието до Москва.

Реалността е, че Руските ракети са в С.Корея, Виетнам, Иран, даже Хусите ползват Красуха 2 и 4 да се гаврят с Краваристан и Фашистки Израел. И корабчетата заобикалят половин планета. Малайзия и Тайланд икономика за над трилион долара влиза в БРИКС. А на кой е проект БРИКС? А? На СИ ли? НЕ. НА ПУТИН. Та надявайте се на още безплатен вазелин. Ма са като удари ЕССР санкции на Китай и той ще зачезне.

"Ако вземете безпристрастно отношение към него и се замислите, наистина ще откриете зрънце на разум в него." - Е, ако много се вгледаме, едно зрънце разум може и да открием, ама не е сигурно.

Предложенията за мир са закъснели.. има убити деца и цивилни време е за присъди в Хага. .. и плащане на репарации

Точно така. Почти половин век САЩ убиват и крадат. Време е за РЕПАРАЦИИ и СЪД.

по погрешка ДЕНКОВ: НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ БЪЛГАРИЯ СТРАДА, ВАЖНА Е УКРАЙНА?!? https://www.youtube.com/watch?v=7yZPalteyzs

Тоя джуджак защо си мисли, че все още има някой, на когото му пука за мнението на рашистите ? СУВЕРЕННА УКРАЙНА ще влезе в НАТО. Това е действителността.

Е тия се омазаха. Турция чака 20 години, тия мишки да ги хакнат ще е резила на резилите. И пак няма пътека по която да оправдаят военно присъствие в Украйна. ЕССР не е ОТАН. Ма за тия нищо вече не важи освен задачата да спасят парите на Блек Рок и Вангард, демек Билдербърг.

Хич не си прави и труда, Украйна ще бъде приета в НАТО и при следващото настъпление ще те водим на каишка в Хага, а Русия ще бъде демократизирана, ресурсите и на свободен достъп за цялото демократично и прогресивно човечество. Преговори, дрън, дрън

Щеее Рееевете ЯКОООО:) Ако не се изпарите бързо де.

При рашистите, путинистите и комунистите всичко се случва само в "ще" време, още от 1917 все запада ще фалира, все ще построим комунизма, все ще завладеем вселената....само дето до момента нищо не се е случило в действителност :) хахахахахаха

Украйна не може да покрие и входният билет за ЕССР, камо ли Молдова. ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ТОЯ ЕВРОКЕНЕФ. Да видим дали ще сте толкова малоумни, колкото дотук.

Те такава ви е целата работа на ватенките, все запада западал, загнивал, все долара щел да са срути и не знам си кво па все седите гладни...тва кат оня майтап каде лисицата видела как са клатат на коча м@дети и трагнала след него да види как ша паднат, ма они си си са клатат,клатат, па не падат а лисицата умрела от глад дока ги чека да паднат :)

Каза тази година Руската икономика, атакувана с над 17 000 санкции има растеж от 2.9 процента. Та леко с гладните. Лапни хлебарчица, укрожитце с отрови ексклузивно и мажи там дилдото със служебният вазелинец. Докато го има.

Да, той стандарта на руснаците се покачи значително, стана почти колкото в Конго :) хахахахаххахахаха