Коментари - Претърсват с металотърсачи гората над Нови Искър | dnes.dir.bg
назад

Претърсват с металотърсачи гората над Нови Искър

Полицаи с металотърсачи претърсват гората над Нови Искър във връзка с разследването на шесторното убийство.

Обратно в новината

Коментари - Претърсват с металотърсачи гората над Нови Искър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли убиеца ще изхвърли оръжието в гората, по-скоро в някое напълно недостъпно за човек място, е хубаво е че проверяват все пак. Туко виж са се хванали убийците в някой бракониерски капан за вълци :) А, може пък и някоя камера в гората от тези за животните да ги е снимала?

Първи въпрос-Та кога човек си сменя къщата? Малко невзрачна, с нищо отличаваща се от другите къщи, не привличаща вниманието с нищо и живее там без проблеми година и половина?

....е металотърсач не открива хартиени тефтерчета ......

За мен става въпрос за отмъщение поради предателство, довело до проблеми за високопоставени хора от престъпните среди, както и финансови загуби в големи размери от сорта на десетки или стотици милиони. Свързвам подобни случаи само с наркобизнеса и вероятно става въпрос за това и е поръчково убийство. Ако просто дължаха пари никой не би ги избил до крак, защото няма смисъл, няма да си върнат нищо от дължимото, а се вкарват в невероятни ядове с подобно масово убийство. Да не би този Неделчо, който е монтьор да е правил тайници за незаконно пренасяне на дрога в камиони или нещо подобно ?

Ами като са ги профукали и живи да са пак няма от къде да ви ги върнат..Това си е за назидание на останалите длъжници защото нестава въпрос за малко пари явно..

Навремето по нова даваха едно младо момче от затвора за същата ситуация в Перник. Жена взема няколко хиляди не голяма сума обаче не ги връща предупреждават я че ще стане лошо тя се оправдава че няма пари. Разстрел на нея и мъжа и като го питат защо за назидание на всички други защото един ако кръшне българинът се пише малко тарикат и му изтърваваш краят. Започват да се пазарят ама лихвата била голяма ама не можел сега да разсрочат малко. Та така момчето без да е професионалист просто си върши работата днешната младеж е такава, това никой професионален килър няма да направи такава поразия да убива и децата.

И кво сега - няма го оръжието и гилзите, следователно "няма" масово убийство - така ли?! Ако вече са претопени в леярна оръжието и гилзите или са на дъното на някое море какво.... Спира разследването ли? Не знам що за изрУд трябва даси за да избиеш 6 човека, вкл. деца и старица за някакви пари или нещо свързано с пари.... От човека по-алчно същество няма! Интересно дали убиеца/убийците ще отнесат с тях въпросните пари, като и те си отидат от този свят? Не може убийците да не са оставили никакви следи! Проверени ли са последните телефонни разговори на жертвите, всички камери за преминали коли през града, по кое време БМВ-то се е движило от къщата до мястото, където е открито, вътре в самото БМВ е невъзможно да няма никакви следи и т.н. Бог да прости убитите и дано хванат убийците, въпреки че съм скептично настроен, като знам как се "разскриват" подобни убийства през последните години!

Полицаите са груби,агресивни !Такива са !

Престанете да ни занимавате с неадекватните действия на ченгетата които ще да обгрижват евродебилите ама за българите не им пука..Тоз който ги е избил без някой да го види сега ще вземе да си ''остави'' пищофа там????? След година ще да го ''намерят'' под някое листо както ''намериха'' и ножа при убийството на Георги защото трябва да отчитат имагинерната си ''разкриваемост''

ниска култура, професионална некадърност съчетани с наглост, селска простащина, рекет и изнудване. Ето това е МВР - Министерството на Вътрешните Разбойници.

Молим гражданите, които желаят да убиват, изнасилват, колят, крадат, обират банкомати, жилища, коли - да го правят без страх. Анонимността им е гарантирана. МВР

Да се провери дали някой от нови искър живее в германия,можеби има връзка със самообилата се българка на кефалоня.все пак убийствата стават по едно и също време.труповете са 6.всеку знае че 666 сатнанийците го определят като числото на дявола.можеби е трябвало да принесе в жертва 6 човека.или да се самоубие той,обаче понеже е нямал топки да отнеме собствения си сатанийски цивот е направил това.

Да се провери дали някой от нови искър живее в германия,можеби има връзка със самообилата се българка на кефалоня.все пак убийствата стават по едно и също време.труповете са 6.всеку знае че 666 сатнанийците го определят като числото на дявола.можеби е трябвало да принесе в жертва 6 човека.или да се самоубие той,обаче понеже е нямал топки да отнеме собствения си сатанийски цивот е направил това.

Ключов е моментът на убийството на Кети и на останалите.Ако е убита няколко дни преди тях ,вече може да се тръгне със сигурност в насока личен мотив/ревност, омраза, гняв/.

Кой професионален убиец ще си зареже оръжието на местопрестъплението?!

Може да е тоя, ама може да е оня, може да са били двама, а може и повече, станало е в деня на 31.12, може и през нощта, вероятно е стреляно с едно оръжие, не е изключено обаче оръжията да са две. Убитите са умрели от огнестрелните си рани, мотивите може би са лични, а може би - свързани с бизнес интереси, не се изключва и версията за престъпление от ревност. Ставам ли за криминалист?

Sm3hurk0

направо си за шеф на полицията ! Подчинените ти няма да могат да ти стъпят на малкия пръст. Ако знаеш на какви гадулки ще станеш шеф.....

Убиецът е някой , който по принцип често борави с оръжие, най-малкото или минимум да е ловец, може бивш полицай или от крими контингента. Това е човек който най-вероятно и друг път е убивал. Но със сигурност е оставил следи най-малкото до тялото на жената в гората за да я изхвърли в кладенеца .

Дали има връзка със стрелбата срещу данъчния преди седмица и нещо ?

Връзката е, че няма да хванат нито оня, нито този/тези стрелци. Гарантирано от МВР/ГЕРБ

Но е достатъчно назидателно, за да се види, че по данъчен не трябва да се стреля. Направи ми впечатление, че Бойко доста сериозно се закани тогава на извършителите.

любопитен е народа. има млади работят , нощна смяна, в системата, като пазачи, вторите нямат пушки, а и са едно на майка и баща, и затова, не се сърдете, знаем как се приемат в Симеоново, масово хората казват, разказват, с пари в днешно време и всичко ставаш, а и ако си жена и шефът ти е шев и там същото се получават нещата, и когато ви пишем неща от кухнята, не ни обиждайте, а си вземете бележка... шеф на Варна град(тук има схема при назначаване от брат,но нейсе), та на въпроса. как може пораснало дете с приятелката си да работи на запад най-черната работа, а баща му от Варна-близо до Варна град(не искам, че ще ме усети ББ...), пенсиониран шеф на пожарната ...синчето му в Лондон, дайте възможност, ама пусто дпс, там са все втренчени всички, за пари всичко се прави, нищо против, нека и от тях малцинствата, ама дайте възможност и на българите, ама те били участвали във в.проц. , голяма вина, че отвън каквото им кажат правят, а при соца колкото да не им се иска имаше професионалисти. то отвътре не ти ли идва, просто не става, ген заложено, ама и при соца не даваха, за което сме учили, същото е и сега, настъпиха децата ни, чукайте глави сега и страхувайте , вече и булгарски забравихме, на друг близък до нас язък майша говорим, пу пу дано на 11 януари няма такваз случка, че виж са избегали обратно

.22 калибър е оръжието на наемните убийци. Куршумът е с диаметър на този, на въздушна пушка (от масовите). Трябва много точен изстрел и често, колкото и да е точен, често не е достатъчен да убие човек. Хайде сега, сметнете, ако е трудно да се убие един, как се убиват 6, на едно място. От друга страна, наемните убийци убиват само тези, за които им се плаща. Защото когато убиеш много хора, ставаш "звезда" и приоритет на полицията. За детето изобщо не искам да коментирам. Изродска работа. Та вероятно, става въпрос за въшкари, които се изживяват като хитмени. Ако е така, скоро ще ги хванат.

Прав си. Ако е поръчка, то поърката е за един или двама и професионалист няма да се товари с още, че ако случайно го гепят да му лепнат всичките вместо само тия за които са платили.

Смешници !! Вие сте за комедиен сериял .

Sm3hurk0

Сложен е + към коментара Ви, ако става дума за разследващите. Ако става дума за коментиращите тук.... ще сменя оценката... :))))

Изрод

Коментирам действията на " компетентните " органи , на който успеваемостта клони към НУЛА !

ти ли се от онези 80 % ??? сас сигурност си от тях !

Помните ли май боко беше, когато каза че стрелбата по нападжията означава война или нещо подобно. Сега държавата отвръща на удара. Може да си спомните и стрелбата по чакъра с гранатомет, единствено за назидание, че държавата е по-силна от всякакви крими герои. Лично разпоредена от тогавашния глав сек негово величество винету.

Да не стане като в гората край село Боснек, а? Хеликоптери, кучета, 250 полицаи и едно ГОЛЯМО НИЩО... Толкова са им възможностите и уменията. Все пак последните 20 години специализират само в рекет над обикновени граждани.

Не е честно. При Боснек полицаите бяха сам самички и при това срещу трима, а сега вече полицияте е подкрепена от доста журналисти, сеирджии и други спец кибици.

Интересно кои са тези хора? Нямат ли роднини по права или съребрена линия? От къде и защо са дошли? С какво са се занимавали/без общата информация, че бащата е въртял сделки с укривана на ДДС/? Никой ли не ги познава от 40 и повече години? Нека полицията си върши работата, а някой, който ги познава да напише дали са правили на мравката път или са били заядливи и лоши. Излиза, че някой ей така без нищо ще си заплюе празника и ще отиде да направи една кървава баня на връх Нова година. Звучи несериозно.

Точно, така изключително точно сте го казал/а.

Sm3hurk0

с тези версии те промиват... и следят обществените нагласи, за да знаят после какво да Ви пробутат, та да хване декиш.

"дали са правили на мравката път или са били заядливи и лоши." :):):) Какво значение/отношение има това към въпроса с какво са се занимавали. Познавам хора, на които със сигурност не им е чиста никак работата - изключително любезни, внимателни, помагат на старите хора, за да създадат впечатление, че са добри хора! И обратно, имам доста познати, които са изключително честни хора, държат на тази честност в отношенията си и просто не дават на разни тарикати и навлеци да ги правят на маймуни. И по този начин изглеждат едва ли не сприхави, заядливи и лоши за човек, който не ги познава!

Да се каже кои са тези хора. До тук излиза, че са анонимни, никой не ги е познавал, никой не е работил през годините с тях. Нямат доходи, нямат роднини /изключение е момчето приятел/. Никой нищо не пише за тях, никой нищо не казва по медиите за времето преди 31.12. Живеят от една година в това село/квартал/, а преди това? По тази логика, някой ще позвъни на вратата ми и ще почне да стреля по мен и смейството ми, изпразвайки един пълнител в тялото ми, зареждайки отново оръжието и ще продължи нататък, защо? Не го вярвам. Не сме толкова лоши българите.

Спрете се вече ,оставете полицията да си върши работата . Търсите сенцазия да си вдигате трафика

затова няма нито едно убийство разкрито от т.нар. знакови. Защото им пречите. Да спирате, че им забавяте метаболизма, едно стройно ченге не остана

Путин ги е снабдил с пластмасови гилзи на патроните! ? И ДА ТЪРСЯТ ..ДУДУК!

Убиеца вече е в чужденеция. Да не е луд да стои и да ви чака.

Ех,колко бързо разкриха престъплението до вчера.Къде се пръкна и трупа на Кети? Утре ще са готови. Като наште следователи няма други по света.Ръкавици им дай на тях и камери.

Sm3hurk0

за се прикрие корупцията в България в навечерието на българското председателство ще ни ангажират вниманието с какво ли не..., само и само да не се говори за корупция.

То май вече става ясно - някакви битовизми. Дали несподелена лобов или междусъседски вражди съвсем скоро ще се разбере. В момента жандармерия е заградила района. Тука се говори за професионализъм щото било на новагодина и нямала да с ечият гърмежите, тонове дрога, сърби, албанци, бивши военни, командоси и не знам си какви конспирации.

А то съвсем банална житейска драма - някой пийнал повече на празника, сетил се за Кети или за взаимните им вражди, алкохола му засилил едновременно и депресията и агресията и ей го на 6 трупа. Вие тука изкарахте че тюлените или спецназ са дошли да трепат хора.

Sm3hurk0

Забрави да споменеш и пълнолунието.... :)))) както и че по Коледа стават чудеса. :))

Sm3hurk0

Ако някой е ползвал металотърсач, знае как писука при допир във висока трева. И да намерят някакво оръжие - то ще е със заличени номера.... Може и доработено да се окаже оръжието ! Безсмислено търсене... Оръжието ще изплува някога.., като пистолета с който бе застрелян Андреъ Луканов. Истината е, че МВР работи на сляпо.

Оръжието се търси, защото би било доказателство в съда когато хванат убиеца! Дири да се намери убиеца, без намереното оръжие и без още доказателства няма как да бъде осъден;)

Sm3hurk0

да... и накрая събраните доказателства не били събрани както трябва... и били вече негодни.... за съда. Тая песен я знам.... и след това около Нова Година ще ни припомнят журналята, колко години били изминали от убийството, което потресе цяла България или подобни съчинения.

Търсете мъж на възраст между 30 и 40 години. Несемеен. От Нови Искър. Живее сам или с родителите си близо до къщата на убитите. Причината за убийството е скорошно спречкване между него и убитият баща, при което те са се засекли с автомобилите и е възникнал скандал между двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това силно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дена. Извел е жената насилствено от къщата, а не я е убил на място за да може да я гледа как се е гърчи психически, връщайки си го за гаврите й, когато е ял бой от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е пребивавал и преди.

Sm3hurk0

Явно имаш нещо в предвид... кажи го.

Къде беше досега, бе ? Три дни цял народ си блъска главата с тоя случай - то не бяха албанци, кредитори, източени ДДС-та, любовни връзки... Ами отиди в Полицията и им разкажи какво знаеш

Sm3hurk0

Той не е доносник... той е от онези 80 % :))))

ТИ ЛИ СИ УБИЕЦА?