Колекция в свежи цветове и разнообразни щампи, вдъхновени от модните тенденции и поп културата предлагат по-шарен свят за хората, чието ежедневие е решено в стоманено-сиво или черно. Logitech Fantasy Collection вече е на пазара, съобщава най-големия производител на PC аксесоари.

Цветовете ще покажат вашата индивидуалност и ще ви позволят да създадете свят, който е различен и носи вашия стил, а компютърните ви аксесоарите са уникални.

Fantasy Collection е разнообразен микс от щампи и мотиви: Fleur Dark (тъмно цвете), Blue Swirl (извивки в синьо) и Pink Balance (решени в розово) са имената на част от тях и всички те са създадени, за да освободят въображението ви.

Флорални мотиви са в основта на елегантна тема Fleur Dark, която създава усещането за "стил в движение". Олекотеният дизайн и семплите цветове лесно се съчетават с повечето продукти на Logitech.

Blue Swirl е решена в асиметрични припокриващи се кръгове, вдъхновени от ефекта на капка - релаксираща тема, която си пасва с продуктите Peacock Blue (син паун).

Игривата щампа Pink Balance е в тон с модните тенденции на сезона и отправя смела покана за забавление. Дизайнът се съчетава и със серията Dusty Rose (пепел от роза) от колекцията.

Fantasy Collection предлага още цветове и мотиви върху широка гама продукти на Logitech, включително мишки, подложки за лаптоп, безжични клавиатури и охлаждащи подложки. Безжичните мишки идват с препоръчителна цена €29.99.