Това стана с благородната инициатива "Подари си приятел” - намери дом на изоставено кученце.

Международният ден на приятелството се оказа точно такъв за едно от кученцата от общинския приют в Горни Богров. Навръх Цветница именичката Далия намери своя нов дом и любящи стопани. Това се случи по време на третото издание на благородната осиновителска инициатива “Осинови си приятел”, провела се в Sofia Ring Mall.

След огромния успех на предишните две кампании под надслов „Подари си приятел“, в събота търовският център в полите на Витоша отново бе домакин на благородната осиновителска инициатива, осъществена съвместно с общинско предприятие „Екоравновесие“ със съдействието на Столична община. Трите кампании намериха дом и грижовни и любящи стопани на общо 17 изоставени кучета.

По време на специалното събитие в Sofia Ring Mall всеки желаещ можеше да види, да разходи, да се влюби и да вземе у дома някое от красивите, здрави и обезпаразитени кучета от приюта в Горни Богров.

Осиновяването се извърши веднага, на място, като процедурата беше максимално улеснена за любителите на животни с големи и благородни сърца. Sofia Ring Mall винаги е бил предпочитаният търговски център от собствениците на домашни любимци, тъй като е единственият мол в България, в който животните са добре дошли заедно със своите стопани.

Третата поред осиновителска кампания „Подари си приятел“ затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти, и се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство. А и за техните домашни любимци.