Председателят на ДПС и водач на листата на движението в Благоевград Делян Пеевски се срещна с жителите на най-красивото и самобитно село Рибново.

Делян Пеевски беше посрещнат от рибновчани с хляб и мед и получи като подарък характерни за района ръчно изработени тъкани и портрет на Васил Левски, апостолът на свободата.

В сърдечен разговор с хората лидерът на ДПС заяви, че винаги могат да разчитат на неговата подкрепа и на партията, за да може населените места да бъдат привлекателни за младите хора, за да остават да живеят там и да не напускат страната.

На предизборните срещи в област Благоевград присъстваха зам.-председателят на ДПС и втори в листата на ДПС в Благоевград Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, народният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново - Мустафа Иса.

Присъстваха още общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов и Якоруда - Мехмед Вакльов, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин.

Снимка: ДПС

Снимка: ДПС

Тук бяха и кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Благоевград - Ибраим Зайденов, Фатима Йълдъс, Ахмед Вранчев, Ерик Фейзиев, Шабан Хаджиоли, Мустафа Сирачки, Милена Бунцева, Къдри Инузов, Атидже Манзурска, Иман Вакльова, Мелиха Акбулут, Росица Медарова, Айше Мазгалджиева.

Снимка: ДПС

Заедно с тях бяха и кандидат-депутатите Асим Чауш, Стойчо Ризов, Яхя Сантур, Суат Кунгьова, Кадрие Джамбазска, Симеон Ангелов и водачът на листата на ДПС в Кюстендил Николай Златарски.

Снимка: ДПС

Снимка: ДПС

Снимка: ДПС

Снимка: ДПС

 

Избори за `членове на Народно събрание и Европейски парламент на 09.06.2024 г.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ИЗБРАНО