Какво е еректилна дисфункция или ED?

Според статистиката, около 50% от мъжете на възраст над 25 години, днес страдат от различни видове сексуална дисфункция. Един от водещите места в списъка на болестите отнема еректилна дисфункция или слаба полова активност, която се изразява в отслабване на ерекцията, или липсата на такава, която не позволява на човек да достигне до оргазъм по време на полов акт.

Независимо от корените на проблема, в ръцете на опитен уролог еректилната дисфункция е обратима.

Проблемите, свързани с ниското качество на сексуалните контакти (импотентност, преждевременна еякулация, слаба ерекция) реално не застрашават физическото здраве, но причиняват сериозен психологически дискомфорт. Мъжете, които се чувстват непълноценни в леглото, изпитват тревожност, депресия, неудовлетвореност, ниско самочувствие и раздразнителност.

 
Диагностика на еректилна дисфункция в международен медицинския център ОН КЛИНИК - България

•   При оплакване или признаци на нарушена потентност ОН КЛИНИК дава шанс на всеки пациент възможно най-бързо да се върнете към нормален сексуален живот.

•   Точната и навременна диагноза на заболяването позволява на лекарите от
ОН КЛИНИК не само да идентифицират  причината за заболяването, но също така да разработят цялостен метод за лечение  за подобрена потентност.

Професионалният опит на екипа на Он клиник, придобит от международната практика, гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно изпитано решение.

ШОКУЕЙВ терапията е част от новите иновативни методи на ОН КЛИНИК – България


Високата ефективност на Шокуейв терапията се крие в нейното директно уникално влияние върху промените в тъканите. След прилагане на пациенти се подобрява кръвообращението и обмяната на веществата, което допринася за по-бързо възстановяване.

Апаратурата за Шокуейв терапията  - инструмент на 21 век.

Апаратът не  представляват заплаха за здравето и на практика няма противопоказания. Благодарение на различните възможности и наличие на гъвкави настройки този инструмент, често се използва дори и за много слаби пациенти.
 
Подходите, които се използват са ефективни, стимулират успешно кръвоснабдяването в таза и половия член и подобряват значително възможностите на мъжа за ерекция. Нещо повече – осигуряват стабилна, дълготрайна твърдост на пениса и са предпоставка за удовлетворяващ и двамата партньори интимен контакт.

Споделеният опит от уролозите на ОН КЛИНИК по света свидетелства, че след прилагането на този нов иновативен метод се наблюдава една добра положителна тенденция при лечението на заболявания на пациентите.

Защо да изберете Он клиник?

•   международна, престижна верига от клиники с над 140 филиала по целия свят;
•   огромен клиничен опит, над 2 милиона пациенти;
•   безспорно високо качество и реално приложение на най-съвременните медицински методи.

За повече информация: http://onclinic-bg.com

Запиши час на тел:
0700 1 19 19
0885 488 088