Срещу Куок има повдигнато обвинение за грабеж и нанасяне на средна телесна повреда. Пред съда Чан Ангх заяви, че съжалява за постъпката си, предаде БТА.
34-годишният редактор на интернет портала "Европа" бе нападнат в нощта срещу миналата събота в апартамента му в Кв. "Иван Вазов".
Според първоначалния сигнал в полицията двама непознати младежи позвънили на вратата на Огнян. Когато той отворил, те нападнали с ножове, рязали го по врата и му взели дебитни карти, ключове и GSM.
Разследването обаче показало, че час Бояджиев е поканил сам виетнамеца, който работел като масажист. Това се случвало за пореден път. Между двамата възникнал скандал заради лични отношения, след което азиатецът го наръгал три пъти, отнел му кредитна и дебитна карта, накарал го да му каже ПИН кодовете и избягал. След побоя Бояджиев се свързал с друг свой познат по чата в интернет и помолил да извика полиция и "Бърза помощ".
Онзи ден вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че мотивът за нападението е от лично естество, а не заради работата на журналиста. Втори нападател не се издирва.