Арест за виетнамеца, наръгал журналиста Огнян Бояджиев

Софийският градски съд наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на 17-годишния виетнамец Чан Куок Ангх. Той е обвинен за инцидента, станал с журналиста Огнян Бояджиев.

Обратно в новината

Коментари - Арест за виетнамеца, наръгал журналиста Огнян Бояджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

fakt e che e naboden s noj po vrata.akakvo pravi drugia izvraten v doma na bojadjiev nekolko puti?kakvo pravi tam?izglejda jurnalista ne e platil za javno nekolkokratnata gey usluga.prostitucia.

kude pishe, che e nezakonno? pitam za vuzrastta. shte ti e priyatno li 17-godishnoto ti momche/momiche da popadne v situacia, v koyato tryabva da nareje/zastrelya nyakogo?

Ники Б,що се правиш на луд?Защо не дойде виетнамеца посред нощ да прави масажи на теб или на мен и да ни граби?Отишъл е при този,който го е викал.Ясно защо.Не са се разбрали за заплащането за труда само.

И от личен опустушителен за мен опит зная,че престъпниците лъжат,и то многократно -една крадла,която многократно залавяхме у нас ,също твърдеше, според баща ми ,че аз съм я била поканила, а именно аз виках милицията когато я хванех да тършува из гардеробите за пари и дрехи и отмъкваше и храната, и сапуните, и то многократно през живота ни,през социализча,но се кълна в живота си -не съм я канила тогава -бях дете -ученичка, а тя бе на средна възраст,дебела и страшна......по-късн след години тя бе залавяна да краде гола и у други , и общо взето не спря да ни краде десетилетия наред и нас, живееше наоколо и се стараеше да създава всякакви конфликти и побоища,беше тотално неграмотна и крадеше всичко ,което реши-пари най-вече и то без остатък за нас от нашите си пари, и освен това рушеше вещи и дрехи,ръсеше фекалии и урина.....и не бе сама в тези престъпления -имаше си романтичен съучастник -според тях бивш военен от гръцки произход ,предполага се грамотен ,но дали е такъв или само за авторитет не е проверено от нас,но той с охота се ожени,за да купи тя жилище с чуждите откраднати от такива като нас пари,макар и в Столипиново

СЛУЧВАЛО СЕ Е И ГО ПИШЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ПСИХИАТРИЯ -ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЛЪЖАТ МНОГОКРАТНО И БЕЗ УГРИЗЕНИЯ НА СЪВЕСТТА! Освен това имам и лични преживявания с крадла ,залавяна у нас,която казва,че е била поканена у нас

ники , ники , никииии ! ако бе имало пенетрация , нямаше да има скандал , мойто момче . Този гей , пострадалият е искал освен масажи секс , при това от малко , малолетно виетнамче . Предполага че сега ще обвинят виетнамеща и за практикуване на масажи без касов апарат и регистрация по ДДС ! Мартин заимов не се ли е намесил вече ? Журналистчето е страхотен гей , което си е негово право ! Но да ЛЪЖЕ полицията и да изнасилва малолетни момчета право няма . Нещата се разбраха и сега всеки ще си отговаря за своето - виетнамчето за ЛЕКА телесна повреда а геят - за лъжесвидетелствуване и опит за изнасилване .

Хора, интелигентен и симпатичен български журналист е нападнат в дома си, пребит, изпорязан, ограбен и оставен в безпомощно състояние! В любимата ни държава това се случва ежедневно и всеки от нас е потенциална жертва. Какво значение имат сексуалните му наклонности, та всичики са хвърлиха да ги коментират?!? Какво значение има в какви отношения са били Насилника и Жертвата? В случая това ли е важно? Нима хетеросексуалните сме застраховани от подобни беди?

Егати срама

Ama Ognjan da ne e homo!? Ako e taka, VSICHKO e jasno! Da blagodari Bogu, che ne e naragan do smart! Da se razmisli malko poveche nad zivota si i da se OPRVAVJA vsjacheski!!! A onja -prestapnika v zatvora!

Какво става в клетата ни държавица!Гейски истории навсякъде-от супервисоки нива,та до шибаните виетнамци и техните жертви!Содом и Гомор от най-чиста проба!Педерастия и проституция ни заливат от всякъде и няма никакъв изход от помията!При Тато навярно не са били по-малко и гейовете и проститутките,но бяха дискретни и уплашени!Нещо трябва да се промени!

Гадно! Нацията ни деградира!

Ало лодката, ти като си с трудноопределим пол дай сега да те трепем, а?! Иначе българина бил мнооого толерантен, но щом види гей всички извращения са заслужени и оправдани. Преди два дни имаше празник на леваците, и тогава имаше простаци, които апелираха да бъдат бити докато не пропишат с дясната ръка!!!

не,че го защитавам или оправдавам, но моля ви, не се правете на морални съдници!!всеки ден някакви дъртаци чу...т момичета на по 17 години и това се води за елитно и се натрапва по телевизията,кой дядо каква млада си е хванал и тя колко много го обича!ицо 100-те манекенки и не знам си какви прякори на някакви изнемощели старци, които се влюбват в момичета,които могат да им бъдат правнучки и парадират с тях по т.нар. вип-събития!!но нали в случая е гей-история и веднага почвате да нападате!!

Кво умувате бе! Къв масажист? Викнал си е мъжка проститутка, не му е шарил и онзи си е взел заработеното!

?

mnogo interesno. koi za kakvoto si misli, tova govori, nali? a ne vi pravi vpechatlenie, che stava vupros za 17-godishno momche??? kakvo vi stava, be hora? gotovi ste da go opluete za tova, che e gay, no nikoi ne se seshta, che e nepulnoleten?

Това си е педофилия отвсякъде. Посред нощ 17 годишен масажист . Голям резил ;-))). Ако има прокуратура не е лошо да се самосезира.

Да си гей изглежда вече е модерно!Много се навъдиха май? Струва ми се,че от всяка по-нежна душа се пръква гей, за голямо съжаление!!!

аре и тоя петко мухахахах

homo banditi :-)

Май е при самоотбрана, а не нападение случилото се, а?

Педерастка им работа.

Това е поредната гей история. Масаж посред нощ....ха ха ха Само ни тровят с глупости за педали..

http://www.standartn

Личен мотив. Като е личен, означава ли, че е трябвало да го убие - почти? Значи, ако разсъждаваме така, при всички лични отношения трябва да има смъртен случай. Призив към някои: Престанете да пишете глупости. Ако тази вечер някой вас нападне, не дай, боже, да ви обявим ли за обратни? Дано не се случва на никого.

Pedal li e ?????

100% pederast???? dali ognyan moje da obyasni po-podrobno?

Личното естество на джурналисчето си е типично педераска работа!

а за това виетнамче по бързата процедура и на топло там ще му покажат как се бие българин

заслужил си го е

Очевидно всичко е догадка дали е гей.А защо виетнамец му е скочил. Неясна работа , все такива неща , никога не идва истината до нас. Ако е педал може и да са му скочили , но при все това трябва да има закони в държавата, макар че тук не се знае какво е правил нашият човек.

да кани младежи в дома си?!! занчи е от най-модерното поколение, малко изчанчено, ама модерно, доста серГейско поведение , нали?

значи е по гей линия?

А защо не кажете това, за което вече пишат всички останали - защо го е нападнал? Прехваленият ви редактор на портала, ... е гей от най-гадните и агресивни недоклатени извратеняци и зад миловидното му кръгло личице се крие много извратен тип!

Браво на виетнамчето - мръсни гейчета.....

ДАЛИ НЕ МУ СЕ Е СТОРИЛА КЪСА МАСАЖИСТКАТА ВИЕТНАМСКА ПРЪЧКА НА НАШТО ГЕЙЧЕ ЖУРНАЛИСТЧЕ ИЛИ МУ Е МАЙ ШИРОКО ПОРТАЛЧЕТО, АМА ВСЕ ПАК РЕЗИЛ, ГОЛЯМ РЕЗИИИИИИИИИИИИИЛ!

Прочети и в други новинарски сайтове - този редактор е повикал няколко пъти точно това момче да му прави масажи - винаги нощем. Упорито и неколкократно е настоявал и за секс, но момчето отказвало, като обяснило, че не е хомо. Обаче, твоят човек също така настоявал и не му плащал за масажите, а му се кълчел нещо. На четвъртия път, виетнамецът отишъл пак, защото му трябвали пари, но като не му платили и пак му ревали за секс, го порнал два-три пъти на безопасни за живота му места, и си взел парите за труда. Твоят човек, дето го защитаваш, е виновен, че е издевателствал над по-слабия и по-младия мъж, който е непълнолетен, така че делото ще придобие много скоро /ако изобщо нашето правосъдие заработи някога/ съвсем друг характер - за системно принуждаване на непълнолетен към хомосексуален акт! Развращаване на малолетен в условията на продължаващ рецидив се нарича. Така че - не бързай толкова яростно да се застъпваш за престъпниците - не знаеш кой точно какъв е, а и в този сайт не пишат как е станало, а както им харесва да изглеждат нещата. Прочети повече - ханът-почуквач също така може да отгърне още една страница в нета, за да се ограмоти, преди да ме атакува. Аз си съставям мненията след като погледна в няколко източника и може би затова са аргументирани и толкова ви дразнят. Вие скачате като палета за една дума, но нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. един нормален човек нощем спи, не вика малолетни масажисти да го забавляват, и не ги бие и заплашва, като не искат. А в един момент си получава заслуженото, след което негови приятелчета - журналя го изкарват света вода, ама той е престъпно хомо-говедо, агресивно, но страхливо!

Първо да кажа че не съм против гейовете да се изтрепват един друг. Този виетнамски педал и приятеля му дето нямало да го издирват да ги вкарват в затвора че да ги начешат мангалите. Как може да занимават полицията и обществото толкова дни а сега вече няма да го издирваме. А тоя нашия там педал ли е гей ли е да го съдят за фалшиви показания пред полицията. Егати и подигравката какво като е журналя, ама иначе иска да го опъват нали

а гузните му колеги от сайта му забраниха достъпът за това,че се пише педерасткия им шеф...а навсякъде се пишешежурналиста. огнян бояджиев...сякаш бият по свободното слово...че накачаха разни измекяри да го защитават че бил бит заради писанията си..що не пишат медиите педерастът бояджиев .....и защо гей? а не педераст както си е медицинският термин? до кога само глупости ще четем?

Опищяха света - радио и телевизия дъни по цял ден нападнат , пребит журналист ... Оказа се чиста педерастка работа - прехваленият журналист си има работа с малолетни виетнамски масажистчета ...

журналист-педофил

Като е извратен гей, какво ни занимават с него - да си се оправя....гейовете май станаха повече от курвите

Гнусен педал !!!!

ДОЛНИ ПЕДАЛИ ЕЙ!!!! Да го е клъцнал до край педала му гнусен!

да ги викнат пред дисциплинарната геи комисии

само на мен ли ми прави впечатление нещо. Огнян Бояджиев бе нападнат в дома си в нощта срещу събота от двама мъже. този няма ли да го обвинят в подвеждане или лъжесвидетелстване, щом не се издирва втори извършител, значи гея лъже, а щом лъже значи нещо в цялата история мирише, така че не нападайте веднага виетнамеца, и вас да ви натисне някой разгонен педал и вие ще колите

molia ne mi spiraite za vtori pat posta boiadjiev e pokanil maloleten i e iskal da pravi sex sas nego tova ozna4ava 4e toi e gei pedofil ne mislite li 4e toi triabva da vlezne v zatvora a ne vietnameca

Знаех си че има нещо гнусно в това педалче - такива да ги колят направо ! А иначе опищяхте новините с този пребит педал !

Елементарно Уотсън!Виетнамеца му е ударил една патка...оня е искал още една ама без да плаща и естествено следва логичното.