40% от гласовете за Румен Радев са дошли от гласоподаватели на "Продължаваме промяната", 26% от такива на БСП, 12% от ИТН, 5% от ГЕРБ-СДС, 3% от ИБГНИ, 2% от "Възраждане" и 1% от ДПС. Това показват данните на социлогическа агенция "Галъп" при 100% паралелно преброяване.

77% от гласовете за Анастас Герджиков са от електората на ГЕРБ-СДС, 9% от "Продължаваме промяната", 4% от ДБ, 3% от ИТН, по 1% от БСП, ДПС и "Възраждане" и нито един от ИБГНИ.

От тези, които са гласували за "Продължаваме промяната", 80% са дали вота си за Румен Радев, 9% за Анастас Герджиков, 4% за Лозан Панов, 2% за Костадин Костадинов и нито един за Мустафа Карадайъ.

От тези, които са гласували за ГЕРБ-СДС, 83% са дали вота си и за Анастас Герджиков, 10% за Румен Радев и по 1% за Мустафа Карадайъ, Лозан Панов и Костадин Костадинов.

От тези, които са гласували за БСП, 93% са дали вота си за Румен Радев, по 1% за Анастас Герджиков и Костадин Костадинов, а за Мустафа Карадайъ или Лозан Панов - нито един.

От тези, които са гласували за ИТН, 78% са дали вота си за Румен Радев, 9% за Анастас Герджиков, 3% за Лозан Панов, 2% за Костадин Костадинов и нито един за Мустафа Карадайъ.

От тези, които са гласували за ДБ, 38% са дали вота си за Румен Радев, 36% за Лозан Панов, 14% за Анастас Герджиков, 2% за Костадин Костадинов и нито един за Мустафа Карадайъ.