Среднощна шофьорска свада завърши със сбиване и престрелка в жк "Младост" в столицата тази нощ.

Всичко тръгва от разправия между двама шофьори около 23.30 часа, потвърдиха пред Dir.bg от пресцентъра на МВР. Впоследствие се стига до сбиване между две групи младежи, арестувани са двамата водачи на леки коли, поясниха оттам.

Свадата става пред заведение за бързо хранене в района на бул. "Александър Малинов".

По непотвърдена информация, освен юмручен бой, е имало и стрелба, а един от младежите е бил прострелян, както и автомобилът му - надупчен от куршумите, твърдят свидетели.

От кадрите, с които Dir.bg разполага, се вижда паркиран единият автомобил пред столичното Седмо районно управление. Колата е с изпотрошени стъкла, се вижда от видеото. 

От МВР съобщиха впоследствие единствено, че се изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал в района ж.к. "Младост" между двама водачи на леки коли.

На място пристигналите екипи от Седмо РУ са задържали за хулиганство двамата мъже - на 20 и 27 години. Предстои доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура. В рамките на образуваното досъдебно производство криминалистите изясняват всички факти и обстоятелства около инцидента.